Länsi-ukrainalaiset maanviljelijät protestoivat veropäätöstä

Anonyymi

Länsi-ukrainalaiset maanviljelijät protestoivat veropäätöstä

Ukrainan verohallinnon päätös ”omaan käyttöön otettujen” otettujen venäläistankkien ja muun sotakaluston verovapaudesta on johtanut laajaan länsi-ukrainalaisten maanviljelijöiden protestointiin ja traktorimarsseihin. Heidän mielestään kyseinen verohallinnon päätös kohtelee suosivasti itä- ja pohjois-Ukrainan alueiden maanviljelijöitä, jotka ovat onnistuneet keräämään kymmenien- satojen tuhansien eurojen, yksittäistapauksissa huomattavasti enemmän arvosta hylättyä mutta toimintakuntoista Venäjän sotakalustoa omistukseensa.

Koska länsi-Ukrainassa tämä ei ole vielä ollut mahdollista, haluavat maanviljelijät joko kompensaatiota itselleen, tai ainakin osittaisen verotuksen palauttamista, koska materiaalin arvo on ollut huomattavan korkea euromääräisestikin arvioituna.


https://www.fwi.co.uk/news/ukrainian-farmer-uses-tractor-to-steal-russian-tank

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myös Suomessa pitäisi maanviljelijöille helpottaa raskaiden aseiden omistamista. Loppuisi tuo ikuinen KligoreTroutin harrastama trollaaminen maataloutta vastaan näillä palstoilla, kun seuraavan kerran edustakuntatalon portailla ajettaisiin panssarivaunulla paskakärrien sijaan.

      Itsenäinen talonpoika - Suomen turva

      • Anonyymi

        Jee Hyvä idea. Panssarilla kyntää pellon .


    • Anonyymi

      Putinin edustajat maassamme ovat kertoneet jo sodan alusta saakka, että kaikki ei ole miltä näyttää, vaan venäläiset tulevat voittamaan sodan todella ovelan juonen avulla. Se on erittäin monimutkainen ja pitkäkestoinen suunnitelma, johon kuuluu hämäyksen vuoksi paljon uhrauksia ja väärien toiveiden luomista. Nyt suunnitelma kuitenkin kaikessa kieroudessaan alkaa paljastua: tankit ja tykit jätettiinkin jälkeen ihan tarkoituksella ja sitä ei voitu tehdä kärsimättä tappioita, koska muuten juoni ei olisi ollut uskottava. Tarkoituksena oli tietenkin hajottaa Ukrainan yhtenäisyys ja saada maa vallankumouksen kouriin.

      Venäläiset ovat hämäyksen ammattilaisia!

    • Anonyymi

      Ovelia pirulaisia. Ilmankos kaikki menee "suunnitelmien mukaan ja aikataulussa ollaan."

      • Anonyymi

        Onko noi Tokmannin kaupat venäläisiä vai ei.


    • Anonyymi

      Kuin "päivän vitsinä" oli uutisissa juttu Ukrainasta varastettujen traktorien ja leikkuupuimurien päätyminen Venäjälle ja Tsetseniaan. Koomisen uutisesta teki se, että nykytekniikka aiheuttaa ongelmia varkaille.... Nykyaikainen etähallinta ja etä-käynnistyksenesto kun piti leikkuupuimurit seisomassa ja kylminä. No siellä on hakkereilla nyt nelisen kuukautta aikaa yrittää ohittaa suojaukset; tuhoamatta koko laitteistoa.... DD!!


      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venaja-on-varastanut-traktoreita-ja-puimureita-ukrainasta-nyt-niita-ei-saada-etalukituksen-takia-kayntiin/8417026#gs.z8ktgs

      • Anonyymi

        Mutta kai niitä verotetaan niinkuin Ukrainalaisia panssarivaunujen anastamisesta.


    • Anonyymi

      Ilman muuta. Perintöveroon rinnastettavaa tuloa. Joskin vähennyksiä veroihin voi hakea jos sotasaaliin saaneelle aiheutuu kuluja laitteen toimimattomuuden takia. Kuitit verottaja tietenkin kuluista vaatii.

      • Anonyymi

        Varmaan tämä sama lääkäri määrännyt venäjän sotilaille lääkkeitä. Piti määrätä mielialalääkkeet hulluuteen, mutta vahingossa määräsi ulostuslääkkeet. Sen takia ruskisoldaateilta karannut torttu toisten asuntoihin ukrainassa.


      • Anonyymi

        Venäläinen Poju-trolli kiihottuu aina eritteistä. Muutoin uskottavuus nolla.


      • Anonyymi

        Onko Varusteleka venäläinen kauppa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan tämä sama lääkäri määrännyt venäjän sotilaille lääkkeitä. Piti määrätä mielialalääkkeet hulluuteen, mutta vahingossa määräsi ulostuslääkkeet. Sen takia ruskisoldaateilta karannut torttu toisten asuntoihin ukrainassa.

        Niillä ei ole vessoja ne käyttää toisten asuntoja. Ei meilläkään kaikki paskatortut koirien ole.


    • Anonyymi

      Aloittajan linkissä ei ollut mitään mainintoja mistään veroista yms vain uutinen että traktoreilla hinattiin ja jopa jahdattiin tankkia.

      Trolli mikä trolli.

      • Anonyymi

        "Traktoreista on tullut myös yksi Ukrainan vastarinnan symboleista. Venäjän aloittaman hyökkäyssodan alkuvaiheessa sosiaalisessa mediassa oli paljon kuvia, joissa ukrainalaiset maanviljelijät hinaavat traktoreillaan kaapattua tai vaurioitunutta venäläiskalustoa.

        𝙐𝙠𝙧𝙖𝙞𝙣𝙖𝙣 𝙫𝙚𝙧𝙤𝙫𝙞𝙧𝙖𝙣𝙤𝙢𝙖𝙞𝙨𝙚𝙩 𝙞𝙡𝙢𝙤𝙞𝙩𝙩𝙞𝙫𝙖𝙩 𝙢𝙮𝙤̈𝙝𝙚𝙢𝙢𝙞𝙣, 𝙚𝙩𝙩𝙚𝙞 𝙤𝙢𝙖𝙖𝙣 𝙠𝙖̈𝙮𝙩𝙩𝙤̈𝙤̈𝙣 𝙤𝙩𝙚𝙩𝙩𝙪𝙖 𝙫𝙚𝙣𝙖̈𝙡𝙖̈𝙞𝙨𝙠𝙖𝙡𝙪𝙨𝙩𝙤𝙖 𝙩𝙖𝙧𝙫𝙞𝙩𝙨𝙚 𝙞𝙡𝙢𝙤𝙞𝙩𝙩𝙖𝙖 𝙫𝙚𝙧𝙤𝙩𝙪𝙠𝙨𝙚𝙨𝙨𝙖. 𝙄𝙡𝙢𝙤𝙞𝙩𝙪𝙨𝙩𝙖 𝙤𝙣 𝙥𝙞𝙙𝙚𝙩𝙩𝙮 𝙮𝙝𝙩𝙚𝙣𝙖̈ 𝙐𝙠𝙧𝙖𝙞𝙣𝙖𝙣 𝙤𝙣𝙣𝙞𝙨𝙩𝙪𝙢𝙞𝙨𝙚𝙣𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙖𝙜𝙖𝙣𝙙𝙖𝙨𝙤𝙙𝙖𝙨𝙨𝙖. "

        Tuohan on jo kauan sitten uutisoitu ja vanha juttu. Etkö lue muuta kuin MV-lehteä?


    • Anonyymi

      Ukrainassa valtavat luonnonvarat mutta kansa vaikuttaa köyhältä, maan johto vetää ilmeisesti välistä?

      • Anonyymi

        Hehheh. Venäjällähän se jakautuu tasaseen. Kumma että sieltä on pitänyt tavalliselta kansalta kuitenkin varastaa elektroniikka ja wc-pytyt.


    • Anonyymi

      "Yhdysvallat ei ole kiinnostunut rauhasta Ukrainassa, vaan tekee kaikkensa, jotta konflikti maassa kestäisi mahdollisimman pitkään, Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Zhao Lijian sanoi tiedotustilaisuudessa perjantaina."

      Sinuun uppoaa MV-uutiset kuin vanhaan ihmiseen.

      • Anonyymi

        tottahan tuo on. no meillä suomessa on omat ongelmamme, kuten velaksieläminen, pakolaisien hyysaaminen, sekä kohta tulevana jouluna jopa ennen sitä, tehtaat kiinni, nälkä sekä hyper lama


      • Anonyymi

        Volodymyr Zelenskyi koomikko ei halua rauhaa, sillä USA vetelee naruista. on todennäköistä että koomikko makaa hiekkarannalla USA lukaalissaan, nykyään koomikko on miljonääri kun ennen USA miljooniansa tavallinen näyttelijä, (ei rikas), korruptio huipussaan.


    • Anonyymi

      #Länsi-ukrainalaiset maanviljelijät protestoivat veropäätöstä

      Ukrainan verohallinnon päätös ”omaan käyttöön otettujen” otettujen venäläistankkien ja muun sotakaluston verovapaudesta on johtanut laajaan länsi-ukrainalaisten maanviljelijöiden protestointiin ja traktorimarsseihin. #

      Eivät kuitenkaan uskalla hyökkätä Kiovaan tankeillaan? :D

      • Anonyymi

        Yleisimmin käytössä oleva BTR panssaroitu henkilökuljetuspanssarivaunu painaa suuruusluokkana 10 tonnia ja T-72 oikea tankki yli 40 tonnia.

        Suomalaisen hintatason mukaan "sekalaisesta teräksestä" saa yli 300€/tonni. Eli traktorin vetotanko kiinni kumipyörätankkiin ja nykäisy ja 3.000€ verovapaata suomalaisella hintatasolla on tienattu hetkessä. T-72 tuotaa jo toistakymmentä tonnia.

        Huima veroton ansio hetkessä ja ei ihme, että Länsi-Ukrainassa on oltu kateellisia, tankkeja kun on saatu satoja ellei tuhansia toisaalla.




        https://romuta.fi/metallihinnasto/rautatuotteet/


    • Anonyymi

      Viljakriisi tulee lähi-idässä sqtojatuhansia pakolaisia, meidän yhteiskuntaa rasittamaan. Verot nousevat ja palvelut heikkenevät

      • Anonyymi

        ei kait niin paljoa? mutta 400milj ihmistä saa viljansa ukrainasta sekä venäjältä, eli mahdollista on, ellei sota lopu, korjaan sota lopu venäjän tappioon, muuten eu on kusessa.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe