WEF:n Noah Harari selittää ihmisten hakkeroinnista

Anonyymi

Että sellaiset tyypit meitä ohjaavat. Valtioiden suorittamaa ihmisten hakkerointia rokotteilla, joka on osa eliitin transhumanistista agendaa. WEF:n "visioita" istuttaa ihmisiin myös kaiken maailman siruja, joilla voidaan ohjata heidän käytöstä. Kuunnelkaas tätä kekkulia, joka on Schwabin korkeimpia neuvonantajia. Tällaiselta sakilta Suomikin ottaa ohjeensa. Aivan karmeaa, karmeaa tavaraa. Kukaan media ei selvitä, eikä uutisoi näistä saatanallisista suunnitelmista mitä meinaavat meille ja yhteiskunnillemme tehdä.

https://www.bitchute.com/video/64d1caRRQUE2/

https://www.lvm.fi/-/valtio-ja-helsingin-kaupunki-aloittavat-yhteistyon-maailman-talousfoorumin-kanssa-1214950

Marin ja Saarikko ovat WEF:n listoilla Yong Global Leaders -ohjelman kautta. Tuon aliohjelma on WEF Young Global Shapers, jonka vaikuttajia voi Suomestakin etsiä kaupunkien nimellä. HEITÄ ON VALTAVASTI ,satoja.

Suomi on täysin WEF:n lonkeroiden pauloissa. WEF tuntuu olevan jonkinlainen globaalin eliitin hallitusten ohjausorganisaatio, joissa valtioita ohjataa eliitin ja heidän omistamiensa suuryritysten intressien mukaan. Globaali bioteknologinen ID, jossa on terveystietosi, henkilötietosi, maksutietosi ja sosiaalinen pisteytyksesi.

Että sellaista on tulossa, ja tuohon ovat päättäjämmekin sitoutuneet näköjään. Korona, rokotteet ja Ukraina ovat vain osia tästä suuresta petoksesta ja farssista.
Luuletteko, että hallitus tai oppositio toimii suomalaisten eduksi, kuten perustuslakin määrää? Luuletteko etteivät he ota ohjeita puhtaasti ulkomailta?
Kannattaa alkaa jo herätä.

Lisää digitaalisesta ID:stä, mitä se käytännössä tarkoittaa. Kanadassa se on pisimmällä, Suomi on sitä suunnittelemassa parhaillaan.
https://vm.fi/digitaalisen-henkilollisyyden-hanke

Mutta homma muuttuu tästäkin pahemmaksi. Tämä on maailmanlaajuinen, koordinoitu petos. Massiivisin ja laajin kenties ihmiskunnan historiassa koskaan. Valta korporaatioille, eliitille ja sinä et omista mitään. Olet vain orja, täysin alisteinen noille näiden saatanallisten järjestelmien kautta.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   WEF:n harmittomat visiot eivät ole mitään harmittomia visioita, ne ovat suunnitelmia. WEF ohjaa hallituksia, pankkeja, yrityksiä ja muita organisaatioita yhden maailmanhallituksen perustamiseksi, jossa et omista mitään. Maailmanhallitus omistaa käytännössä kaiken, sinä vain vuokraat käyttöoikeuksia. Jos et käyttäydy oikein, sinulla ei ole oikeuksia ostaa tai myydä. Se on puhdas uuskommunismi.

   Kaikki tuo on tarkkaan kerrottu WEF:n toimesta. "Piilossa kirkkaassa päivänvalossa" koska kukaan ei näistä uutisoi, ja varmaan noiden propagandisteja on jalkautettu paljon palstoille väittämään näitä salaliittoteorioiksi. Kaikki on nähtävissä lukuisista WEF:n materiaaleista, lausumista ja julkisista esiintymistä.

   Onko tämä järjestelmä juuri Raamatun mainitsema pedon järjestelmä, jossa jos et ota merkkiä tai kumarra petoa, niin et voi ostaa etkä myydä? Sinut kenties tapetaankin, koska valheilla ja propagandalla sinusta tehdään "kansanvihollinen" tai vastaava kuten Neuvostoliitossakin oli.

   Ottakaa selvää transhumanismista ja mitä eliitti oikein suunnittelee varallemme. Älä kumarra petoa äläkä ota merkkiä, mikä se sitten onkaan. Kumarra Jeesusta Kristusta, niin saat Hänen merkkinsä ja olet pelastettu.

  • Anonyymi

   Hyvä kooste, mitä boosterit ja grafinoksidi voi saada aikaiseksi kehossasi.
   https://rumble.com/v144km9-graphene-synthesis-beauty-uses.html
   Tuossa näytetty tieteen kehitys oli vuodesta 2005 ja eteenpäin. Lopussa hyvä yhteenveto: immuunijärjestelmäsi joko kestää vierasaineet tai sitten ei. Kovin vähälle jää 5G:n ja 6G tuleva merkitys. Siinä on lisäkaivamisen paikka. Mitä merkitsee aivojesi ja ajatustesi yhdistäminen verkkoon? Kenen verkkoon ja mitä tarkoitusta varten? Tuskin pelkästään lääkärien tutkimuksia varten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   4284
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   302
   1951
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   425
   1592
  4. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   531
   894
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   828
  6. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   56
   824
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   177
   780
  8. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   29
   687
  9. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   50
   670
  10. Nyt jo teällä

   Suomen ensimmäinen vahvistettu apinarokko tapaus Suomussalmella, potilas assuu Ämmässä.
   Suomussalmi
   19
   648
  Aihe