WEF:n Noah Harari selittää ihmisten hakkeroinnista

Anonyymi

Että sellaiset tyypit meitä ohjaavat. Valtioiden suorittamaa ihmisten hakkerointia rokotteilla, joka on osa eliitin transhumanistista agendaa. WEF:n "visioita" istuttaa ihmisiin myös kaiken maailman siruja, joilla voidaan ohjata heidän käytöstä. Kuunnelkaas tätä kekkulia, joka on Schwabin korkeimpia neuvonantajia. Tällaiselta sakilta Suomikin ottaa ohjeensa. Aivan karmeaa, karmeaa tavaraa. Kukaan media ei selvitä, eikä uutisoi näistä saatanallisista suunnitelmista mitä meinaavat meille ja yhteiskunnillemme tehdä.

https://www.bitchute.com/video/64d1caRRQUE2/

https://www.lvm.fi/-/valtio-ja-helsingin-kaupunki-aloittavat-yhteistyon-maailman-talousfoorumin-kanssa-1214950

Marin ja Saarikko ovat WEF:n listoilla Yong Global Leaders -ohjelman kautta. Tuon aliohjelma on WEF Young Global Shapers, jonka vaikuttajia voi Suomestakin etsiä kaupunkien nimellä. HEITÄ ON VALTAVASTI ,satoja.

Suomi on täysin WEF:n lonkeroiden pauloissa. WEF tuntuu olevan jonkinlainen globaalin eliitin hallitusten ohjausorganisaatio, joissa valtioita ohjataa eliitin ja heidän omistamiensa suuryritysten intressien mukaan. Globaali bioteknologinen ID, jossa on terveystietosi, henkilötietosi, maksutietosi ja sosiaalinen pisteytyksesi.

Että sellaista on tulossa, ja tuohon ovat päättäjämmekin sitoutuneet näköjään. Korona, rokotteet ja Ukraina ovat vain osia tästä suuresta petoksesta ja farssista.
Luuletteko, että hallitus tai oppositio toimii suomalaisten eduksi, kuten perustuslakin määrää? Luuletteko etteivät he ota ohjeita puhtaasti ulkomailta?
Kannattaa alkaa jo herätä.

Lisää digitaalisesta ID:stä, mitä se käytännössä tarkoittaa. Kanadassa se on pisimmällä, Suomi on sitä suunnittelemassa parhaillaan.
https://vm.fi/digitaalisen-henkilollisyyden-hanke

Mutta homma muuttuu tästäkin pahemmaksi. Tämä on maailmanlaajuinen, koordinoitu petos. Massiivisin ja laajin kenties ihmiskunnan historiassa koskaan. Valta korporaatioille, eliitille ja sinä et omista mitään. Olet vain orja, täysin alisteinen noille näiden saatanallisten järjestelmien kautta.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      WEF:n harmittomat visiot eivät ole mitään harmittomia visioita, ne ovat suunnitelmia. WEF ohjaa hallituksia, pankkeja, yrityksiä ja muita organisaatioita yhden maailmanhallituksen perustamiseksi, jossa et omista mitään. Maailmanhallitus omistaa käytännössä kaiken, sinä vain vuokraat käyttöoikeuksia. Jos et käyttäydy oikein, sinulla ei ole oikeuksia ostaa tai myydä. Se on puhdas uuskommunismi.

      Kaikki tuo on tarkkaan kerrottu WEF:n toimesta. "Piilossa kirkkaassa päivänvalossa" koska kukaan ei näistä uutisoi, ja varmaan noiden propagandisteja on jalkautettu paljon palstoille väittämään näitä salaliittoteorioiksi. Kaikki on nähtävissä lukuisista WEF:n materiaaleista, lausumista ja julkisista esiintymistä.

      Onko tämä järjestelmä juuri Raamatun mainitsema pedon järjestelmä, jossa jos et ota merkkiä tai kumarra petoa, niin et voi ostaa etkä myydä? Sinut kenties tapetaankin, koska valheilla ja propagandalla sinusta tehdään "kansanvihollinen" tai vastaava kuten Neuvostoliitossakin oli.

      Ottakaa selvää transhumanismista ja mitä eliitti oikein suunnittelee varallemme. Älä kumarra petoa äläkä ota merkkiä, mikä se sitten onkaan. Kumarra Jeesusta Kristusta, niin saat Hänen merkkinsä ja olet pelastettu.

    • Anonyymi

      Hyvä kooste, mitä boosterit ja grafinoksidi voi saada aikaiseksi kehossasi.
      https://rumble.com/v144km9-graphene-synthesis-beauty-uses.html
      Tuossa näytetty tieteen kehitys oli vuodesta 2005 ja eteenpäin. Lopussa hyvä yhteenveto: immuunijärjestelmäsi joko kestää vierasaineet tai sitten ei. Kovin vähälle jää 5G:n ja 6G tuleva merkitys. Siinä on lisäkaivamisen paikka. Mitä merkitsee aivojesi ja ajatustesi yhdistäminen verkkoon? Kenen verkkoon ja mitä tarkoitusta varten? Tuskin pelkästään lääkärien tutkimuksia varten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe