indoktrinoida kokonainen sukupolvi

Anonyymi

Nicole Schwab, Maailman talousfoorumin perustajan Klaus Schwabin tytär ja nykyinen WEF:n luontopohjaisten ratkaisujen nopeuttamisfoorumin apulaisjohtaja, haluaa hallitusten hyödyntävän COVID-infrastruktuuria ja -politiikkaa ilmastonmuutoksen torjunnassa.

"On selvää, että järjestelmä... ei ole kestävä", aloitti Nicole Schwab puhuessaan InTentin pyöreän pöydän keskustelussa. "Näen sen siis valtavana mahdollisuutena saada aikaan tämä suuri uudelleenkäynnistys ja käyttää näitä valtavia rahavirtoja, käyttää poliittisten päättäjien nykyisiä suurempia vipuvoimia tavalla, joka ei ollut aiemmin mahdollista, ja saada aikaan muutos, joka ei ole vähittäinen, vaan jota voimme katsoa taaksepäin ja sanoa: 'Tämä on hetki, jolloin aloimme todella asettaa luonnon talouden ytimeen'.""

Schwab jatkaa ja sanoo, että poliitikoilla ja yrityksillä on mahdollisuus suunnitella maailman taloudet uudelleen luonto ja "uudistuva maatalous" mielessä, ennen kuin hän siirtyy keskusteluun nuorten "sitouttamisesta" ilmastonmuutospropagandan avulla, jotta voidaan luoda "ennallistava sukupolvi" (eli indoktrinoida kokonainen sukupolvi).

"Ja yksi tärkeimmistä pohdintakohteista tässä on myös nuorten sitouttaminen", Schwab jatkaa. "Minulle palaan jälleen kerran tähän palautussukupolven ajattelutavan muutokseen. Voimmeko käsittää itsemme ihmisinä - tarkoitan, puhuitte uudesta ihmiskunnasta... Voimmeko käsittää itsemme restauraatiosukupolvena?"."

"Minusta meidän on mentävä sinne. Olen myös toiveikas, että se on mahdollista, mutta mielestäni se vaatii paljon tahtoa, sekä poliittista tahtoa että myös yritystoimijoiden taholta, jotta voidaan irrottautua tavanomaisesta liiketoiminnasta... Ja tässä on kyse riskistä, ja kyse on riskistä, ja kyse on kestävyydestä, koska tulevat järkytykset ovat vielä pahempia, jos emme tee sitä nyt. "

Näyttää siltä, että omena ei putoa kauas puusta.

Myös Nicolen isä Klaus Schwab on puhunut ja kirjoittanut yhteiskunnan uudelleensuunnittelusta, jossa ilmastopolitiikka on etusijalla.
Julistakaa itsenäisyytenne!

Voittoa manipuloidun järjestelmän ulkopuolella! Suojaudu tyrannialta ja talouden romahdukselta. Opi elämään vapaasti ja levittämään rauhaa!

Counter Markets Newsletter - Trendejä ja strategioita maksimaaliseen vapauteen

.

WEF:n artikkelissa "Now is the time for a 'great reset'," Schwab senior esittelee Great Resetin kolme keskeistä osatekijää, joista toinen on "tasa-arvo ja kestävyys".

"Suuren uudelleenkäynnistyksen toinen osa-alue varmistaisi, että investoinnit edistävät yhteisiä tavoitteita, kuten tasa-arvoa ja kestävyyttä... Sen sijaan, että käyttäisimme näitä varoja... vanhan järjestelmän säröjen paikkaamiseen, meidän pitäisi käyttää niitä uuden järjestelmän luomiseen, joka on pitkällä aikavälillä kestävämpi, tasa-arvoisempi ja kestävämpi. Tämä tarkoittaa esimerkiksi "vihreän" kaupunki-infrastruktuurin rakentamista ja kannustimien luomista teollisuudelle, jotta se parantaisi saavutuksiaan ympäristöön, yhteiskuntaan ja hallintoon liittyvissä mittareissa", Schwab kirjoittaa.

Schwabin mainitsemat ympäristö-, sosiaali- ja hallintomittarit kuulostavat hyväntahtoisilta, mutta ovat todella radikaaleja.

Osana ESG-mittareitaan ja kansainvälistä ruokavaliokehystä Yhdistyneet Kansakunnat suosittelee, että punaisen lihan kulutusta vähennettäisiin 14 grammaan (yksi suupala) päivässä henkilöä kohti kestävän kehityksen ja "maailman pelastamisen" nimissä.

Nicole Schwabin mainitsema ilmastonmuutoskoulutus on toinen keskeinen ESG-mittari yleisessä ohjelmassa.

Toinen YK:n ESG-tavoitteisiin kuuluva kaiken kattava politiikka, josta on tullut yhä tuntuvampaa ja tuhoisampaa Kanadan kaltaisissa maissa, on hiilivero, joka kohdistuu käytännössä kaikkeen ruoasta kaasuun ja lämmitykseen sekä yksityisiin yrityksiin, jotka eivät noudata uutta normaalia, mikä johtaa siihen, että keskivertoihminen menettää mahdollisuutensa käyttää yksityisiä liikennevälineitä ja lihatuotteiden kulutusta.

https://thecountersignal.com/klaus-schwab-daughter-wants-to-use-covid-policies-for-climate-change/

2

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tulevaisuus taas valoisampi?

  • Anonyymi

   Nicole Schwab taitaa olla nyt perheen pää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1151
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1108
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1061
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   234
   1042
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   985
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   854
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   827
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   796
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   773
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   718
  Aihe