Ukraina voi pian avata tykkitulen Belgorodiin

Anonyymi

Venäjän joukot painettu jo niin kauas Harkovan alueella,venäjän joukot huseeraa muualla hyökkäystoimissa.Belgorod houkutteleva maali suurkaupunki,,teitten,huollon keskipiste ja varuskunnan keskittymä.Läntisellä pitkä kantamaisella tykistöllä yltää pian.Tarpeekso tuhoisa tulitus pakottaa venäjän joukot ryhmittymään jopa uudelleen.
Venäjä kohdisaa Ukrainan kaupunkeihin summittaista tykkitulta,Ukrainan on tehtävä samoin muuten se ei lopu ikinä, vain silmä silmästä periaate toimii Putinin kanssa.

10

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sotatoimet on siirrettävä selkeästi Venäjän maaperälle, tykkää Putin siitä tai ei.

   Ukraina taistelee omasta olemassaolostansa. Siinä ei silloin vastapuolen johdon tykkäämisistä ole varaa välittää kovin paljoa.

  • Anonyymi

   Ukrainan ei kannata laajentaa sotaa kovin paljon rajojensa ulkopuolelle. Se antaa venäläisille vain syyn laajentaa sotatoimia ja julistaa virallisesti sota ja täysi liikekannallepano. Samalla myös länsimaiden sympatiat Ukrainan puolesta voisivat vähetä, kun nyt voidaan selkeästi todeta että Ukraina vain puolustaa omaa maataan rajojensa sisällä.

  • Anonyymi

   Ymmärrän näkökantaasi.Mutta sitten Ukrainan kaupunkien tuhoaminen jatkuu täysin silmittömästi,edes joku varoituksen kaltainen isku tarvittaisiin että silmitösmtuhoaminen saataisiin loppumaan.Jis venäjän tapaan toimitaan niin sairaalat ensin maan tasalle rajakupungeista.

  • Anonyymi

   Ainahan sitä voi yrittää. Sitä saa mitä tilaa.

  • Anonyymi

   Jos tulee kuiva kesä, ukrainalaiset voivat kokeilla poltetun maan taktiikkaa.
   Raivataan raja, sitten tulta naapurin metsään.
   Hidastaa kummasti.

  • Anonyymi

   >>Ukrainan ei kannata laajentaa sotaa kovin paljon rajojensa ulkopuolelle. Se antaa venäläisille vain syyn laajentaa sotatoimia ja julistaa virallisesti sota ja täysi liikekannallepano. >>

   Tätä asiaa Ukraina tuskin mieltää mitenkään tärkeäksi ja valvottavaksi asiaksi, ettei vaan rikota mitään kalustoa Venäjän puolella. Pari öljynjalostamoa on jo tuhottu, mutaa Ukraina kiistää osallistuneensa, ja kannattaa kiistää jatkossakin kaikki.

   Siinähän sitten Putin yrittää laittaa täysimittaista liikekannallepanoansa, jos kykenee. Isoissa kaupungeissa tällaisesta Venäjän julistamaan sotaan menemisestä nousee mellakat.

   Nuo mellakat ovat pysyneet aisoissa, kun on ollut ruokaa saatavilla, Nyt alkaa monet elintarvikkeet olla täysin loppu jo Venäjällä. Kansa on ärtyisää ja rauhatonta jo valmiiksi.

  • Anonyymi

   Toivotaan että ukraina onnistuu tekemään iskuja myös venäjän puolelle enenevissä määrin. Niinkuin on jo tehnytkin. Lisäisivät vain, sähkölaitokset ja suurimmat sähkökeskukset, veden puhdistamot, elintarvike tehtaat, polttoaine varastot, jyväsiilot, sota tarviketehtaat..... Varoen siviiliuhreja. Siitä se venäjänkansa alkaisi heräämään kremlin unestaan.

  • Anonyymi

   "Venäjä aloittaa hyökkäyksen kiovaan"!!!

  • Anonyymi

   Jospa ukrainalle sellaiset aseet että yltäisivät moskovaan. 9.5 olis paljon naZZeja samassa läjässä.

   • Anonyymi

    "Saksalaiset ihme-aseetko,historian havinaa"!!!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   4533
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   3883
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   715
   2334
  4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1903
  5. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   90
   1850
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   131
   1562
  7. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1270
  8. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   239
   1233
  9. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   158
   1199
  10. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   102
   1126
  Aihe