Sapattinatsit ja pedonmerkillä uhkaajat

Anonyymi

Matt.12:2 Mutta kun fariseukset sen näkivät, sanoivat he hänelle: "Katso, sinun opetuslapsesi tekevät, mitä ei ole lupa tehdä sapattina".

Fariseukset = pyhiä lain noudattajia omasta mielestään
- ulkokultaisia sapattinatseja
- pedonmerkillä uhkaajat väkisin käännyttäjät

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sulla on mielikuvituspuutetta - ainut lisä on toistoissa - natsit.
      Eli taitaa kaikessa näkyä tuuliviiriuskovaisuus.

    • Anonyymi

      Onko näin, että aloittaja on traumatisoinut itse - itsensä sapatin johdosta?
      Eikö sinulle Sapatin Herran seuraaminen olekaan armon kautta ja Hengen johdatuksessa - Pyhän Hengen voimasta - uskoon tullessa, että lähtee Hengen voimasta rakentamaan elämää uudellen - ihmeellisen lunastuksen jälkeen.
      On siten aika parantua!

    • Anonyymi

      Onko näin, että aloittaja on elämässä kulkien maanpaossa, Egypti kuvaa maailmaa - joka voi olla tuntematon ja pelottava, maailma joka ei ole meille järkevä.
      Se on orjuutta, taakoittavaa - jossa ei saa palvella Jumalaa, Sapatin Herraa!
      Toivottomuutta, pelkoa, eksyneenä oloa. Egypti on vankila, Se kahlitsee sielumme, ajatuksemme - tunteemme.
      Siitähän pitäisi päästä vapaaksi - hengittämään Jumalan Hengen ilmaa.
      Eli vapauteen, jota sapatti - lepona kuvaa.
      Lepoa Kristuksessa - Luojassa, HÄn on kaiken tehnyt valmiiksi.
      Kannattaa vapautua - sijaisuhrin johdolla vankeudesta. Hengittää syvään - Elämänhenkä, että voi tulla eläväksi sieluksi.
      Muutoin elämässä traumatisoituu.

    • Anonyymi

      Egyptistä vapauduttiin, sijaisuhri - verenmerkki sydämen pihtipielessä ja kuoleman enkeli kulkee ohi.
      Egyptiläiset kokevat ahdistusta - traumaa, kun heidän mielensä esikoiset kuolevat - synnin palkka on kuolema.
      Menetys - ahdistaa- elämä - joka puuttuu sydämestä - armon kautta - se ahdistaa.
      Trauma tulee maailmasta ja muotouskonnollisuudestakin esiin ja kertoo, ettei vapautta ole - kun puuttuu johdosta itse Luoja, jota voisi kumartaa sydän ympärileikattuna maailmaan - Egyptin orjuuden tähden vapaus, missä se on?
      Tiedätkö Jumalan pyhän lunastuksen murtavan voiman, se vapauttaa Egyptin rajoituksista.

    • Anonyymi

      Jeesus tosiaan varoitti sapattifariseuksista Matteuksen 12:2 mukaan.
      Kristus kertoi totuuden.

      • Anonyymi

        sinä ja sinun sapattifariseuksesi on erona kuin yö ja päivä.
        Olet hurmaantunut omaan harhaiseen käsitykseesi, eikä sillä on tuuleen puhumasi äänen arvoa enempää.
        Erkki Tanttu aikoinaan tekstasi piiroksensa - " Puhut sie, vai tuuliko se huulias heiluttaa"???""


        Kristus on Sapatin Herra! Siunannut sen, sekä antanut sinullekin Valtakunnan merkkinä, Hän tekee kaiken, eikä sinulla ole lupa puhua muuta löperöä.


      • Anonyymi

        Sapattifariseukset ts. elävät sapattivarkaina, ovat muuttaneet ajat ja lain.
        Farisealaisesti he peittävät omaan hapatteeseen, peitteeseen sapatin opin, opetuksen, sekä merkityksen ja ovat tuoneet antisemitismisen harhan.
        Siinä on se varkaus - sapattifariseusoppi.

        Sapatti on Sapatin Herran opetus - levosta, niin luomisenopin kautta, kuin kerran perillä, kun kaikki on saatettu loppuun ja jopa nämä sapattivarkaatkin tuomittu. Tuomio on Jumalan Sebaotin sana sinullekin. Sanoistasi sinutkin tuomitaan ja olet varastanut sapatin väärään valtaistuimen käyttöön, sekä nimittänyt sen Hengen pilkaksi.

        Oppinne on klise, se hyökkää - luvaten teidän hapatteessa kaiken mikä kiiltää, sen ääreen.
        Toiset ovat painaneet töitä - teillä, jopa harhasunnuntaita loukaten, tapanne mukaan, seistemänkymmentävuotta ja kehuvat yrittäjyyttä, sekä omien käsien voimaa.
        Se teidän työ- ja perhe-elämän tasapainohaaste on väsynyt tarina - jossa ei ole voimaa.

        Mutta, Jumalan levolla, on luonut kaiken hyväksi, katsonut sitä ITSE - ja siunannut levoksi, valtakunnaksi - ajaksi, sekä hetkeksi myös arjen jälkeen, että HÄN kansalleen siunaa levon, sekä käyskentelee Sanansa kautta kansansa keskellä. Sen armonkansalaisten keskellä.
        Se on täydellisen 10:n odotus meidän kaikilla elämänalueilla. Kun kaikki eläisimme näin, se vapauttaa turhautumisilta, onnettomuuksilta, emmekä niin lankeaisi ansaan, siis senjälkeen kun muutos tapahtuu. Emme katsoisi rienaajan harhaan, että orjanlailla juoksisimme saavuttamattoman perässä ja siten viljelisimme harhaisen onnellisuuden mestaruutta, kaiken kompromissien ja juttujen taidoissa.
        Se on sitä harhassa sapatti- valhe- varas- korvausoppi - henkistä ansaa. Perusteeton usko, tuo kärsimystä, .... Tunteiden matematiikassa, kaikki mikä siinä harhanoppi yhteisössä satuttaa meitä, se todella vähentää iloamme, sekä tuo ongelmia mielen alueille. Ilo puuttuu.
        Sen farisealaisuuden harhassa voimme nimittää itse olevamme "hyviä ihmisiä", jossa kuitenkin hyvän ihmiset kärsivät. Eikä teillä ole todellisen levon avainjuttuihin vastausta.
        Syy peittovaatteenne, jolla olette totuuden peittäneet korvausopillanne.
        Se teissä on oma ärsytyksenne, kiivailette hurmahenkisesti sapatti - sen todellisuutta vastaan. Sydänsurussanne, tuo oppinne aikaan kärsimystä, kun odotatte perinneopissanne - että jotain pitäisi tapahtua, mutta ei tapahdu, tai se harhanne johdosta, jota ei pitäisi tapahtua - se tapahtuu. Siinä harmaantuessanne koette sen epäreiluksi, ja odotuksessanne, että ansaitsittisette parempaa - on saavuttamaton.

        Miksi ette ota Sapatin Herraa vastaan? Jumala tekee kaiken tarpeellisen, myös opissa - neuvoissa ja ohjeissa. Älkää eläkö vääristyneessä ja harhaanjohtavassa, sekä tuhoavassa käyttäytymisessänne Egyptinne moniuskonnollisuuden ja jumalaisuutenne käytöksessänne, sakramenttikirjat kainalossa.

        Pukeudu Jumalan Sota-asuun ja elä seuraten Sapatin Herraa!


      • Anonyymi

        Se on vain yksi Raamatun kohdista, joissa sanotaan, ettei pidä pitää lukua päivistä. Ns 'sapatin pitäjät': lukekaa läpi koko Mooseksen laki ja kertokaa sitten, pidättekö kaikki nuo lait. Kirkon ajassa, armon aikana, pelastutaan yksin uskosta. Lukekaa Uudesta testamentista, miten apostolien aikanakin jo oli vääristelijöitä, jotka yrittivät saada uskovat pois armon alta lain orjuuteen. Emme pelastu tekojemme kautta, jotta kukaan ei kerskaisi. Joka sanoo olevansa synnitön, tekee Jumalasta valehtelijan, koska Raamattu sanoo, että ei ole synnitöntä, ei yhtäkään. Joka siis luulee pelastavansa itsensä väittämällä 'pitävänsä sapatin', saattaa siis olla menossa kadotukseen. Älkää antako itseänne pettää. Jeesus vuodatti verensä jokaisen puolesta, ja jokainen voi pelastua, kun tekee parannuksen, eli tulee mielenmuutokseen, eli uskoo tuon Jumalan rakkauden teon. Jeesus on ainut tie pelastukseen. Ainut. Adventisti, katolinen, mormoni, helluntailainen, luterilainen, hindu, muslimi, juutalainen voi pelastua, kun uskoo Jeesukseen omalle kohdalleen.


    • Anonyymi

      Miksi pitää selvää Raamatun sanaa vastaan höpöttää sekavia?

      Jeesus ei pitänyt sapattia ja Hänet sen vuoksi päätettiin tappaa eivätkä sitä viettäneet opetuslapsetkaan.

      Selvää kuin vesi eikä kaipaa mitään sekopäisiä selityksiä.

      • Anonyymi

        Väärä vastaus. Jeesus on sapatin Herra. Mutta, ei Jeesus pidä pakanallisia juhlia kylläkään, vaikka niihin perinteitten mukaan pykällätte sanoman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärä vastaus. Jeesus on sapatin Herra. Mutta, ei Jeesus pidä pakanallisia juhlia kylläkään, vaikka niihin perinteitten mukaan pykällätte sanoman.

        Joku viikon päivä ei liity mitenkään pedonmerkkiin.
        Sapatista on tehty kulttiuskonto.


      • Anonyymi

        Taisi olla kysymys mitenkä sapattia vietetään eikä mikä päivä pn pyhä.

        Farisealaiset tekivät sapatista tuskien päivän. Jeesus tuli opetamaan mitenkä sapattia tulisi oikeasti viettää.


      • Anonyymi

        ” Muista pyhittää lepopäivä”, mitä on pyhitys, miettikääpä sitä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku viikon päivä ei liity mitenkään pedonmerkkiin.
        Sapatista on tehty kulttiuskonto.

        "joku viikonpäivä jne." Ymmärtääkö hän, mitä puhut!
        Sama kun menet torille julistamaan, että joku jumalankuvien palvonta ei ole mikään pedonmerkki, eli Pyhästä tehty uskonto on kulttiuskonto - johon ikäänkuin et uskoisi.
        Sehän on purettuna sanasi siemen.

        Kun sitten Herrasi eteen menet - Ilmestyskirjan mukaan, näet siellä arkin avoinna, josta on mallinnus ollut Tabernaakkelissa- Sanotko Herrallesi siitä, minkä Hän on sormellaan tahtonsa ilmaissut, että se on kulttia tuo - minä elin ominluvin ja uskonnoin, avaahan tupasi ovi, aion tulla taivaaseen jatkamaan, mitä lihassani opin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku viikon päivä ei liity mitenkään pedonmerkkiin.
        Sapatista on tehty kulttiuskonto.

        Sapatista on tehty harhautus. Siihen uskomalla eksynyt saattaa ottaa sen oikean pedon merkin luullen olevansa turvassa, kun edelleen vittää 'pitävänsä sapatin'. Siinä vaiheessahan uudestisyntyneet uskovat kristityt on jo temmattu ylös. Tänne jääneistä monet kääntyvät oikeaan uskoon tajutessaan, etteivät olleetkaan uudestisytyneitä, vaikka olivat luulleet. Nyt on vielä helppo pelastua; tarvitsee vain uskoa Jeesukseen. Vihan aikana se ei riitä, vaan tarvitaan myös tekoja. Nyt pyhää henkeä ei voi menettää, mutta Jaakobin ahdistuksen aikana voi. Se on hirveä aika. Viisas uskoo nyt ja on mukana ylöstempauksessa. Se voi tapahtua jo tänään.


    • Anonyymi

      Adventtikirkolla on oma opinkohtansa sapatista.

      >>> Sapattikäsky kuuluu näin: "Muista pyhittää lepopäivä. Kuutena päivänä tee työtä ja hoida kaikkia tehtäviäsi, mutta seitsemäs päivä on Herran sinun Jumalasi, sapatti. Silloin et saa tehdä mitään työtä, et sinä eikä sinun poikasi eikä tyttäresi, orjasi eikä orjattaresi, ei juhtasi eikä yksikään muukalainen, joka asuu kaupungissasi. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaiken, mitä niissä on, mutta seitsemännen päivän hän lepäsi. Sen vuoksi Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen" (2. Moos. 20:8-11). <<<

      Advantistit uskovat että tämän sapattikäskyn rikkojat ovat ottaneet pedonmerkin.
      Tämä on tärkein käsky adventisteille jota he noudattavat rikkomatta sitä?

      • Anonyymi

        Kuka advari uskoo noin ?

        kysynpävaan.


      • Anonyymi

        Sinä siis sanot, että uskovaisuus on tehnyt käskystä - Minä olen Herra sinun Jumalasi, älä pidä muita jumalia rinnallani - ja kun minä - siis sinä-- et siihen usko- sanot, palvovasi lillukanvarsia, ja uskovat ovat tehneet Jumalan minulle tuon käskyn suhteen pedonmerkin....

        jne.

        ET taida oikein käsittää, että Jumala on myös kiivas Jumala, sekä tappaa syntiä tekevän sielun.
        Synti on raamatullisesti Jumalan lain rikkominen.

        Ja sinun lillukanvartesi on vain tyhjäpuhumisen merkki --- kuolema--


    • Anonyymi

      Natsittelusi on hyvin lapsellista ja väheksyt kys. sanan käytöllä oikeita natseja ja heidän uhreja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe