Miksei NATO optiota kritisoitu täällä ollenkaan?

Anonyymi

Meillähän on ollut tämä ns. NATO optio käytössä noin 20v ja sen on sanottu tarkoittavan sitä että "NATO ovi" on meille auki jos joskus päätämme hakea jäsenyyttä!

Valtiovalta on myös koko ajan korostanut että nyt ei ole oikea hetki hakea NATO:n jäsenyyttä ja kansa on ollut vahvasti samaa mieltä. On myös annettu ymmärtää että jos turvallisuuspoliittinen ilmapiiri muuttuu niin asiaa voidaan sitten tarkastella uudelleen ja jos kansa on samaa mieltä niin jopa jäsenyyttä voidaan hakea - Tämä siis ennen 24.2.2022.

Tämä kaikki on ollut meillä tiedossa ja tiedämme myös mitä OPTIO tarkoittaa NIIN jos tässä NATO:ssa nyt olisi OIKEASTI jotain niin huonoa kuin täällä jotkut nyt ovat väittämässä NIIN miksi ihmeessä tästä asiasta ei ole täällä mitään keskusteltu 20 vuoden aikana???

Onko syynä se että valheet olisivat paljastuneet ja nyt tilanteen ollessa edessä niin ei olisi enää jäljellä mitään valheellisia väittämiä joita voisi uskotella todeksi, vai miksi asiasta on oltu hiljaa koko ajan?

1

75

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun näitä NATO kriittisiä avauksia ja keskusteluja täällä lukee niin niissä korostuu lähinnä yksi ja sama asia!

   Se että Venäjä reagoisi jotenkin sotilaallisesti tämän hakuprosessin aikana on ilmeisesti suurin huolen aihe ja kaikki muut NATO:on liittyvät negatiiviset asiat perustuvat lähinnä harhaluuloihin ja keksittyihin juttuihin.

   Eli, syy miksi asiaa (optiota) ei ole täällä kritisoitu johtuu todellisuudessa siitä että NATO:n jäsenyyttä sinänsä ei vastusteta vaan "pelätään" sitä hakuaikaa!

   Olen myös täällä kysynyt että jos nyt kuuluisimme NATO:n jäseneksi niin kuinka moni olisi halukas eroamaan siitä nyt - Yhtään "kättä" ei ole noussut ylös! TÄMÄ KERTOOKIN KAIKEN OLENNAISEN TÄSTÄ ASIASTA.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   3231
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2954
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   232
   2077
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   1802
  5. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   707
   1717
  6. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1520
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   67
   1308
  8. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   371
   1195
  9. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1092
  10. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1052
  Aihe