Nykyihmiset itsekkäitä kusipäitä

Anonyymi

Kävin aamulla firmamme it-tuessa kun koneeni piti päivittää paikan päällä. Varattu aika oli. Kohta paikalle ryntäsi 30-40v jannu joka esitti maailman tärkeintä ihmistä ja tunki röyhkeästi ilman ajanvarausta väliin. It-tukihenkilö koetti sanoa että pitää varata aika, mutta tämä minäminä ei mitään kuunnellut. Hän meinasi ottaa koneeni kun luuli minua vissiinkin it-tueksi ja konettani hänen uudeksi koneekseen. Vasta it-tuen kaverin huomautus sai näppinsä pois koneestani. Itse olin niin hämmentynyt käytöksestään etten ehtinyt sanoa mitään.

Tällaisiin minäminä-kusipäihin törmää nykyisin joka paikassa. Kammottavimpia ovat lapsiperheet joiden vanhemmat ovat minäminä-yli-ihmisiä. He eivät komenna ja kiellä lapsiaan mistään, eli toisia saa häiritä, omaisuutta vahingoittaa jne eikä muita ikään kuin ole lainkaan maapallolla kuin hän tai he.

Mistä tämä ilmiö on syntynyt?

9

105

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistä niitä kusipäitä sikeääkin niin paljon. Vanhempien kotikasvatuksessa vikaa tai sitä ei ollut olemassakaan. Otan osaa, onneksi pääsin pakoon eläkkeelle.

  • Anonyymi

   Oikeistolaisen ajattelutavan leviämistä tuo on.

  • Anonyymi

   nyky päivinä itse keskeisyys ole synti enää, kaikki mulle heti äly puhelin sukupolvi ,

  • Anonyymi

   Kasvatus tai sen puute voi luoda narsistin. Lapsi kehittää huomion puutteessa itselleen narsistisen persoonallisuuden, jolla hän pönkittää itseään. Sama tulos, jos lapselle ei aseteta rajoja, ja korostetaan koko ajan lapsen erityisyyttä. Narsistiset vanhemmat kasvattavat usein narsistisia lapsia. Itsekkäät pikkuprinssit ja prinsessat saattavat törmätä rajoihin ensimmäisen kerran vasta työelämässä.

  • Anonyymi

   Ilmiö on ikivanha. Ennen tällaista käytöstä vain ymmärrettiin peitellä.

  • Anonyymi

   Yleensä kantiksia :-/

  • Anonyymi

   Narsismia, huonon kotikasvatuksen seurauksena.

  • Anonyymi

   Tällaisista ihmisistä johtuu mm. liikenteen agressiot ja raivot, yritysjohdon ahneus ja normityöntekijöiden tallominen, kaikenlainen kilpailu ja etuilu.

   Pääkaupunkiseudulla asia korostuu, ja siellä se korostuu erityisesti Espoossa. kaupoissa äärimmäisen kylmiä itsekkäitä eteentunkijoita, kalatiskille etuilijoita, kauppakeskuksen parkkihallissa kiilaamisia ja invapaikoille pysäköintiä terveenä jne. Kehäteillä Audi-BMW-Mersu-Porschekuskien rajuja ylinopeuksia ja kiilaamisia jne, hiihtoladuilla laturaivoa, kesäisissä metsissä spandex-maastopyörä-raivoajia.

   Äärimmäisen ikävä aikakausi sellaiselle, noh tavalliselle tallaajalle, joka koettaa elellä rauhaisasti ja odottaa vuoroaan kuten pitäisi.

  • Anonyymi

   Joka iikan pitää nykyisin toittaa kaikille mm. työpaikoilla itseään korostaen missä on matkusteltu, näyttää kuvakollaaseja jne ja odotetaan työkavereiden tykkäyksiä. Naiset yleensä tässä pahimpia, etenkin lasten äidit. Kehua retostellaan koko työpaikan väelle ulkomaanmatkoista, maastofillaroinneista, rekeilyistä ja sitten kakaroiden ja itsensä naama pepsodent-irvihymyssä. Vittu mitä teatteria. Oikeasti noilla itsensä korostajilla menee elämässään paskasti; puoliso pettää tai dokaa ja oma talous on perseellään. Pitää vaan somessa elvistellä.

   Tällaiset lapsiperhevanhemmat ovat kammottavia mm. naapurina ja kaupoissa: eivät väistä, hapannaamoja ja töykeitä ja etuilevia. Paskiaisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3681
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   161
   3329
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1886
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1497
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1305
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   94
   1048
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   939
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   913
  9. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   903
  10. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   884
  Aihe