Anteeksi, saanko laskea kaasua hieman?

Suonette anteeksi, on pakko laskea kaasua keskuuteenne. On kertynyt ilmaa suoleen. Päästän ihan äänettömästi, nooooiiiin. Nyt on kevyempi olo. Olen pahoillani tästä, mutta tämä oli pakko tehdä.

Terveiset erityisesti Salikselle.

26

1201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletkos hankkinu katalasaattorin pärssiisiis? Virheiden Ja Eloapinoiden hyväksymä?

      T: Ilmasto-Salis

      • Anonyymi

        Ei se haittaa, hankin just Smurffi-Tenat. Ny rupee pili stondaan.

        T: Naistenvessa-Salis


    • Anonyymi

      flatuksesi haisee tuoksuu tänne asti vaikka minulla on vielä jäljellä muutama ffp3 tasoinen nenäsuumaski. FFP3 tehomaski pysäyttää covid pöpön kuin betoniseinään muttei pienenpientä metantioli pierurikkimolekyyliä. Pierumolekyylit sujahtavat maskista läpi että heilahtaa pakollisen sisäänhengitysvaiheen aikana. Covid-19 omikron pöpön halkaisija on ruhtinaaliset 60-140 nanometriä. Omikron virus on jättipallo verrattuna metantioli--rikki-flatus molekyyliin. Metantioli-pierupallon halkaisija on vaivaiset 0,4 nanometriä. On vain kärsittävä jatkossakin pieruista tai hankittava tehokas tuuletin joka vie hajukaasut ikkunasta ulos,

    • Anonyymi

      Pieris, yritin samaa. Vain pieni äänetön peräilman henkäys, karsea löyhkä, ja karkuun. Ei onnistunut; tuli kostean huumaava haju, vartta n. 10cm, kalsarit pesukoneeseen 60 asteeseen, ni katoo jarrutusjäljet.

      En yritä enää tätä. Ainakaan E-junan eteisessä.

      T: Salis

      • Anonyymi

        Pieris, mie oon sun lapsipuoles. Saliksen äpärälapsi, syntyny perätilassa, äiti ja hedelmöitystapa tuntematon. Hajusta päätellen sukua jotain kautta.
        Täytin just 7v, ja pääsin suoraan apukoulun 18. luokalle, vai oliko se lukion ekalle. Aakkosissa on K (kakkelberg) menossa.
        Jos jotain posetiivillista mussa on, ni oon vaaleammanpuoleinen epsoolainen. Meitä on vähän.
        Laita meilii, meillä on selvä kytkös ruparesorin kautta. Oon meleko sukurakas.

        T: Simo Sulkijalihas, 7v


    • Anonyymi

      Pieris, ny tarttis kotilääkäriapuja. Mulla tulee kuntakinten seassa semmosia Bismarckin kirkkaita pimpuloita, tai Swarovski, mut mitä teen niille? Vetäsenkö IDO59 alas, vai keräämkö talteen?
      Salis om katkasussa (siis vinhoränni), eikä vastaa tämän planeetan tiedusteluihin. Luotan siis sinuun, vanhaan Saliksen loppuunporattuun hoitoon.
      Sukurakkauden nimissä, mitä teen ny?

      T: Simo Sulkijalihas

    • Olen ollut luonnon helmassa, ja olen vieläkin. Psykiatrinen osasto leireilee keskellä metsää nimittäin. Onpi ongelma, kakka ei taaskaan kulje ja hyttyset ovat paisuttaneet perberini rakkulaiseksi. Mitä teen? Haluatko tutkia asiaa?

      P.S. RRRRRRRRRRRRRUIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSSS KLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

      No nyt se ilma kulkee ainakin, haiseeko edes?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Testing

    • parempi kaasutella housuihinsa kuin laskea housuihinsa. Molemmissa tapauksissa
      kyllä naurattaa mutta eri tavalla. Kaasun laskemisessa itseä naurattaa ja yleisöä ketuttaa. Housuihinsa laskemisessa itseä ketuttaa mutta yleisöä naurattaa.

      • Anonyymi

        Ai kuin? Mua naurattaa aina kun kakellus tulee, mihin tahansa.
        Näillä debytanteilla on outoja mielipiteitä, vaikkakin tietyn viisauden omaavia. Mutta meillä vaan paskotaan, mihin ja miten vaan, pro-kakellus on HC hommaa. Jos Jimmy Rose haluaa aloittelevan kakeltajan kurssin ja neuvoja, niin kakkaveteraani Pieriksellä on Turussa amis näihin hommiin. Opintotukea yksinhuoltajille ja muille semmosille...

        Aurinkoista kesää

        Kakelluksen Mannerheim-risti tammenlehvillä ja kakkelmarjoilla

        Iki-ihana Saliksenne


    • Anonyymi

      Pieris darling, tiedän että meillä oli treffit hotelli Törnin Ateljee-baarissa, mutta myöhästyin sieltä Espoon joukkoliikenneonkelmien takia.

      Ei tarttis kuiteskaan kostaa sitä vijattomille ravintolaasiakkaille. Ei sais aseettomia kaasuttaa. Melko epäreilua piolookillisen sodan käyntiä. Et antanut yhtään armoa siviileille.

      Paheksun tätä.

      T: Törni-Salis

      • Anonyymi

        Chere Pieris

        Oom huolissani. SUPO, CIA, SETA, Eloapinat, NKVD, yms etsii sinua Varissuon syövereistä. Miks menit löysään ryppynaruas Törnissä?
        Hae turvapaikkaa luotani Espoon Jumpoon parkkihallista 3. krs paikka 341 siinä tolpan takana heti. Saat HSLn matkalipun poonuksena. Älä kerro kelleen tätä tietoa. Kakelluspommitetaan pari homo-Audia, sitten paetaan Pahamaalle, sieltä kun ei ole luovutussopimusta. Tai sitten vaihdetaan itsemme 300.000 päiväntasaajan ketkulaan. Ne kotimaihinsa, ja me Suomeen rosikseen. Sen jälkeen olisimme todellisia vapaustaistelijoita.
        Kyllä me vielä voitamme tämän pelin.

        Ja kaikki vain yhden Törni-pierun takia?

        L'amour eternelle

        Romantikko-Salis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chere Pieris

        Oom huolissani. SUPO, CIA, SETA, Eloapinat, NKVD, yms etsii sinua Varissuon syövereistä. Miks menit löysään ryppynaruas Törnissä?
        Hae turvapaikkaa luotani Espoon Jumpoon parkkihallista 3. krs paikka 341 siinä tolpan takana heti. Saat HSLn matkalipun poonuksena. Älä kerro kelleen tätä tietoa. Kakelluspommitetaan pari homo-Audia, sitten paetaan Pahamaalle, sieltä kun ei ole luovutussopimusta. Tai sitten vaihdetaan itsemme 300.000 päiväntasaajan ketkulaan. Ne kotimaihinsa, ja me Suomeen rosikseen. Sen jälkeen olisimme todellisia vapaustaistelijoita.
        Kyllä me vielä voitamme tämän pelin.

        Ja kaikki vain yhden Törni-pierun takia?

        L'amour eternelle

        Romantikko-Salis

        Pieris darling

        En voi jättää sinua ohranan kiusattavaksi, joten tuon viilan ja pakoköyden Pasilan poliisivankilaan illalla. Ole valmiina pikaiseen lähtöön, mutta älä jätä hajujälkeäsi koirille, koska ne kuolevat siihen.
        Sitten taksilla Malmin lentokentälle josta yksityisjetillä Pahamaalle. Nassaun huippuhotellista on lemmensviitti varauksessa meille.
        Mutta älä kerro tästä kellekään, pidetään ihan meidän kahden ja lentäjän välisenä salaisuutena.
        Synkronoidaan kellot, tilataan taksi valmiiksi Pasilaan, ja sitten mennään paratiisiimme Pahamaalle.
        Eikös ole loistava pakosuunnitelma?

        T: Pelastaja-Salis


    • Anonyymi

      Olen joutunut rajoittamaan kehokaasun toimituksia 1.7 lähtien raaka-aineen ,eli venäläisen hapankaalin, hinnannoususta johtuen

    • Anonyymi

      Ensi yönä viilataan poliisivankilan kalterit, taksilla Malmille, josta pussiness-jetillä kolmessa tunnissa Karipialle Pahamaalle. Lahjoin Nassaun pulissipäällikön, joten pidättävät pilottimme, puhkovat mopo-Kesnamme gummit, ja olemme paratiisissa.
      Mikä sellisi numero olikaan, ettens viilata väärää akkunaa?

      Pieris ja Salis, pakoromantiikan lekendat. Vähän ninkus Daltonin veljekset? Mutta missä on Ran-Tan-Plan? Onx se paksuna?

      T: Sikarakastunut Salis

    • Salis, mitä tehdä. Päästin pierun (ihan pienen vain eikä asuntoni torakatkaan kuolleet) ja ryppyreiästä pulpahti ensin kirkas valopallo, sitten lauma pienempiä, erivärisiä palloja. Ne asettuivat siten, että valopallo on keskellä ja nämä pienemmät ruskeat papanat pyörivät sen ympäri. Näyttää siltä, että pieraisin uuden aurinkokunnan. Siinä se nyt leijuu enkä itse mahdu enää asumaan täällä. Mitä teen jos aurinkokunta alkaa laajeta? Mihin minä mahdun? Mitä jos Varissuolle alkaa kehittyä uusi sivilisaatio toiselta planeetalta? Minkälaisia otuksia ne olisivat?

      Sanomattakin selvää, että tiede on taitekohdassa ja minä ja minun papanakuntani olemme sen keskiössä. Nyt viimeistään sain nimeni historiankirjoihin. Ottaako Tieteen Kuvalehden reportteri kuvan myös peräreiästäni? Olemme jännän äärellä.

      Vielä sana viikonvaihteeksi:

      RRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

      Vastaa pian Salis! P.S. Kuva olis kiva.

      • Anonyymi

        Chere Pieris

        Ongelmasi lieneekin pääpössä enämpi kuin pärssiissä. Mut ei se haittaa. Pussiness-jetti on turpiinit kuumana Malmilla. Koska viilaan kaltereitasi?
        Sitten laitan sinut piposairaalaan Pahamaalla, josta freesinä taas arkielämään.

        Lav juu, pusi pusi

        Lemmenriutuva Salis


    • Anonyymi

      Pieris

      Ny tartten ammattiauttajaa. Löysin Espoon pupista huonomaineisen ja iloluontoisen naisen. Ilman sinun bukeetasi. Ei kakkelbergmarjoja oksistossa. Ny mää oom rakstunu siihen, ja vielä näin viiskymppisinä päätimme painaa kuusi eriväristä puikulapäistä, harvahampaista, ja töröhuulista jälkeläistä KELAn hoivattavaksi Espoolle. Parkkihallista parkettilattioille muna suorana.

      Mut kun aamulla om kusistondis niin kova, et sulkee ryppynarun tykkänään, emkä pääse vessuliin kakillekaan. Mitä mun pitäis ny teherä? Em pääse pissulle ku ståndaa, emkä kakille lihasreflukseista johtuen.

      Pitäiskö harkita seppukua? Tai pornolehtijä?

      T. Perheenisä-Salis

    • Anonyymi

      Pieris, myy peräilmasi teutoneille, varmaan ostavat. Tosin melko vaarallista talouskäytössä, mutta sodassa on aina uhreja.
      Anna palaa. Täpöillä.

      T: Kusipää-Salis

    • Anonyymi

      Pieris, oon ny Pahamaalla. Tuu tänne, mut ite maksat lentolippus.

      T: Ikuisessa rakkaudessaan pettynyt Salis

    • Anonyymi

      Haluisko joku lipasta mun ruparesoria? Kävin tossa Espoon keskuksen lähikiinalaisessa chilihärkää vetämässä tuplaannoksen. Ny lähtee hyvin.

      T: Aromipesä-Salis

    • Anonyymi

      Pieris, mulle tuli kutsu kertailuharjotuksiin. Joo, tonne itärajalle pitäs lähtee rakentaan uutta Salpa-linjaa ilmakehään myrkkykaasuilla. Valtionhotellissa majoitus, assyrialainen kokki rakentaa ruoat, kaasunaamarit ja vastamyrkyt firman laskuun, prinssieverstin arvo ja tuplapalkka. Ruparesorin tuunaus tosipaikan tullen.
      Tää on meidän parasta osaamisaluettamme. Tule mukaan. Saadaan vielä kutsu Putinin juhlaillallisiin.

      Slava Rossija.

      T: ZyklonB-Salis

    • Anonyymi

      Pieris, nyt tuli verensekainen pissa hyvoneihin. Lekuriin vai saattohoitoon? Kakkelbergmarjat jo karstoittuneet lahkeessa.
      Neuvoja ASAP.

    • Taas meinaa tulla vähän kaasua. Saanko taas vähän nostaa kankkua ja suhauttaa äänettömän? Nooooin, tuli jo. Kiitos kaikille ymmärryksestä ja pahoittelut, että täällä leijuu nyt mätä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe