Globalismin hedelmää Ukrainassa

Anonyymi

Globalismi ja ahne keinottelu on Suomenkin uhka.
Suuri keinottelu imee maan tyhjäksi, työ, elintaso, oma päätäntävalta valuu ulos.....
Ukraina joutui keinottelijoiden ja itään laajentujien pelinappulaksi.
Onhan lebemsraumia haettu ennenkin! Nyt vuorossa globalistit ja länsi-raha.
Nyt rahan etujen vuoksi, lahjottu ukrainan tolvana hallinto tuhoaa oman maan ja kansan.

Ja hyvin se ymmärtämättömiin uppoaa toi hollywood propaganda, jolla länsi esiintyy vapauttaja nasaretilaisena, joka vapauttaa ukrainan, afganistanin, libyan, syyrian, irakin, vietnamin, korean, lukuisia banaani tasavaltoja etelä-amerikassa, jne.... aitoa pyhää globalismin hurmaa ja ahnetta riisto usinesta, kaikin keinoin.....

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Totta puhut, meillä on ongelmana tämä globalismi-hurma, joka tuhoaa.

   • Anonyymi

    Jos pelkäät globalismia, poistu internetistä - se on globalismia täydellisimmillään.

    Maailmassa on yksi täysin anti-globalistinen valtio: Pohjois-Korea. Kuuba on matkailukohde, joten se on siltä osin yhteydessä muuhun maailmaan.

    Globalismin perusta on se, että emme voi tuottaa kotimaassa kaikkea tarvitsemaamme, kuten ei mikään muukaan valtio. Yhdysvalloilla omavaraisuuteen on parhaimmat edellytykset.

    Venäjä räpistelee omavaraisuuteen, mutta tietotaito, teknologia, logistiikka ja teollisuus ovat kymmeniä vuosia länsimaita jäljessä. Teknologiassa ja teollisuudessa Kiina on noussut maailman ykköseksi (tai ainakin kakkoseksi) monella alueella, mutta Venäjä ei ole kehittynyt juuri millään teknologian alalla sitten Neuvostoliiton romahduksen. Neuvostoliitolla oli erittäin vahva avaruus- ja ohjusosaaminen sekä hyvä aseteknologia, mutta Venäjän yritykset viedä sitä eteenpäin ovat olleet lähinnä surkeita.

    Venäjän kyvyt innovoida, markkinoida, tuotteistaa ja tuottaa mitään, millä olisi merkitystä, ovat hyvin puuttelliset. Tilannetta vaikeuttaa entisestään se, että osaavat korkeakoulutetut venäläiset pakenevat totalitarismiksi muuttuneesta maasta ennätysvauhtia. Eristäytyminen muusta maailmasta vie Venäjän osaamista vuosikymmeniä taaksepäin.

    Globalismi takaa sen, että saamme tuoreita hedelmiä ja vihanneksia keskellä talvea, kaupan hyllyt pursuavat tavaraa, valikoimat ovat suuria, kilpailu pitää hinnat ja laadun korkealla tasolla ja ihmiset voivat matkustaa sekä työskennellä ympäri maailmaa.

    Me elämme nykyään kosmopoliittien ja korkeasti koulutettujen osaajien informaatioon ja palveluihin perustuvassa nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa työt voivat kuljettaa ihmisen päivän aikana useisiin valtioihin.

    Ihminen ei juuri voi vaikuttaa siihen, mihin tuleva historia meitä vie. Yksi keskeinen oivallus on, että samalla tavalla kuin me luomme uusia teknologioita, uudet teknologiat vievät meitä. Elämme siis teknologian ja informaation kanssa mutualistisessa suhteessa. Esimerkiksi internet, facebook, twitter, youtube, google, tiktok jne. Me olemme älylaitteiden kautta maailmanlaajuisessa globalistisessa verkossa 24/7 halusit sitä tai et. Tämän seurauksena perinteisten kansallisvaltioiden merkitys väistämättä vähenee. Maailma blokkiutuu.

    Katoavien kulttuurien pelko on turhaa: kulttuurit muuttuvat, kuolevat ja uusia syntyy jatkuvasti - näin on ollut koko ihmisen tunnetun historian ajan. Ainoa pysyvä totuus on, että kaikki muuttuu, eikä muutosta voi estää yhtään sen enempää kuin vanhenemista ja kuolemaa. Me emme elä samoin kuin isovanhempamme - miksi meidän pitäisi velvoittaa lapsenlapsemme elämään samoin kuin me? Jokainen uusi sukupolvi muuttaa maailmaa. Ihmisen perimmäinen luonne on yrittää rakentaa yhä toimivampaa ja parempaa ympäristöä itselleen ja perheelleen. Isossa mittakaavassa se on johtanut siihen, että maailmasta on tullut hyvin pieni.


  • Anonyymi

   Pienet taloudet on pelinappuloina, niinpä tulisi itsenäisyyttä säilyttää kaikin tavoin.
   Muuten jää vain netto-maksajan ja köyhtyjän osa.

   Ukrainassa nyt ajetaan esim. monsanton ja exon mobilin etua.

  • Anonyymi

   Suomi on jo nyt ajettu velkavankeuteen.. Kun selvästi osaamaton hallinto on mennyt helposti velkavankeuteen. Näin se päätösvalta siirtyy. Ja kaikissa asioissa toimitaan vain nettomaksajina. Uhreina.

  • Anonyymi

   Aivan, pahuus tunkee etelästä, idästä, pohjoisesta ja lännestä. Meidän Suomen johto ei ymmärrä asioita. Rahalla yrittävät saada ”hyvän jätkän” mainetta. Miksihän sannakin haluaisi olla ”hyvä jätkä” ? Kalsarit, nahkatakki, kaljapullo kädessä ja toisten rahoja heitellen kun mikäkin tahvo Junttilan pahin pönttö?

   • Anonyymi

    taxfree sannuli ei vain ymmärrä..... ja se on jonkinvaltapiirin etu se.... viedään kuin lipposta aikoinaan....


  • Anonyymi

   Eikös rosvokapitalisti olisi aseiden sijaan antanut nuorille pojille ja sedille vaikka jalkapallon ukrainassa ? niin olisivat kiltisti juosseet pallon perässä.
   Näin olisi us. businekset siinä vaivihkaa viihteen takana hoituneet.
   Nyt turhaan soditaan. Vaikka onhan se sota tietysti aseteollisuuden etu ja eu. us. velkatalous kuplan etu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   535
   3222
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   123
   2483
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   20
   2104
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1294
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   1192
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   972
  7. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   192
   936
  8. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   91
   899
  9. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   278
   833
  Aihe