New York Times: Venäjä valtaamassa koko Dombassin alueen

Anonyymi

The New York Times kirjoitti maanantaina Venäjän joukkojen edenneen Donbasissa ja valtaavan koko alueen. Vielä 3 kuukautta sitten 2/3 Donbasista oli Ukrainan joukkojen hallussa.

9

109

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjän päätavoite on silloin saavutettu. Myös Khersonin alue etelässä sekä Mariupolin alue kaakossa Venäjän joukkojen hallussa. Ukrainan joukot räjäyttäneet perääntyessään sillat joten eivät enää edes pystyisi vastahyökkäyksillä valtaamaan Khersonia takaisin.

   • Anonyymi

    Luultavasti Venäjän armeijassa on pioneereja. Pioneerit rakentavat räjäytettyjen siltojen tilalle ponttoonisillat muutamassa tunnissa, ainakin suomalaiset pioneerit tällaiseen pystyvät.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "The New York Times kirjoitti maanantaina
   Venäjän joukkojen edenneen Donbasissa"

   Nää on näitä Putinia ja hänen kelvotonta sotaväkeänsä ihailevien Toveriverkoston jäsenten raapustelemia höpön-pöpön viestejä.

   New York Times itse ei ole sanonut sanaakaan tuohon suuntaa. Lehti toteaa että Venäjä joutuu nyt vetäytymään Harkovan ympäristössä kovalla vauhdilla.

  • Anonyymi

   Zelensky sai eurooppalaisen kaasun hinnan nousemaan 12,4%:lla. Nyt hinta 1050 euroa per 1000 kuutiota eli mentiin jo yli euron per kuutio.

   Tuon pellen pystyssä pitäminen tulee Euroopan kansoille kalliiksi. Rauhan palautuminen toisi energian hinnan vuoden 2019 tasolle. Olisi mukavaa taas saada sähköä 4-5 sentin markkinahintaan. Mutta eliittihän ei tätä halua.

   • Anonyymi

    Itse olen valmis maksamaan vaikka 25% enemmän kunhan saadaan Putte rosvojoukkoineen polvilleen.


   • Anonyymi

    Jos on pelle, niin Putin on vielä isompi pelle. Kalliiksi tulee Venäjälle oma pellensä ja sen Venäjän kansa muistaa ikänsä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos on pelle, niin Putin on vielä isompi pelle. Kalliiksi tulee Venäjälle oma pellensä ja sen Venäjän kansa muistaa ikänsä.

    Venäjän kansa muistaa kiitollisena Putinia, niinkuin Staliniakin. Eivät ymmärrä tai välitä vaikka kuinka johto vetää kansaa nenästä.


  • Anonyymi

   "Zelensky sai eurooppalaisen kaasun hinnan nousemaan
   12,4%:lla. Nyt hinta 1050 euroa per 1000 kuutiota eli
   mentiin jo yli euron per kuutio."

   Koko Eurooppa on puolittaisessa sotatilassa. Sotimiseen käytetyt rahamäärät ovat vuositasolla sadoissa miljardeissa olevia rahoja.

   Jotakin kaasun kuutiohintaa on täysin typerää tässä nyt laskeskellä. Tilanne on sellainen, että Putinin ja Venäjän ei saa sallia miehittävän ainoatakaan Euroopan maata.
   Tämän estäminen on se tärkein ykköstavoite.

   Jos tuossa epäonnistutaan, on ihan se ja sama, vaikka höveli Venäjä silloin antaisi meille kaasuaan täysin ilmaiseksi. Se ei ole siinä tilanteessa meille eurooppalaisille minkään arvoista.-

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   2516
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   366
   2161
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1505
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   123
   1254
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   884
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   811
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   220
   763
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   736
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   725
  Aihe