Lähihoitajat jättävät tylysti vanhukset heitteille rahanhimossaan

Anonyymi

Lähi- eli apuhoitajat eivät vanhuksista kodeissaan välitä, vaan aikovat pistää vanhukset kunnissa kärsimään. He joukkoirtisanoutuvat liittonsa SUPER:n edustajien yllyttäminä.

Kaikki SUPER:n työntekijäedustajat ovat itsekkäitä, omaa etuansa ajattelevia, jopa vanhusten ja sairaiden hengen hinnalka revitään pienetkin rahat lisäveroina.

Miten tällaiseen yllyttäviä ja tätä linjaa kannattavia ja edustavia edes pidetään töissä, eteenkään Kokoomus-kunnissa!!! Työnantajien pitää ryhtyä tarvittaviin puhdistuksiin henkilöstössään.

Muut liitot olisivat sovintoesitykseen suostuneet. Kohtuuttomuuteen tottuneille ei mikään ahneudessa ja kateudessa riitä!

10

80

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SUPER = surkeat perushoitajat. Entinen nimike apuhoitajia, eli vielä vanhempi, -piika. Kotihoitotyötä siis.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eiväthän lähihoitajat ole olleet lakossakaan. He ovat tehneet työtä lakon ulkopuolella suojelutyönä. Lähihoitajien palkkataso on ollut heikko. He tarvitsivat palkankorotuksen ehdottomasti. Opintopaikat eivät ole läheskään täynnä, uusia työntekijöitä ei valmistu riittävästi.

   • Anonyymi

    Lähihoitakaksi mennään suoraan peruskoulusta, ammattitutkinto ja töihin. Maahanmuuttajia ohjataan nykyjään näille linjoille, myös miehiä. Vanhuksilta varastetaan paljon asunnoista kaikenlaista, mutta se nyt ei liity pelkästään maahanmuuttajiin vaan joihinkin lähihoitajiin noin yleensä.


   • Anonyymi

    Usein lähihoitajat eivät ole edes töissä mihin heidät on koulutettu. Tekevät kunnissa ihan muita, toisten ammattilaisten töitä. Ilman asianmukaista koulutuspohjaa vielä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Usein lähihoitajat eivät ole edes töissä mihin heidät on koulutettu. Tekevät kunnissa ihan muita, toisten ammattilaisten töitä. Ilman asianmukaista koulutuspohjaa vielä.

    Monet kyllä ovat mielellään myös sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Ja monen alan asiantuntijoita väärissä töissään. Yleissivistys vain nolla, kun yleissivistävä taustakoulutus puuttuu, myös korkeakoulutason koulutus. Voihan siellä olla tietysti joku korkeakoulutettu downsiftaaja, mutta epäilen.


  • Anonyymi

   Myös tapakoulus olematonta mikä ei yllätä.

  • Anonyymi

   Kyllä niiden jotka ei VIELLÄ tarvi vanhusten palveluita tulee huolehtia siittä että VANHUKSILLA on Riittävästi vanhusten-hoitajia ja palveluita. Jos eivät huolehdi niin tulevat kuolemaan märissä vaipoissaan kamalasti kituen kuten nykyisetkin vanhukset mikäli omaiset ei hoida asiaa itse. Taikka tunge kättä syvälle Taskuun.

   Noniin sitten vaan ripeää toimintaa ei viellä vanhuksilta palkatkaa lähihoitajia ja hommatkaa palveluita vanhuksille. Hoitajat on siirtymässä muihin paremminpalkattuihin ja helpompiin hommiin muutoin hihiiiIIIIIIHHHH!

   Pollareita ja muita esimerkiksi kaupunginjohtajia saa halvalla Hoitajille pitää MAKSAAAAAA! jos niitä tarvitaan. Muutoin kouluttautuvat esimerkiksi ValtiotieteidenMaistereiksi?

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   2691
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   16
   2293
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1381
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   92
   1316
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1165
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   45
   1029
  7. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   269
   1014
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   971
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   76
   928
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   854
  Aihe