Köyhä työllinen

Anonyymi

Palkkapäivä oli taas tänään ja tilille tuli jälleen nettona yli 5000€. Kyllä on kannattanut elää köyhää opiskelijaelämää ja tehdä nuorena pienipalkkaisia hanttihommia. Miten teillä muilla? Oletteko päässeet palkansyrjään vai onko kannattanut jäädä tuilla elelemään?

13

177

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Herää todellisuuteen niin otat tuosta 5000eur yks nolla pois niin todellisuudessa saat 500eur kk toimeentulotukea. Jos itse saisin 5000eur netto niin tuskin olisin köyhyyspalstalla kirjoittamassa. Ei se nykypäivänä mikään koulutus välttämätt takaa työpaikkaa ja muutenkin jopa yliopistosta heitetään porukkaa pois. Kyllä omasta mielestäni kirurgi tai hammaslääkäri saa tienata vaikka 10 000eur kk kun takana on osaaminen.

  • Anonyymi

   En arvosta tällaisia nousukkaita joiden pitää joka paikassa kehua tuloillaan ja omaisuudellaan. Arvostan sellaisia rikkaita jotka pitää turpansa kiinni eivätkä joka käänteessä tuo omaisuuttaan esille.

   • Anonyymi

    Pari tuttavaani. Eräs eläköitynyt yksityiskauppias oli muutaman joutovuoden jälkeen esittelemässä marketin aulassa jonkin tuottajan leikkeleitä. Juttelun yhteydessä sanoi, että verotussyistä on saatava jotain ilmoitettavaa tuloa. ei selvittänyt enempää enkä kysynyt.
    En tiedä oliko kokenut jonkin katastrofin mutta edellisen vuoden verotuksessa oli ronskisti pääomatuloja. Vuosia aikaisemmin, oikeaan aikaan oli ostanut Nokiaa.
    Jotkut tuttavamme säälittelivät miten alas on reiskakin vajonnut.

    Toinen, naispuolinen, menestyvän maansiirto- ja kuljetusliikkeen perijätär jäi juttelemaan kanssamme moporeisullaan. Mammalla oli päässä 50-luvun naarmuinen kypärä eikä uskaltanut sammuttaa pappa tunturiaan koska oli kuulemma käynnistysvaikeuksia.
    Säälittävä hahmo vanhalla mopolla ja kuluneissa vaatteissaan. Olimme vaimoni kautta tuttavia pitemmältä ajalta. Tiettävästi 3 asuntoa josta yksi vuokrattuna.
    Muusta ei ollut puhetta mutta tuskin hammaslääkäri aviomiehen tarvitsi kustantaa kaiken. Ei ainakaan mopoa.


   • Anonyymi

    Joskus minuun iskee kiusaus ja työttömien kehuessa onneaan ja auvoista elämäänsä niin minä mainitsen vajaiden työvuosien eläkekertymän.
    Elin lapsuuteni todella köyhässä työlaiskodissa josta häivyin pois heti vapaaehtoisen intin jälkeen 60-luvun alussa.
    Tuonkin jälkeen oli todellisia niukkuuden aikoja välillä näin aivan oikeaa nälkää.
    Kuitenkin ehdin sen verran tekemään töitä siellä mistä sain ja hakeuduin sinne missä maksettiin palkkaakin, että olen näille työttömillä maininnut työn kannattaneen koska nyt, lähes 8-kymppisenä kilahtaa kuukausittain tililleni 3165,46€.
    26:n eläkevuoden aikana indeksi ei ole juurikaan sitä nostanut ja jättämä palkkaindeksiin on noin 40%.


   • Anonyymi

    Sama juttu, arvostan köyhiä ketkä pitää turpansa kiinni ja ovat tyytyväisiä siihen mitä saa. Mielestäni myös terveille oleilusta maksetaan ihan liikaa, hyvä summa olisi 50€/kk.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama juttu, arvostan köyhiä ketkä pitää turpansa kiinni ja ovat tyytyväisiä siihen mitä saa. Mielestäni myös terveille oleilusta maksetaan ihan liikaa, hyvä summa olisi 50€/kk.

    Sama juttu, minusta palkkaa voisi maksaa enisntään 20 e kk, se olisi ihan riittävä. Ei siellä töissä kuitenkaa mitään tehdä, juodaan kahvia työnantajan piikkiin ja syödään, nukutaan ja paetaan kotitöitä ja omia lapsia sinne huilaamaan.


  • Anonyymi

   Vaan??? Mie saan kelan tukia ym tukia 12 000 e kk. Kannattaako sun tehdä töitä jos noin vähän tienaat?

  • Anonyymi

   Numeroita kuka vaan voi kirjoittaa niin aloittajalle sellainen pyyntö että kirjaappa näytille tilinauhasta tunnit, verot yms. heh heh 3000eur eläkkeet. Varakkaita köyhiä kirjottelemassa köyhyyspalstalla.

  • Anonyymi

   Tiliotteet voi näyttää kelaan perkele

  • Anonyymi

   500 eurolla pärjää kuukauden oikein hyvin.

  • Anonyymi

   Ei alottaja pysty kirjotteleen numeroita ku on köyhä persläpi 500eur toimeentulotuella heh heh 5000eur kk ni kyllä täytys jo jotain osatakki. Suomennettuna ihmisiä vituttaa olla 500eur toimeentulotuella heh heh työttömyys on ihanaa.

  • Anonyymi

   Aika veitikoita olette. Olin köyhä opiskelija ja ahkeroin elämässäni, niin pääsin hyvään työhön ja mukaville tuloille. Kyllä huomaa, että ei täällä ihmisillä ole edes mitään tavoitetta, vaan aina pysyä köyhänä reppanana. Kateus täytyy ansaita, säälin saa ilmaiseksi.

   • Anonyymi

    Kun on palkallaan jo hankkinut tilavan asunnon, auton ja harrastusvälineitä niin työelämän jälkeen rahat riittää hyvin omaisuuden ylläpitoon , käyttökuluihin ja esim. ruokaan.
    Voi siis huolettomasti vain nautiskella.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   2564
  2. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   334
   2521
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1295
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1062
  5. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   110
   1059
  6. 55
   949
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   406
   700
  8. Tänään puhutaan loukkauksista

   (En huomioi sua röllikkä tänään, koska päänsärkyisenä ei huvita vääntää sun kans riitaa) Ihmisetkokee erilailla asioita. Toiset loukkaantuu pienemmis
   Ikävä
   111
   687
  9. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   23
   674
  10. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   210
   637
  Aihe