Siemens lähtee Venäjältä kokonaan 170 vuoden yhteiselon jälkeen

Anonyymi

Venäjä ottaa ison harppauksen tekniikassa taaksepäin, suoraan sanoen se on kusessa koska ei itse pysty huoltamaan laitteita.

Yhtiö aloitti Venäjällä vuonna 1852

Saksalainen teknologiayhtiö Siemens luopuu teollisesta liiketoiminnasta Venäjällä kokonaan 170 vuoden läsnäolon jälkeen. Yhtiö aloitti Venäjällä vuonna 1852.

Yhtiö vetäytyy Venäjältä vaiheittain. Se keskeytti uudet projektit jo aiemmin kevättalvella, mutta nyt loppu häämöttää myös palvelu- ja huoltoliiketoiminnalle.

Yhtiö ilmoitti vetäytymisestään osavuosikatsauksen yhteydessä. Venäjän osuus sen liikevaihdosta on prosentin suuruusluokkaa.

Siemens toimitti kaksi kaasuturbiinia Venäjälle sen jälkeen, kun Venäjä miehitti Krimin vuonna 2014, mitä se on joutunut sittemmin selittelemään.

Junat, jäänmurtajat, ydinvoimalat, Venäjän sähkonjakelu jne jne
siirtyvät kertalaakista ja jokainen ymmärtää että Venäjä on tekniikan kanssa pulassa ja varaosia ei sitten tule.

Ja tämä sattuu ja kovaa koko maahan ja kaikkiin suuriin teollisuuslaitoksiin, pieniin teollisuuslaitoksiin, liikenteesee, sähköjakeluun, jne jne jne

20

156

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kaikki menee suunnitelmien mukaan.

   • Anonyymi

    Vähän hitaammin vain =) Oikeastaan toivon, että Venäjä rommaa ihan kunnolla. Ajatelen vaikka niitä suomalais-ugrilaisia kansoja Venäjällä. Ehkä tästä koittaa heillekin uusi huomen? Kävin eilen baltian ja Venäjän maista tuotuja elintarvikkeita myyvässä liikkeessä ja kovasti oli ahdistuneen oloinen myyjä siellä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vähän hitaammin vain =) Oikeastaan toivon, että Venäjä rommaa ihan kunnolla. Ajatelen vaikka niitä suomalais-ugrilaisia kansoja Venäjällä. Ehkä tästä koittaa heillekin uusi huomen? Kävin eilen baltian ja Venäjän maista tuotuja elintarvikkeita myyvässä liikkeessä ja kovasti oli ahdistuneen oloinen myyjä siellä.

    Verkkouutisista:

    "Historioitsijan mukaan venäläisten on hylättävä suurvaltakuvitelmansa.

    Johns Hopkinsin ja Cardiffin yliopistojen kansainvälisten suhteiden venäläissyntyisellä professorilla Sergey Radchenkolla on selvä käsitys siitä, mitä Venäjän tulee kokea, ja että se hyötyisi siitä myös itsekin.

    – Odotan innolla Venäjän täydellistä tappiota Ukrainassa. Se ei tule helpolla, ja edelleen on olemassa sisäsyntyinen riski vaaralliseen eskalaatioon, mutta on silti joitain aiemmin mainitsemattomia hyötyjä, jotka eivät vähiten hyödyttäisi Venäjää itsestään.

    Neuvostoliiton ulkosuhteisiin erikoistunut Radchenko huomauttaa, että venäläiset eivät hahmottaneet Neuvostoliiton hajoamista häviönä.

    – Suurin hyöty olisi koko kunnollinen nöyryytys. Tarkoitan kunnollinen. Ei kuten vuonna 1991, jolloin jäi vaikutelmaksi, että Neuvostoliitto romahti vain oman painonsa alla. Sitä ei kukistettu, vaan se lähinnä kukisti itse itsensä. Tämän takia niin moni venäläinen (virheellisesti) syyttää [Mihail] Gorbatšovia maanpetoksesta."

    "Radchenko toivoo, että ehkä nyt Venäjä hylkäisi suurvaltakuvitelmansa ja myöntäisi valtakunnan todellisen tilan.

    – Toivon, että kaikki kiihkoisänmaallisuus, kaikki ylimielisyys, kaikki typerät harhakuvitelmat katoavat nyt tyhjiöön. Venäjä on köyhä, korruptoitunut ja autoritaarinen. Ja se on aidosti huono kaikessa. Se tulee Ukrainan voittamaksi. Riemuisaa. Ehkä tästä seuraa jotakin hyvää, mutta ensin Venäjän tulee hyväksyä mitä se on eikä mitä se on aina esittänyt olevansa."

    "– On tärkeää pitää mielessä, että venäläinen väestö ja muualla asuvat venäjänkieliset ihmiset ovat hyvin aivopestyjä ja kyllästetty vihalla länttä ja Ukrainaa kohtaan, joten he eivät muutu pitkään aikaan."

    https://www.verkkouutiset.fi/a/professori-odotan-innolla-venajan-tappiota/

    https://www.verkkouutiset.fi/a/viron-ex-lahettilas-noyryytetyn-vladimir-putinin-pahin-painajainen-kay-toteen/


  • Anonyymi

   Venäjä romahtaa. Siihen menee kuitenkin vuosia. Mutta lopputulos on sitten sitäkin selvempi.

   • Anonyymi

    Järjetöntä. Sen on tapahduttava paljon nopeammin, muuten hinta koko maailmalle on liian suuri.


  • Anonyymi

   Ei ois kannattanut pölliä siemensin koneita ukrainasta....

  • Anonyymi

   Lähtee, paitsi ettei lähdekään? Venäjän ainoa toimiva nykyaikainen luotijuna "sapsan" välillä Moskova-Pietari on Siemensin pyörittämä. Jää takuulla huoltamaan sitä. Samoin modernit paikallisjunat "lastoskat" ovat Siemensin alaisuudessa huollon osalta. Tuskin Siemens niistäkään luopuu. Uutinen ei tainnut mainita niistä mitään.

   • Anonyymi

    Sinä et tainnut ymmärtää mitään.
    Siemens lähtee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä et tainnut ymmärtää mitään.
    Siemens lähtee.

    Eikun mä oikeasti luulen että tää on vähänsamanlainen kuin hesburger lähtee. Lähtee mutta pitää kuitenkin ravintolat auki. Isot firmat tykkäävät hyvesignaloida, mutta tykkäävät myös tehdä rahaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä et tainnut ymmärtää mitään.
    Siemens lähtee.

    Myönnetään olin väärässä. Siemens todella lähtee. Venäjän valtionrautatiet tiedotti että ottavat huollon vastuun junien ylläpidosta itselleen. Aikamoista kun Moskovan kehärata ja samoin koko Sotshin alueen liikenne pyörii niiden junilla ja huollolla. Sapsan siihen pääle vielä. No kai venäläiset niitä jonkin aikaa voi itsekin huoltaa tai ehkä joku kiinalainen firma ottaa sen sitten vastuulleen?


  • Anonyymi

   Voin tarkentaa sen verran että Siemensin terveydenhoitopalvelut jää, terveydenhuollon saatavuus on perusihmisoikeus ja tietenkin tuottava business koska se on vain varakkaille venäläisille.

   Putin saa siellä armokuoleman kun katsoo aikansa tulleen, liekö jo varannut ajan.

  • Anonyymi

   r.....ä romahtaa

  • Anonyymi

   Venäläiset työntekijät aloittaneet komponenttien irroittamisen ohjauspaneeleista.
   Jouluksi on saatava punaiset lamput vilkkumaan kämppään.

  • Anonyymi

   Busines on aika nopeaa uusiutumaan. :)

   Älä Nato Titlu pelkää. Et ymmärrä bussineksia :D

  • Anonyymi

   Venäläisten business alkaa irrottamalla länsimaiset komponentit irti jotka myydään sitten Moskovan torilla moderneihin perseenpäristimiin.
   Niihin joiden käytössä tiltu on oikea seppä.

  • Anonyymi

   Siemensyöksy elektroniikka!😿😾

  • Anonyymi

   Jospa Venäjältä loytyy jokin keino siemens mies.

  • Anonyymi

   Siemens on kaikessa osallisena Venäjän teollisuudessa, maalla, merellä, ilmassa ja avaruudessa.
   Jäänmurtajat kun sakkaa niin Venäjän ainoa keino on maapallon lämmitys.

  • Anonyymi

   Putinin mustanmeren asunto on mennyt taas homeeseen kun Siemensin lämmitysjärjestelmää ei osattu laittaa päälle.

  • Anonyymi

   Ei tule admin kuzzekaan lähtemään satamasta ja pikkuhiljaa koko Venäjän laivasto rantautuu, siis siviilipuolen tankkerit, jäänmurtajat jne sekä sotilaskalusto.

   Nykyaikaisemmat tehtaat eivät pysty tuottamaan tavaroita samaan tahtiin kun koneet leviää.

   Ruokahuolto ´vaikeutuu, einestehtaat suljetaan.

   Mitäs se tarkoittaa?

   VALLANKUMOUS TULOSSA!
   Koko maa pilkkii talvet jäällä ja hymyilevät hampaattomilla suilla toisilleen, toisilla lämmin paska housuissa, toisilla jo jäätynyt paska aiheuttanut paksusuolen tukoksen.
   Ensi talvena nähdään näitä tapauksia pienenessä mittakaavassa mutta jo seuraavana alkaa eksponentiaalinen kasvu.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   3578
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   290
   1806
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   515
   1562
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   75
   1472
  5. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   420
   1438
  6. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1299
  7. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   1243
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1159
  9. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   85
   1154
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1087
  Aihe