Elämästä on kysymys - sieraimissa elämänhenki, sekä syntymä

Anonyymi

Kuka elää täällä ilman elämänhenkeä, eikö siinä ole kuollut? Kenellä on elämä itsessään, että hänen sieraimissaan on vain omaehtoinen henkäys - jotta elää?
Miksi elät? Mikä on syntymäpäivä? Eikös se hetki, kun isän ja äidin - vanhempien kiitollisuus on Jumalalle. Jumalan aivoituksen ja suunnitelman, luomisenperusteella tämä lapsi on lahja. Jumala antaa lahja - jos sen vain ymmärtää. Uusi päivä - perheelle, uusi jäsen, uusi kansalainen, ja syntymäpäivä - sen viettäjä ilmaisee tietoisena kiitollisuuden Jumalalle. Siinä elämälle toimintamandaatti on, että voi muuttaa maailmaa - tehtäväkuva - toimenkuva - samanmielisenä elämänantajankassa, taistella hyvän uskon kilvoitusta, vihamielistä maailmaa vastaan. Vihamielisyys on elämänvoittavan - rakentavan elämän vastakohta. Ja elämänvoittava asia on - Jumalan lain päämäärä on rakkaus. Kun kaikki muu lakkaa - rakkaus jää.
Syntymäpäivästä voi alkaa elämään, tiedon lisäämisellä, nousta elämässä terveellä tavalla korkeuksiin, taivaallisen asuinpaikan siihen uuden fyysisen ruumiin elämään, kun se aika koittaa.
Eli syntymäpäivä on juhlapäivä, minkä vanhemmat voivat lahjoittaa - rakkauden kautta - yhtymällä - ja Jumalanmielen mukaan siittämällä uuden elämän alkuun.
Rakkaudessa siinnyt - Jumalan aivoituksen mukaan elämän saanut, Jumalan elämänhenki sieraimissa, pienen elämä on alusta lähtien Jumalan lahja aikaan, ja lapsi voi siitä kiittää vanhempiaan.

Syntymäpäivällä on siten suuri sanomallinen totuus olemassa Jumalan luomistyöstä. Hän katsoo luotua, ja näkee sen hyvänä.
Sitä ei voi saastaiseksi sanoa, ja tässä alkaa rakkaudenlahjan aika oppia elämänsäännöt ja isä, sekä äiti niitä opettaa - tuntemaan Jumala.
Jumalanmielenmukaiset elämänohjeet ovat kuin raami elämälle, ja sen lukeminen aikuisuuteen - on vastuu hetki - kun yhteiskuntakin odottaa tekojen - vastaavan elämänrakennetta - päämäärää.
Se on suuri yhteisön juhla - syntymäpäivä.
Ja kun näitä syntymäpäiviä on riittävästi - puhutaan sukupolvesta.
Sukupolven on aika luovuttaa se yhteiskunta, perhe - jne. jatkajalle, eli kaikessa puhutaan Jumalantyöstä ja terveestä hengestä, millä rakennetaan tämä huominen, josta seuraava jatkaa - eli sukupolvelta toiselle, ... siksi perhe on yhteiskunnan ydin.
Rakkaudessa isän ja äidin siittämä elämä - se saa elämälle terveen jatkumon, ..... se kannattaa käyttää terveellä tavalla.
Ja terve tapa - on opettaa tuntemaan Herra - se on sama - kuin aikuisuuden vastuu - lapsenusko jää - ja tulee tilalle halullisuus elää Jumalanmielenmukaan, samanmielisesti - siinä liitytään siihen valtakunnan kansalaisuuteen, kilvoittelemaan, jossa on lupaus iankaikkisen elämän armolahjasta ja näin se Henki - annetaan uuteen Taivaalliseen ruumiiseen Ylösnousemuksen kautta.
Tässä elämässä siinnytään Sanan siemenen kautta Kristuksessa.
Siemen - on Jumalan Sana. se siemen kylvetään elopeltoon ja se kuolee - tuottaa uuden sadon. -- elämälle.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jeesus Kristus että ihmisen pitää olla hullu saatanan kanssa täällä

    • Anonyymi

      Elämänhenki sieraimissa, ja sen puhaltamisesta tulee 70- vuotta, eli elävä sieluni on matkannut tätä matkaa tähän asti.
      Lähtökohta sielulleni on ollut koti - jossa ateismin kirkko, ....s.tanan kirkkon jäsenet eivät antaneet oppia ja tuntea - ei opetettu tuntemaan Herra.
      Elämänantajan kohtaan - ei osattu opettaa, mikä se elämä on, kun on puhallettu elämä, joka saa aikaan minuuden ja sielun. Tästä jäin lapsuudessani vaille.

      Meidän muutes, on hyvä tietää, että .s-tanan kirkko on tunnustautunut ateismin kirkoksi. Katsokaas lehden kirjoitettua tekstiä, kohta 9- missä he tulevat tunnustamaan olemassaolonsa, sekä sen, ketä he edustavat.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/dc3edca6-e5b9-4dce-85f1-3063b49aaa84


      8. Puhdistus Saatanasta

      Sodan edetessä Venäjältä on tullut lisää erikoisia selityksiä sen perusteille. Syksyllä uudeksi termiksi nousi desatanisointi. Natsien lisäksi Ukraina pitää siis Venäjän näkökulmasta puhdistaa Saatanasta.

      – Uskon, että sotilaallisen erikoisoperaation jatkuessa on yhä kiireellisempää toteuttaa Ukrainan desatanisointi, maan turvallisuusneuvoston apulaissihteeri Aleksei Pavlov kommentoi venäläiselle aif.ru:lle lokakuussa.


      Pavlovin mukaan ukrainalaiset natsitaistelijat ovat muun muassa käyttäneet Saatanan kirkon okkultistia symboleja univormuissaan.

      !!! [ lukekaas tämä, sillä tässä ko. kirkko tulee juli, esille ] !!!!

      Todellisuudessa Saatanan kirkko on kiistänyt väitteet ja huomauttanut, ettei heillä ole Ukrainassa paljon jäseniä.

      Saatanan kirkon jäsenet eivät myöskään palvo paholaista. Satanismi on ateistinen elämänkatsomus ja eri asia kuin saatananpalvonta.

      Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

      Laina päättyy ja laittakaas linkki talteen, kun palstalle tulee ateisti väittämään sitä, että ateismikirkkoa ei ole olemassa. Onhan se, kun tuovat näin itsensä julki.
      Ateismikirkko on ja se on uskonnoltaan, tunnustukseltaan elämänkatsomus.
      ts. he edustavat tätä, vaikka itsessään joku ikäänkuin väittäisi muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe