Elämästä on kysymys - sieraimissa elämänhenki, sekä syntymä

Anonyymi

Kuka elää täällä ilman elämänhenkeä, eikö siinä ole kuollut? Kenellä on elämä itsessään, että hänen sieraimissaan on vain omaehtoinen henkäys - jotta elää?
Miksi elät? Mikä on syntymäpäivä? Eikös se hetki, kun isän ja äidin - vanhempien kiitollisuus on Jumalalle. Jumalan aivoituksen ja suunnitelman, luomisenperusteella tämä lapsi on lahja. Jumala antaa lahja - jos sen vain ymmärtää. Uusi päivä - perheelle, uusi jäsen, uusi kansalainen, ja syntymäpäivä - sen viettäjä ilmaisee tietoisena kiitollisuuden Jumalalle. Siinä elämälle toimintamandaatti on, että voi muuttaa maailmaa - tehtäväkuva - toimenkuva - samanmielisenä elämänantajankassa, taistella hyvän uskon kilvoitusta, vihamielistä maailmaa vastaan. Vihamielisyys on elämänvoittavan - rakentavan elämän vastakohta. Ja elämänvoittava asia on - Jumalan lain päämäärä on rakkaus. Kun kaikki muu lakkaa - rakkaus jää.
Syntymäpäivästä voi alkaa elämään, tiedon lisäämisellä, nousta elämässä terveellä tavalla korkeuksiin, taivaallisen asuinpaikan siihen uuden fyysisen ruumiin elämään, kun se aika koittaa.
Eli syntymäpäivä on juhlapäivä, minkä vanhemmat voivat lahjoittaa - rakkauden kautta - yhtymällä - ja Jumalanmielen mukaan siittämällä uuden elämän alkuun.
Rakkaudessa siinnyt - Jumalan aivoituksen mukaan elämän saanut, Jumalan elämänhenki sieraimissa, pienen elämä on alusta lähtien Jumalan lahja aikaan, ja lapsi voi siitä kiittää vanhempiaan.

Syntymäpäivällä on siten suuri sanomallinen totuus olemassa Jumalan luomistyöstä. Hän katsoo luotua, ja näkee sen hyvänä.
Sitä ei voi saastaiseksi sanoa, ja tässä alkaa rakkaudenlahjan aika oppia elämänsäännöt ja isä, sekä äiti niitä opettaa - tuntemaan Jumala.
Jumalanmielenmukaiset elämänohjeet ovat kuin raami elämälle, ja sen lukeminen aikuisuuteen - on vastuu hetki - kun yhteiskuntakin odottaa tekojen - vastaavan elämänrakennetta - päämäärää.
Se on suuri yhteisön juhla - syntymäpäivä.
Ja kun näitä syntymäpäiviä on riittävästi - puhutaan sukupolvesta.
Sukupolven on aika luovuttaa se yhteiskunta, perhe - jne. jatkajalle, eli kaikessa puhutaan Jumalantyöstä ja terveestä hengestä, millä rakennetaan tämä huominen, josta seuraava jatkaa - eli sukupolvelta toiselle, ... siksi perhe on yhteiskunnan ydin.
Rakkaudessa isän ja äidin siittämä elämä - se saa elämälle terveen jatkumon, ..... se kannattaa käyttää terveellä tavalla.
Ja terve tapa - on opettaa tuntemaan Herra - se on sama - kuin aikuisuuden vastuu - lapsenusko jää - ja tulee tilalle halullisuus elää Jumalanmielenmukaan, samanmielisesti - siinä liitytään siihen valtakunnan kansalaisuuteen, kilvoittelemaan, jossa on lupaus iankaikkisen elämän armolahjasta ja näin se Henki - annetaan uuteen Taivaalliseen ruumiiseen Ylösnousemuksen kautta.
Tässä elämässä siinnytään Sanan siemenen kautta Kristuksessa.
Siemen - on Jumalan Sana. se siemen kylvetään elopeltoon ja se kuolee - tuottaa uuden sadon. -- elämälle.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jeesus Kristus että ihmisen pitää olla hullu saatanan kanssa täällä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3808
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   3445
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1966
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1563
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1388
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   105
   1122
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   980
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   966
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   935
  10. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   920
  Aihe