Jälkiviisas-Maryan uhriutui ja paljasti samalla suvaitsemattomuutensa

Anonyymi

eikä tajua, että iski kirveensä omaan nilkkaan. Oli todella tyhmää sanoa, että hän ei voi jatkaa Jälkiviisaissa jos Timo Soini sinne tulee, tuossa ei ole siis mitään järkeä.

Mutta totuushan on, että somalit ovat kovimpia uhriutujia ja rasistikortin heiluttajia. Ja heitä pelottaa se jos heidän asioitaan alettaisiin tarkempaan tutkia, kuten esim. mistä johtuu että somalien työttömyys on edelleen valtava, jotain 55%. Mistä esim. johtuu, että lähes puolet Suomen somali-äideistä on yksinhuoltajia, miksi juuri somalit sopeutuvat niin huonosti jne. Tätä kyllä riittäisi.

Totuus noista eronneista somali-äideistä onkin se, että he ovat toki eronneet Suomen lakien mukaan, mutta ovat tiukasti edelleen naimisissa oman sharialakinsa mukaan. Mutta kun erotaan Suomen lakien mukaan, niin miehelle pitää antaa oma asunto, ja tällä tavoin saadaan tuet maksimoitua. Kyllä somalit huijauksen osaa.

Tässä näitä somali-äitejä lapsineen asua ympärilläni, yksi seinänaapurinakin. Mutta miehiä ei näy kuin silloin tällöin.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Islam on ankara isäntä?Kristityt pystyvät sivistymään jumalansa kanssa!

      • Anonyymi

        Olen rasisti muslimeja kohtaan, koska edelleen tekevät lakiemme vastaisia rikoksia kuten naisten silpomiset ja kunniamurhat!


    • Anonyymi

      Entä jos olisi ollut toisin päin, jos vaikka miespuolinen henkilö olisi lähtenyt jonkun maahanmuuttajan vuoksi jälkiviisaista...

      • Anonyymi

        Niin, haloo olisi ollut valtava.


    • Anonyymi

      Poistuminen on oikein hyvä sillä hänellä ei ole mitään järkevää annettavaa .

    • Anonyymi

      Feministinä hän kai on jyrkästi kritisoinut naisen asemaa Islamissa, vai onko hän tosiaankin vain pelkkä rasismikortin heiluttelija, joka haluaa sympatiaa muuten niin huonossa valossa olevia somaleita kohtaan.

      Somalit ovat kovia keksimään satuja, milloin ovat natsit hyökänneet raskaana olevan somalin kimppuun, ja milloin mitäkin, jo pieni lapsi tietää rasismikortin arvon, sen huomasin ollessani töissä paikassa, jossa oltiin heidänkin kanssaan tekemisissä, silloinkin nämä keksivät valheita olemattomasta rasismista, ja onneksi heidän valheensa myös tuolloin tiedettiin, ja niihin suhtauduttiin siten kuin valheeseen pitääkin, annettiin ukkojen mölistä ja osoittaa mieltään, sen pituinen se.

      Kerran todistin sossussakin tapausta, jossa taas noin keski-ikäinen romanipariskunta marssi pitkin käytävää ja suurella äänellä kailotti "Täällä on kaikki rasisteja, täällä on kaikki rasisteja!". Näin se rasismikortti toimii.

    • Anonyymi

      jos ei maisemat miellytä ulkohuusin aluskasa voi palata kotimaahansa ,kukaan ei jää kaipaamaan rättipäätä.

    • Anonyymi

      Somalit lomailee kotimaassaan jatkuvasti, joten aivan hyvin voisivat siellä myös asua. Miksi tästä ei puhuta?

      • Anonyymi

        No niinpä.


    • Anonyymi

      Maryan kertoo kohdanneensa paljon rasismia, ok, ihmiset eivät ole enkeleitä, ihmisiä kiusataan moninaisista syistä, olen itsekin oman osani saanut. Se vaan, että miten paljon nämä sitten liioittelevat asioita saadakseen pontta jutuilleen. En tiedä montako somalityttöä ovat kantikset raiskanneet, joten teoissa on myös asteita, joku nimittely on ikävää, minua nimiteltiin koko teini-ikäni, eikä se nyt niin ihmeellistä ollut, nuoret nyt ovat välillä sellaisia. Ja se oli henkilökohtaista, joka on myös inhottavampaa, koska se koskee nimenomaan vain sinua, ei mitään suurta ryhmää yleisesti.

      No, sitten on tämä, että jos joku koulun opinto-ohjaaja on sitä mieltä, että lääkärin ammatti ei ole realistinen, joka sekin on rasismia tältä opinto-ohjaajalta, eiköhän opinto-ohjaaja perusta näkemyksenä koulumenestykseen, eikä ihonväriin, sama koskee kaikkia oppilaita, jos koulumenestys on vaatimaton, opinto-ohjaaja tuskin neuvoo hakeutumaan paljon älliä vaativalle opintotielle. Eikä opinto-ohjaaja päätä sinun tulevaa uraasi.

      Nämä jutut tuntuvat olevan hakemalla haettuja.

      Sitten tämä ns. feminismi, olisin odottanut kritiikkiä Islamin ja sen tapoja kohtaan, mutta asia näyttääkin olevan aivan päinvastoin, on hienoa pitää hijabia se on oma valinta, kuten on vaikka drinksusta kieltäytyminen. Kertoo ihailleensa Malcolm Xää. Jotenkin koko touhu tuntuu teennäiseltä. Feminismi ainakin tuntuu suuntautuvat aivan jonnekin muualle, kuin sinne mihin sen pitäisi suuntautua, eli omaan ryhmään, nyt on vaan oma lehmä sen verran ojassa, että eihän se sinne päinkään mene, kuin jossain naurattavassa pikkujutussa.

      No, kaikesta päätellen rasismiöyhötys saa kaiken huomion, suhteellisuus kaikessa, jotkut ihmiset käyttäytyvät huonosti, eräs somalinainen sylki kerran ollessani töissä eteeni ilman syytä, tai ilmeisesti ihonvärini takia, joten olisiko mahdollista, että somalitkaan eivät ole täydellisiä enkeleitä?

      • Anonyymi

        Somput on rasseja


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe