Vähän löysää kunnes taas kiristyy koronasäännöt

Anonyymi

Kyllähän tämä nyt siltä näyttää kun lukee Bill Gatesin suunnitelmia että nyt annetaan vähän narua kansalle ja keskitytetään se taivastelemaan Ukrainan sotaa kunnes varmaan vielä tämän vuoden aikana (syksyllä) käysi kiristyy. Taas tulee se Billin lupaama vielä pahempi viruspandemia. Apinatautihan jo tuli. Koska muuten se koronavitus eristetään, mikä on laittanut Telluksen polvilleen?

Pian mennään taas maskit naamalla ja samalla tulee myös työnantajille velvollisuus huolehtia henkilökunnan riittävistä piikeistä kun tietty henkilömäärä ylittyy. Nyt on Trudeau Kanadassa kanssarikollisineen määrännyt että täyden rokotuksen määritelmä muuttuu.

2 piikiä/ 1 boosteri 12-59 vee
2 piikkiä / 2 boosteria 60 vee ylöspäin
3 piikkiä / 2 boosteria niille joilla immuunipuutos, lääkitys joka alentaa vastustuskykyä jne. Astra Zenecan tj kertoi jo vuosi sitten ettei immuunipuutospotilaiden tule tätä piikkiä ottaa. Jostain syystä sitä kuitenkin meillä tuputetaan kuten monessa muussakin maassa.

Uudessa-Seelannissa ja Saksassa ollaan jo niin pitkällä, että, että jos joku sairastaa covidia ja tuntee ettei selviä, hallitus kustantaa eutanasian. Ei tarvita ilmeisesti sen kummempia arviointeja. Kanadassa sama juttu jos potilas on niin köyhä ettei tunne pystyvänsä elämään arvokasta elämää rahan puutteen vuoksi. Mihin tämä maailma on menossa? Siihen mikä on agendakin. Herrojen lapsille pitää riittää puhdasta ilmaa, ruokaa, nautintoja, omaisuutta ym. Ei täällä muita kaivata saastuttamaan ja kuluttamaan. Eihän heidän edes ole tarvinnut ottaa piikkejä vaikka niiden puolsta puhuvat suut vaahdossa.

80 lähihoitajaksi koulutettavaa on nyt olikos ne Manseen tilattu. Heidät sijoitetaan vanhusten hoitoon. Eli niihin paikkoihin missä hyvä artikulointi ja ymmärrettävyys olisi ensisijaisen tärkeää. Voikos heitä laittaa hoitamaan muun ikäisiä joilla vielä polla pelaa? Eikö? Miksi? Olisi myös kiinnostavaa tietää mikä on heidän palkkansa jos taito on erinomainen.

Harmittaa suomalaisten hoitajien puolesta todella paljon. Eivät kelpaa jos eivät ole ottaneet koronapiikkiä. Suurin hätä tässä maassa on vanhoilla ihmisillä.

On meillä muuten helvetin hieno maa, eikö vaan! Hienoa että Sannakin on Justinin kaveri. He tulevat molemmat, monen muun ohella, saamaan rahakkaat pestit sen jälkeen kun tämä sirkus on niittänyt riittävästi porukkaa. Vähän sama kun otetaan firmaan uusi toimitusjohtaja siksi aikaa kunnes yt:t käydään ja porukkaa laitetaan kilometritehtaalle. Kyllä Klaus Schwab kiittää. Toivottavasti kokee kivuliaan ja pitkän kuoleman!!!

19

597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ranskan pressa samaa maata ja jatkoon valittiin. salee kehutaan, ainakin mediassa. Kovin ol piikkien kannalla. (Siihen loppui arvostukseni.)
      Mitä ihmeen tyhmennysaineita kansalle annettiin kun alistajiansa suosivat?
      Ei oo tavallisten ihmisten tulevaisuus turvattu, toisin kuin keinottelijaherrojen ja tekeleidensä.
      Viimeinen hetki kansan alkaa kapinaan jotta itse saavat asioistaan päättää, ei keinotekoisilla verukkeilla vieraat, vihamieliset tyypit.
      Hulliuksi on aika mennyt ja kansalaiset koska alistuvat epämääräisyyksiin.
      Ennen ei ois mennyt läpi toimet.

    • Anonyymi

      Huippusairaalan tutkimus: Koronarokotteista vakavia haittavaikutuksia jo puolella miljoonalla saksalaisella
      Julkaistu 14.05.2022 12:37, 927 lukukertaa, Ei kommentteja

      Yksi jokaisesta 125 COVID-rokotteen annoksen saajasta kokee vakavia piikitysten jälkeisiä haittavaikutuksia Saksassa. Hallitus pyysi ottamaan rokotteen haitat vakavasti ja kehittämään vastauksia. Todetaa, että vakavat haittatapahtumat on aliraportoitu peräti 40-kertaisesti.

      Välittömästi syntyneitä mRNA-piikityksen aiheuttamia reaktiovammoja on puolella miljoonalla saksalaisella. Tämän pelätään kuitenkin olevan vasta alkua. Mikä on mRNA-yhdisteen pitkäaikaisvaikutusten lopputulema?
      Noin 40 000 saksalaista osallistui kyselyyn perustuen Charité Berlinin suorittamaan tutkimukseen, joka on Saksan johtavan sairaala ja yksi Euroopan suurimmista. Tutkijat ovat raportoineet vakavien yli kuukauden kestävien koronarokotteiden sivuvaikutusten suuresta riskistä. Asiasta raportoi Global Research.

      Tutkijat arvioivat kyselym perusteella, että 8 vakavaa sivuvaikutusta tapahtuu 1 000 rokotettua kohden (yksi 125:stä). Virallisesti Saksan lääkeviranomaiset ja rokotevalvontajärjestö Paul Ehrlich Institute (PEI) ovat antaneet erittäin alakanttiin tapahtuneen arvion, joka on ollut 0,2:ta 1 000:ta kohti. Todellinen vakavien haittavaikutusten lukema on 40-kertainen.

      Tutkimuksen johtava tutkija arvioi, että puoli miljoonaa saksalaista kokee vakavia jälkiseurauksia koronarokotteista. Professori Harald Matthesin mukaan tutkimustulokset osoittavat, että noin 80 % ihmisistä, joilla on vakavia reaktioita piikityksistä, paranee 3-6 kuukauden kuluessa, mutta 20 %:lla oireet jatkuvat pysyväisluontoisesti.

      Tämä määrä pyolestaan vastaa 100 000 saksalaista, jotka kärsivät tällä pitkäaikaisista vakavista koronarokotusten aiheuttamista sivuvaikutuksista, jotka jatkuvat yli 6 kuukauden ajan rokotuksen jälkeen.

      Tutkimuksen tulos on suuri häpeä PEI:lle, joka on koko ajan väittänyt, että se seuraisi huolellisesti ja perusteellisesti COVID-rokotteiden haittavaikutuksia, ja viranomaisten tukemana tuomituksi ovat tulleet kaikki, jotka kyseenalaistavat niiden lukumäärän ja heidät on leimattu ”vaarallisiksi rokotevastustajiksi”.

      Matthes kehottaa hallitusta ottamaan vakavasti ihmiset, jotka kertovat saaneensa rokotevamman ja tarjoamaan erityistä hoitoa rokotteen saaneille. Professori huomauttaa, että useimmat eivät ole löytäneet apua sairauksiinsa nykyisessä lääketieteellisessä ilmapiirissä, mikä sekä estää puhumista rokotusvammoista.

      Saksa on perustanut COVID-hoitoon omistettuja poliklinikoita, joiden puoleen rokotteesta sairastuneet voivat kääntyä avun saamiseksi, mutta avuntarvitsijoita on enemmän kuin hoitomahdollisuuksia.

      Marburgin yliopistollisen sairaalan erikoispoliklinikka halusi tehdä tutkimusta ”Long-Covidista”, mutta nyt sairaalassa hoidetaan pääasiassa potilaita, joilla on vakavia rokotusten aiheuttamia jälkiseurauksia. Marburgin erikoispoliklinikalle tulee päivittäin 200–400 sähköpostiviestiä sairastuneilta, ja hoitopaikan jonotuslistalla on noin 800 potilasta.

    • Anonyymi

      Mediassa huomattua mrna injektion laajat haittavaikutukset
      yritetään laittaa koronan jälkitaudeiksi ja peitellä maailman historian suurinta epäonnistumista.

      • Anonyymi

        Harva se päivä jo pitkän aikaa on mediassa otettu esiin erilaisia sairauksia, joita on on tullut piikkien haittavaikutuksina. Esittävät tosiaankin nämä samat pitkänä koronana tai muuten vain esiintyvinä. Mutta kovasti on ollut uutista aiheesta. Eivät uutisoi näistä yhtäkkisistä kuolemista mitään. Fifan tyyppejä reilut 200 kuollut todella lyhyessä ajassa. Mitenköhän muilla urheilun aloilla? No eipä niitä kerrota. Pitää etsiä.


    • Anonyymi

      Kuusi rokotetta on kirjoitettu alkuperäiseen suunnitelmaan. Tässä karu totuus Kiinan tilanteesta Aplen tehtaalla: https://t.me/AmericanExceptionalism/28294
      Uiguurien pakkotyö on jo levinnyt Etelä_Kiinaan.

    • Anonyymi

      Nyt jo ennustetaan seuraavia rokotteita syksyksi kun flunssa kausi alkaa
      ei riittänyt nämä ennätysmäiset sivuvaikutukset .

      Täysin hulluutta rokottaa perus terveet kipeäksi nuhan takia.

    • Anonyymi

      Asiaa ja perusteluja mrna rokotteesta ja koronasta:

      injektiopiikki.com

      koronarealistit

    • Anonyymi

      Tietenkin uusi huippu tulee! Ihmiset ovat lopettaneet suojautumisen (maskit ja käsien pesu) joten koko ajan ympäristössä liikkuvat koronavirukset tarttuu herkemmin. Vaikka olisi rokotettu tai sairastanut koronan, siitä ei ole apua kun uudet versiot iskee. Nyt on Omikronista kakkosversio laajasti liikkeellä Suomessa, mutta viitosversio on saanut jo jalansijan ja siitä tulee varmaankin kesän mittaan valtaversio.

    • Anonyymi

      Joo ja kohta tulee apinarokko. Onneks siihen on jo vuosia kehitelty rokotetta :-)

    • Anonyymi

      Suojautumistoimet olivat ymmärrettäviä, mutta vain ensimmäisinä kuukausina. Sitten kun paljastui ettei pandemia tapa ihmisiä juuri yhtään niin olisi pitänyt vain antaa laumasuojan kehittyä omalla painollaan, ilman myrkkyruiskeita. Itse en ole ottanut enkä tule ikinä ottamaan niitä piikkejä. Minulle ei ole tehty edes yhtään nenätestiä. En ole kunnolla sairastanut minkäänlaista flunssaa moneen vuoteen. Neuvoni on ettei kannata välittää siitä mitä globalistit yrittävät suoltaa pelottelujensa avulla. Lisäksi ei kannata luottaa viranomaisiin eikä päättäjiin. Ei vain yksinkertaisesti kiinnosta hyppiä illujen pillien tahtiin. Eivät he onneksi kaikkia ihmisiä pysty vedättämään ;).

      • Anonyymi

        Jos sinulla on noita IgA vasta-aineita. Jos taas on IgG vasta-aineita ja T soluja, niin saa tartunnan. Yhtä kaikki toivoisin, että näitä vasta-ainetasoja selvitettäisiin ettei ammuta rokotteilla kaikkia, kun olemme yksilöitä ja esim. omat rokotehaitanni voi johtua jostain liiasta vasta-ainearsenaalista, koska olen myös alleginen monelle asialle.

        Tutkimustulokset
        Luonnolliseen infektioon verrattuna mRNA-rokotus sai aikaan merkittävästi suuria määriä anti-S-RBD-IgG- ja anti-S1-IgA-vasta-aineita. 23 viikossa tämä vasta-ainepitoisuuden nousu pieneni kahdesta kuuteen kertaiseksi. Vaikka luonnollinen infektio aiheutti alun perin pienempiä määriä anti-SARS-CoV-2-vasta-aineita, ne pysyivät vakaina ja vähenivät noin yhdestä kahteen kertaan 22 viikkoa SARS-CoV-2-infektion jälkeen. Erityisesti anti-S1-IgA-tasot olivat aluksi kolme kertaa korkeammat VN-ryhmässä kuin NI-ryhmässä, eli vaiheessa I. Kuitenkin seurantajakson lopussa anti-S1-IgA-tasot muuttuivat samanlaisiksi kaksi ryhmää.

        Aiemmat tutkimukset ovat saaneet samanlaisia ​​tuloksia ja osoittaneet, että IgA-vasta-aineet hallitsevat SARS-CoV-2:n varhaista immuunivastetta rokottamattomilla koehenkilöillä. Itse asiassa tuore raportti osoitti, että yksilöt, joilla on IgA-vasta-aineita, eivät koskaan saa tartuntaa COVID-19:ään, kun taas yksilöt, joilla on sekä IgG-vasta-aineita että T-soluja, saavat tartunnan. On syytä huomata, että IgA-vasta-aineet SARS-CoV-2 S -antigeenejä vastaan ​​säilyvät noin kolme kuukautta syljen ja nenän eritteissä. Siksi on tärkeää arvioida anti-S1-IgA-vasta-aineet rokotuksen jälkeen, aivan kuten IgG- ja IgM-vasta-aineet.

        Johtopäätös
        Kirjoittajien mukaan se on ensimmäinen tutkimus, jossa on arvioitu kattavasti anti-S1-IgA-vasta-aineiden tasot rokotetuissa yksilöissä sekä anti-S-RBD-IgG- ja anti-S-RBD-IgM-tasot. Tutkimustulokset osoittivat kunkin anti-SARS-CoV-2 nAb:n vähenemisen, mikä voisi auttaa päätöksentekijöitä tekemään tietoisia päätöksiä rokotusstrategioista.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä kanssasi, en luota mihinkään. Kun luen päivän uutisia, muistan mistä puhutaan mutta ennen pitkää tulee se tilanne että takki kääntyy ja se on onneksi jo tiedossa. Kyllä jotain rotia pitäisi saada tähän Suomen meininkiin ja vähän äkkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä kanssasi, en luota mihinkään. Kun luen päivän uutisia, muistan mistä puhutaan mutta ennen pitkää tulee se tilanne että takki kääntyy ja se on onneksi jo tiedossa. Kyllä jotain rotia pitäisi saada tähän Suomen meininkiin ja vähän äkkiä.

        "Kyllä jotain rotia pitäisi saada tähän Suomen meininkiin ja vähän äkkiä."
        tämä rokotuspuuhastelu vielä pahenee,,,,


      • Anonyymi

        Ruotsi kokeili tuota laumasuojan kehittymistä, mutta se ei toiminut ja tuli runsaasti kuolemia.

        Nyt on vielä todettu että koronan sairastamisesta ei tule immuniteettia kuin hyvin lyhyeksi ajaksi, siihen voi sairastua uudelleen muutaman kuukauden kuluttua uudelleen. Korona on toiminnaltaan pitkälti influenssan kaltainen, siihen sairastuu toistuvasti ja rokotuksilla saadaan jonkinlaisen tartuntasuojan ja koronan kannalta saavutetaan myös vakavan tautimuodon torjunta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsi kokeili tuota laumasuojan kehittymistä, mutta se ei toiminut ja tuli runsaasti kuolemia.

        Nyt on vielä todettu että koronan sairastamisesta ei tule immuniteettia kuin hyvin lyhyeksi ajaksi, siihen voi sairastua uudelleen muutaman kuukauden kuluttua uudelleen. Korona on toiminnaltaan pitkälti influenssan kaltainen, siihen sairastuu toistuvasti ja rokotuksilla saadaan jonkinlaisen tartuntasuojan ja koronan kannalta saavutetaan myös vakavan tautimuodon torjunta.

        Itse olen otanut 3 rokotetta ja olen myös sairastanut koronan heti 3 piikin jälkeen erittäin lievänä (kurkku kipeä 1 yön).
        Olen aika varma että kuulun siihen ryhmään jotka eivät saa vakavaa taudinmuotoa joten en jatkossa taida ottaa rokotuksia.
        Rokotuksia en laiminlyö näiden salaliittoteorikkojen takia vaan sen takia etten usko siitä olevan minulle hyötyä.

        Jos ei ole sairastanut koronaa eikä ottanut rokotusta niin pelaa venäläistä rulettia, sitten kun se nalli osuu kohdalle ja onkin altis taudin vakavammalle muodolle niin se on menoa.

        Eikö olisi mukavampi kokeilla rulettia räkäpäällä ja testata mihin ryhmään kuuluu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen otanut 3 rokotetta ja olen myös sairastanut koronan heti 3 piikin jälkeen erittäin lievänä (kurkku kipeä 1 yön).
        Olen aika varma että kuulun siihen ryhmään jotka eivät saa vakavaa taudinmuotoa joten en jatkossa taida ottaa rokotuksia.
        Rokotuksia en laiminlyö näiden salaliittoteorikkojen takia vaan sen takia etten usko siitä olevan minulle hyötyä.

        Jos ei ole sairastanut koronaa eikä ottanut rokotusta niin pelaa venäläistä rulettia, sitten kun se nalli osuu kohdalle ja onkin altis taudin vakavammalle muodolle niin se on menoa.

        Eikö olisi mukavampi kokeilla rulettia räkäpäällä ja testata mihin ryhmään kuuluu?

        Olen eri mieltä siinä, että en mielestäni pelaa venäläistä rulettia. Olen riskiryhmään kuuluva, lievästi ylipainoinen, tupakoin ja joskus myös käytän alkoholia. Olen elänyt koko rokona-ajan normaalisti, käyttänyt julkisia, käynyt shoppaamassa, käynyt ulkomailla jne. Minun olisi jo pitänyt saada tuo tauti. Sen sijaan urheilulliset, terveet kanssatyöntekijät, jotka ovat ottaneet kaikki piikit mitä tarjolle on tullut, ovat jo kolmatta kertaa koronassa. Heidän varmaan pitää ottaa edelleen lisää näitä piikkejä jotta pysyvät edes työkykyisinä? En ole ainoa, meitä on paljon muitakin minunlaisiani sekä perheet lapsineen. Ei ole tullut tautia vaikka meillä lapsia jotka leikkivät toisten lasten kanssa, ei ole tuttavien teineihin tarttunut vaikka nyhjäävät teini-iässä toisten teinien kanssa (yksi teini meilläkin riskiryhmää) käyvät koulussa jne. Onhan tässä jotain outoa, vai eikö sinun mielestäsi? Reilut 2 vuotta jo mennyt.

        Kovasti mainostettu myös hepatiittirokotetta. Nyt on lapset sairastuneet hepatiittiin vakavasti eri puolin maapalloa. Maksa paskana useammallakin lapsella ja elinsiirtoja jouduttu tekemään. Tämä ei ole normaalia ja voi vain miettiä mikä maailmassa on niin paljon muuttunut että tällaista tapahtuu. No, ei mikään muu kuin että mukaan kuvaan ovat tulleet koronapiikit. Vai keksitkö jotain muuta? Apinarokko on ihan sama homma. Vaikkakin sitä on ollut, on senkin leviämiseen joku syy. Mitäs rokotteita on annettu niissä maissa missä sitä on esiintynyt siinä määrin, ettei uutiskynnys ole ylittynyt? Löytynee vastaus tähänkin B&M Gatesin järjestöstä tai WHO:lta jota Gates rahoittaa enitem. 1 1


    • Anonyymi

      Saviruukun palaset, uusi kansallisooppera tanssiville.

    • Anonyymi

      Ne piikit tekee ihmisen ennestään tyhmemmäksi natoon suur sotaan venäjän ryöstöretkelle

    • Anonyymi

      Maininki voudinkadun syöpä

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe