Ukraina tappiot sodassa

Anonyymi

Miksi media on täynnä Venäjän tappioita mutta Ukrainan tappiot puuttuvat. Mitä tämä asenne kertoo valtamedian toimittelijoista ja tiedotus agendasta?

Sen että ei siihen voi luottaa sen enempää kuin Venäjän valtamediaa.
Sama juttu oli kun kriittiset Nato haastattelut ja kriittiset k piikki haastattelut kiellettiin valtamediassa. Bidenistien kommunisti touhu sensuuri on kuin Kiinassa tai pohjois-Koreassa.

Joku Bidenisti hybridi setä johtaa länsimaista media sirkusta kuin putinistit Venäjällä. Taitaa valtamedia olla täyn Bidenistejä, sopuleita kuin joku länsimaiden nuuhkija Bidenistien trolli lauma.

8

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kohta lukee sitten Suomen tappiot Mediassa. Kannattaa Rakkaat alkaa rukoilla !! Jeesus voi autta jos tahtoo, meidän kansa , niinkuin on auttanut ennenkin , kun on ollut sotaisat ilmat..

  • Anonyymi

   Aloittaja ei taida osata ihan olla kartalla. Eikä osaa seurata uutisointia. Luulisi jo tyhmemmänkin olevan selvillä Ukrainan tappioista. Venäläiset tappaa ja raiskaa siviilejä. Pommittaa siviilien asuntoja, kuten myös sairaaloita ja kouluja.

   • Anonyymi

    Jep ja sitten jotkut järjestää noille siviilien tappajille ja raiskaajille voitonpäiviä ja vielä juhlivat niitä. Voi hyvää päivää. Ja alkuperäiselle ketjun aloittajalle: se varmaan kiinnostaa enemmän, että paljonko laittoman sodan aloittajan tappiot ovat ja kuinka pitkälle se on valmis menemään ja tapattamaan omiaan.


   • Anonyymi

    Aloittajalla on tärkeä huomio joka tuo esiin valtamedia monopolisoituneeet toimittajat jotka uutisoi kuin sopulilauma.

    Tuolla Ampparit uutissivulla voi katsoa miten Bidenistien sopulilauma uutisoi ja elää Nato kiimassa ja vain muutamia Putinisteja on ollut Venäjä tukevassa autokulkueessa, heistäkin lähes kaikki Suomessa asuvia venäläisiä ja maahanmuuttajia.

    https://www.ampparit.com

    Kuten harvoista uutisista huomaa niin Ukrainan tappiot ja kuolleitten sotilaiden määrä on valtava, uutiset ovat myös lähes poikkeuksetta K piikki myönteisiä, Nato myönteisten naivien toimittelijoiden ja sopulilauman levittämiä uutisia koska valtamedia omistus on harvoilla.

    ps. globalisti mafia ja Nato kiimaiset maanpetturit ohjaa YLEn lähetyksiä ja ovat miehittäneet valtiojohdon (jesuiitat, vapaamuurarit, loosit ja lahkot). Hymy lehdessä on alemman tason vapaamuurari saatananpalvoja maanpetturien nimilistat.


  • Anonyymi

   Jos olisit seurannut uutisointia tarkemmin sotilaallisen operaation alusta lähtien olisit tietoinen ukrainalla on linja eivät juurikaan tiedota kaatuneistaan. No, nyt tiedät.

   • Anonyymi

    Vasta eilen kuulin että Ukrainassa on sota ja Natoon kuulemma halutaan liittyä. Lol!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vasta eilen kuulin että Ukrainassa on sota ja Natoon kuulemma halutaan liittyä. Lol!

    EI OO SOTA VAAN INTERVENTIO - MAATA PELASTAA VENÄLÄISET !


  • Anonyymi

   Suomalainenkin kuspää oli mennyt tappelemaan natsien kanssa - tuli takaisin kun kumppaneita meni miinohin - tuli raukka jänispöksy takaisin laulamaan tarinoita - muttei totuutta.
   Totesi vaan, että venäläisillä on tehokkaita aseita ja drooneja ja juoksivat niitä metsiin pakoon jänöjussit.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   132
   2078
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1487
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   55
   1000
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   357
   902
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   31
   830
  6. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   416
   827
  7. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   33
   822
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   477
   806
  9. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   781
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   682
  Aihe