Syntinen ei tee parannusta etenkään sapattina

Anonyymi

Kuulemmeko tänään sapattikerhossa pstorin saarnaavan niiden kohtalosta jotka ovat syntisiä ja ovat saastuttaneet itsensä?
Raamattumme kertoo viisaista ja tyhmistä neitsyistä ja varoittaa kirjanoppineista.
Jokainen tervehenkinen uskova ymmärtää etteivät tyhmät neitsyeet ja harhaoppiset pelastu.
Halal ruokien syöminen, kymmenykset, sapatit ja jalkojen pesu eivät pelasta ja puhdista ihmistä edes pastoria.

Ramattumme kertoo pelastuneista erilailla kuin kyykäärmeen sikiöt.
Ilm 14:4 Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle.

>>> Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle <<<

☆ PELASTUNEET ! ☆

9

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa."

   Toivottavasti pastorimme meni naimisiin neitsyen kanssa ja eikä rikkonut sapattia.

  • Anonyymi

   Ehkä opetetaan siitä miten fariseukset kiivaasti seurasivat sitä rikkooko Jeesus ja opetuslapset sapattia ja kun tietenkin rikkoivat, niin päättivät tappaa Jeesuksen.

   Harhaoppinen tietenkin osaa selittää sen, että fariseukset viettivät väärin sapattia, että heillä oli siihen omia perinnäissääntöjä ja siksi he tuomitsivat Jeesuksen väärin sapatin vuoksi. Kuitenkin he olivat ottaneet ohjeet Toorasta ja silloin sen mukaan piti oikeasti viettää sapattia. Se kuului silloin vanhaan liittoon ja Jeesus protestoi sitä siksi, että hän toli tuomassa uutta liitoa, jossa ei ollut sapattia, eikä suinkaan tullut viilaamaan fariseusten perinnäissääntöjä paremmiksi. Sellainenhan olisi aivan hullut opetusta. Jeesus tuli kuomoamaan sapatin ja farisealisuuden.

   • Anonyymi

    Voisitko kertoa lisää siitä milloin sunnuntai päivä tuli. Historian mukaan alkoi noin 300 luvulla pikku hiljaa tulla.


   • Anonyymi

    Adventismissa liha ja sielullisuus teki sapatista paremman v. 1844 lähtien.
    Kirjanoppineet ja fariseukset rahastavat nyt tällä "paremmalla sapatilla" + lisättynä sunnuntai pedonmerkki usko joka kuuluu olennaisesti adventismiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voisitko kertoa lisää siitä milloin sunnuntai päivä tuli. Historian mukaan alkoi noin 300 luvulla pikku hiljaa tulla.

    Juutailaiset ja adventistit eivät ole kristittyjä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juutailaiset ja adventistit eivät ole kristittyjä.

    Minkäs lainen kristitty sinä olet ? Voit varmaan tänne meille kaikille tuoda oman todistuksen mitenkä Jeesus on tullut sydämeesi ja sinä rakastat kaikkia ih misijä.


  • Anonyymi

   Sunnuntai on Jeesuksen taivaanastumisen päivä. Alkuseurakunta vietti sitä ja sen mukana se siirtyi katoliseen kirkkoon kun Rooma päättikin ottaa kristinuskon omakseen eikä vastustaa sitä.

   Eikä sunnuntai ole mikään lakipäivä. Muutoinhan se olisi sununtaiharhaoppia jos siitä tehtäisiin joku samanlainen sapattilaki. Sunnuntaina voi tehdä mitä haluaa eikä silloin riko lakia uuden liiton mukaan. Uuden teot eivät määräydy lain mukaan, vaan Hengen mukaan. Ovatko teot tehty Jumalan Hengessä vai lihan vallassa. Mihin myös uskonnollisuus kuuluu. Sitä oli farseusten sapattikiihkoilu ja se on sitä yhä edelleen. Joskin fariseuksia voi hieman ymmärtää, koska heille Jeesus toi sen uutena asiana, jonka Hän itse muutti ja olihan se suuri muutos kun sapattina voikin tehdä mitä haluaa ja se poistetaan kokonaan kun usko tulee pakanoiden osaksi. Joten oli aivan ymmärettävääkin se miten fariseukset suhtautuivat. Tänä päivänä ei ole enää samoin.

   • Anonyymi

    Pyhä henki on korvattu profeetan hengellä ja sapattikäskyllä.


  • Anonyymi

   Harhaoppisilta menevät puurot ja vellit sekaisin siinä että he vastustavat sunnuntaita sen mukaan mitä katolinen kirkko sen suhteen teki ja päätti. Sinällään se on oikein, mutta sunnuntai lähti jo alkuseurakunnasta ja siitä että se oli Jeesuksen taivaanastumisen päivä. Mikä on todella suuri uuden liiton juhla. Se mahdollistaa meille hengellinen elämän. Ei joku luomisen sapatti ole siihen verrattuna mitään. Pelkkää uskonnollista saastaa.

   Katolinen kirkko teke uuden liiton uskosta valtionuskonnon, jossa kaikki oli väärin ja väärää. Ei sen vastustamiseen voi harhaoppia perustaa, koska itse lähtökohta on väärä eikä alkuseurakunta ole koskaan laatinut mitään sununtailakeja. He eivät vain olleet enää juutalaisen lakihenkisyyden orjuudessa ja siksi heillä ei ollut sapattia riesana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2100
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   2009
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   1817
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   1491
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1397
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   541
   1142
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   50
   992
  8. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   936
  9. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   348
   921
  Aihe