Taas mietin...

Tässä on minun menneisyys:
Päiväkodit turhuutta, 8 koulua turhuutta, oppilaat ja opettajat turhuutta, ammattikoulu tutkinnot turhuutta, television 100000 ihmistä jotka jotenkin on pystynyt laskemaan turhuutta...(lauhkeitako pilvessä olevia lampaita?...!) silmälasit turhuutta, elokuvat turhuutta, sohvat turhuutta, kaikkien lajien urheiluottelut turhuutta, videopelit turhuutta, todellisen seuran etsintä turhuutta, muijaseuran etsintä turhuutta, avioliitto turhuutta, sukulaiset turhuutta, puhelimet turhuutta, tietokoneet turhuutta, televisiot turhuutta, alkoholi turhuutta, konsertit turhuutta, hammaslääkäri turhuutta, koulun terveyden hoitaja turhuutta, psykiatria turhuutta, poliisi turhuutta, politiikka turhuutta, presidentit turhuutta, hautausmaalla käynti turhuutta, Ev lut apinointi rippikoulu turhuutta, Ev lut seurakunnan "veljet ja sisaret" turhuutta, ev lut papit turhuutta.(Anteeksi vaan!) Sen jälkeen tuli vasta Jehovan Palvoja Todistajien hyvä seura???????? vai huono seura???????? eikä ihme että mietin kuka todella ymmärtää?...! Ja kuka ei?...!
Sanasta "yksinäisyys" voisi sanoa että kun viettäisit "yksin iäisyyden" niin mitä merkitystä elämällä?...! Miksi vain elokuvissa on itsemurhapommituksia?...! Miksi ne tajuasi ketkä seuraa elokuvia miksi ne tekee niitä?...! Miksi? Rakkaudenko?...! Voiko se olla totta?...! Että väitetään että ihmisen pitää olla yhdenlainen?...! Eikä ihminen mahdu muottiiin?...!

Jos nämä on turhuutta niin Jehova ja Jeesus "luomisellaan" meinaa yrittää voittaa kehitysopin jne. mutta mitä pitäisi tehdä?...!
Saatanallako on vain kuvitelma jossain typerissä Salatuissa Elämissä millaista seuraa tahdon?...! Ei ei ei...
Ei sekään näytä ymmärtävän!...? Typerä pässi tai käärme -onko sillä ajattelu kykyä?!?!....
Pitäisikö lohikäärmeen (tai "T paita Rex"in?...!) "ymmärtää"?...! Sillekinkö rukoillaan pähkinäaivoja?...! Miksi T Rexillä on lyhyet kädet?...! Miksikö?...! Tietenkin Siksi että Saatanan ja Demonien Valtaa on rajoitettu?...! Hyvä?...! vai huono asia?...!
Miksi ihminen on sitten tietokoneen ääressä ym. ? Kun kaikki pitäisi olla mitä elämään tarvitsee? Elämäänkö? Onko kuolemaa?...! Kuka kuolemasta nyt selittäisi ellei ihmiset valitsisi(?) sitä tietä?...!

Perusasioihin keskittyminen?...! Mitä se on?...! Sitä että Jehovan Palvojat kiusaavat ihmisen nurkkaan ja todistavat Saatanallisuuden? tai Jumalallisuuden? Häpeä! Meillä on Totuus!...?

Minun sukulaiseni ovat olleet vain serkkuja ja kaukana!.... Ei niillä sen enempää merkitystä ole ollut.... eli lihalliset(?) ja hengelliset(?) sisarukset ovat olleet harvassa ja siksi myös ystävät!...? Siksi Jeholauta sentään kun Vartiotornituttaa kun ei voi kukaan esim .mielenterveyspalveluiden suorien ja huolettomien palveluiden ihmiset muuttua edes todelliseksi seuraksi tai MIKSIKÄÄN!... Eikä voikaan, ei tosiaan! ,tosiaan. tosiaan.
Autoa en hanki , se ei auta. Nöyryyttä on muutenkin. kävellä tai pyöräillä, välillä kyllä rengas hajoaa pyörästä kun ei niitä tehdä kestämään. Miksei?...! Enkä viitsi koko aikaa laskea aikaa kellosta kun ei ole kiire mihinkään nyt kun en ole työssä johon ei kukaan kelpuuta kun sen pitäisi olla 30 tuntia viikossa ...

Olen tehnyt graffitin puhdistusta 318 graffiti tägiä! ja 160 roskapussia keräsin! Ja keräsin maasta 20700 tupakan tumppia! , 209 tupakka-askia, 99 nuuska-askia!
Sen lisäksi puhdistin 90 liikennemerkkiä! Voitinko tässä kuinka monta laskettuna(?...!) Tupakoitsijaa?! ja nuuskaajaa?! jotka roskaavat? Ja roskia tiputtelevat puolisydämisjumalallisrikollis ihmiset? ja autoilijat jotka eivät koskaan puhdista kuin omat autonsa? Miksi Pyhän Hengen oikeasti pitäisi liikkua ajoneuvoilla jne. ?...!

Pitää etsiä muijafrendi ja ystäviä jos se on mahdollista(???)...(Televisiosta se ei tosiaan ole mahdollista! Miksi?...! Koska on "Suuri Joukko jota ei kukaan pystynyt laskemaan") Ketä pystyy laskemaan?...! aika kurjaahan tämä on, muutenkin kun pitäisi olla sukukokonaisuussuhde, siis kun sukupuolisuhteiden etsijät ovat vähemmällä omaisuudella, vähemmällä arvolla ehkä jne.?...! Sukukokonaisuussuhteiden etsijät pärjää jotenkin kumppanin sukulaisten seurassa?...!

Frendit televisio ohjelma on perseestä ja syvältä suolesta, niin on moni muukin...
Amerikka on liian kaukana Rakkaudesta minulle. Näin se on. Vai onko sittenkään?...! Mitä elämän tarkoitusta sieltä Amerikasta pitäisi sitten ottaa?...! Ehkä pitää vaan katua rahassa miljardin euron kustannuksessa tv ohjelmia, radio ohjelmia, seuraa, hautausmaiden kuolleiden seuraa, kiinassa olevien seuraa (ja se ei edes ole maapallon toisella puolella)! Silti... Onneksi Kiinassa kaatopaikoilla pulloja etsivillä on seuraa ja ne sentään nauttii ruoan hankkimisesta!...?....! ja niillä taitaa olla hyvä bakteerien kestokyky?...! Minusta se on hyvä asia!...Onko?...! ei liikaa huolta liiallisesta puhtaudesta?...!
Siis Ketkä kaikki Suomessa ovat Puutarhureita?...! Ne ketkä osaavat tehdä Keiju paketista tai leikkelepaketista siementen kasvualustan?...! Ja ketkä sietävät mullan bakteereja?...!

17

566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aha! Jassoo!

      • Aha Jassoo? Samat sanat!? Surkea nyky järjestelmä surkealla viestinnällä!


    • Anonyymi

      Totisesti on luopiot eksyneitä ja ahdistuneita ilman JT totuutta!
      Tule JT seuraan iloiseen niin helpottaa.

      • Anonyymi

        Tule meidän kanssa mököttämäänkö?


      • Luopioko hah?! Kerro ensin miten sinun, minun ja meidän pallopää Ball Baal anatomia kehittyi Anonyymisyydestä, sitten kerro luomisesta.

        Kuka keksi ja miksi tehtiin "nuoret kysyvät" kirja? Nuoretko kysyvätkö!!?? Vai olisko ensin pitänyt olla "Viisaat Vanhimmat kysyvät" kirja? Teokraattista sodankäyntiä?...! Ettei "Viisautta" saisi edes ollakaan? No mutta Babylonialaisilla oli yhden asteista Viisautta, jne. Tosi monella kansalla. Onko YK:n kansalla Viisautta?...! Millä tavoin he yrittävät hankkia "pelastusta"?...!
        Sanoillako ja Teoillako?...!
        Kuka voi ja osaa Selittää millaista Rakkautta on ollut YK:n ihmisiä kohtaan ja sitten vasta sanoa että: "Jehovanko palvojia on Suuri Joukko keitä ei(kö) pysty laskemaan"?...!
        Miksi yleensäkään ihmisiä on ollut ja tullut "maailmasta"!?...! Miten heitä kohdellaan?...!
        Montako "klassikko elokuvaa" sinä olet katsonut ja tunnustanut että "kyllä minä tuon voin laskea ystäväkseni vain siksi että olisi hyvä olla"?...! Onko se Totuudessa elämistä? Vai Valheessa? Miten selität? Millä tavalla "Suuresta Joukosta ihmisiä" (eikö alieneita)?...! voi laskeakin ystäviä elämään?...!


    • Anonyymi

      Luopioilla on mököttämisen taito. Sopii koittaa veljesseurasta etsiä rakkautta ja ystävyyttä.

      • Anonyymi

        Veljesseura ei ole ystävyysseura. Sieltä saa tietoa ja tukea, esim. eroamisen tai erottamisen jälkeen. Sitä tukea jota JT lahko ei anna.


    • Mikä Veljesseura on maailmallinen palvelu? Vaikkei ole osa Jehovan Todistajia? Ymmärsinkö oikein?
      Miten selitätte sen että maailman ihmisillä on ollut elämän tarkoituksia maailmassa ennen Jehovan Todistajat nimen sanomista - oven edessä tai takana? Esim. Suuria odotteita YK:lle? Mitä on se jotain mitä pitää ymmärtää? YK.n tieto on tavallaan pelastavaa? Koska tarkoittaa myös yhdistää Kansoja?...! Mutta siinä on suuria riskejä myös? Ja tätä sanotaan käärmeen siemeneksi? Aika rankkaa kuulla että Valtakunnilla ei olisi arvoa?...! Toisaalta miksi kunnioittaa Jeesuksen Valtakunnan tulemista, kun se "oikeasti" tulisi? Onko YK viimeinen hallitus? vai ensimmäinen hallitus maailmassa nyt? Kun vuosituhat jatkuu?...! Seuraa pitäisi olla! mutta pitää varmaan rukoillakin?...! Pitääkö? Miten todistaa että onko olemassa rakkautta?...! Ja siltikö on Jeesuksen lunastusuhri?...!

      • Anonyymi

        YK on raamatullinen järjestö.
        Sanassa sanotaan että autuaita ovat rauhan tekijät. Koko YK:n perusajatus on rauhan puolesta toimiminen. Näin Raamattu siis suorastaan vaatii kristittyä toimimaan.
        Eri on että ihminen ei ole täydellinen, kuten Raamattukin tietää. Ja siksi meille onkin Raamattu annettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        YK on raamatullinen järjestö.
        Sanassa sanotaan että autuaita ovat rauhan tekijät. Koko YK:n perusajatus on rauhan puolesta toimiminen. Näin Raamattu siis suorastaan vaatii kristittyä toimimaan.
        Eri on että ihminen ei ole täydellinen, kuten Raamattukin tietää. Ja siksi meille onkin Raamattu annettu.

        Joo
        Eihän vartiotorniseura muuten sieltä YK:sta kirjastokorttia ...


    • Yhdessä Amerikkalaisessa elokuvassa armeijan mies luetteli Amerikan Presidenttejä!?! Oliko tässä jotain "Hereillä pysyttelemisestä" "Omalle Valtakunnalleen"?...! muistaakseni kertoi Raamatusta myös jotain...

      • Anonyymi

        Ei
        Se nyt on vain niin, että kun lahkossa opetellaan iskulauseita,
        niin hän oli opetellut presidenttejä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei
        Se nyt on vain niin, että kun lahkossa opetellaan iskulauseita,
        niin hän oli opetellut presidenttejä

        Tapahtui Kihniössä muutama vuotta sitten. Jehovan todistajat vierailivat jatkuvasti vanhuksen kotona ja auttoivat häntä ystävällisesti. He menivät kauppaan. He puhuivat vanhalle miehelle, auttoivat häntä. Tämä tapahtui hyvin pitkän ajan kuluessa. Eräänä päivänä he sanoivat vanhalle miehelle: "TEE HYVÄ TEKO, testamenttaa talosi kirkollemme". Näin asiat ovat maassamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapahtui Kihniössä muutama vuotta sitten. Jehovan todistajat vierailivat jatkuvasti vanhuksen kotona ja auttoivat häntä ystävällisesti. He menivät kauppaan. He puhuivat vanhalle miehelle, auttoivat häntä. Tämä tapahtui hyvin pitkän ajan kuluessa. Eräänä päivänä he sanoivat vanhalle miehelle: "TEE HYVÄ TEKO, testamenttaa talosi kirkollemme". Näin asiat ovat maassamme.

        JA . . .kun hän ei niin tehnyt eikä alkanut Jehovan todistajaksi, käynnit loppuivat. Miksi? Mitä se todistaa tuosta lahkosta/ kultista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JA . . .kun hän ei niin tehnyt eikä alkanut Jehovan todistajaksi, käynnit loppuivat. Miksi? Mitä se todistaa tuosta lahkosta/ kultista?

        Ei aivan niin. Kun hän kieltäytyi lahjoittamaan talonsa Jehovan todistajille (kieltäytyi tekemästä testamenttia heidän hyväkseen), niin silloin "avustuskäynnit" lopetettiin välittömästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei aivan niin. Kun hän kieltäytyi lahjoittamaan talonsa Jehovan todistajille (kieltäytyi tekemästä testamenttia heidän hyväkseen), niin silloin "avustuskäynnit" lopetettiin välittömästi.

        "Päiväkodit turhuutta, 8 koulua turhuutta, oppilaat ja opettajat turhuutta..."
        Niin, mutta vanhusten omaisuuden haluaminen ei ole turhuutta?


    • Anonyymi

      Vanhusten ?
      Toisessa päässä on lapset.
      Heiltä itse vartiotorni kerjää jäätelörahat.
      Sanoo, että sitten jehoova muistaa
      Tarkoittaen, että kun on pelotellut sillä maailmanlopulla, niin lapsi ymmärtää lahjoituksen keinoksi selvitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe