Miksi Pfizerin julkisiksi tulleista asiakirjoista ei puhuta Suomessa?

Anonyymi

Ensin Pfizer halusi omat tutkimuksensa salattaviksi 50 vuoden ajaksi, sen jälkeen 75 vuoden ajaksi. Ei nyt kuitenkaan näin käynyt ja joutuivat ja joutuvat edelleenkin julkistamaan tietojaan mitä on tehty ja mitä on havaittu koronapiikien testeissä ennen jakelua. Miksi Suomen media ei puhu näåistä mitään? Ei tule muuta mieleen kuin että se on kerrasta poikki lopullisesti kaikkialla jos hiiskuuvatkaan mitään asiasta. Aivan mielttäm'stä laittoi naurattamaan se, että nk. fact checkers päätti ettei Pfizerin omat tutkimustulokset ole totta =)).

19

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sdp on törkeästi pissinyt aina silmille tauteineen. Niin tässäkin. Ne luulee ettei vastuuta tarvi kantaa. Väärin luulevat.

      • Anonyymi

        unohdat että demareilla ei ole vastuuta...joten kansan piikkiin menee tämäkin keissi.
        Pakat housussa ne muutti lakia että päättäjillä ei ole vastuuta kokeellisesta geeni injektiosta.


    • Anonyymi

      Tutkimus vahvistaa jälleen: mRNA-COVID-rokotteet liittyvät merkittävästi tappaviin verihyytymiin
      Julkaistu 21.05.2022

      Aivolaskimotromboosi, veren hyytymishäiriö, joka voi aiheuttaa vakavia aivovaurioita, on yhdistetty mRNA-Covid-rokotteeseen, uusi tieteellinen rokotealan suuri tutkimus vahvistaa.

      Uusi tutkimus, joka julkaistiin johtavassa lääketieteellisessä rokotealan lehdessä Vaccines, havaitsi, että veren hyytymistila, aivolaskimotukos, joka voi aiheuttaa katastrofaalisia neurologisia vaurioita, liittyy olennaisesti mRNA-Covid-rokotteisiin, Daily Skeptic raportoi.

      Tutkijat kävivät läpi peräti 1 154 023 haittavaikutusten raporttia yli 130 maasta, jotka raportoitiin VigiBase-tietokannassa, WHO:n maailmanlaajuisessa tietokannassa, ja löysivät yhteyden aivolaskimotromboosin (CVT) esiintymiselle COVID-19-mRNA-piikitysten jälkeen.

      ”CVT:itä raportoitiin yleisesti 18-44- ja 45-64-vuotiailla potilailla, useammin naisilla ja pääasiassa Euroopassa ja Amerikassa”, tutkijat sanoivat ja huomauttavat, että suurin osa tapauksista oli nuoremmilla ihmisillä, joilla oli merkittäviä sairauksia. ”Yli 90% potilaista oli kriittisessä tilassa ja 33% ei toipunut tai kuoli.”

      Tutkijat ottavat huomioon aliraportoinnin laskeakseen kohonnutta riskiä lähtötason yläpuolella: mRNA-rokotteiden riski on 3,5-kertainen, kun taas AstraZenecalla on seitsemän kertaa suurempi riski. Vaikka CVT-riski mRNA-rokotteilla on korkea, se on alle puolet AstraZenecan piikitysten aiheuttamasta riskistä.

      He havaitsivat myös, että CVT mRNA-rokotuksen jälkeen on vain noin kolmanneksen yhtä vaarallinen kuin CVT AstraZeneca-rokotuksen jälkeen. Tämä viittaa siihen, että mRNA-rokotukset aiheuttavat CVT:tä noin kuudenneksen yhtä usein kuin AstraZeneca, mikä saattaa selittää, että miksi haittavaikutus liittyy niin läheisesti AstraZeneca-rokotteeseen.


      Tutkijoiden mukaan mekanismin uskotaan liittyvän piikkiproteiiniin, joka sitoutuu verisuonten seinämiin, erityisesti aivoissa, ja aktivoi veren hyytymismekanismeja.

      Adenovirusvektorirokotteet, kuten AstraZenecan ja Johnson & Johnsonin valmistamat rokotteet, on rajoitettu tai poistettu käytöstä useissa maissa. Se tosiasia, että tämä haittavaikutus liittyy myös mRNA-rokotuksiin, vaikka se onkin hieman vähemmän tappavassa muodossa, viittaa siihen, että näiden kahden rokotetyypin erilainen kohtelu tällä perusteella ei ole perusteltua.

    • Anonyymi

      Ei enää lisää kokeellista mrna rokotetta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Tarpeeksi murhetta ja surua ja kuolemaa piikkihaitoista nuhantakia.

      • Anonyymi

        Tiedän useita koronaan kuolleita vanhuksia yli 80 vee, jotka eivät ottaneet rokotetta ja kuolivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän useita koronaan kuolleita vanhuksia yli 80 vee, jotka eivät ottaneet rokotetta ja kuolivat.

        Ja monia 80v jotka ovat rokotteen ottaneet on siirtynyt tuonpuoleiseen taitaa olla suurin osa rokotetttuja.
        Demarit tuhlaa rahat maailmalle joten jostain pitää kompensaatiota saada, joten vähennetään eläkeläisväestöä, säästyneet eläkerahat voi sitten jakaa taas pimeimpään afrikkaan.


    • Anonyymi

      Siksi, että THL myi piikit myös raskaana oleville naisille. Tässä on lopputulos aivan liian monessa tapauksessa: https://t.me/DUMBSandCloning/436404
      Syylliset alkavat tajuta, että edessä on oikeus ja tuomiot tulevat olemaan kovia, sillä ne antaa sotilastuomioistuin. Siellä ei tunneta paljousalennuksia, niin kuin siviilipuolella. Päin vastoin, tekojen toisto pidentää hirttoköyttä ja putomismatkaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämän pystyn allekirjoittamaan omalla kohdallani. Kaksi ensimmäistä piikkiä oli Pfizer ja kolmas Moderna jonka jälkeen oma haittani ilmaantui. Liekö kumulatiivista vaikutusta mukana myös, mutta tiedän, että Modernan jälkeen eräät muutkin on vasta saaneet haittoja. Modernaa oli varastoissa ja ne piti saada iskettyä joidenkin nahkaan.

      "Pfizer (ja siten FDA) tiesi, että Moderna-rokotteessa oli 100 mikrogrammaa MRNA:ta, lipidinanohiukkasia ja piikkiproteiinia, mikä oli yli kolme kertaa 30 mikrogrammaa aikuisen Pfizerin annokseen verrattuna ; Yhtiön sisäiset asiakirjat osoittavat, että haittatapahtumia esiintyi enemmän 100 mikrogramman annoksella, joten he lopettivat kokeilut kyseisellä määrällä sisäisesti sen "reaktogeenisyyden" vuoksi – Pfizerin sanat – mutta kukaan ei kertonut kaikille miljoonille amerikkalaisille, jotka kaikki saivat ensimmäisen ja toinen 100 mcg Moderna-annos ja tehosteet .

      Pfizer vääristeli koehenkilöistä niin, että lähes kolme neljäsosaa oli naisia ​​- sukupuoli, joka on vähemmän altis sydänvaurioille. Pfizer menetti tiedot siitä, mitä sadoille koehenkilöille tapahtui."

      https://www.globalresearch.ca/dear-friends-sorry-announce-genocide/5782022

    • Anonyymi

      Miksi ylipäätään pitää jotain asiakirjoja määrätä salaisiksi? Ei herätä luottamusta tuollainen.

      • Anonyymi

        Niin, jos on puhtaat jauhot pussissa, voi tutkimustulokset julkisesti kertoa. Mikä voi olla niin salattavaa tutkimuksissa, joiden tuotos tarjoillaan koko maailmalle? Pysähdy hetkeksi miettimään asiaa! Sen jälkeen voit mennä katsomaan nuo Pfizerin julkaistut asiakirjat. Hiljaiseksi vetää :(

        Ukrainan sota liittyy tähän myös. Kun ihmiset alkavat herätä tähän ylikuolleisuuteen ja muuhun epäloogiseen, on saatava uutta pelkoa aikaan.

        Taas varmaankin suunnitellaan näitä koronan lockdowneja, toteutetaan niitä ja kaikenlaista muutakin jolla ihmisiä alistetaan. Olemme heidän Simsejä tavallaan. He päättävät mitä me teemme tai voimme tehdä ja heillä on hauskaa. Kun rahaa ei ole laittaa enää mihinkään mikä tuottaa mielihyvää, tämä varmasti tuottaa heille mielenkiintoista keskustelua ja ilonaihetta.

        Sitten on eri maiden hallitusten valitut, jotka ovat käyneet Global Young Leaders -aivopesun. Varmaan kuuluu tähän tietysti myös roima palkkio. Jokaisessa tätä agendaa eteenpäinvievissä maissa on vähintäänkin 1 Schwabin oppilas. Muutamia mainitakseni, Macron, Marin, Saarikko, Andern ja loput voi katsoa netistä. Suomi on jo toista vuotta maailman ykkösenä viemässä kansalaisiaan kohti mm. digi-ID:tä. Miksiköhän siitä ei näy meidän mediassamme yhtään mitään? Jokainen kyllä varmasti tajuaa miksi. Tästä ei hyvää seuraa.


    • Anonyymi

      Ehkäpä nuo tiedot rokotteen oikeista, odotettavissa olevista vaikutuksita, ovat liian kauheita luettaviksi rokotteen saaneille.
      https://thetruereporter.com/jab-data-is-in-children-are-going-to-die-pfizer-moderna-release-study-results-for-kids-6mo-4-yrs/
      Tuossa ne nyt kuitenkin ovat, jotta kukaan ei lankeaisi tähän ansaan ja tuhoaisi lastensa tulevaisuutta.
      Eniten ihmetyttää THL:n jääräpäisyys tapattaa vanhuksia. En olisi uskonut, että meillä on näin monia rappareita, jotka ovat valmiita menemään oikeuteen kansnamurhasta.

      • Anonyymi

        Niinistö ja Marinhan hyväksyivät olikkos maaliskuussa tätä vuotta viranomasia ja esim. THL:ää koskevat lait että max vuosi vankeutta. Eli siis ehdonalaista 1,5kk lopulta. Näin Suomessa. Kuulun maailman onnellisimpaan kansaan. Tuokin barometrimitä todennäköisemmin suunniteltu juuri sitä varten, kun Suomi on edelläkävijänä kaikessa tässä paskassa.


    • Anonyymi

      Näin halvalla saa tappoluvan miljoonien ihmisten listimiseen:
      https://t.me/AmericanExceptionalism/30313
      Joku näistä Rockefellereistä sanoin haastattelussa, että on paljon helpompi tappaa miljoona ihmistä, kuin hallita miljoonaa ihmistä.
      Näköjään!
      ps. Kansainvälinen laki ajaa tuon Suomen armahduslain yli mennen tullen. Nyrnberg- koodin rikokset käsitellään sotilastuomioistuimissa, eikä siviilipuolella. Ehkä sen tarkoitus oli saada henkilöstö uskomaan, ettei tästä seuraa heille mitään. Pieleen meni taas kerran.

    • Anonyymi

      Kun Pfizer myönsi tällä viikolla rokotteen tappavan ihmisiä, niin tämä oli yhden Amerikkalaisen asiantuntijan mielipide, mitä hoitohenkilökunnalle tulee tapahtumaan:
      https://t.me/TrueWorldOrder/4602
      Lyhyt ja ytimekäs kommentti kuin hirttoköysi.

    • Anonyymi

      Vaikka miljoona annettaisiin rahaa en perheelleni
      kokeellista mrna rokotetta haluaisi annettavan
      niin hälyyttäviä on puolueettomat tutkimus tulokset

      thl ja media julkaisee vain lääketehtaiden omia tutkimus tuloksia

    • Anonyymi

      Edelleen sanon vaan, että jotain mätää jutussa on jos se on haluttu salata 75: ksi vuodeksi.

      • Anonyymi

        Alusta asti ollut mätää. Katselitteko uutisia netistä livenä? Nämä vallanpitäjät SEKÄ median edustajat olivat kuin kaakattava kanalauma. Kaikissa piikkejä suosivissa maissa näki kaikkien sanavan samaa, kuten esim "new normal". Tuo erityisesti jäi mieleeni. Siitä vaahtosivat THL:n muka-asiantuntijat, kansanedustajat, valtiojohto, uutisankkurit jne. Selvähän se että jotain on tulossa. Pikkupiiri pyörittää, anteeksi, yrittää pyörittää Schwabin unelmaa. Marin käänsi takkinsa kun alkoi ura urkenemaan ja mitä kaikkea mahtoi Klausin kanssa jutellessaan takeita saada. Blogikirjoituksen poisto raharikkaasta lääketeollisuudesta kertoi loput. Eikös tuo pakkopiikki terv.huollolla ole Suomessa, Ranskassa, Kanadassa ja Saksassa. Onko muualla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alusta asti ollut mätää. Katselitteko uutisia netistä livenä? Nämä vallanpitäjät SEKÄ median edustajat olivat kuin kaakattava kanalauma. Kaikissa piikkejä suosivissa maissa näki kaikkien sanavan samaa, kuten esim "new normal". Tuo erityisesti jäi mieleeni. Siitä vaahtosivat THL:n muka-asiantuntijat, kansanedustajat, valtiojohto, uutisankkurit jne. Selvähän se että jotain on tulossa. Pikkupiiri pyörittää, anteeksi, yrittää pyörittää Schwabin unelmaa. Marin käänsi takkinsa kun alkoi ura urkenemaan ja mitä kaikkea mahtoi Klausin kanssa jutellessaan takeita saada. Blogikirjoituksen poisto raharikkaasta lääketeollisuudesta kertoi loput. Eikös tuo pakkopiikki terv.huollolla ole Suomessa, Ranskassa, Kanadassa ja Saksassa. Onko muualla?

        On ainakin Uudessa-Seelannissa (jäätäväkatseinen Jandern) ja varmaan myös Australiassa. Vallanhimoiset sokeana siellä yrittämässä päästä Schwabin kukkarolle. Yök, mitä ihmisroskaa ovatkaan!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3986
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2151
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1654
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1438
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      21
      1353
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1238
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe