Nostradamus, poika Ibrahim, Venäjän Putin ja antikristus

Anonyymi

1.) Kaksi väärää profeettaa antaa valtansa ja voimansa sille viimeiselle antikristukselle.
Miten se sopii tänään Putiniin ei mitenkään.

2.) Maan kuninkaat antaa valtansa ja voimansa viimeiselle antikristukselle.
Miten se sopii tänään Putiniin ei mitenkään. Euroopassa on tänään kuninkaallisia, en tiedä paljonko he taustalla toimivat.

3.) Raamattu kertoo että erinlaisia antikristuksia on useita ennen sitä viimeistä antikristusta.

4.) Onko Putin esiintynyt koko maailmassa rauhantekijänä, ennen 7.v lopunaikaa, ei ole.

5.) Raamattu kertoo että vain Jeesus pystyy voittamaan antikristuksen. Nostradamus Ibrahim valhe profetioiden mukaan venäläiset hirttää Putinin. Se on 100% vastoin Raamattua.

6.) Jos alkuperäisiä niitä Nostradamus Ibrahim tekstejä ei löydy josta voi tutkia onko ne heidän kaikki jutut toteutunut niin on joidenkin tahojen huuhaa juttuja joita mystikot levittää.

7.) Jos joku profetoi eikä niin tapahdu niin älkää uskoko häntä, opettaa Raamattu. Huu haa profetioita ehkä joku taho levittää tarkoituksella, jotta uskovat joutuisi naurun alaiseksi (Googlaa Ilmatar profetia sivu).

8.) Uskovien ei pitäisi haistatella kellekään tai alkaa haukkumaan, vaikka kuinka ottaisi pattiin.
Pitäisi siunata jopa vihollisia ja rukoilla heidän puolesta. Jos niin ei tee niin joku vanha lihanmieli, viha, tai muu kuin Pyhähenki toimii silloin taustalla.

9.) Raamattu kertoo että ei edes enkeliruhtinas Mikael rohjennut alkaa kiistelee hänen kanssa, vaan kertoi että nuhdelkoon sinua Jumala.

9.) Onko Putin koko maailmassa suosittu ja karismaattinen, ei todellakaan.

10.) Antaako Raamattu jotain tarkkoja päivämääriä kuten Nostradamus Ibrahim (antikristuksen valtaan nousu vuonna 1999). Ei todellakaan kerro.

5

1055

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      vanha loru on jäänyt mieleeni Nostr. tulkinnoista joskus 40 v sitten, että "rauhan solmii kaksi mahtajaa, valtaan nousee uusi maa, idässä pelko , suuri kauhu vallitsee."
      Tuolloin pähkäiltiin Neuvostoliiton ja Amerikan liittoutumista ja olihan heillä sittenmmin Venäjäksi muuttuessa hyvät välitkin , mutta eihän nuo lorut mitään lopullisuutta , jos hetkellistä ,vaan yksin Raamatun sana on luotettava.

      • Anonyymi

        Matkiino Nostradamus ja Ibrahim Raamatun profetioita kertoen että juttu olisi Jumalasta. Nostradamus sekoitti mystiikaa kirjoituksiin perehtyi mustiikaan eri kirjoitusten mukaan


    • Anonyymi

      Seikkailin netissä ja löysin tällaisen artikkelin: https://www.enkeliviesti.fi/henkiset-artikkelit/baba-vanga/
      Siinä Baba Vangan ennusteista lukiessa kiinnitin huomiota siihen ennustukseen, että lohikäärme valtaa planeetan vuonna 2021. Hänen väitetään puhuvan vahvasta lohikäärmeestä, jossa kolme jättiläistä yhdistyvät. Kolme jättiläistä voisivat olla Venäjä, Intia ja Kiina. Baba Vanga esitti väitteen, että tuo lohikäärme valtaa maailman. Myös hänen ennustuksiensa mukaan Venäjän johtaja Vladimir joutuu murhayrityksen kohteeksi ja kuitenkin kaiken kaikkiaan ennustukset Venäjää kohtaan ovat hyviä ja jäljelle jää vain Vladimirin kunnia.
      Onko tämäkin mielestäsi huuhaa profetioita joita ehkä joku taho levittää tarkoituksella?
      Olen hyvin innoissani Baba Vangan ennustuksista, koska niissä on paljon sellaista positiivista tulevaisuutta, mikä mielestäni raamatusta puuttuu. Toisaalta raamattua on kopioitu ja käännetty jo vuosisatojen aikana niin monesti, että ei meillä ole enää alkuperäisestä tekstistä mitään jäljellä.

      • Anonyymi

        Huuhaa juttuja ilman lähdettä. Jos asiaa ei kerrota Raamatussa niin pimeyden henkivalta on lähde. Voivat kertoa asiaoita ihmisille.

        ps. Kirjoituksen ennustavat että huomenna tulee uutiset klo:17 & klo:21.30 YLE TV1 kanavalta. Saas nähdä toteutuuko kirjoitusten profetia.


      • Anonyymi

        Satujen "Hölmöläisten tarinoita" keksijä oli myös nero. Niitä opetettiin kouluissa lukutaidon kehittämiseksi -50--60-luvuilla. Mieleeni on erityisesti jäänyt satu, missä akka ja ukko vaihtoivat naisten ja miesten työt keskenään. Tänään noitakin satuja voidaan sanoa, että hyvin sadunkeksijä ennusti nykypäivän luonnottomuudet. Eli annettiiko noissa saduissa ideat hyvän mielikuvituksen omaaville, vai miten päin?
        Mielikuvitus kehitti : ei ollenkaan olisi hölmolästä, jos olisi työruokailu kaikille , ja lapsiakin vain yksi, joka menisi myös leikkitöihin koko päiväksi. Hm. siis ydinidea toteutui ällistyttävästi ja jo samaan aikaan, kun Hölmöläissadut muuttuivat kauniin Arja-tädin saduiksi tv:ssä. Raamatun totuudetkin hämärrytettiin .

        Erittäin monista ennustuksista voidaan sanoa luonnottomuudessaan samaa.

        Eli miten on, onko Vagnan sadutkin jo hyvissä ajoin annettu tienviitaksi tulevaisuuden jatkuville luonnottomille kokeiluille ihmiselämän rauhan ja ilon menettämiseksi.

        Jumala on antanut luomalleen ihmiskunnalle monet pyhät kirjoitukset ohjeiksi elämän aitoon ihmisyyteen. Jumala on pyhä. "..vain hullu sanoo sydämessään, Jumalaa ei ole"!
        JEESUS sanoi: "Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin ---maailma----antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö". Myös, että emme voi ytäaikaa palvella kahta herraa , Jumalaa ja mammonaa!.
        Ihmiselle Jumala on antanut oman tahdon eli oman valinnan. Usko tulee kuulemisesta, mutta kuuleminen Jumalan Sanasta.
        Jeesus sanoi: "Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni; tästälähin te tunnette hänet, ja te olette nähneet hänet."

        Johannes 14
        1 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun.
        2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?
        3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.
        4 Ja mihin minä menen-tien sinne te tiedätte."
        5 Tuomas sanoi hänelle: "Herra, me emme tiedä, mihin sinä menet; kuinka sitten tietäisimme tien?"
        6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

        7 Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni; tästälähin te tunnette hänet, ja te olette nähneet hänet."
        8 Filippus sanoi hänelle: "Herra, näytä meille Isä, niin me tyydymme".
        9 Jeesus sanoi hänelle: "Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: 'Näytä meille Isä'?
        10 Etkö usko, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa? Niitä sanoja, jotka minä teille puhun, minä en puhu itsestäni; ja Isä, joka minussa asuu, tekee teot, jotka ovat hänen.
        11 Uskokaa minua, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa; mutta jos ette, niin uskokaa itse tekojen tähden.
        12 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,
        13 ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa.
        14 Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen.
        15 Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni.

        16 Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti,
        17 totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva.
        18 En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne.
        19 Vielä vähän aikaa, niin maailma ei enää minua näe, mutta te näette minut; koska minä elän, niin tekin saatte elää.
        20 Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni, ja että te olette minussa ja minä teissä.

        21 Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle."
        22 Juudas, ei se Iskariot, sanoi hänelle: "Herra, mistä syystä sinä aiot ilmoittaa itsesi meille etkä maailmalle?"
        23 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan.
        24 Joka ei minua rakasta, se ei pidä minun sanojani; ja se sana, jonka te kuulette, ei ole minun, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.
        25 Tämän minä olen teille puhunut ollessani teidän tykönänne.

        26 Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.

        27 Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe