Omiin kirjoituksiin / palstalle linkittämiseen on ESTEETTÖMYYS syyt

Anonyymi

Voisiko palstan ylläpito ystävällisesti käsittää, että palstalle jo kirjoitettuihin, omiin kirjoituksiin linkittäminen, niiden linkkeinä uusissa kirjoituksissa käyttäminen, perustuu siihen, että iän, vammaisuuden, vakavien esim. tulehdus-kipusairauksien takia, ihmisten on terveitä ja nuoria hankalampi, vaikeampi, kivuliasta ym kirjoittaa jo kirjoitetut asiat uudelleen, siksi linkitämme ja se on ESTEETTÖMYYTTÄ, kun niiden linkkien annetaan olla, eikä poisteta niitä ja siten estetä sananvapauksia.

17

345

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ILMAJOKI-palstalla oli noin 100 kommenttia kerännyt aloitus, yli 1500 x katsottu...ja yhtäkkiä se vaan katosi. Kivaa!

  • Anonyymi

   On toki toteennäytettyä, että omiin kirjoituksiinsa linkittävät ovat pääsääntöisesti esteellisiä vakavista mielisairauksista johtuen. Ja näinollen sosiaalitoimen, ennenaikaisen eläkkeen, mielenterveyspalveluiden ja poliisin vakiasiakkaita.

  • Anonyymi

   Kun ANONYMOUS kirjoittaa, ei saa linkittää ketjuun jonka on kirjoittanut ANONYMOUS

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   tottakai saa ja pitääkin linkittää alkuperäinen uutinen - tai aihe.

   myös omaa tekstiä ja muidenkin teksirä voi kopioituna laittaa- toisen tekstiin merkattava lähde- eli esim kirjoittaja, esim iLja janitskin tai esko Seppänen, jne

  • Anonyymi

   Suksipa puolihullu spammari vaikka nyt aluksi kuuseen.

   T. YIIäpito

  • Jos sinä tuotat niitä tekstejä, joissa loputtomasti huudellaan samoista asioista ja syytetään Suomen puolueita alituiseen maanpetoksista ja muusta, on aivan oikein, että niihin teksteihin ylläpito puuttuu. Tekstejäsi on täällä esillä ihan riittämiin ja sinun ei ongelmistasi huolimatta varmasti ole pakko tehtailla aina uusia avauksia.

   Näin äkkiseltään arvioisin tuotostesi perusteella, että sinulla on kyllä tosiaankin ongelmia enemmänkin kuin yhdellä alueella. Koeta hankkia apua itsellesi.

  • Anonyymi

   Omiin kirjoituksiin linkittämisessä on kyseessä massapostaus. Täysin sama teksti uudelleen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äänestäminen on jo loppunut, jos korruptio-eduskuntavaaleihin mennessä, eläkeläisväestön tileillä ei näy luvattuja, entisen köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17605207/emme-aanestaneet-vappusatas-pilkka-almusta-1-250ekk-luvattiin

   Mistään äärioikeiston hokemasta "vappusatas"-pilkka-almusta, joka on otettu jo monikymmenkertaisesti, MarinHallaahon tyyliin, taka-oven kautta pois, emme olisi enää viime eduskuntakorruptiovaaleissakaan äänestäneet. Nyt tuo luvattu
   1 250€/kk on hintalappu äänestämiselle.

   Norja, Tanska, Islanti, Ruotsi, Saksa: 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

  • Anonyymi

   Voisiko palstan ylläpito ystävällisesti pudottaa kommentin merkkimäärän vaikka viiteensataan, jottei pitkien saarnojen ohittaminen vaatisi niin paljon vierittämistä.

   Monisanaisuus on valehtelemisen varmimpia tuntomerkkejä.

  • Anonyymi

   Ylläpito estää Costa del Crimen äärioikeistotrollien arvostelun. Emme saisi kertoa, että yritystuet, eli verovaramme, menevät jenkkiryssä-heroinistien vihakirjoitteluun.

  • Anonyymi

   Teippiä vedetään jälleen, Suomen kansan eri mieltä olevan, suuren enemmistön suiden eteen, kun korruptiovaalit lähestyvät. Tämä on "demokratian" taso Suomessa nykyään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17622197/mita-kovia-aineita-aarioikeiston-vihakirjoitus-trollit-kayttavat-

   Siten saadaan näyttämään, että korruptiopoliitikko-pörssirikollisten äärioikeistoekstremismi, olisi muka normaalia ja kansalaisten hyväksymää, mitä se ei todellakaan ole. Kieltäytykää äänestämästä ihmiset ja tehdään edelleen valituksia, oikeusministeriöön ja valtioneuvostoon, sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämisistä, mieluiten niin usein, kuin jaksamme.

   • Anonyymi

    Valtioneuvostossa on ISO roskakori.


  • Anonyymi

   Rasismikortti-äärioikeisto-uusfasistit, MONINKERTAISTAMASSA MAAHANMUUTTOA, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin tavoitteella, veroparatiisiyrityksien- ja tilojen, yritys-maatalous-korona-metsä-kulttuuri-ym rahastuksen välineeksi.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   15
   3808
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1365
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   97
   1280
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   434
   1247
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   66
   846
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   765
  7. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   20
   718
  8. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   718
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   170
   709
  Aihe