Aito potilasturvallisuus, alkaa 1 500e/kk MINIMIELÄKKEISTÄ

Anonyymi

Kaikki muut Pohjoismaat ja EU-demokratiat ovat jo lopettaneet, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN, eli modernin orjuuttamisen muodon, jota äärioikeistoekstremistiset korruptiopoliitikot, Suomessa edelleen, näyttävät pitävän korruptiovaaliteemanaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

Nykyisen hallituksen ihan jokainen puolue, lupasivat viime eduskuntavaaleissa mm. "siirtää eläkeläisköyhyyden historiaan", "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", eli vähintään silloisen köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET luvattiin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531036/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotterveyskriisinquot-muissa-eu-valtioissa

Ei ole mitään "hoitaja-hoitopaikka-lääkäripulaa", on huutava pula, aidosta oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, veroparatiisi-sotemonopolien verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen laittamisesta, modernin orjuuttamisen, eli IHMISKAUPAN lopettamisesta, köyhyyteen pakottamisen lopettamisella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17536824/tehyn-rytkonen-hyvaksyt-elakelais-ihmiskaupan-veroparatiisi-sotessa-

Hoitoalan työtekijöiden, tulisi vaatia veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN, modernin orjuuttamisen lopettamista, Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, jokaiselle Suomen kansalaiselle. Aito terveydenhoito alkaa, vasta aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien jälkeen, eli nykyisen hallituksen lupaukset
1 250€/kk vähimmäiseläkkeistä, ovat äänestämisen hintalappu.

46

704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerro oma tarinasi.

    • Anonyymi

      Kerro itse ensin.

    • Anonyymi

      Huomatkaa ihmiset, jälleen eduskunta keskustelee, ohitse niiden "hoidettavien", eli kansalaisten ja veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA edellä. Tehyn Rytkönenkin veroparatiisi-sotemonopolien ihmiskaupan, eläkeläisväestöä köyhyyteen pakottamisen häärääjänä, jos välittäisi joskus siitä, mistä koko terveydenhoidossa pitäisi olla kyse, eli aidon oikeusturvan 1 500€/kk minimieläkkeiden JÄLKEEN, tulevista sekundäärisistä tarpeista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunta / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, syyllistyvät jälleen, Suomen perustuslain vastaisuuksiin. Veroparatiisi-sote-pörssimonopolien etu, menee korruptiopoliitikoilla ja Tehyllä, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, eläkeläisväestön aidon oikeusturvan edelle, kun köyhyyteen oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla, tekevät ihmiskauppaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      Jos Tehy olisi vaatinut 1 500€/kk Pohjoismaisia MINIMIELÄKKEITÄ, erotukseksi veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASTA, olisivat hoitoalan pakkolaitkin kaatuneet. Näin se menee, ihmiskaupan tekijöitä, odottaa sama kohtalo, kuin ihmiskaupan uhreja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onhan se irvokasta, kuinka veroparatiisi-sotemonopolit, korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä ja Tehyn ja Superin johdot, riitelevät keskenään pörssivoitoista, joita tekevät eläkeläisväestöä oikeusturvattomiksi, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pakottamalla.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-pörssimonopolit, tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, eduskunta syytteisiin kansanmurhista, köyhyyteen oikeusturvattomiksi, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi, eläkeläisväestöä pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17566328/jos-tehy-olisi-vaatinut-ihmiskaupan-lopettamista-pakkolait-olisivat-kaatuneet#comment-116459658

      Tehyn ja Superin johdot, ovat PetosKok-perheiden ökyrikkaita perillisiä, jotka uriensa ja huippupalkkojensa edistämiseksi, esiintyvät "vasemmistolaisina", eli huijaus on viety korkeimmalle mahdolliselle levelille, että se näyttäisi muulta, kuin mitä se on, eli ihmiskauppaa köyhyyteen pahoinpitelmällä.

    • Anonyymi

      rytkönen on pienitulonen sisar hento valkonen

      suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on hävinnyt. jäljelle jäi vain rahan himo ja valta

    • Anonyymi

      tulevaisuudessa eläkkeet osittain katetaan sosiaali turvalla koska tulevaisuuden työt muodostuu pätkissä jolloin työaika vähenee vuodessa,

    • Anonyymi

      Hoitajista on tehty kuolemanenkeleitä, veroparatiisi-sotemonopolien pörssirikollisten, IHMISKAUPAN tekemiseen, köyhyyteen eläkeläisväestöä, oikeusturvattomiksi pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17566328/jos-tehy-olisi-vaatinut-ihmiskaupan-lopettamista-pakkolait-olisivat-kaatuneet#comment-116459658

      Ei ole oikein, että tehy ja super, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä ja veroparatiisi-sotemonopolit, keskenään neuvottelevat IHMISKAUPAN tekemisellä tehtyjen voittojen jakamisesta verokeitaissa, yhtään kysymättä "hoidon" kohteilta, eli köyhyyseläkeläisiltä, että mitä he tarvitsisivat ja haluavat, toisin kuin kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, joissa ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET estämässä ihmiskauppaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoSdpn MarinHallaaho / hallitus, voi olla varma, ettei eduskuntavaaleissa enää tule ääniä, jos luvattuja vähintään entisen köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, vielä joudutaan odottelemaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008625552.html

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska

      Sähkölaskujen maksaminen tuplalapsilisien lisäksi, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, vastikkeettomia yritys-maataloustukia osake-vakuutuskuoririkollisuuteen pörssikeinotteluun käyttäville, on FLOPPI jota eläkeläisväestön ei enää pidä antaa anteeksi. Kaikki röyhkeyden rajat on ylitetty, nyt riittää, äänestäminen loppuu, jos lupauksia köyhyyteen pakotetuille, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetuille, vielä odotutetaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKalmaKok:n kannabismainonta, on feikkiä ja valheellista, veroparatiisi-pörssirikkaillehan on jo reseptilääkekannabis helposti, kansaltamme ryöstetyillä rahoilla saatavana. Ei pidä olla niin yksinkertainen ja vedätettävissä, että luulee niiden haluavan luomulääkekannabista köyhyyseläkeläisille, tulehdus-kipusairaisille ym oikeusturvattomille, muutenhan ne Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET olisivat jo toteutettuina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16318609/kannabis-yritykset-tahkoavat-miljardeja-koronaviruksen-lisatessa-myyntia#comment-101678511

    • Anonyymi

      Kaikkien hallituspuolueiden lupaamat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tulevat olemaan hyvä alku, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttaamisbisneksien lakkauttamiselle, eli "hoivatyön ongelmien" poistamiselle, kuten ek-mediat ihmiskauppaa, oikeusturvattomaksi köyhyyteen pakottamista nimittävät.

      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009171296.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Kaikki Suomen vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat ansaitsevat vähintään sen, mitä heille viime eduskuntavaaleissa luvattiin. 1 250€/kk on siis äänestämisen vähimmäis-hintalappu, eli alle tuon luvatun summan, emme tule enää äänestämään.

    • Anonyymi

      Erikoisen pitkään ovat korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, pystyneet vedättämään Suomen kansaa, "tuleville polville"-valheella, jolla eläkerahastoihin Suomen kansan säästämät, jokaisen Suomen kansalaisen kunnollisiin sairaus-kansaneläkkeisiin tarkoitetut, valtavat varallisuudet, on ryöstetty AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneille pörssimoguleille.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuolleisuus-suomessa-korkeammalla-kuin-35-vuoteen-koronarajoituksilla-on-ollut-ristiriitainen-vaikutus-sanoo-thl-n-tutkimusprofessori/8413604#gs.ypc998

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA, oikeusturvattomaksi köyhyyteen pakottamalla, on se ennenaikainen eläkeläisköyhien tappaja, pörssirikollisten tekoäly, eivätkä mitkään veroparatiisi-sotediagnoosit.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      Yksipuoluejärjestelmän hallitus / eduskunta, esittelee prosenttilukuja, jotka ovat pelkkää silmänlumetta ja sumutusta, mitään aitoja korotuksia, ei ole tehty, eikä laittoman ex-äärioikeistohallituksen tekemiä, kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, ole niitäkään vielä kompensoitu, saati vastattu jyrkkiin elinkustannusten nousuihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

      Vähintään entisen köyhyysrajan 1 250€/kk on näyttävä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen tileillä, ennen korruptiovaaleja, muussa tapauksessa äänestäminen jäihin ja kunnolla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nälkäisiä köyhiä eläkeläisiä, PAINOSTETAAN Veroparatiisi-sotessa: "käy hammaslääkärissä, käy lääkärissä, käy siellä, täällä ja tuolla", eli ruoskitaan äärimmäisessä köyhyydessä, oikeusturvattomina hädissään, ja nälissään, suorittamaan Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN modernia orjuuttamista, vaikkei heille ole annettu siihenkään rahaa.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009229366.html

      Mitkään aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eivät toteudu siten, että Kela toteuttaa käskytyksen, Veroparatiisi-sote-ihmisorjien näennäisen köyhyyseläkkeen muodossa, joka käytännössä mene, eikä riitäkään, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa orjuuttamisen suorittamiseen. Kansanmurhaamistahan se on, kunhan ensin kidutetaan ja ruoskitaan, hädänalaisia ihmisiä, joilta puuttuu aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

    • Anonyymi

      Aito potilasturvallisuus alkaa vasta pääministeri Sanna Marinin esittämästä 3000 eurosta kk.palkkaa. Vielä parempi, jos SDP vaatisi siihen päälle vielä pääministerin aikaisemmin esittämän 6 tunnin työpäivän ja 4 päivän työviikon.

      Lisäksi täytyisi kieltää ulkomaisen pääoman sijoitukset suomalaiseen terveydenhoitoon, ulkomaisten lääketehtaiden rikastumiset sairaiden kustannuksella myymällä lääkkeitä voitolla sekä tehostettava terveydenhoidon poliittista hallintoa niin, että sairauksien hoidot tapahtuvat parlamentaaristen voimasuhteiden mukaisesti, kuten nyt koronassa on tehty, eikä lääketieteen asintuntemuksella, joka perustuu vain lääketehtaiden korruptioon.

      Edistys edistyy perusturvassa ja jatkossa kullekin annetaan tarpeidensa mukaan.

    • Anonyymi

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, on tarkkaan laskettu, TARPEIDEN mukaan, kaikkien muiden Pohjoismaiden ja EU-demokratioitten, vähimmäis-oikeusturvan MINIMIELÄKKEIKSI.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Suomessa edelleen, se viime vuosisadan n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu. Mitään aitoja korotuksia, ei nykyinen hallitus ole tehnyt, jatkoivat laittoman ex-äärioikeistohallituksen, erittäin kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, kaikkein haavoittuvimmilta vanhuksilta, vammaisilta ja pitkäaikaissairailta.

    • Anonyymi

      Itse mietin tuota 1500€ minimieläkettä.
      Eikö se ole väärin meitä kohtaan jotka olemme kustantaneet itselle eläkkeen, oma eläkkeeni on 2000€.
      Olen kuitenkin maksanut tuosta omasta eläskkeestäni lähes 200 000€.
      Nyt joku saisi lähes saman eläkkeen ilmaiseksi.
      Jos nykyistä takuueläkettä korotetaan lähes kaksinkertaiseksi niin myös muita eläkkeitä tulisi korottaa samassa suhteessa, eli minun eläke olisi lähes 4000€.

      • Anonyymi

        Jos on noin paljon , millä ollut maksaa, on tainnut olla isot perinnöt ja vähän muitakin tuloja, siellä Cayman saarilla. Ahneet tekevät kansanmurhaa Suomessa, fiksut puolustavat haavoittuvimpia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on noin paljon , millä ollut maksaa, on tainnut olla isot perinnöt ja vähän muitakin tuloja, siellä Cayman saarilla. Ahneet tekevät kansanmurhaa Suomessa, fiksut puolustavat haavoittuvimpia.

        Ei siinä nyt mitään ihmeellistä.
        32v yrittäjänä ja n. 35 000€/v tulot ja siitä yel 8400€/v tekee 32 vuodessa 268 800€.
        Vähän ala-arvioin tuon maksujen määrän, lähentelee 300 000€.

        Mutta tuossa vähän perspektiiviä noihin ilmaisiin eläkkeisiin.


    • Anonyymi

      Se, että Suomen rakentajilla ja hakatuilla siskoilla, ilmaiseksi Suomen eteen töitä tehneillä, vammaisilla ja vakavasti sairailla ihmisillä, olisi aito Pohjoismainen ja EU-demokratioitten 1 500€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturva, ei ole sinulta pois.

      https://www.eapn.eu/what-is-poverty/poverty-in-the-eu-a-very-real-problem/

      Ei se koske mitenkään, teitä kaiken ilmaiseksi saaneita, ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoita, vastikkeettomine yritys-maatalous-korona-kulttuuri-metsä jne tukinenne verokeitaissa, että haavoittuvimmille toteutettaisiin aito oikeusturva, päinvastoin luulisi olevan rikkaidenkin, kivempi kuljeskella, kun vastaan tulisi iloisia ja tyytyväisiä oikeusturvattuja eläkeläisiä, toisin kuin nyt on.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei kaikki työhön liittyvä kerrytä eläkettä, mikä jää monelta huomaamatta.
      Esim. pääministerin veroton aamupala ei kerrytä hänen eläkettään. Jos pääministeri maksaisi muiden lailla veroa ilmaisesta asumisesta, se kerryttäisi hänen eläkettään, mutta tietääkseni hän ei maksa.
      Kun pääministeri korotti palkkaansa usealla kymppitonnilla vuodessa, se puolestaan korotti myös hänen loppuikänsä eläkettä.

    • Anonyymi

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Saksa toteutti jo vuonna 2019 nuo 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, joita korottivat sen jälkeen siihen 1 500€/kk, kun eläkeläisköyhät kieltäytyivät enää äänestämästä.

      Äänestäminen aidosti eläkeläisköyhimmille, on jo hengenvaarallista Suomessa.

      Hallituksen tulee kiirehtiä, lupauksiensa 1 250€/kk toteuttamista. Emme äänestäneet enää kuntavaaleissa, varoituksena kääntyneille selille ja vihaignoroinnille, pörssimafioille miljardien kylvämiselle, emmekä enää äänestä eduskuntavaaleissakaan, ellei lupauksia 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ toteuteta välittömästi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Tavalliset ihmiset" eivät tapa ja pahoinpitele läheisiään, eivätkä tee kansanmurhaa, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, Suomen eläkeläisväestöä, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, vaan vallanhimoiset, ahneet psykopaatit, joita veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-bisneksissä ja korruptiopoliitikko-pörssirikollisjengeissä riittää.

      https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/265d4269-50b9-4b2f-a3bb-4770b7d0b9bf

    • Anonyymi

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, tekopyhä ja kaksinaamainen "järkytys", veroparatiisi-vartiointiliikkeen äärioikeistovartijoiden, murhaaman nuoren naisen tapauksessa, on kuvottavaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17698000/murha-ei-ole-quotelvytysquot-eika-siita-ilmoittaneet-ole-vastuullisia

      Samat korruptiopoliitikot, jotka täysin kylmästi ja laskelmoidusti, tappavat eläkeläisväestöä, oikeusturvattomaksi äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä ja sitä myöten Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA, ennenaikaisesti tappamalla, ovat muka "järkyttyneitä", kuvottavaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650524/loytyyko-hallitukselta-selkarankaa-1-250ekk-minimielake-lupausten-lunastamiseen

    • Anonyymi

      Mikään ei täällä enää ala mutta kaikki loppuu. Ettekö huomaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe