VT-Seura repii ja hajoittaa perheet, toiset yhdistävät ja rakentavat

Anonyymi

Osui kohdalle oheinen artikkeli jossa kerrotaan kovasti biologista äitiään kaivanneesta 20-vuotiaasta nuoresta miehestä, jonka äiti oli jättänyt hänet vastasyntyneenä adoptoitavaksi (hyvään perheeseen) koska oli valtavan nuori synnyttäessään.

Nuori mies kertoi, että viimeinkin biologisen äitinsä ja sisar- ja velipuolensa löytäminen ja tapaaminen oli kuin parantava ja eheyttävä tapahtuma. Arpeutunut haava viimein parani ja hän tunsi viimeinkin olevansa kokonainen, tyytyväinen ja kokee viimeinkin voivansa mennä elämässään eteenpäin.

WTBTS

Mutta hengellinen kremlin, Vartiotorniseura toimii juuri päinvastoin ja repii epäinhimillisesti perheet ja läheiset suhteet hajalle eliniäksi. Siihen riittää pelkkä erimielisyys tuon hengellisen kremlinin kahdeksan putinin kanssa, ajatus- ja omantunnonrikos vs. suuriluuloinen AOT-sanelunsa kaikkine vaatimuksineen.

Mitä se heidänkin Raamattu sanoikaan "viimeisistä päivistä" ja luonnollisen rakkauden kuolemisesta.

Vartiotorniseuran hallintoelin ohjeistaa _kuolettamaan_ luonnolliset tunteet, voidakseen horjumatta harjoittaa läheisten rakkaidensa karttamista, eli voidakseen harjoittaa tuota epäinhimillistä henkistä väkivaltaa, jossa myös toisen ihmisarvo demonisoiden kielletään.

Lähtijöiden demonisointi ja "natsistaminen" helpottaa tuota toimintaa.

Kyseessä on kuulema Jumalan rakkaudellinen järjestely, tuon hengellisen kremlinin orwellimaisen sanailun mukaan.

#

"Man reunites with birth mom after 20 years"

“I was crying. It was all very positive emotions,” he said. “But to me, this is a day I had been waiting for the past 20 years of my life and to imagine that it was finally happening was outrageous. It was a lot to take in.”

“It's just exciting. I'm part of his life. Just knowing that his phone number is in my phone and I can call him or text him anytime … it's amazing,” Shearer said. “My heart is full.”

He added, “Meeting my biological family and meeting my half-siblings and meeting my biological mom, it was very healing for me. There was a little hole in me that I didn't know about and finding them really filled that in. I feel very whole, I feel very complete. I feel like I'm finally ready to continue in my life.”

- https://theworldnews.net/us-news/man-reunites-with-birth-mom-after-20-years-finds-out-they-work-in-same-hospital

WTBTS vs. "paha" maailma ...

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Erittäin hyvä kirjoitus. Juuri näin toimii järjestö. Se mm. kritisoi Venäjää ja toimii itse täsmälleen samalla tavalla omassa yhteisössään.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Oikein osuva blogi. Erityisesti viimeinen kappale osuu hienosti maaliinsa:

        "Uskonnonvapaus on hieno inhimillinen arvo, jota kannattaa vaalia. Mutta kannattaako meidän vaalia sen varjolla uskonnollisia kultteja, joiden sisäinen toiminta muistuttaa Venäjän ja muiden diktatuurien ihmisoikeusrikkomuksia?"


      • Anonyymi

        "Aloituksesi inspiroi blogitekstiin. Lainasin myös härskisti käyttämiäsi termejä, sori siitä, mutta ne olivat todella osuvia. :)"

        Hyvä vain ;-) ..... ja eihän niillä ei ole mallisuojaa ja varmuudella moni on ajatellut aivan vastaavia yhtäläisyyksiä, sillä onhan kaikissa diktatuurisissa organisaatioissa suunnilleen sama kultti-orwelimainen toimintakaava ja tämä riippumatta minkä lipun alla tyraniaa harjoitetaan, vain seuraamuksien luonne ja vakavuusaste vaihtelee.

        Imagine - John Lennon

        - https://www.youtube.com/watch?v=VOgFZfRVaww

        ;-)

        ap


    • Anonyymi

      Se on juurikin näin,
      Seura jeesustelee ja väittää että ei erityä perheitä ja katin kontit!
      Tiedän yhden tapauksen Suomessa missä aviomies valitettavasti alkoholisoitui. Vanhimmat ylipuhuivat vaimon muuttamaan erilleen. Tarina päättyi hyvin hyvin onnettomasti. Että näin paljon painoi avioliiton pyhyys.

      Tiedän toisen tapauksen jossa vanhin itse kertoi minulle sanoneensa veljelle "välit siskoon on kerta kaikkiaan pantava poikki!" Sisko ei varsinaisesti kannattanut jt ajatusmaailmaa.

      Toisaalta joissain tapauksissa, joissa avioliitto ei ole onnellinen tai toinen osapuoli on väkivaltainen jt vanhimmat saattavat vaikutaa siihen että ei erota. Paperilla hyvä mutta hinta? Onnetonta oloa, mielen järkkymistä etc. Onko tämä nyt sitten jees?

      • Anonyymi

        Vaikuttaisi että noissa erilleen muuttamisen suosituksissa-ohjeistuksissa on jonkin verran srk / vanhinten kohtaista ja tulkinnanvaraista puoskarointiakin, vaikka lähtökohtaisesti nekin tehdään järjestön "laumakirjan" ohjeistuksien mukaisesti. Punaisena lankana mm. "hengellisyyden vaarantumisen" arviointi.

        Mutta onhan se kuitenkin merkillistä, miten fundispiireissä suhteen ulkopuoliset tahot alkavat herroina hallita toisten henkilökohtaisissa ratkaisuissa, joilla voi sitten ketjuuntuessaan olla jopa hyvinkin dramaattisia ja korjaamattomia lopputulemia.

        Tulee muuan pari mieleen, mutta en tällä palstalla lähde sitä sen kummemmin purkamaan, mutta lopputulema tapahtumien ketjuuntuessa oli lohduton, peruttamaton, toisen kuolema.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe