Harvinaisten seksisuuntausten kohdanto-ongelma sinkkuuden syynä

Sinkkuutta aiheuttaa myös seksisuuntausten kohdanto-ongelma.

Suurissa kaupungeissa on tosin esimerkiksi homomiehille nykyisin riittävästi tapaamispaikkoja, joissa voi löytää jopa kiinteän suhteen, mutta toisin on harvaan asutulla maaseudulla.

Edes pienestä kylästä ei löydä toista homoa, saati haja-asutusalueelta. Suuri haitta on myös maaseudun asenneilmastossa, jossa homoseksuaalisuutta piilotellaan ja häpeillään vieläkin, vaikka laki sen täysin sallii, ja vaikka suurkaupungeissa vierojia jo katsotaan pitkään.

Maaseudun homot saapuvatkin asutuskeskuksiin ja kaupunkeihin, jos vain kynnelle kykenevät, missä on selvästi helpompaa löytää toinen.

Kohdanto-ongelma on vielä paljon suurempi kumifetisisteillä, jotka mielivät harrastaa seksiä kuminaamareissa ja puvuissa. Vaikka sadomason harrastajia lienee useampia, ei heidänkään ole helppo löytää paria.

Eräät ovat niin normatiivisia ja moralistisia, että asettavat tavallisestikin suuntautuville rajaituksia. Ei saisi olla kiinnostusta pornoon, eikä pienintäkään halua toiseen, saati toteutusta, vaikka tosiasiassa melkein kaikki ihmiset ovat rakenteeltaan samanaikaisesti moniaanne suuntautuvia.

Ne, jotka asettavat tavalliseenkin seksuaalisuuteen lisävaatimuksia, aiheuttavat itselleen mahdollisesti valittavan parin joukon pienenemisen niin, ettei ole, mistä valita. Seurauksena on välttämätön sinkkuus. Moni on jo todennut, ettei ole vaatimukset täyttävää, joten on itse ymmärtänyt, että joutuu olemaan ilman.

Itse haluan noudattaa vain kaikkein 'kilteintä' seksin muotoa, mutta olen havainnut palstoilla, että pelkkä halu ilman toteutusta moniavioisuuteen on jo moralisteille liikaa. Samoin seksin käyttäminen herttailuun.

Käsitykseni on myös, ettei luonnossa - eikä siis ihmiselläkään - ole geeniperäistä insestitabua - joten lainsäädännöstä insestin kiellettävyys pitäisi poistaa, jolloin rangaistavaksi kuitenkin jäisi alaikaisiin sekautuminen ja raiskaus. Näin onkin eräissä maissa.

Periaate on selvä: Yhdessä sovitusta ja vapaaehtoisesta ei rangaista, mutta vahingon tuottamisesta toiselle rangaistaan ankarasti. 🌹👀

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen hyvin pettynyt insestin hyväksymiseen, enkä ainakaan itse puolusta sinua enää. Insesti on kiellettyä monesta syystä. Yksi on se, että se aiheuttaa epämuodostumia ja muita vaikeita sairauksia jälkeläisille.

      • En tunne sinua, enkä siten voi tietää, että olet joskus puolustanut minua.

        Kantani vapaaehtoiseen insestiin olen monasti tuonut esiin palstalla. Eduskunnassakin on kannattajia, mutta ei vielä riittävästi lain syntymiseen asti.

        Itse en ole insestiä harrastanut. Jos rakkaus jostakin syystä kielletään, syyt pitävät olla hyvin painavat.

        Helluntaiseurakunnan pääsaarnaaja piti puheen, jossa kertoi toisiaan rakastavan parin olevankin erillään kasvaneita sisaruksia. Sanoi, että tällaisissa tilanteissa ei voi vaatia eroa. Seurakunnassa ei syntynyt soraääniä.

        Koska on erillään kasvaneita sisaruksia, irtoseksissä on AINA joitakin, jotka ovat tietämättään lähisukuisia.

        Nykyisin monet lapset syntyvät keinohedelmöityksellä. Sperma saattaa tulla lähisukulaiselta.

        Henkilöt, jotka TIETÄVÄT olevansa lähisukulaisia, käyttävät TEHOKKAITA ehkäisymenetelmiä siitä huolimatta, että lapsen sairauden riski on erittäin pieni. 🌹👀


    • Anonyymi

      Olet sitten tarkemminkin tutustunut noiden ryhmien pariutumisongelmiin.

    • Anonyymi

      Mitä hyötyä on sellaisesta kumppanista, joka ei tyydytä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe