Jeesuksen risti

Anonyymi

1 Korinttolaiskirje 1:23
"me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus."

Tämä risti tai pikemminkin sillä oleva uhri, tulee lopettamaan Israelissa holokaustin muistelut. Niin suuri on se tuska mikä ristillä on ja se valtaa israelilaisten sydämet:

Sakarja 12:10
"Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainoakaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista."

Koko holokausti on ristillä Jeesuksen yllä, hänen verenvuodatuksellaan sovitettu aivan kuten kaikki muu pahuus mitä maailmassa on alusta asti tehty. Mukaan lukien meidän kaikkien synnit yksilöinä. Maanpäälliseksi helvetiksikin tuota tapahtumaa on kutsuttu. Eikä se ole kovin kaukana totuudesta. Jos häntä kuka on iankaikkinen Jumala ruoskitaan, lyödään ja hänet naulitaan ristille, miten paljon siellä on tuskaa? Onko se edes mitattavissa? Maailmassa on aika, mutta Jumalassa ei. Maailma on rajallinen, Jumala ei. Oliko Jeesus ristillä sen noin kuusi tuntia, vai onko hän ollut siellä iankaikkisesti? Onko hän ihminen vai Jumala, vai sekä että? Sekä että.

Tieto lisää tuskaa. Mutta Jumalan mielenmukainen murhe koituu pelastukseksi. Ja mikä on Jumalan mielenmukaista jos ei murhe hänen Pojastaan Jeesuksesta Kristuksesta?

Roomalaiskirje 5:8-9
"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta."

2 Korinttolaiskirje 5:21
"Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi."

Onko Jeesus Raamatun mukaan Jumala? Näistä voi jokainen tehdä omat johtopäätökset:

Roomalaiskirje 9:5
"... heistä (juutalaisista) on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen!"

1 Johannes 5:20
"Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteakseme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä."

Heprealaiskirje 1:7-12
"Ja enkeleistä hän (Jumala) sanoo:'Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi', mutta Pojasta:'Jumala sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi.' Ja 'Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja; ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate, ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."

4

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Risti saa kaikki ihmissankarit näyttämään pikkupojilta jotka yrittävät olla aikuisia miehiä. Meidät, jotka emme turvaa omiin tekoihimme, vaan turvaamme Herraan Jeesukseen, on pelastettu joutumasta helvettiin. Jonkun on täytynyt istua tuo meidän rangaistuksemme meidän puolestamme. Tämä joku on Jeesus Kristus. Hän on ollut helvetissä ennen kaikkia muita. Ja muut menevät sinne hänen jälkeensä koska tekivät pahaa eivätkä välittäneet tästä pelastuksesta. Tämä on ilmeistä: että Jeesuksen haavat ja kivut ovat luonteeltaan iankaikkisia niinkuin niiden kokijakin on, ja siksi ne ovat iankaikkinen lunastusmaksu kaikesta synnistä mitä koskaan on tehty.

      Roomalaiskirje 8:34
      "Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut ..."

      Kadotus ja kuolema tehdään tässä yhdeksi. Ja valta kadotustuomion langettamiselle on annettu sille joka on kadotuksen läpikäynyt.

      Heprealaiskirje 2:9
      "Mutta hänet, joka vähäksi aikaa oli tehty enkeleitä halvemmaksi, Jeesuksen, me näemme hänen kuolemansa kärsimyksen tähden kirkkaudella ja kunnialla seppelöidyksi, että hän Jumalan armosta olisi kaikkien edestä joutunut maistamaan kuolemaa."

      • Anonyymi

        ....
        Jos olet uskovainen, jos uskot Jeesukseen, niin tiedä siis, että Jeesus otti sinun paikkasi helvetissä ja siksi sinä pelastut kun uskossa pysyt. Et millään omalla suorittamisella vaan yksinkertaisesti siksi että rangaistuksesi on kärsitty.

        Roomalaiskirje 8:1
        "Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat."

        Tämä opetus on siitä ihmeellinen, että vaikka se näennäisesti antaa luvan tehdä syntiä, se on myös sellainen että kukaan ei voi sitä ymmärtää kunnolla eikä hyväksyä ilman että oppii rakastamaan ja osaa rakastaa, ja joka rakastaa Jeesusta rakastaa myös lähimmäistään, ja joka rakastaa lakkaa elämästä himoilleen. Ja näin Jumala antaa vanhurskauden sille joka uskoo Jeesukseen.


    • Anonyymi

      Kirjoitin kirjan nimeltä raamattu ja hallitsen kaikkia sanomalehtiä 🤣🤣🤣

      • Anonyymi

        Jeesus otti itseensä rangaistuksen sinunkin syntiesi vuoksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe