Jeesuksen risti

Anonyymi

1 Korinttolaiskirje 1:23
"me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus."

Tämä risti tai pikemminkin sillä oleva uhri, tulee lopettamaan Israelissa holokaustin muistelut. Niin suuri on se tuska mikä ristillä on ja se valtaa israelilaisten sydämet:

Sakarja 12:10
"Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainoakaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista."

Koko holokausti on ristillä Jeesuksen yllä, hänen verenvuodatuksellaan sovitettu aivan kuten kaikki muu pahuus mitä maailmassa on alusta asti tehty. Mukaan lukien meidän kaikkien synnit yksilöinä. Maanpäälliseksi helvetiksikin tuota tapahtumaa on kutsuttu. Eikä se ole kovin kaukana totuudesta. Jos häntä kuka on iankaikkinen Jumala ruoskitaan, lyödään ja hänet naulitaan ristille, miten paljon siellä on tuskaa? Onko se edes mitattavissa? Maailmassa on aika, mutta Jumalassa ei. Maailma on rajallinen, Jumala ei. Oliko Jeesus ristillä sen noin kuusi tuntia, vai onko hän ollut siellä iankaikkisesti? Onko hän ihminen vai Jumala, vai sekä että? Sekä että.

Tieto lisää tuskaa. Mutta Jumalan mielenmukainen murhe koituu pelastukseksi. Ja mikä on Jumalan mielenmukaista jos ei murhe hänen Pojastaan Jeesuksesta Kristuksesta?

Roomalaiskirje 5:8-9
"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta."

2 Korinttolaiskirje 5:21
"Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi."

Onko Jeesus Raamatun mukaan Jumala? Näistä voi jokainen tehdä omat johtopäätökset:

Roomalaiskirje 9:5
"... heistä (juutalaisista) on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen!"

1 Johannes 5:20
"Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteakseme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä."

Heprealaiskirje 1:7-12
"Ja enkeleistä hän (Jumala) sanoo:'Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi', mutta Pojasta:'Jumala sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi.' Ja 'Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja; ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate, ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."

4

155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Risti saa kaikki ihmissankarit näyttämään pikkupojilta jotka yrittävät olla aikuisia miehiä. Meidät, jotka emme turvaa omiin tekoihimme, vaan turvaamme Herraan Jeesukseen, on pelastettu joutumasta helvettiin. Jonkun on täytynyt istua tuo meidän rangaistuksemme meidän puolestamme. Tämä joku on Jeesus Kristus. Hän on ollut helvetissä ennen kaikkia muita. Ja muut menevät sinne hänen jälkeensä koska tekivät pahaa eivätkä välittäneet tästä pelastuksesta. Tämä on ilmeistä: että Jeesuksen haavat ja kivut ovat luonteeltaan iankaikkisia niinkuin niiden kokijakin on, ja siksi ne ovat iankaikkinen lunastusmaksu kaikesta synnistä mitä koskaan on tehty.

   Roomalaiskirje 8:34
   "Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut ..."

   Kadotus ja kuolema tehdään tässä yhdeksi. Ja valta kadotustuomion langettamiselle on annettu sille joka on kadotuksen läpikäynyt.

   Heprealaiskirje 2:9
   "Mutta hänet, joka vähäksi aikaa oli tehty enkeleitä halvemmaksi, Jeesuksen, me näemme hänen kuolemansa kärsimyksen tähden kirkkaudella ja kunnialla seppelöidyksi, että hän Jumalan armosta olisi kaikkien edestä joutunut maistamaan kuolemaa."

   • Anonyymi

    ....
    Jos olet uskovainen, jos uskot Jeesukseen, niin tiedä siis, että Jeesus otti sinun paikkasi helvetissä ja siksi sinä pelastut kun uskossa pysyt. Et millään omalla suorittamisella vaan yksinkertaisesti siksi että rangaistuksesi on kärsitty.

    Roomalaiskirje 8:1
    "Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat."

    Tämä opetus on siitä ihmeellinen, että vaikka se näennäisesti antaa luvan tehdä syntiä, se on myös sellainen että kukaan ei voi sitä ymmärtää kunnolla eikä hyväksyä ilman että oppii rakastamaan ja osaa rakastaa, ja joka rakastaa Jeesusta rakastaa myös lähimmäistään, ja joka rakastaa lakkaa elämästä himoilleen. Ja näin Jumala antaa vanhurskauden sille joka uskoo Jeesukseen.


  • Anonyymi

   Kirjoitin kirjan nimeltä raamattu ja hallitsen kaikkia sanomalehtiä 🤣🤣🤣

   • Anonyymi

    Jeesus otti itseensä rangaistuksen sinunkin syntiesi vuoksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   126
   3108
  2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   267
   1265
  3. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   101
   1251
  4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   65
   1056
  5. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   79
   1051
  6. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   12
   1010
  7. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   30
   956
  8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   52
   947
  9. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   42
   914
  10. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   44
   826
  Aihe