Kiurun tilaamat rokotteet

Anonyymi

Nyt on Thl erikoisen ongelman edessä.
Maassa on miljoonia rokotteita, joita Thl panttaa.
Neljänsiä tehosterokotteita annetaan yli 70-vuotiaille ja myös sitä ikäryhmää alemmille "voimakkaasti immuunipuutteisille" ihmisille.
Suurimman osan tähän piikitysrumbaan lähteneen kolmannesta piikistä on kulunut jo yli puoli vuotta ja he vaativat saada neljännen piikkinsä, mutta sitäpä ei anneta. Ja ihmiset pelkäävät!
Samaan aikaan rokotteita haluttaisiin lahjoittaa köyhempiin maihin, mutta ne eivät halua niitä. Tästä on Ylekin uutisoinut viime päivinä.

Viime vuonna rokotteita markkinoitiin tehokkaasti kaikin mahdollisin keinoin. Nyt ne vanhentuessaan joutaa ongelmajätelaitokselle.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuinka paljon ja kauan täällä Suomellakin oli typerää painostus ja pelottelukampanjointia rokotteiden ottamisen ottamisen puolesta eikä siltikään rokottamattomat kuolleet, esim tämän kirjoittaja !!
      Eikös maahamme tule joka kuukausi 1400000 rokotetta vanhenemaan..
      Että on ollut hyvää bisnestä ulkomaiselle lääketeollisuudelle ja tietenkin heidän lobbareille !!!!!!

      • Anonyymi

        Tähän pitäisi ehdottomasti saada Kiurun kootut selitykset ja vastuuseen kaikki pelottelukampanjointiin osallistuneet.


    • Anonyymi

      Syksyn flunssa kausi ,kun alkaa
      varmaan myös thl.n piikitys vimma vanhentuneilla paskoilla.

      Omalla perheellä ei yhtään piikkiä korona oli lähes huomaamaton.
      samoin ystävillä,työkavereilla, sukulaisilla, sekä niiden tutuilla joilla ei kokeellista mrna rokotetta.

      Toisin kun monenkertaan piikitetyt :moneenkertaan ollut koronassa sekä kokoajan jotain vaivaa .

    • Anonyymi

      Kaikki 70 vuotta täyttäneet eivät saa neljättä koronarokotetta, pitää olla jokin krooninen sairaus joka altistaa voimakkaammin koronalle. Minultakin kysyttiin mitä sairastan, ennen kuin suostuttiin rokottamaan.

      • Anonyymi

        Johan heille lykätään viidettä...


    • Anonyymi

      Afrikassa on populaatiota 1,2 miljardia ja Euroopassa n. 750 miljoonaa. Tautiin kuolleita korkean rokotusasteen Euroopassa 2 miljoonaa ja koko Afrikassa 173 000 ( lähde: WHO). Hullujahan nuo afrikkalaiset olisivat jos rokottaisivat ittensä hengiltä.

      • Anonyymi

        Ylen uutisissa näytettiin keväällä 2021, kun Kongojoen sivuhaaran afrikkalaiskylään vietiin jokiveneellä styrox-kylmälaukussa rokotteita ja yhteen vastahankaiseen mummoon saatiin se pistettyäkin. Onkohan kyseinen mummo saanut tehostepiikkinsä? Ettei vaan saisi vakavaa tautimuotoa.


    • Anonyymi

      Täytyyhän Pfizerin saada ihmiskokeensa jatkumaan, kun joutuivat keskeyttämään eläinkokeet, kun kaikki koe-eläimet kuolivat. Ihmisillä on helppo jatkaa, kun vanhukset eivät dementiansa takia ymmärrä, että nyt se eutanasiapiikki vihdoin tulee.
      https://t.me/DUMBSandCloning/440519
      Lääketehtaan kuuleminen eläinkokeista.
      Miten nukkuvat THL:n johtajat ja politikot, kun Nyrnberg2 lähestyy heitä päivä päivältä?

    • Anonyymi

      Juu saisi ottaa käyttöön korpilain koskien piikkilobbareita ja ns.asiantuntijoita:murhaajia. Ei muuta kuin saunan taa...

    • Anonyymi

      Huippu-urheilija toisensa jälkeen on saanut rokotteen aiheuttamia komplikaatioita. Fabian Trump, sveitsiläinen olympiamaratoonari, joka sai kolminkertaisen rokotteen, on sairastunut sydänlihastulehdukseen. Sankari Dallasissa, Deion Sanders, joka pelasi Dallas Cowboysissa molempiin suuntiin, sai reisivaltimon tromboosin ja hänen varpaansa jouduttiin amputoimaan.

      ”Ja voin kertoa teille, että minua nuoremmalla hyväkuntoisella miehellä ainoa asia, joka aiheuttaa noin laajan trombosyytin tuossa levinneisyydessä, voi olla vain COVID-19-rokote. Se ei johdu muista syistä terveellä miehellä”, McCullough sanoi.

      Golffari Kelly Norda, joka on maailman toiseksi paras pelaaja lajissaan, sai käsivarteensa verihyytymän.

      ”Olen nähnyt kaksi tällaista tapausta vastaanotollani, ja niistä on julkaisuja Urheilijoilla on ensimmäisen kylkiluun alla kapeampi tila, joka johtuu rintakehän lihaksistosta. Sitä kutsutaan rintakehän ulostulo-obstruktioksi. Verenkierto on siis jo jonkin verran heikentynyt. Ja sitten rokotteen päällekkäinen protromboosivaikutus aiheuttaa verihyytymän monesti samaan käsivarteen, jonne naiset ovat itse asiassa ottaneet rokotteen”.

      Tohtori toteaa, että tästä on raportoitu vertaisarvioidussa kirjallisuudessa, ja se on yhteneväinen sen kanssa, mitä he näkevät urheilijoilla ja muilla henkilöillä eri puolilla maailmaa.

      ”Voin siis sanoa teille yhteenvetona, että rokotteet aiheuttavat lukuisia ei-kuolemaan johtaneita vammoja. Tästä on yli 1 000 vertaisarvioitua julkaisua. Ja valitettavasti rokotteet johtavat myös kuolemaan.”

      Ammattiurheilijoita kaikkialla maailmassa kaatuilee mystisesti pelien aikana. Monet heistä kärsivät sydänsairaudesta tai komplikaatiosta, joskus jopa sydänpysähdyksestä, kun heidät on kannettu pois kentältä. Tästä raportoi mm. One American Pierson Sharp.

      Suuri osa radikaalivasemmiston ja lääketieteen mafian pyrkimyksistä tyrkyttää rokotetta liittyy siihen, että hallituksen VAERS-sivustolle kasaantuvat tietovuoret sivuutetaan käden heilautuksella. Valtamedian on helppo julkaista raportti, jossa väitetään, että kaikilla VAERS-sivustolla olevilla COVID-rokotteen vammoja koskevilla ilmoituksilla ei ole merkitystä. Loppujen lopuksi kuka tahansa voi kirjautua verkkosivustolle ja kirjoittaa raportin.

      Tästä on tullut helposti sulava puheenaihe rokotteita kaupitteleville Fauci-kultisteille, huolimatta siitä, että hallitus ja jopa itse CDC tukeutuu tähän tietokantaan rokotteiden turvallisuuden määrittämisessä.

      ”Kuten olemme toistuvasti huomauttaneet, lääkärit, vakuutusyhtiöt ja jopa sairaalat käyttävät VAERS-järjestelmää ilmoittaakseen rokotteiden aiheuttamista vammoista tai kuolemantapauksista. Ei riitä, huutaa valtamedia. He sanovat, että kyseessä on vain joukko kännisiä maalaisjuntteja, jotka vastustavat roskapostia verkossa.”

      ”Jos he haluavat sivuuttaa tieteen, jos he haluavat olla tieteen kieltäjiä”, se on heidän etuoikeutensa, McCullough toteaa. ”Mutta me täällä uskomme totuuden raportoimiseen, emme lohduttavien fiktioiden kertomiseen, joita keksivät virkamiehet, jotka jotenkin luulevat puolustavansa pientä ihmistä puolustamalla miljardien dollareiden lääkeyhtiöitä, jotka on itse asiassa tuomittu liittovaltion tuomioistuimissa yleisön harhauttamisesta liittyen rokotteiden turvallisuuteen.”

      Todetaan, että nämä ”tieteen kieltävät salaliittoteoreetikot” voivat hylätä VAERS-tietokannan tietoja niin paljon kuin haluavat. Mutta kun kärsiville ihmisille annetaan kasvot, sitä on paljon vaikeampi jättää huomiotta, varsinkin kun kärsivät ihmiset ovat maailmanluokan urheilijoita, huippukunnossa olevia ihmisiä, joilla ei ole liitännäissairauksia tai aiempia lääketieteellisiä ongelmia.

      Paula Badosan ja Jannik Sinnerin kaltaiset tennistähdet sairastuivat Miami Openin puolivälierissä ja joutuivat jättämään ottelunsa kesken, koska eivät pystyneet pelaamaan otteluaan loppuun. Badosa sairastui ja poistui kentältä itkien, ja Jannik kaatui kivusta kesken ottelunsa. Nämä ovat vain kaksi niistä yli 769 urheilijasta, jotka ovat lyyhistyneet pelin aikana kentällä viime vuoden aikana maaliskuusta 2021 tämän vuoden maaliskuuhun.

      Sydänpysähdyksestä kärsineiden pelaajien keski-ikä on vain 23 vuotta. Kuinka moni 23-vuotias urheilija on lyyhistynyt ja saanut sydänkohtauksen ennen tätä vuotta? Tiedätkö yhtään 23-vuotiasta, joka olisi saanut sydänkohtauksen ennen tätä? Ja nämä ovat vain ne, joista tiedämme. Kuinka moni on jäänyt ilmoittamatta?

      ”Lähes 800 urheilijaa, nuoria hyväkuntoisia ihmisiä parhaassa iässä, kaatuu kentälle. Itse asiassa 500 prosenttia enemmän jalkapalloilijoita EU:ssa kuolee sydänkohtaukseen kuin vuosi sitten.”

      Sattumaako, kun Pfizerin rokotteen tiedetään aiheuttavan sydäntulehduksen? Ei, ja itse asiassa monet näitä pelaajia hoitavat lääkärit pitävät heidän vammojaan ja kuolemiaan suoraan rokotteen aiheuttamina, sydänlihastulehduksen ja sydänpysähdyksen, jota rokotteen tiedetään aiheuttavan. Tämä ei ole sattumaa.

    • Anonyymi

      Koonti keulemantapauksista verrattuna viimeiset 16 kuukautta edeltaviin 39 vuoteen:
      https://t.me/JFK_TV/9750

      mrna kuolemat tilastossa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      35
      2811
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1985
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1443
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1335
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1300
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1221
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    10. 21
      1038
    Aihe