Kerrostaloasukkaat kolhoosiasukkaita !

Anonyymi

Aamupostissa Hyvinkään kokoomuksen valtuustiryhmä viestinään herjaa törkeällä viestillään kerrostaloasukkaita kolhoosissa asuviksi. Se tarkoittasi sitä että valtio omistaa talot ja asukkaita saa vapasti solvata, koska eivät kannata Aseman koulun romuttamista ja tontille gryndereille ehkä sovittua rakennusoikeutta. Onok koko valtuustoryhmä ahneuksissaan sortunut Hyvinkään mafian suostutteluun, eli käytännössä käskynjaon määräyksiin. Itse vapaaehtoisesti asumismuotoa muuttaneena ja lumitöihin kyllästyneenä muutin kerrostaloon jossa vastikkeilla hoidetaan lumityöt, mutta en ymmärtänyt muuttavani kolhoosiin. Nyt meni ahneita viimeinen mahdollisuus saada ääneni koskaan missään vaaleissa. Jämpti on näin.

11

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä nyt kieli laulaa ja kynä sauhuaa eri valtuustoryhmissä, tähän mennessä siis kristillisdemokraateissa ja kokoomuksessa, kun pitää työntää käärmettä pyssyyn eli Aseman koulun tonttia grynderien kynsiin vastoin demokraattisia päätöksiä.

      • Anonyymi

        On loukkaavaa verrata kerrostalo asumista kolhoosi asumiseksi. Puuterpyllyiltä voi odottaa mitä vain. 😡


    • Anonyymi

      Mikä olikaan kokoomuksen sisäiseen käyttöön Kalajoen puoluekokouksessa prändätty slogan. "Köyhät kyykkyyn ja köyhimmät hautaan".

    • Anonyymi

      Nää on näitä kolhoosi ei ole kerrostalo vaan talkootyöpaikka.
      Punikki ei ole tavan suomalainen vaan 1918 punaistenpuolella sisällissodassa taistellut .
      Pedofiiliksi kutsutaan helposti jos harrastat nuoren kanssa seksiä.
      Suvakki nimitys tulee kaikesta.
      Viher- joku nimitys tulee yhtä oudosti kun kannatat siisteyttä.

      • Anonyymi

        Kolhoosi oli ainakin alkujaan Neuvostoliitossa sosiaalisoitujen maatilojen nimitys. Valtio omisti tilat ja entiset viljelijät pakotettiin töihin niukalla ruokapalkalla. Ukrainassa touhu oli irvoikkaampaa koska ihmisiä kuoli nälkään. Nähtävästi Kokoomus haluaa tuollaista paikallisesti, koska silloin heille jäisi suuremmat voitot. Eivät he ryhmänä muutoin kolhoosia toisi noin esille.


    • Anonyymi

      Samassa jutussa väitetään että koulun siirto Hangonsillan alueelle kun siellä asuu lapsia enemmän kuin Aseman koulun alueella. Samat tyypit ovat olleet päättämässä rakennusoikeuksien antamista rakennusyhtiöille ja painopiste oli määrätty yksiöihin noissa taloissa. Ei lapsiperheet yksiöihin muuta joten siinäkin valehdeltiin valtuutetuille ja medialle. Tulikohan silti vaalirahoitusta esim. kuntavaalissa?

      • Anonyymi

        Hangonsillan alueelta on muuttanut jo lapsiperheitä pois useampia. Alueelle lisäksi pesiytynyt pilleri ja ruoho kauppaa.Varmaan tuhdimpaakin tavaraa löytyy. Jokunen viikko sitten holtitonta ammuskelua luotiaseella. Sinnekkö pitäisi nyt keskittää pienten koululaisten opinahjo. Melkoisen vastuutonta politikointia lasten turvallisuudella.Nyt on todella aika vanhempien reakoida.


      • Anonyymi

        Tästä olisi varmasti saatavilla ihan asiatietoa. Kysynkin: Kuinka paljon kouluikäisiä tai kouluikään tulevia lapsia asuu Hangonsillassa? Entä Aseman koulun alueella? Miten valtuutetut voivat äänestää asiasta, elleivät tuotakaan tiedä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä olisi varmasti saatavilla ihan asiatietoa. Kysynkin: Kuinka paljon kouluikäisiä tai kouluikään tulevia lapsia asuu Hangonsillassa? Entä Aseman koulun alueella? Miten valtuutetut voivat äänestää asiasta, elleivät tuotakaan tiedä?

        "Pöhinä rehtorin " mukaan sopimus koulun rakentamisesta länsipuolelle rataa, on sovittu jo aiemmissa keskusteluissa puolueiden kesken. Valtuuston kokouspäätös on vain teatteria.


    • Anonyymi

      Aha, että sitä mieltäkö? Kerrostalossa omassa asunnossa asuvat ja asuntovelkaa maksavat suomalaiset perheet on kokoomuksen kolhoosissa vai? Laitetaampa vihkoon.

    • Anonyymi

      Varsinainen peiteoperaatio oli tuloksena kun rahan voimalla mentiin. Aseman koulu siirtyy Hangonsillan alueelle ja nykyiselle tontille tuleekin Laurean tiloja. Kyseessä on bluffivaihe, koska muutaman kokouksen päästä päätetäänkin että kerrostalot siihenkin tehdään ja rakennuttajatahokin odottelee kutsua.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe