Missä vuokra-asunnot?

Anonyymi

Kun yhdistyneeltä kauhavalta on kymmenessä vuodessa väkimäärä pudonnut kahdella tuhannella asukkaalla josta suurin osa kanta kauhavalta, niin missä ovat vapaat vuokra-asunnot. Odotuttaako joku niitä siskonpojille jotka pian muuttamassa omilleen, vai voisiko niitä pistää sitä mukaa vuokralle jonnekkin kun väki muuttaa pois? Vois olla haluja.

14

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa miettiny ja tässä tulos. Kauhavalla erotaan parisuhteista aika paljon eli nämä liitoista poismuuttaneet,hyljätyt petetyt,pettäjät tai muutoo kyllääntyneet valtaa asuntoja.
      Ja sitte on lisäksi nämä sossuhuijjarit jotka muka asuvat eri osoitteissa,eronneina että saavat kaikki mahdolliset tuet!

      • Anonyymi

        Ok. Tuolla Tavalla kelan asumistukia ja muita tukia hyödyntäviä on ja se saattaa olla jonkinlainen osasyy asiaan. Taitaa Kauhavalla kuitenkin olla niin vähän 18-35 vuotiaita ettei ajattelisi parisuhde koukeroiden ja erojen mahtuvan syyksi. Niitä asuntoja täytyy sielä olla tyhjänä.

        Itse ainakin nuorehkona vaikka olen vain yksi ihminen toisin kaupungille tuloja siitä että maksan elämiseni ja ostan ruoat kaupungin kaupoista sekä käyttäisin kuntosali palveluja. Alkaa olla varmasti jo yksittäisistä ihmisistä aika kovaa kiinni pitämistä että jäisivät sinne. Luulisi tulokkaidenkin mahtuvan joukkoon.

        Kanta kauhavalla on ollut jo 80-luvulla enemmän asukkaita kuin nykyään. Niin ihme kun sinne ei enää mahdu.


    • Anonyymi

      Älä hyväänen eres harkitte tänne tuloa!
      Tämä kateellisten ilikeeren juorukellojen suurmekka jota syytä kiärtää kaukaa!!
      Johan tua sun mainittema muuttoryntäys ja asukasluvun väheneminen kiälii siitä ettei täälä viihrytä.
      Ja se jottei täälä olis asuntoja on näire 40-reilu 5kymppisten vika. Ne täälä ettii uusia kaveria ja heivaa entiset pääasias entiset ukkonsa.
      Etti ny ittelles mukava kaupunki,sellaanen mihinä saa olla elää rauhas eikä ilikiät kyttääjät keksi ilikiämiälisiä valehia susta ja sun tekemisistäs kateuksisnansa

      • Anonyymi

        Itse sanoisin että nykyinen poismuutto johtuu paljolti koulutustason noususta ja siitä johtuvaan lähtemiseen ja sinne tielle usein sitten jäädään, varsinkin kun ei pienemmiltä paikkakunnilta löydy sitten sen alan töitä. Toisekseen juuri se ettei nuoret viitsi odottaa kuukausi tai jopa vuosikaupalla vapautuvia asuntoja, kun on tilanteesta riippuen kiire muuttaa kun haluaa ottaa tuulta omien siipien alle, ja kun vanhemmatkin jo hieman hoputtaen kyselevät omasta asunnosta.

        Olisi varmasti reilua että nuorille olisi jotain omia paikkoja joissa kokoontua, harrastaa monenlaista sekä viettää yhtenäinen nuoruus ja aikuisuuden kynnyksellä myös heille olisi sen jälkeen kotikaupungilta tarjolla myös asuntoja.

        Minulla on Kauhavasta kokemusta, sielä asuessani kulkisin paljolti niin etten sivuille vilkuilisi enkä sananpartta liikaa valuttaisi sivullisille. Joka tapauksessa toisten vilkuilut ovat vain ja ainoastaan katseita ja ilkeätkin sanat ovat vain mutinaa tuulessa.

        Kulkisin luonnossa, metsissä, pyöräilisin, juoksisin, kävisin kuntosalilla sekä uimassa ja laavuilla iltaisin grillailemassa tai vain polttamassa pari klapia. Vapaasti ja vapaana. Sielä pystyy tehdä asioita kuin ei muita olisikaan, rauhassa.

        Kiitos vastauksistasi.


    • Anonyymi

      Paska paikka kiertäkää viisahat kaukaa.

      • Anonyymi

        Monella paikkakunnalla asuneena voin myös todeta että ylivoimaisesti paskin paikkakunta.


    • Anonyymi

      Muuta Kortesjärvelle. Kantiksesta 28km. Jos et tuijjottelusta ja paskanpuhumisesta välitä nii just sulle sopiva. Sieltä löytyy kirjasto kauppa kapakka kirkko ja hautaustoimisto. Muuta ei tarvitakkaa. Ja onhan sielä kuntosaliki ainaki talvella auli. Hiliaasta on sen takaan kyllä viihdyt.
      Ja asuntoja löytyy

      • Anonyymi

        Noita järvikuntia on toki sitten enemmänkin, voisi noista vaihtoehdoista ottaa selkoa ja katsoa josko niistä löytyisi vielä koti. Ei ollenkaan huonompi ehdotus tuo kortesjärvi, aivan oikeassa olet että aikalailla kaikki tarvittava itselleni sieltä löytyy. Myös kuntosali näytti olevan avoinna ma-su klo 8:00-21:00. On vaellusreitit, metsää, tilaa tehdä, ja järvi. Tämä vastaus oli hyvä kiitos siitä sinulle, toi ihan uutta kuvaa tähän mietintääni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noita järvikuntia on toki sitten enemmänkin, voisi noista vaihtoehdoista ottaa selkoa ja katsoa josko niistä löytyisi vielä koti. Ei ollenkaan huonompi ehdotus tuo kortesjärvi, aivan oikeassa olet että aikalailla kaikki tarvittava itselleni sieltä löytyy. Myös kuntosali näytti olevan avoinna ma-su klo 8:00-21:00. On vaellusreitit, metsää, tilaa tehdä, ja järvi. Tämä vastaus oli hyvä kiitos siitä sinulle, toi ihan uutta kuvaa tähän mietintääni.

        Luultavasti matkani elämässä jatkuu Alajärvelle astelluin askelin.
        Toivottovasti on yhdensuuntainen reissu ja päätepysäkki.

        https://m.youtube.com/watch?v=MoW1gKKFVy8


      • Anonyymi

        Kortesjärven Palojärvi kun laittaa google mapsiin ja istuttaa sen keltaisen äijän järveä ympäröivän tien kohtaan, niin on kyllä hienot maisemat. Varmaan livenä hienommat. Sen puolesta voisikin asua Kortesjärvellä jos harrastaa maastopyöräilyä tai muuta luontoon liittyviä aktiviteetteja, ei pakko ole seurustella ihmisten kanssa.


    • Anonyymi

      Parempi onkin kun tyytyy vähään ja lakkaa haluamasta uusia kokemuksia

      • Anonyymi

        Sanoissasi on syvää viisautta. Mutta kyllä ne kokemuksetkin kannattaa kokea, onni ei tule etsien se tulee eläen. Elämä muodostuu kuitenkin paljon muistoista kun ilman kokemusta, kokemuksia, ja elettyä elämää katsoo seinää näkee vain valkoista kun muuten sen voisi maalata muistoillaan.

        Mutta on hyvä miettiä koska on tarpeeksi, Kaikkea hyvää teille kaikille.


    • Anonyymi

      Tein viiden vuoden asuinkierroksen kantakauhavalla asuen halvimmissa rivitaloissa, kunnes vaihdoin kaupunkia. Kaksi kolmesta rivitaloasunnosta oli selvästi homeongelmaista, se ei ole todellakaan vain ilkeää legendaa että puhutaan kanta-homeesta. Omien asuntojeni lisäksi näin työn puolesta yhden kolmannen ongelmaisen rivitalon ja kuulin vielä entiseltä asukkaalta neljännestäkin jonne ei kannattaisi muuttaa. Laittakaa nyt hyvänen aika ensin nämä kaikki hometalot matalaksi ja odotelkaa sitten uusia asukkaita. Voin kertoa osoitteet ja talojen ongelmat jotka olen todistanut itse. Olin paikalla kun esimerkiksi P.....kuja 6 katolla oli henkilö joka totesi vihaisena kaikkien rännien olevan täysin tukossa, moskaa täynnä. Minun asuntoni kohdalla tulikin talon keskellä kaikki ukkosmyrskyvesi suoraan takapihan seinän alle, se putous ja lätäkkö oli jäätävän kokoinen kun koko katon osa tuli samaan kohtaan ja vettä sitten riitti ja riitti, eipä se siitä minnekään päässyt rakennuksen nurkasta. Hajuongelma sen puoleen oli toisella puolella, heti eteisessä tervehtimässä.
      Miten näistä ei kukaan kanna vastuuta, sitä ihmettelin miten ihmisten terveydellä leikitään rahan vuoksi. Eikun heti uutta vuokralaista putkeen... joka pian muuttaa pois joten uusi hakuun.... piiri pyörii.

    • Anonyymi

      Kotihoitoa tarvitsevat pakotetaan muuttamaan keskustojen vuokra asuntoihin. Muuten ei saa tarvitsemaansa apua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      263
      2583
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1652
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1434
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1159
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      223
      1022
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      729
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      720
    Aihe