Helsinki on todella masentava paikka.

Anonyymi

Todella masentava ja siellä sairastuu kaikki psyykkisesti koska se on niin masentavaa katseltavaa että kaikki elämänilo ja halu katoaa hetkessä. Siksi Helsinkiläiset ovat niin hirveää pilleriporukkaa kun jokaisen taskussa on joku masennuspilleri purkki.

15

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On on ja mutsisikin pyöri aikoinaan piritorilla ja sai sinut aikaan narkin kanssa. Et ehkä tiennyt sitä totuutta!?

      • Anonyymi

        Kommentista näkyy, aloittaja on oikeassa.😼😼😼


    • Anonyymi

      Itse syntynyt Helsinki naistenklinikka. Viihdyn Helsingin alueen lähiö jossa asun.Asun vuokralla.Näen ikunastani viheröivät koivut,kuuset.Mutta en katua joka menen tämän kerostalon vierestä tältä vähän kauempaa asuntoa.Kun on isot ikkunat tuo valoa,pienen kotiini.Ihan normaaleja ihmisiä,nuoria ja lapsia näen ympäristöni missä liikun ,liikunallisena.Moni tuntematon koiran omistaja tulee vastaan ja saan luvan ysytyä silttä koiraa.Harmitonta vuorovaikutusta.Voin seurata lähiöni useamman urheilu puiston esim. Eri ikäisten jalkapallo treenejä.Tai jatkaa matkaa. Menenkö lähiön metsään ,tai sinne missä kulkee hiekkatiet.Vai otanko pyörän käyttöni ja menen meren rannalle,mahdolisuksia paljon ja ei maksa mitäänVoin käydä urheilupuistojen kuntolaitela.Ilmasia ulkona!Tiedä sitten miksi aloiten tekijä on noin negativinen Helsinki?Onko ollut vain käynti hesaassa. vai serustelu kumpani? Joka jättänyt ja sitten pitää purkaa ilmaisulla Hesa paska.Tännehän ne maasedulta malaiset tuli jo enen sotia ja sodan jälken työhön. vimeset 30 vuotta maseudulta kakarat tuleet opiskele tänne.Aikuiset töihin.Kun oma kaupunki ja kunta ei kykenen työlistä ymm.Sitten juuri he heitää rantaliksi ja tällä remuaa,juhlii,Jäävät työtmiksi.Koti setu ei paluuta, pussikaljaa juovat ulkona ja väntävät savota tai hämeetä.Nostelle tukia. Odotellen vanhemmat siellä jossain maaseutu kuolee,saa perintö rahoja.

      • Anonyymi

        Ajattele miten mukavaa kun ei tarvi lähteä mihinkään.Itse päätät.Tiedän paljon jotka ovat menestyneet hyvin. Mutta mikä on mittari jolla mitataan. Aivan yhden tekevää missä asuu. Aina ongelmia toisella toista toisella toista.Aina on hyvää toisella ja itsellä.Täydennetään toista. Näin näät mitä sulla on hyvin.


    • Anonyymi

      Kaikissa pääkaupungeissa sama juttu. Väestö koostuu lähinnä juurettomista maaltamuuttajista ja yhä enenevässä määrin kulttuuriin sopeutumattomista maahanmuuttajista.

      • Anonyymi

        Muistakaa tää vanha totuus hyväkello lähelle kuuluu huono kauas. Vai miten se meni. Siis kun asiat ovat hyvät ihminen pitää sitä itsestää selvänä. Tarkastele tätä asiaa todella tarkaan.Tajuat miten hyvin sinulla menee. Mutta ihmisen täytyy aina valittaa ja siitä kehitys etenee.Muistan joskus kuulleeni lauseen,. kun kaikki on hyvin alkaa mäteneen. Luonto sen opettaan. Siis keksi aina jotain mitä pitää kehittää ja ole tyytyväinen kun taas laalasit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistakaa tää vanha totuus hyväkello lähelle kuuluu huono kauas. Vai miten se meni. Siis kun asiat ovat hyvät ihminen pitää sitä itsestää selvänä. Tarkastele tätä asiaa todella tarkaan.Tajuat miten hyvin sinulla menee. Mutta ihmisen täytyy aina valittaa ja siitä kehitys etenee.Muistan joskus kuulleeni lauseen,. kun kaikki on hyvin alkaa mäteneen. Luonto sen opettaan. Siis keksi aina jotain mitä pitää kehittää ja ole tyytyväinen kun taas laalasit.

        Ota eripäiville eri näkövinkeli niin näät ,että ympärillä tapahtuu erilaisia asioita. Aloita vaikka menet aamupäivällä ulos ,iltapäivällä, illalla. Seuraa luontoa ympärillä, Aloita uusi harrastus. Vanha harrastus jonka ole jostain syystä jättänyt.


    • Anonyymi

      Google: Bus colors in thailamd. --> images.

    • Anonyymi

      Kauheasti yksinäisiä ja yksinäisyyttä. Eihän siellä tunne edes naapureitaan niin kuin maaseudulla tuntee ja voi pyytää apua jos tarvitsee. Ei ole mikään ihme että Helsingissä on niin paljon psyykkistä sairautta kaikilla kun ovat niin yksin ja on niin masentavat maisemat koko ajan silmien edessä.

    • Anonyymi

      Nyt on kohta juhannus ja helsinki hiljenee. Nauti hyvä ihminen miten hiljaista .Ei saaste pilviä.Katso itselle sopiva paikka mene.

    • Anonyymi

      Nyt juhannuksena on Kurvin seutukin rauhallinen, kun sudeettisavolainen roskaväki on mennyt kotikonnuilleen ainakin muutamaksi päiväksi.

    • Anonyymi

      Voi herran jesta, vietä Helsingissä juhannus ja koko kesä. Kaikkea paskaa sitä yritetään olla.

    • Anonyymi

      Aivan oikein. Punavihreätä paskaa siellä vaan on. Ampukaa!!!!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe