Ongelma on siinä että ette näe eroon vanhan ihminen Aadamissa ja Uuden Uskova Kristuksessa !!!

Ette näe eroon Vanhasta heikosta Jumalan kieltäjästä Pietarista , joka kielsi Jeesusta kolme kerta ja Uudesta Pietarista joka sanoi kulta ja hopeta minulla ei ole , mutt tässä Jeesus Kristus annan joka minulla ON.

Ette näe eroon Vanhasta tappaja Paavalista ja Uudesta Paavali joka käänsi toinen poski tilalle aina.

Ei monia ole Suomessa joka näkee eroon !!

Jumala muuttaa ihminen Ristinkuoleman kautta , jos Pyhä Henki pääsee viemään hänet Kristukseen ,. Ja kun Pyhä HJenki on päässyt viemään uskova Kristukseen , niin hän kuolee Ristillä ja jokainen Hänen mukaan , jotka ovat Kristuksessa .
Että voivat sanoa . Kaikki entinen on mennyt ja uusi on sijaan tullut !!!!

44

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei vaan ihminen on mitä on. Kanna vastuusi!

    • >>Kristitty on vasta tulossa joksikin

      Uskovan elämän voidaan sanoa olevan enemmän odottamista kuin omistamista. Joksikin tulemista, ei vielä olemista: ”Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut…vaan minä riennän sitä kohti” (Fil 3:12). Tämän Luther ilmaisi hienosti: ”Tämän elämän tiedetään olevan, ei vanhurskautta, vaan vanhurskaaksi tulemista, ei terveyttä, vaan tervehtymistä, se ei ole päämäärä, vaan siihen pyrkimistä, ei perillä, vaan matkalla olemista, kaiken kaikkiaan jatkuvaa puhdistumista synnistä ja siirtymistä hyveestä hyveeseen”.

      Kristitty on samaan aikaan vanhurskas ja syntinen

      Eräs eniten käytettyjä sanontoja kristittynä olemisesta on : Olla samaan aikaan vanhurskas (Jumalalle kelpaava) ja syntinen.

      ”Omissa silmissä ja todellisuudessa olemme epävanhurskaita. Jumalan silmissä, joka vastaanottaa uskomme ja armon pyyntömme, olemme vanhurskaita. Samalla kertaa syntisiä ja pyhiä. Syntisiä tietoisesti, pyhiä tietämättämme. Syntisiä todellisuudessa, pyhiä toivossa” (Luther).

      Myös uskoon tulleen (uudestisyntyneen) kristityn olemukseen on juurtunut paha tahto (perisynti) ja se pysyy siellä niin kauan kuin kristitty on ihmisenä tässä maailmassa. Armo ei uudestisynnytä uskovaa niin, että hänestä tulisi kokonaan uusi, synnitön ihminen. Hänen olemukseensa jää loppuun asti monenlaisia vikoja. Opetus uskovan synnittömyydestä on aina väärä. Samoin on harhauttavaa väittää, että uskovan vanha turmeltunut luonto on ristiinnaulittu Jeesuksen kanssa jo kaksituhatta vuotta sitten ja siksi syntiä ei ole enää olemassakaan.

      Kristitty elää jatkuvasti anteeksiantamuksessa

      Koska uskovassakin asuu voittamaton synnin juuri, hän joutuu toistuvasti myös katumaan Jumalan edessä. Kristityn perustuntomerkkejä on jokapäiväinen katumus ja armahtajan, Jeesuksen luokse tuleminen. Uskova luottaa syntien anteeksiantamukseen.

      Anteeksiantamus on hänen rauhansa ja ilonsa järkkymätön perusta. Kun hän näkee, että kaikissa hänen teoissaan on syntiä, hän ei voi olla ihmettelemättä Rakkautta, joka kaiken peittää. Se luo syvän perusturvallisuuden hänen elämäänsä. Jumala peittää syntisen olemuksemme Jeesuksen sovitustyöllään meille ansaitsemaan valkeaan, tahrattomaan vaatteeseen, eikä lue meille meidän syntejämme.

      Halun ja voiman uskovana elämiseen antaa yksin anteeksiantamuksen evankeliumi. Ihminen kestää tuomiolla vain Jeesuksen sovitustyön tähden, ei sen tähden, mikä hänen sydämessään syntyy ja kasvaa. Jaksamme uskon tiellä, kun näemme, että perille pääseminen ei riipu meidän voimastamme/onnistumisistamme, vaan Jeesuksen sovitusrakkaudesta!

      Kristitty taistelee itsessään asuvaa syntiä vastaan

      Kristitty ei halua jäädä synteihinsä. Kuitenkin hän on jatkuvasti syntinen – siinä sovittamaton ristiriita. Uskova pyrkii irti synnistä. Synti on hänelle vierasta, mutta hän havaitsee, että synti roikkuu hänessä kiinni (Room 7:18-21). Uskovan ei pidä ”leikkiä” synnillä ja tehdä syntiä tahallaan uhmaten Jumalan pyhyyttä.

      Aitoon uskoon kuuluu aina Jumalan pyhyyden pelko. Synti on kuin tuleen kaatumista. Siitä haluaa heti pois (Miika 7:8). Meidän ei pidä puolustaa syntejämme ja erehdyksiämme, eikä antautua niiden palvelijaksi. Saamme tuoda ne valoon ja pyytää armoa ja anteeksiantamusta.>>
      -
      ( Otelainaus: KELLONKARTANO - sivusto)

      • Anonyymi

        Ei sitten ole mitään tieroa, että koko Paavalin tarina perisynnistä onkin silkkaa valetta, Luojajumalan sanoin ihminen tyli jopa jumalien kaltaiseksi tiedolla. Löytyy 1.Moos.3:22.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitten ole mitään tieroa, että koko Paavalin tarina perisynnistä onkin silkkaa valetta, Luojajumalan sanoin ihminen tyli jopa jumalien kaltaiseksi tiedolla. Löytyy 1.Moos.3:22.

        Jatkoa vielä. Aivan käsittämätöntä minulle, että koko ajan uskovien sisuksia Paavalin tapaan runtelee jokin saatanan enkeli ja mieli vetää pahuuteen, jota vastaan pitää oikein taistella. Ja minkä taistelun aina häviää niin, että ainoa pelastus on Jumalan kuolema itsen puolesta. Vaikea käsittää, että noin pahoja ihmisiä on edes olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa vielä. Aivan käsittämätöntä minulle, että koko ajan uskovien sisuksia Paavalin tapaan runtelee jokin saatanan enkeli ja mieli vetää pahuuteen, jota vastaan pitää oikein taistella. Ja minkä taistelun aina häviää niin, että ainoa pelastus on Jumalan kuolema itsen puolesta. Vaikea käsittää, että noin pahoja ihmisiä on edes olemassa.

        Aitoon uskoon kuuluu Jumalan pyhyyden pelko?! Mitä tuollainenkin on? Jeesus sanoi, että tehkää niitä isän tahtomia tekoja, ja ilman minkäänlaista pelkoa voin kyllä niitä tehdä. Elämä on täynnä velvillisuuksia ja kun kaikkensa yrittää ja parhaansa tekee, niin mitä helkkarin pyhyyttä siinä olisi pelättävä?!Te olette ihan sairaita päästänne.


      • >> se ei ole päämäärä, vaan siihen pyrkimistä, ei perillä, vaan matkalla olemista, kaiken kaikkiaan jatkuvaa puhdistumista synnistä ja siirtymistä hyveestä hyveeseen”. <<

        JOs TUO OLIS USKOVAN ELÄMÄ ???
        NIIN PAKANA nauraisi itsensä kuoliaksi ... ja nauraahan ne jo aina välillä kun sun uskovat näyttää uskon vaelluksensa iltasanomissa, tai joku muu löperi missä Patrick Tiainen tai Markku Koivisto on munannut itsensä täysin.. Ja sittn sanovat että jos uskova tulee tuollainen ja ss pyrkivä synnissä . Niin pitäkä uskonne ja heikko <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<jeesuksenne......


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa vielä. Aivan käsittämätöntä minulle, että koko ajan uskovien sisuksia Paavalin tapaan runtelee jokin saatanan enkeli ja mieli vetää pahuuteen, jota vastaan pitää oikein taistella. Ja minkä taistelun aina häviää niin, että ainoa pelastus on Jumalan kuolema itsen puolesta. Vaikea käsittää, että noin pahoja ihmisiä on edes olemassa.

        Jos ei ole Pyhä Henki rakas , joka näyttää miten ihanaksi ihminen tulee , joka Jeesus kastaa omaan kuolemaan niin ajattelee kuin ateisti tai maailman ihmiset.

        Mutta kun et tiedä >>>

        3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?
        4 Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman.
        5 Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa,
        6 kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi;
        7 sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä.
        8 Mutta jos olemme kuolleet Kristuksen kanssa, niin me uskomme saavamme myös elää hänen kanssaan,
        9 tietäen, että Kristus, sittenkuin hänet kuolleista herätettiin, ei enää kuole: kuolema ei enää häntä vallitse.
        10 Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.
        11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.
        12 Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille,
        13 Älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle.
        14 Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.
        15 Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se!
        16 Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?
        17 Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut,
        18 ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi!
        19 Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.
        20 Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta.
        21 Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema.
        22 Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä.
        23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitten ole mitään tieroa, että koko Paavalin tarina perisynnistä onkin silkkaa valetta, Luojajumalan sanoin ihminen tyli jopa jumalien kaltaiseksi tiedolla. Löytyy 1.Moos.3:22.

        Perimme Aaadamin syntiä hänen Testamenttin kautta , tai sitten toinen vaihtoehto , paljon parempi , Perimme Jeesuksen kuoleman kautta Hänen Elämä..

        Mikä Testamentti otat vastaan Rakas ??


      • Anonyymi

        No, on Sulla jutut.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Perimme Aaadamin syntiä hänen Testamenttin kautta , tai sitten toinen vaihtoehto , paljon parempi , Perimme Jeesuksen kuoleman kautta Hänen Elämä..

        Mikä Testamentti otat vastaan Rakas ??

        Viides käsky , oliks se :Älä tapa.
        Onneks Israerilaiset toteuttaa Jumalan käskyä, kysy vaikka Palestiinalaisilta.


      • Savis kirjoitti:

        >> se ei ole päämäärä, vaan siihen pyrkimistä, ei perillä, vaan matkalla olemista, kaiken kaikkiaan jatkuvaa puhdistumista synnistä ja siirtymistä hyveestä hyveeseen”. <<

        JOs TUO OLIS USKOVAN ELÄMÄ ???
        NIIN PAKANA nauraisi itsensä kuoliaksi ... ja nauraahan ne jo aina välillä kun sun uskovat näyttää uskon vaelluksensa iltasanomissa, tai joku muu löperi missä Patrick Tiainen tai Markku Koivisto on munannut itsensä täysin.. Ja sittn sanovat että jos uskova tulee tuollainen ja ss pyrkivä synnissä . Niin pitäkä uskonne ja heikko <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<jeesuksenne......

        Ei vielä valmista

        ”Mutta me odotamme Hengessä uskon kautta sitä vanhurskautta, jota toivomme” (Gal. 5:5).

        Kristittynä elämiseen kuuluu aina tietty jokapäiväiseen elämään kuuluva jännite. Olemme Isän lapsia ja silti koemme monesti kärsivämme yksin. Meidät on erotettu Hänen pyhäksi kansakseen ja Pyhä Henki vaikuttaa meissä elämän muuttumista mutta samaan aikaan koemme itsemme ei-valmiiksi.

        Jännite on myös siinä, että vaikka meidät on Jumalan puolelta julistettu vanhurskaiksi – siis puhtaiksi ja syyttömiksi – kuitenkin arjessamme kamppailemme synnin voiman kanssa eri tavoin ja eri asioissa.

        Paavali lohduttaa meitä kolmella sanalla: usko, toivo ja Henki. Nämä sanat ovat kristityn kantovoimana täältä perille taivaaseen.

        Usko tarttuu Jumalan lupauksiin ja pitää niistä kiinni. Usko ei suostu katsomaan vain olosuhteitaan eikä tutkimaan omaa sydäntään, se katsoo aina itsestä ulos, kohti Kristusta.

        Toivo kiinnittää meidät johonkin tulevaan, siihen mitä Raamattu lupaa. Meille luvataan, että tulee aika, jolloin emme enää vain usko, vaan myös näemme. Silloin syntisyytemme ja keskeneräisyytemme lakkaa ja saamme täysin omistaa koko sen kirkkauden, joka nyt säteilee meille kuin hunnun läpi.

        Ja vielä Henki. Hän auttaa meitä meidän heikkoudessamme. Hän tietää, ettei meillä ole uskoa eikä toivoa ilman apua. Niinpä Hän toistuvasti nostaa Sanansa kautta Kristuksen silmiemme eteen, kuin kuolemattomuuden lääkkeeksi.

        Pyhä Henki lohduttaa meitä vakuuttamalla, että juuri tänään usko ja toivo riittävät. Elämä on monilta osin niin kovin keskeneräistä, mutta se saa ollakin.

        Juuri keskeneräisyydessä ja taisteluissa usko ja toivo ovat kuin ongen kohoina elämämme painon päällä ja ne pitävät meidät pinnalla.

        ( Lähde: Jaakko Pirttiaho/ Yksin armosta - sivusto)


      • Anonyymi

        Miika oli ENNEN JEESUSTA. Sorru. Palauta mitä varastit muuten olet tuhoon vihityn tavaran kanssa. Mistä sun huonekalut on entä astiat kengät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitten ole mitään tieroa, että koko Paavalin tarina perisynnistä onkin silkkaa valetta, Luojajumalan sanoin ihminen tyli jopa jumalien kaltaiseksi tiedolla. Löytyy 1.Moos.3:22.

        Joo Mooseksen kirjassa on kyllä tämä perisynti nimellä lankeemus. Siellä on myös eri heimojen synty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa vielä. Aivan käsittämätöntä minulle, että koko ajan uskovien sisuksia Paavalin tapaan runtelee jokin saatanan enkeli ja mieli vetää pahuuteen, jota vastaan pitää oikein taistella. Ja minkä taistelun aina häviää niin, että ainoa pelastus on Jumalan kuolema itsen puolesta. Vaikea käsittää, että noin pahoja ihmisiä on edes olemassa.

        Niin usko ei ole joka miehen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viides käsky , oliks se :Älä tapa.
        Onneks Israerilaiset toteuttaa Jumalan käskyä, kysy vaikka Palestiinalaisilta.

        Kristityt kyllä tietää mitkä muiden uskontojen synnit on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa vielä. Aivan käsittämätöntä minulle, että koko ajan uskovien sisuksia Paavalin tapaan runtelee jokin saatanan enkeli ja mieli vetää pahuuteen, jota vastaan pitää oikein taistella. Ja minkä taistelun aina häviää niin, että ainoa pelastus on Jumalan kuolema itsen puolesta. Vaikea käsittää, että noin pahoja ihmisiä on edes olemassa.

        Se Paavali 2000 vuotta sitten olikin juutalainen pahis joka kääntyi kristityksi sen takia häntä runteli pimeyden enkeli. Älä nyt herra Jeesus sentään kuvittele että kaikki miljoonat kristityt olisi paavaleita tai koskaan edes ollut mitään juutalaisia. Raamattua ei saa tulkita koskaan noin ilman koulutusta ja historian koulutusta ei niitä muitakaan uskontoja. Tee parannus mene kouluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viides käsky , oliks se :Älä tapa.
        Onneks Israerilaiset toteuttaa Jumalan käskyä, kysy vaikka Palestiinalaisilta.

        Palestiinalaiset on puoliksi arabeja puoliksi juutalaisia ja aasialaisia monijumalisia uskontoisia sekasotkuja muista että kaikki on alkanut Egyptistä niin uskonnot kuin jumalat kuin heimot kielet ja myös saatana ja vitsaukset kuin siunaukset ja uskontojen sekoitukset.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Jos ei ole Pyhä Henki rakas , joka näyttää miten ihanaksi ihminen tulee , joka Jeesus kastaa omaan kuolemaan niin ajattelee kuin ateisti tai maailman ihmiset.

        Mutta kun et tiedä >>>

        3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?
        4 Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman.
        5 Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa,
        6 kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi;
        7 sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä.
        8 Mutta jos olemme kuolleet Kristuksen kanssa, niin me uskomme saavamme myös elää hänen kanssaan,
        9 tietäen, että Kristus, sittenkuin hänet kuolleista herätettiin, ei enää kuole: kuolema ei enää häntä vallitse.
        10 Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.
        11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.
        12 Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille,
        13 Älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle.
        14 Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.
        15 Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se!
        16 Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?
        17 Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut,
        18 ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi!
        19 Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.
        20 Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta.
        21 Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema.
        22 Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä.
        23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

        Ei Jeesus käskenyt keekoilla hurskaasti, että miten ihanaksi olemme tulleet, vaan parantaa sairaita ja tehdä niitä isän tahtomia tekoja sekä ihmeitä. Paavali on opillaan käyttää Jeesusta teuraslampaana ja uhrina, onnistunut vetoamaan kaikkiin narsisteihin.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Perimme Aaadamin syntiä hänen Testamenttin kautta , tai sitten toinen vaihtoehto , paljon parempi , Perimme Jeesuksen kuoleman kautta Hänen Elämä..

        Mikä Testamentti otat vastaan Rakas ??

        Jumalan pararatiisissa ei voi olla syntiä ja saatanaa ja niinpä Raamatun mukaan ei ollutkaan. Paavalln väite Adamin synnistä on Jumalan herjaamista ja pelkkää Paavalin valetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo Mooseksen kirjassa on kyllä tämä perisynti nimellä lankeemus. Siellä on myös eri heimojen synty.

        Ei ole. VT:ssä ei ole mitään perisyntiä.


    • Anonyymi

      Mitä sie oikein höpötät. Vanhan ihminen Aadam ja Uuden Uskova Kristushan ovat yksi ja sama äijä.

      • Anonyymi

        Niin, sokea ei näe ja kuuro ei kuule ja tietämätön ei tiedä! Näinhän se aloittaja totesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, sokea ei näe ja kuuro ei kuule ja tietämätön ei tiedä! Näinhän se aloittaja totesi.

        Pitää todella olla sokea, jottei näe Vanhan ihmisen Aadamin ja Uuden Uskovan Kristuksen olevan yksi. Tai niin hulluna humalassa, että näkee hänet kahtena.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pitää todella olla sokea, jottei näe Vanhan ihmisen Aadamin ja Uuden Uskovan Kristuksen olevan yksi. Tai niin hulluna humalassa, että näkee hänet kahtena.

        Kristus lopetti Aadamin suku kuolemaalla ulos siitä suvusta ja uusi suku on nyt Kristuksen suku mihin voit päästä jos Uskot.

        Siis se on täytetty ja kuopattu Aaadamin luonne.. Ja tulee todeksi uskomalla..


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Kristus lopetti Aadamin suku kuolemaalla ulos siitä suvusta ja uusi suku on nyt Kristuksen suku mihin voit päästä jos Uskot.

        Siis se on täytetty ja kuopattu Aaadamin luonne.. Ja tulee todeksi uskomalla..

        "voit päästä" > kaste Kristukseen,

        "KAIKKI te, jotka olette Kristukseen kastetut, olette KRISTUKSEN päällenne pukeneet"
        Gal: 3: 27

        "teidän omat tekonne on kuin saastainen vaate Jumalan edessä"


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Kristus lopetti Aadamin suku kuolemaalla ulos siitä suvusta ja uusi suku on nyt Kristuksen suku mihin voit päästä jos Uskot.

        Siis se on täytetty ja kuopattu Aaadamin luonne.. Ja tulee todeksi uskomalla..

        Paavali EI MISSÄÄN KOHTAA KIRJOITA, että "se tulee TODEKSI uskomalla", vaan että SE ON TOTTA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, sokea ei näe ja kuuro ei kuule ja tietämätön ei tiedä! Näinhän se aloittaja totesi.

        Niillä on peite ✡️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavali EI MISSÄÄN KOHTAA KIRJOITA, että "se tulee TODEKSI uskomalla", vaan että SE ON TOTTA.

        Tää kuvittelee nyt että kaikki on paavaleita 🤪🤪🤪🤪


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää kuvittelee nyt että kaikki on paavaleita 🤪🤪🤪🤪

        Nyt on tainnut lääkitys tältä päivältä unohtua...


    • Anonyymi

      Kun ei niissä ei ole eroa. Sinäkin olet aina ollut perverssi.

    • Anonyymi

      Hyvin sinä vissiin tunnet kaikki Suomen luterilaiset kun luulet tietäväsi paremmin. Miksi et pidä huolta omasta uskostasi?

    • Anonyymi

      Miten se on toisen posken kääntämistä, jos tekee omasta kidutusmurhaamastaan ihmisestä ristille kirotun ja teurastetun uhrilampaan tosi Jumalana, ja pistää opillaan tämän seuraajat menemään helvetin tulen liekkeihin?

      • Anonyymi

        Unohtui sanoa, että perustuen valhetarinaan Luojajumalasta, että tämä olisi pettänyt ihmisen Saatanan avulla.


      • Anonyymi

        Mene nyt sinne moskeijaan et osaa edes lukea.


      • Anonyymi

        Käy uhraamassa pari vuohipukkia se helpottaa.


    • Anonyymi

      Sä saat pronssia tästä sanallisesta kyhäilmisestä

    • Anonyymi

      Evankeliumin avaran tilan reunamilla on kaksi ahdasta äärilaitaa: Saviksen edustama suuruudenhulluus ja Saviseutulaisen edustama pienuudenhulluus.
      Molempia riivaa oikeastaan yksi ja sama ongelma: uskova tuijottaa herkeämättä OMAA NAPAANSA kykenemättä irrottamaan katsettaan ristiinnaulittuun Kristukseen.
      Saviksen mielestä hänen oma hengellinen napansa on superkaunis, Saviseutulaisen mielestä superruma.
      Kumpaakaan ei voisi vähempää kiinnostaa ainoastaan ja vain JEESUS KRISTUS.
      Molemmat turmelevat Kristuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen todellisuuden suodattamalla sen oman suuruuden/pienuudenhulluutensa lävitse.

      • Anonyymi

        Pyhä Henki ei koskaan korosta IHMISTÄ, vaan KRISTUSTA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyhä Henki ei koskaan korosta IHMISTÄ, vaan KRISTUSTA.

        Helluntailaset pois luterilaisten tiloista sivuilta ja ruuista. Tee parannus ja ortodoksit omaan myös.


    • Anonyymi

      Sellaista älä nyt viitsi kristittyjä kiusata kiusaa noita jotka ei ole vielä kuullut Jeesuksesta tai kieltää hänet. Voit mennä vaikka synagogalle tai moskeijaan kertoon noita heille.

    • Anonyymi

      No Jeesuksen tappajat ei voi uskoa niillä on peite

    • Anonyymi

      Mites teiltä onnistuu se Jeesuksen kehottama sairaiden parantaminen ja ihmeiden teko?

    • Hyvin onnistuu kaikkille puhtaat Uskovaiset . Katsos puhdas astia Jumala käyttää >>

      2. Tim. 2:21

      Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe