Haittaako jos naisella on hyvin väljä vittu?

Anonyymi

Miten on? Kelpuutatko mies väljän haisevan vitun nussittavaksi?

17

2305

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No tottahan toki. Onko sulla sellainen?

    • Anonyymi

      Kelpaa väljä haiseva vittu nussittavaksi 56v mies

    • Anonyymi

      Voi puutteessa mennä, jos ei tiedä sitä etukäteen muttei se pidemmän päälle huokuta. Pesulle ja jumpalle.

    • Anonyymi

      No joo jos tuntuu väljältä niin se voi johtua siitä että herran pippeli on pieni. Vähän kuin rauta kaupassa älä yritä sovittaa suurta mutteria pieneen pulttiin eikä päin vastoin sopiva
      ainostaan toimii.. mitä hajuun tulee pesu ja sopiva pesuaine korjaa tilanteen...

      • Anonyymi

        AP puhui väljästä tavarasta, silloin se ei ole vehkeestä kiinni. Voi tuntua väljälle tai sitten pultillasi tosi väljälle.


    • Anonyymi

      No ei se tiukkakaan sen parempi ole. Kuullut joiltakin miehiltä, että jos liian tiukka pillu, niin seksin harrastaminen vaikeaa. En sit tiiä kumman kannalta, miehen, naisen vai molempien...
      -nainen

    • Anonyymi

      Olet möhlö. Väljä ei tarkoita haisevaa pillua. Tiukka pillu voi haista pahemmin pesemättömänä. Väljä pillu voi olla ihan hyvä pillu,bolen aikaa montaa väljää pillua nussinut. Tiukkoja pilluja myös. Sopusuhtainen eli normipillu on paras. Osa naisista levahtaa väljäksi synnytyksessä, kaikilla pillu ei palaudu hyvin mikä johtuu kudostyypistä, vauvan koosta ja repeämistä. Myös hermostua voi vahingoittua jolloin pillun jumppaaminen ei onnistu. Paljon hyväksikäytetty esim joukkonussinnoissa kahdella kyrvällä pillua venyttämällä nussittu väljähtää. Tiedän yhden hyväksikäytetty likan, jota käytettiin juovuksissa hyväksi ja kimppanussittiin ja kuvattiin touhu ja sitä ikäänkuin kiristettiin tällä uusintoihin. 19 vuotias ja sitä fistattiin ja nussittiin tuplana röyhkeästi, sen pillu tuli oikeesti kovin väljäksi. Meni helposti pilluun kaksi kohtuu isoa kyrpää ja tuntuma oli pehmeä, pillu venyi ja venyi. Pillureikä oli jo ennen nussimista valmiiksi ammollaan. Kun kaksin käsin revitti pillua näkyville, aukko ammatti isona auki. Kivalta nussiminen silti tuntui. Enkä tuomitse naista, joka synnyttää ja levahtaa tahtomattaan tehdessä hyvää, synnyttämällä elämää. Voiko nainen sille mitään, että pillu repsahtas ja hermoyhteydet katkeaa venytyksessä ja revetessä. Ekalla vaimolle kävi näin ja pillusta tuli väljä jo ekan synnytyksen jälkeen. Ei auttanut jumpat eikä fysioterapia. Kiva häntä oli silti nussia, vaikka toimimaan väljä tuntuma vähäsen harmitti. Suhde lopulta kaatui muuhun. Pienikyrpäselle normipillukin voi tuntua väljältä ja silloin syy on uskossa itsessään.

      • Anonyymi

        Niinpä, kiva nussia väljää, vaikka väljä tuntuma vähäsen harmitti. Hyvä kirjoitus, että tämä kuuluu elämään.


      • Anonyymi

        totuuksia nuo, kaikki ei tietty kestä


    • Anonyymi

      Mies 56v Kelpuutan väljän haisevan vitun nissittavaksi whatsapp 0409320389

    • Anonyymi

      Vaimo väljästi synnytyksessä. Luulisi että antaisi sitä suosiolla kun kerran kelpaa, mutta ei pihtaa aina vaan. Paska muija.

    • Anonyymi

      Iso vittu on ihana ja naisellinen. Antaa ihanan herkän kiihotuksen… ja yleensä myös supistelee voimakkaasti

    • Anonyymi

      Ei haittaa. Kunhan antaa sitä pilluaan ja haluaa seksiä. Väljiähän ne kaikki osittain kai on, kun vauva on tullut ja venyttänyt pillua, ja pillu revennyt ja kärsinyt. Jos ei repeä synnytyksessä, on kyllä väljä ja löysä pillu jo ennestään. Mutta pääasia on halut. Noita teeskentelijöitä naisissa riittää, kun ottaa seksin puheeksi naisen kanssa tämä sanoo että tykkää seksistä, mutta se on valhe ja iso valhe onkin kun pihtaa kuitenkin. Jos nainen oikeesti tykkää seksistä niin tarttuu munaan ja tekee aloitteita. Mulla on ollut yksi halukas nainen, ja siitä huomasi että se haluaa oikeasti. Teki aloitteita ja seksiä oli välillämme miltei joka päivä. Ja osasi nauttia siitä. Olin törkeän onnellinen ja sain pitää häntä vaimonani 3,5 vuotta, kunnes hän kuoli auto- onnettomuudessa. Seksi oli täydellistä ja tunteet suuret, joten menetys oli hirveän raju. Elän yhä häntä ja lapsiamme varten, joista ensimmäinen syntyi jo ennen naimisiin menoa. Muut aiemmat ja jälkeen olleet naiset on ollut pihtaavia ja teeskentelijöitä. Vain suhteen alussa annetaan kun ei kehtaa kieltäytyä ja mielistellään. Sitten alkaa se saatanan valehtelu ja pihtaus. Näkee hän se käytöksestä ettei seksi kiinnosta. Vaimoni kanssa halut eivät loppuneet aikaa myödenkään ja kemia oli mieletön. Mutta tunnistan kyllä valehtelija pihtarin, joita on naisissa paljon. Joten väljyys ei ole niin paha, ei pillun koolle ihan hirveästi mitään voi. Voi olla väljyyttä jo ennen synnytyksiä. Ja jos kärsii ja repeää synnytyksessä, lapsi ja elämän luominen on pillun kokoa arvokkaampaa. Synnyttäneen pillu voi olla jopa parempi ja halukkaampi kuin synnyttämättömän. Vaimoni oli mulle tärkein ja pillu paras vaikka ehkä vähän väljeni kummassakin synnytyksessä. Uskoisin ainakin että se jälkensä jättää, hirveä venyminen ja brutaalin näköistä touhua han se synnyttäminen oli ja veri ruiskui kun pillu repesi. Upea ja paras pillu silti vaimolla oli ja halukkain nainen mitä olen ikinä tavannut ja paras seksi taidoiltaan. Ihmisenä upea. Parempi kokonaisuudessaan se vaimon pillu oli synnytyksen jälkeen. Muistoissa hän on aina ja toinen puoliskoni vielä kuoltuaankin. Muita naisia ollut hänen jälkeen mutta ne ei merkkaa mulle samaa. Pakko vaan pysyä hengissä. Pakko ajatella että kun kuolen, ollaan taas yhdessä. Joko meni kaaliin, että pillun väljyys ei merkkaa mitään näiden muiden tärkeimpien asioiden rinnalla ??

    • Anonyymi

      Kyllä käy

    • Anonyymi

      Omalla rouvalla oli väljähkö pillu, kun alettiin hengaamaan. Sellanen, että neljä sormee upposi vielä kivuitta, mut nyrkki ei. Nyt, vuosia myöhemmin, pillu on tiukentunut, kaksi sormea tuntuu tiukalta upottaa kunnolla sisään. Ainoa selitys minkä keksin on, että se on tiukentunut, kun sitä on nussittu ja rassattu sen 2-4 kertaa viikossa, kaikki nämä vuodet. Rouva ei oo lihonut, mulla ei oo muna kasvanut, joten ainoa selitys on, että limakalvot oli "surkastuneet" käytön vähyydestä johten, ennen kuin alettiin hengata ja panemisen myötä ne on taas "elpyneet". Kysyin tästä töissä yhdeltä gynekologi/seksologilta ja hän piti sitä ihan mahdollisena ja todennäköisenä.


      Ei pillu siis normaalista panemisesta ja rassaamisesta kulu tai väljene, vaan päinvastoin.

    • Anonyymi

      Olen katsellut ja koittanut anopin pillua,häoyhuulet rivosti auki ja järkyttävä klitoris törröttää pystyssä,on todella kiihottavan näköinen ja vielä kun on posliini kaikki näkyy,häpyhuulet on parasta herkkua...

      • Anonyymi

        Juu ei se järvikään soutamalla kulu,eikä vittu väljene,jos värkki on väljä johtuu se ihan naisen omista ongelmista,ei ole joko huolehtinu omasta kunnostaan tai sitten oikeasti joku lihas revenny tms.
        Aatelka nyt sieltä tula alapsikin läpi jase sentään aikamoinen jötkäle,yhdenkään miehen kalu ei ole kun murto osa siitä!
        Samoin aikoinaan käännettiin sikiö kohdussa ihan käsin oikein jos joku oli vialla,siis lääkäri sen hoiti niin ajatelkaapa sitäkin.
        Silti värkitpalautuu ja toimii synnytyksien jälkeenkin kunha nne jumppaa ettei paikat veltostu eikä kerää itte omaa läskimassaa!


    Ketjusta on poistettu 83 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      176
      1319
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      994
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      977
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      862
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      225
      844
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      808
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      758
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      742
    Aihe