Saunan puilla lämmitys vai Mannerheimintie

Anonyymi

KAIKKEA PASKAA YRITETÄÄN IHMISIIN ISKOSTAA EIKÖ TUTKIJOILLE LÖYDY MITÄÄN TÄRKEÄMPÄÄ TEKEMISTÄ. MENKÄÄ VAIKKA UKRAINAAN, VENÄJÄLLE, KIINAAN TAI INTIAAN SAMMUTTAMAAN TAI TUKAHDUTTAMAAN MUSTAT ÖLJYPALOT, MAASTOPALOT YMS.

TULKAA VASTA SITTEN PUHUMAAN SAUNANLÄMMITYKSESTÄ PUILLA... TAI KOITTAA SUOMESSA KOVAT AJAT JA TAPAHTUU ISOJA....
SAATANAN TYHMÄT....MUKA VIISAITA PÄITÄ.

Uutta tietoa puusaunasta: Pientaloalueen ilma saastui kuin Helsingin keskustassa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/abeed1f5-fe8d-4f76-aa03-b5b44cc219a6

19

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miltä Mannerheimintie lienee näyttänyt aikana kun Mannerheimintien varrella kaikki talot ovat lämminneet joko puulla tai kivihiilellä?
      Eikä siitä ole niin hirveästi aikaa...

    • Anonyymi

      Viherpaskaa, yhteiskunnan eläteillä ei ole muuta tekemistä, tuleeko kohta lakiesitys; katalysaattori perseen?

      • Anonyymi

        Älä sano,kyllä Eu komissiossa on jo esitetty veroa ihmisten hengitys ilman käyttöön,mikä on aika loogista koska siitä verosta ei voi vapautua edes sähkö fillarilla.Ja sen seuraus on luonnollisesti metaani vero mikä tulee perseestä.Ei herroilla ideat lopu ennen kuin lypsävä lehmä on tapettu.


    • Anonyymi

      Yksi metsäpalo venäjällä tuottaa Suomen kymmenien vuosien päästöt kiukaista, viherpiiperöiden on siis välttämätönt menn sammuttamaan niitä. Parasta aikaa palaa Siperiassa ja vuodessa enemmän kuin Suomen metsät yhteensä, miksi ne täällä jauhaa paskaa jostain saunan kiukaista.

      • Anonyymi

        Vihervasemmiston tekopyhää harhamaailmaa.


    • Anonyymi

      Olen tutkinut pitkään ,että puu on maamme kultaa.Ja puun polttaminen takaa meille vakaan lämmityksen kylminäkin aikoina.Se uusiutuu jatkuvasti.
      Jokaiseen kotiin tulee rakentaa puulla lämmitettävää tulisijaa.
      Siinä meidän tuki ja turva kun muut sammuvat.Myös ruuan valmistus voidaan hoitaa.
      Kaupunkeihin puulla lämmitettävää keskuslämmitystä josta voidaan jakaa kortteleihin lämpöä ei se kivihiilikään saasteetonta ole.
      Lopulta turve alueden vesipuhvelit voidaan heittää eu takaisin ja jatkaa turpeen käyttöä.Joka jollain aikavälillä uusiutuu. mutta hakattu peruskallio ei ikinä-

      • Anonyymi

        Ja metsät jakaa kansalle, tukijullien kiskurhintoja haloista ei ole kenelläkään varaa maksaa.


    • Anonyymi

      Ei ne kiinasta tuodut pikkusäkkisetkään ilmaisia ole kaupoissa.

      • Anonyymi

        Noila tukiaisilla polttopuut pitäisi olla ilmaisia tukiaisten maksajille, sen sijaan tukijullit saa vähentää metsän ostohinnankin puunmyyntituloista. Miksi ihmeessä?

        Siis ensin maksamme tukijulleille monta miljardia maataloustukiaisia koska eivät laske metsätuloja tilan tuottoihin, sitten ostavat niillä tukiasilla lisää metsää, myyvät tukkipuuta ja polttopuuta järjettömän kalliilla ja sitten vielä vähentävät verotuksessa metsän ostohinnan, metsäkoneet, työt.. Todella sairasta touhua.


    • Anonyymi

      Hienoa,että yrität tuolla provosoida mutta samalla paljastat täyden tietämättömyytesi asiasta mitään.Iloitsen taidostasi elää tukien saajana.Menestystä tulevaan.

      • Anonyymi

        Hienoa,ettet yritäkään kumota faktoja, Maataloustuki- palstallahan oli juuri vähän aikaa sitten lainaukset ja linkki viralliselle sivulle missä noista järjettömistä tukiaisista kerrotaan, ei ole takarajaa vähennyksille joten ette maksa koskaan veroja, aina vaan uutta metsää, uusia turhia koneita jne.

        Tukijullille on kunnia-asia nyhtää valehtelemalla kaikki mahdolliset tuet ja olla maksamatta yhtään veroja. Suomessahan ei pitäisi olla metsääkään yhtään kun hirvet syö ne muka joka vuosi. Siitä saatte hirvivahinkokorvaukset, sitten metsästätte luvattomasti hirviä pakastimet täyteen ja maksatattte vielä ne lihatkin muilla kun muka sulavat ja pilaantuvat jokaisen sähkökatkon aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa,ettet yritäkään kumota faktoja, Maataloustuki- palstallahan oli juuri vähän aikaa sitten lainaukset ja linkki viralliselle sivulle missä noista järjettömistä tukiaisista kerrotaan, ei ole takarajaa vähennyksille joten ette maksa koskaan veroja, aina vaan uutta metsää, uusia turhia koneita jne.

        Tukijullille on kunnia-asia nyhtää valehtelemalla kaikki mahdolliset tuet ja olla maksamatta yhtään veroja. Suomessahan ei pitäisi olla metsääkään yhtään kun hirvet syö ne muka joka vuosi. Siitä saatte hirvivahinkokorvaukset, sitten metsästätte luvattomasti hirviä pakastimet täyteen ja maksatattte vielä ne lihatkin muilla kun muka sulavat ja pilaantuvat jokaisen sähkökatkon aikana.

        Suurin metsänomistajaryhmä Suomessa on eläkeläiset, seuraavana palkansaajat,...


    • Anonyymi

      Meidän on vaikka lopetettava saunominen, jos ilmastonsuojelu sitä vaatii. Haluamme olla edelläkävijöitä.....................

      • Anonyymi

        Juu, mennään naimaan metsän puita.


    • Anonyymi

      Suomi yrittää olla kaikissa asioissa ekana ja näyttää mukamas hyvää esimerkkiä maailmalle mm. ilmaston saasteiden lopettamisesta sähköautoilla, tuulivoimaloilla jne. Nyt just tuli uutisissa tuosta valtavasta alueesta aurinkopaneeleja Hollannissa , joka on myöskin tuulimyllyjen kultamaa ollut kautta aikain.

      Kaikissa on aina se MUSTA JUTTU huomioitavana. Mitäs sitten tapahtuu ajan saatossa, kun maapallon pinta-alaa peitetään noilla tummilla aurinkokennolevyillä niinkuin ne näyttävät suorastaan mustilta kuvissa? Mitenkä on asfaltointi muuttanut maailman ilmastoa ja ympäristöä tummalla pinnalla, joka imee lämpöä ja lämmittää siten maapallon ilmaa. Kuumaa siis pukkaa. Hollanissa jo suuret pellot on peitetty tummilla levyillä. Missä on vihreys????? Kasvit ja vihreys kieltämättä häviävät, jolloin hapen ja hiilidioksidin tasapaino järkkyy voimakkaasti. Ihan vielä se ei näy kuin hitusen verran tietenkin, mutta tulevaisuudessa sen tullaan huomaavan lisäävän lämpötilan nousua yhä enemmän maapallollamme. Ei ole vihreitä peltoja, ne halutaan tuhoja kokonaan. Kasvatetaan kasvihuoneissa niinkuin Hollannissa nyt paljon tehdäänkin, jolloin juuri hapen ja hiilidioksin tuotto jää kokonaan kasvien osalta luontoon saamatta. Niin ja se typpi.

      Ihminen on melko outo rahankerääjä. Jatkuvasti kehitellään uutta ja sitä sitten toitotetaan, jotta saataisiin mahdollisimman paljon kerättyä rahaa eli siis myytyä noita aurinkopaneeleja. Mitä enemmän maapallon pintaa peitetään keinotekoisilla nurmilla, aurinkokennoilla ja asfaltilla ja myöskin taloilla, niin se aiheuttaa enmmän hallaa koko luonnolle ja maailman kuumuuden kehitykselle kuin mikään muu. Nyt vaan markkinointi ja mainonta toimivat hurjalla vauhdilla ja niissä mainoksissa kun näytetään vaan se hyvä puoli kuten niinsanottu ilmainen sähkö, mutta ei sitten sitä toista puolta. Mikään sähkö täällä maailmassa ei ole ilmaista. Valitettava tosiasia on tämä. Kun ostat kaikki ne tarvikkeet ennenkuin saat sitä akennosähköä niin se on kymmeniä tuhansia euroja.

      Miettikäähän. Millainen on maapallo, kun puolet sen pinta-alasta on peitetty aurinkokennopelloilla ja asfaltilla. ???? Tosiasia on, että KUUMUUS LISÄÄNTYY JA HELTEET PAINAVAT PÄÄLLE. Jokaisen aurinkokennon alla oleva kaunis pelto ja vehreys kuivuu ja kuolee niinkuin on käynyt asfaltin allakin olevalle kauniille niityille ja pelloille saatikka kun on kaadettu jopa suuret määrät maapallolta metsää niiden tieltä.

      MUTTA,....SE ON RAHA JOKA TÄÄLLÄ RATKAISEE, VAIKKA KOKO MAAPALLO KUIVUISI JA AAVIKOITUISI NIIN IHMINEN ELÄÄ TÄSSÄ JA NYT HETKESSÄ AJATTELEMATTA ETEENPÄIN. SE HEKTINEN AJATTELU RAHANHIMOINEEN ON SAANUT NYT JO AIKAAN PALJON PAHAA MONISSA ASIOISSA.

    • Anonyymi

      Raha on tuhonnut maapalloa ja aiheuttanut kuivuutta ja kuumuutta.

    • Anonyymi

      Lämmitän puilla juuri niin kauan kuin haluan.
      Tien toisella puolen asuu joitakin kiihkovihreitä ja kun tuuli käy sopivalta suunnalta eli etelästä ja lounaasta puhaltaa juuri heille. Silloin on aika lämmittää saunaa.
      Jos vihreillä on jokin "hippien puutarhajuhla" niin sitä varten olen varannut liiteriin oikein maalattuja vanhoja aitatolppia, mitä voin korventaa saunan kiukaan alla huonolla vedolla karsinogeenien maksimoimiseksi. Se tekee gutaa.

    • Anonyymi

      ohjelmat jotka pitäisi näyttää kouluissa ja päiväkodeissa on "totuus halpamuodista, sademetsien hakkaamisesta ja laivojen hautausmaasta. puhuisivat sitten saastuttamisesta. miksiköhäm Aral järvi on kuivunut ?

      • Anonyymi

        Samoin muovin täyttämistä joista kehitysmaissa ja valtavista muovilautoista merissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      101
      2150
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      433
      1645
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1343
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      15
      1173
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      79
      1152
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1085
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      185
      1031
    8. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      285
      1026
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      989
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      196
      855
    Aihe