Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kostetaanko potilaalle

Anonyymi

Kun lääkäri tekee virheen lääkityksestä, joka johtaa todella vakavaan sairauteen ja kipuun. Tästä tehty valitus on myönnetty.
Jatko hoidot onkin lääkäreitten toimesta muka unohdettu. Eli kostaako lääkärit potilaalle näin sadistisesti.

13

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo, tätä on ilmassa

    • Anonyymi

      Kostaako lääkäri??? Kertoo paljon aloittajasta.

      • Anonyymi

        Asenteesi kertoo sinusta. Ei aivan tuulesta temmattu alotus. Monella kokemusta huonosta kohtelusta varsinkin tyytymättömyyden jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asenteesi kertoo sinusta. Ei aivan tuulesta temmattu alotus. Monella kokemusta huonosta kohtelusta varsinkin tyytymättömyyden jälkeen.

        Aika moni tuntee tulleensa joskus huonosti kohdelluksi lääkärin tai terveydenhuollon taholta. Kyseessä on kuitenkin kokemus, oma kokemus, joka voi syntyä mistä hyvänsä.

        Usein potilas on psyykkisesti äärimmäisen ylivirittyneessä tilassa ja kuulee mitä luulee kuulevansa ja tulkitsee lääkärin sanat omalla tavallaan.
        Tietysti lääkärin, joka on potilasta fiksumpi, pitäisi osata kohdata kaikki mahdolliset ja mahdottomat potilaat näiden omasta näkökulmasta. Se ei aina onnistu eikä voikaan onnistua, kun potilas käyttää omaa rehevää ja joskus härskiäkin kansankieltään ja lääkäri omaa standardisuomea. Potilas voi myös käyttäytyä uhkaavasti, mistä ei paljon puhuta.

        Kun potilas on fiksu, lääkäri ymmärtää potilasta ja potilas lääkäriä.


    • Anonyymi

      Enpä käyttäisi sanaa kosto, mutta valitukset voivat kyllä aiheuttaa sen, että potilasta kohdellaan huonommin kuin aikaisemmin.
      Tiedän useammankin tapauksen.

    • Anonyymi

      Miksi ihmeessä kostaisi? Toki jos perättömiä valituksia tekisi, niin varmasti voisi huonompaan palvelua sen jälkeen saada. Jos todellinen virhe, niin luultavasti entistä paremmin pyrkisi hoitamaan jatkossa.

      • Anonyymi

        Toiveajattelua......


    • Anonyymi

      lääkärit ei myönnä lääkkeiden haittavaikutuksia, VAIKKA esittäis lääke-tuoteselosteen nenän eteen.
      näin kävi mulle, melkein, myösni sitten suullisesti, mutta ei kuitenkaan kirjannut "todistettavasti" mitään, ja vaihtoi muistaakseni toisen lääkkeen, joka kyllä sekin onneksi jäi, muun leikkausoperaation jälkeen kokonaan pois.

      • Anonyymi

        Et siis oikein osannut keskustella lääkärisi kanssa asiallisesti.


      • Anonyymi

        Kannattaa katsoa lääkkeen vaikuttava aine, sillä lääkäri voi kirjoittaa uuden lääkkeen, jossa vaikuttava aine on jetsulleen sama kuin siinä ekaksi määrätyssä lääkkeessä. Eli kirjoittaa uuden lääkkeen, mutta toinen kauppanimi ( lääketehdas vaan on toinen ).


    • Anonyymi

      Annoin kerran negatiivista palautetta hammashuoltoon asiasta, koska paikat putoilivat ja lohkeilivat jatkuvalla syötöllä. Kävi jopa niin, että kuukauden kuluttua paikkaamisesta paikka putosi ja jouduin sen sitten maksamaan.

      No mitäs sitten tapahtuikaan , kun etuhampaasta lohkesi paikka ja melko iso. Menin jälleen samalle terveysasemalle hammahuoltoon paikattavaksi. Hammaslääkäri tosin ei ollut suomalaista alkuperää. Oletus virolainen puheesta päätelleen. ( olen itse harrastanut viron kieltä kymmenen vuotta niin huomasin tämän ). Nooo,....karseaa. Etuhammas siis paikattiin, mutta kolmion muotoinen koko oli kuin tarkoituksella tehty etuhampaan uuteen paikkaan. Huomautin asiasta hammaslääkärille heti, kun katsoin peilistä, mille se uusi paikka nyt näyttää. Hammlääkärin vastaus oli. Kyllä sen pitäisi ihan hyvä olla, mutta hlääkäri ei katsonut paikkaamisen jälkeen minuunpäin lainkaan. Teko oli siis tahallinen.

      • Anonyymi

        kolmionmuotoinen ei koko vaan KOLO tarkoitin.


    • Anonyymi

      Terveydenhuollolla on kostonsa, kuten yksillä tuomitsijansa. Ihan kaikkien synteihin ei pitäisi osallistua. Matt. 6:24 todistaa mihin kannatta rakentaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe