Päihdeongelmaiset työttömät.

Anonyymi

Riittääköhän 100 000henkilöä mikä notkuu työttömänä päihdeongelmaisena mutta toki osa rappioalkoholisteja.Täytys olla tiukka linja että potkittaisiin pois työkkärin listoilta ja siirretään kuntoutukseen. Päivätoimintaraha 3eur. Joku kantasuomalainen laiskumus turvonneen ulkonäkönsä kanssa huh huh kun maahanmuuttajat sentään ahkeria ja tekevät työtä. Maaseudulla olisi töitä renki ja piika ajatusmallina. Maaseudulla toki kovat työt.

15

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan niitä paljon mutta en minä. Työvoimatoimiston pummi virkailija väitti kerran että olen elämäntapa juoppo jolla ei ole elämänhallintaa. Yritti saada minua kuntouttavaan työhön joten haistatin sille virkailijalle ja haastoin oikeuteen kunnianloukkauksesta. Mahtoikin virkailijaa vituttaa kun hävisi ja lääkäri totesi minut täysin terveeksi. Verikokeet tehtiin ja niissä joku alkoholi seulanta jossa ei näkynyt mitään merkkeja viinasta.

      Sen jälkeen ei ole työkkäristä soiteltu ja tuskin soitetaankaan koska oma asiointi tiedoissa lukee ettei minua kontaktoida. Olen kuulemma hankala asiakas koska ne ei saa minua ilmaiseksi orjatyöhön palkanmaksuhaluttomien yrittäjien firmoihin.

      Kyllähän tuolla puistossa eilenkin näkyi niitä rappio alkoholisteja pullo kädessä. Aika nuoria vielä olivat, tuskin yli 40 vuotiaita. Kuntoutus niille olisi paras vaihtoehto ja ja tuet pois jos ei suostu.

      • Anonyymi

        Jos työkkärin tantta loukkaa sun kunniaasi kahden kesken, ei se ole kunnianloukkaus. Pitää olla kolmas osapuoli teidän lisäksenne kuulemassa asiaa. Työkkärissä asioidaan aina kahden kesken, aina.


    • Anonyymi

      Alota sää, alota.

    • Anonyymi

      Ei hyvä homma jos on 20v ja työttömänä sitten alkaa kaljotteleen kun löytyy ukkeleita jotka joskus 40vuotiaana alkoholisoituu ja on voinut 20vuotta tehnyt töitälopputili,avioero sit ei enään mitään väliä. Vaikka toki iso osa alkoholisteista käy töissä ja naama on kuin kirveellä veistetty.

    • Anonyymi

      Tappiojuopuneisuus näkyy yleisempää olevankin. Pää humajaa hällä joka öisin juo aamullakin.

      • Anonyymi

        Kerran yks ventovieras ukkeli kerto vähän maistissa että oli entinen sähköliikkeen yrittäjä,-konkurssi,avioero sit infarkti ni empä ihmetelly miks vähän maistissa. Ei kaikki usko sitä että ryyppäämällä voi lähteä henki, Jotain haimatulehdusta tulee niin siinä vaiheessa lopetettava.Köyhyyspalstallakin joku kirjoitti että kauhee päänsärky ja siihen ykkösellä 2 olutta juupa juu.


    • Anonyymi

      Ei ole ongelmaa juoda, hyvin menee kurkusta alas.

    • Anonyymi

      Joo,mutta ilmaiseksi emme tule, tiedä se.

      • Anonyymi

        Saako kuntouttavasta työtoiminnasta myös "työ"todistuksen ?


    • Anonyymi

      Just tänään työkkärin täti sanoi etteivät päihdeongelmaiset ole heidän asiakkaitaan ollenkaan. Eli saavat työkkärmassit, mutta eivät ole työkkärin vaan jonkun toisen lafkan asiakkaita.

    • Anonyymi

      Aivan, jos TE-toimisto lähettäisi työhaastattelukutsun olisi jokaisen mentävä työhaastatteluun. Työtä tarjolla oleva yhteiskunta kyllä on keksinyt keinot aikaisemminkin työtä vieroksuvia kohtaan, esimerkiksi karenssilla 3 kk.

      Toista se on jos ei ole esittää sitä ensimmäistäkään työpaikkaa, ja itse tulisi etsiä olematonta.

    • Anonyymi

      suomessa ainut syy eläkkeelle on juominen, lääkärin lausunto normaalissa sairaudet ei paljon paina,

    • Anonyymi

      Surullista ne muutamat työttömät jotka ovat päideonlemaisia. Toivottaan heille apua ja ymmärrystä ja apua valtavanpaljon.

      Toivotaan että kaikki kääntyy parhainpäin, ja orpo näkee mitä tapahtuu kun käyhiltä viedään.
      Surullista on. Onneksi valtaosa ihmisitä on normaaleita ja ei käytä mitään, työttömyys sinänsä on mukavaa olla vaan, mutta jos joku usuttaa kännäileen niin se on paha.
      En voi sanoo kun en tunne ketään kuka käyttää viinaa, en itsekkään ole koskaan käyttänyt, inhoon heitä jotka tuhlaa rahansa viinaan.

    • Anonyymi

      Kyllähän näitä löytyy työttömistä jotka melkein joka toinen päivä ostaa kaljoja ja välillä krapulapäiviä.Mutta nämä ovatkin sitten notkujia menevät missä vaan niin aina joku häiriö.Möykkää asunnonnossa jne.Helvetti tuollaiset mitään työkuntoisia ole ja yhteiskunta sysää rahoja.Nooh luonto korjaa jossain 5v kieppeillä.

      • Anonyymi

        Notkun röökillä kulmapubin terassilla tai pihakeinussa kolmoskaljan voimin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe