Totuus ufoista viimeinkin selville

Anonyymi

Ny sai palstan hörhö kakkaa päin näköä taas pahemman kerran kun paljastui millainen "tiedemies" oli näiden sensaatiomaisten tikktakki-tutkimusten "paljastusten" johdossa. Tämähän olikin tietysti odotettavissa ennemmin tai myöhemmin.
Ollaan siis taas yhtä pitkällä totuudessa kuin jo 50-luvulla. Repikää hörhöt siitä ja keksikää uusia ihmenäkyjänne ja uskokaa yliluonnolliseen.
Taikatemppuilija Travis Taylor on nähnyt enemmän ufoja kuin osaa laskea.
Johtuneeko heikko laskutaito siitä että miehellä on noita "tohtorin tutkintoja" vähän joka alalta joita ei kaikkia tietysti edes muista.

https://www.science.org/content/article/pentagon-ufo-study-led-researcher-who-believes-supernatural

3

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itseolen nähnyt paljon ufoa. Niuvan pelloilla. Siellä oli myös paljon karjaa. Hyvää sienimaastoa.

    • Hold your horses, my friend. Ymmärsit pahasti väärin, eritemies.

      "Taylor toimi pääroolissa hallituksen Unidentified Aerial Phenomena (UAP) -työryhmässä, joka tuotti vuoden 2021 sumean UFO-raportin, Pentagonin tiedottaja Susan Gough vahvisti ScienceInsiderille. Mutta Tayloria "pidettiin epävirallisena päätutkijana", Gough sanoo, eikä se ollut kokopäiväinen tehtävä"

      Taylor oli siis yksinkertaisesti vain tuottamassa vuonna 2021 ufo-raporttia. Taylor ei ole tehnyt havaintoja eikä keksinyt raportteja, vaan oli vain tuottaja tuossa yksittäisessä raportissa. Kyseinen raportti ei ole AATIP.

      Asiassa ei ole mitään uutta eikä ihmeellistä. Projekteissa työskentelee monenlaista porukkaa, ja kuten kongressin edustaja sanoi, kiveäkään ei jätetä kääntämättä.

      Kyse on samasta asiasta kuin Brasiliankin konferenssissa kerrottiin, eli siitä että kehitetään yhtenäinen systeemi, joilla ilmiöitä tarkastellaan, mukaanlukien isojalat, abduktiot ja peltokuviot yms.

      Silloin kun paranormaaleja asioita tarkastellaan, on täysin normaalia että mukana on ukkeleita jotka ovat siihen perehtyneet poikkitieteellisesti. He tuo perspektiiviä.

      Mikään "johtaja" tämä herra ei kuitenkaan ole ollut, vaan teki tuottajan keikan.

      Ymmärrettävää on että 100% tieteellisesti orientoituneet (Esimerkiksi SETI-instituutin tähtitieteilijä Seth Shostak) eivät voi sietää sitä että heidän näkökulmastaan huru-ukko saa duunin Pentagonilta, kun he kärvistelevät pikku budjetilla.

      Kyse on siis pitkälti kateudesta ja katkeruudesta. Muutamat yksityiset tahot tienaa hyvät rahat.

      Huru-ukkoja on kaikkialla. Heidän mukaansa ei määritellä koko instituutiota. Ei Suomen byrokratiakaan ole Tytti Yli-Viikarin varassa.

      Tuossa pikainen käännös uutisesta. Kritiikki on aina paikallaan, varsinkin kun liikutaan paranormaalin puolella.

      "Viime viikolla entinen puolustusministeriön (DOD) astrofyysikko ja tosi-tv-persoona, Travis Taylor, väitti olevansa kongressin toimeksiaman tutkimuksen "päätutkija".

      Paljastus järkytti tiedeyhteisön UFO-skeptikoita. He huomauttavat, että Taylor on esittänyt poikkeuksellisia väitteitä tv-esiintymisensä aikana, mukaan lukien "näkeneensä enemmän UFOja kuin voin laskea" ja että häntä ovat jäljittäneet yliluonnolliset olennot, jotka aiheuttivat hänen autonsa ja laitteidensa toimintahäiriöitä.
      "Minun on erittäin vaikea uskoa", liittovaltion viranomaiset antoivat Taylorille merkittävän roolin UFO-raportin valmistelussa, sanoo SETI-instituutin tähtitieteilijä Seth Shostak, joka tuntee Taylorin osallistumisen Ancient Aliens -kaapelitelevisio-ohjelmaan.

      Itse asiassa Taylor toimi pääroolissa hallituksen Unidentified Aerial Phenomena (UAP) -työryhmässä, joka tuotti vuoden 2021 sumean UFO-raportin, Pentagonin tiedottaja Susan Gough vahvisti ScienceInsiderille. Mutta Tayloria "pidettiin epävirallisena päätutkijana", Gough sanoo, eikä se ollut kokopäiväinen tehtävä. (Taylor ei vastannut kommenttipyyntöihin.

      LinkedIn-profiilinsa mukaan Taylorilla on viisi edistynyttä tiedetutkintoa, mukaan lukien tohtorintutkinto. optisen fysiikan ja Ph.D. ilmailu- ja tekniikan alalla, ja "työstää parhaillaan edistyneitä propulsiokonsepteja, erittäin suuria avaruusteleskooppeja, avaruuteen perustuvia sädeenergiajärjestelmiä ja seuraavan sukupolven avaruuslaukaisukonsepteja." Hän on julkaissut kaksi akateemista oppikirjaa ja lukuisia vertaisarvioituja artikkeleita.

      Viimeaikaisissa lausunnoissaan George Knappille, Las Vegasin tv-toimittajalle, Taylor sanoi, että Jay Stratton, jota hän pitää DOD:n pitkäaikaisena kollegana ja ystävänä, pyysi häntä olemaan hallituksen johtava UFO-tutkija vuonna 2019. Tuolloin Taylor työskenteli Yhdysvaltain armeijan avaruus- ja ohjuspuolustuskomennossa, jossa hän työskenteli vuodesta 2007 eläkkeelle jäämiseen 2 kuukautta sitten. Stratton työskenteli merivoimien tiedustelupalvelussa ennen eläkkeelle jäämistään. Molemmat miehet työskentelevät nyt Radiance Technologiesilla, Huntsvillessä, Alabamassa sijaitsevalla puolustusurakoitsijalla.

      Taylorin kriitikot ovat yksinkertaisesti hämmästyneitä siitä, mitä he kutsuvat hänen epätieteelliseksi yliluonnollisuudelle - ja Pentagonin halukkuudesta työskennellä hänen kanssaan. "Olen alkanut ymmärtää, miksi [hallituksen] työryhmä ei onnistunut tunnistamaan UAP-laitteitaan!" kirjoitti Robert Sheaffer, UFO-skepikko ja kirjailija blogissaan.

      Uutiset tulevat keskellä institutionaalista kiinnostusta UFOja kohtaan. Viime kuussa NASA sanoi rahoittavansa UFO-pilottitutkimusta kuukausia sen jälkeen, kun kongressi määräsi Pentagonin perustamaan UFO-toimiston ja laatimaan vuosiraportteja. Sillä välin Avi Loeb, arvostettu Harvardin yliopiston astrofyysikko, on kerännyt miljoonia dollareita Galileo-projektille, joka skannaa taivaalta UFO:iden varalta. Loeb on saanut kritiikkiä hänen halukkuudestaan ​​työskennellä innokkaiden UFO-uskovien kanssa"

      -Vapaasti suomennettuna on siis muutaman tiedemiehen kateudesta siitä, että heidän näkökulmastaan hörhö saa hyvää liksaa Pentagonilta ja TV-ohjelmista.

      Tutkimus jatkuu.

      • Korjaus: -Vapaasti suomennettuna kyse on siis muutaman tiedemiehen kateudesta siitä, että heidän näkökulmastaan hörhö saa hyvää liksaa Pentagonilta ja TV-ohjelmista.

        Viime vuosina on Suomessa ollut paljon kritiikkiä siitä, että korkeisiin virkoihin on valittu henkilöitä, joilla ei ole siihen koulutusta, eikä pätevyyttä. Politiikan puolella näin tapahtuu, varsinkin Suomessa. Kateelliset kadehtii, vaan eivätpä oikein mitään voi.

        Ukrainan presidentti Zeleznyi valkkasi hallintoonsa vanhat näyttelijäkaverinsa, heitti opposition katsomoon ja alkoi esittää vahvaa johtajaa. Se on hänen tuottoisin roolinsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe