Täysin mauton pihvi ja sämpylä, kun laitat uuniin lämpiämään, palaa sämpylä mustaksi ja muuttuu kovaksi kuin korppu.
Siis oikeasti? Minkä makuraadin maistamia nuo ovat, kun kelpaavat HK:n tuotantoon?
Onko surkeampaa burgeria kuin HK:n burgeri?
33
393
Vastaukset
- Anonyymi
En osta mitään HK:n lihatuotteita koska huonolaatuisia.
- Anonyymi
Minä ostan HK:n leivoksia. Esimerkiksi legendaarisesta Håkan Bleusta saa veistettyä pikkusuolaisen siivun kahvin kyytipojaksi.
- Anonyymi
Halvalla tehtyä, sopii suomalaiseen makuun!
- Anonyymi
Mistä kuulit?
- Anonyymi
Sämpylä ja jauhelihapihvi ja halpa. Lämmitä vaan mikrossa ja tuunaa. Punasipulirenkaita, lusikallinen kurkkurelishiä ja loraus ketsuppia. Ihan hyvä välipala.
Toki halvemmalla saat maukkaampia, kun teet 3dl taikinan vehnäjauhoista, vedestä, kaurahiutaleista, suolasta ja kuivahiivapaketista. Paistat uunissa 12 sämpylää. Ostat jauhelihaa 600grammaa ja teet niistä 12 pihviä ja paistat uudissa, mausteena suolaa ja pippuria.- Anonyymi
Pirkka lihapiirakat ovat halpoja ja hyviä😊👍
- Anonyymi
Paljon helpompaa kun ostaa Vaasan hampulilaissämpylöitä 6 kpl pussissa ja Kivikylän jauhelihapihvejä.
Sinappi kurkkusalaatti ketsuppi...nam.
- Anonyymi
Mäkkäri ainakin pilasi hampurilaisensa
- Anonyymi
HK:n sininen lenkki on leivonnainen jossa on vain jauhoja ja rasvaa.
- Anonyymi
HK:n sininen ja punaista mansikkahilloa se on kuin wiineriä söisi.
Oletteko kokeilleet?
- Anonyymi
Samaa mieltä. Huonoin valmisburgeri ikinä. Oksettaa jo ajatus kyseisestä tuotteesta
- Anonyymi
Takuulla nälkääsi söisit kuola valuen.
- Anonyymi
Ihan hyviä ne ovat hintaisekseen. Juustoa, tomaattia ja sipulia sekä lisäksi mausteet. Mikrolaämmitys riittää.
- Anonyymi
Atrian ovat vähän parempia.
- Anonyymi
Hirveetä sontaa, kuten muutkin suomi-einekset ja mikroruuat. Ainoastaan maksalaatikkoa eivät ole vielä osanneet pilata. Teen kaiken itse, vaikka joskus ryydyttää.
- Anonyymi
Ei hampurilaisia missään uunissa lämmitetä. Käytetään joko grilliä ja/tai parilaa.
Kaupunkiasunnossani käytän "pöytägrilliä", jossa on parilataso saranoidussa kansiosassa. Se paistaa pihvin suoraan molemmilta puolilta. Mökillä käytän taas pallogrilliä, jonka kanssa saa olla hieman tarkempi, koska pihvistä valuva rasva syttyy helposti tuleen. Pöytägrillissä rasva valuu omaan kaukaloonsa, koska parilataso on hieman kalteva. Rasvan jäähdyttyä kaavin sen poltettaviin jätteisiin menevään roskapussiin.
Pihvit puristan tarkoitukseen tehdyllä muotilla. 400g jauhelihapaketista saa 2 pihviä. Sämpylät ynnä lisukkeet ostan valmiina.- Anonyymi
BK:n burgeri tehdään avotulella. HK:sta ei kokemusta.
- Anonyymi
Tulipa partiolaiselta tarkka case report.
- Anonyymi
Kauhee jo pelkkä haju
- Anonyymi
Onko liha jauhettua helsinkiläistä katujätkää? HK tarkoittaa nimittäin Helsingin Kauppiaat.
- Anonyymi
Kammottavimpia ovat HK:n jauhelihapihvit. Mistähän töhkästä tehty , en pystynyt kaikkia syömään..halapaa on joo..
En noita valmis burgereita osta mutta kyllä niistä syötäviä saa. Reilusti juustoa ja pekonia ja kaikki muut kuuluvat mausteet niin ihan syötävää tulee.
Mä tosin ostan näin kesä aikana burger pihvejä ja väännän itse. Tulee parempaa kuin heset ja mäkit. Ja saa mahan ihan täyteen. 😄- Anonyymi
Kuinka uusavuton pitää olla ihmisen joka tunkee eineshampurilaisen sellaisenaan uuniin?
- Anonyymi
Mikrossako sitten? Vielä pahempaa sieltä tulee.
Onneton ja onneton! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mikrossako sitten? Vielä pahempaa sieltä tulee.
Onneton ja onneton!Kysy valmistajalta kuinka tuote pitää lämmittää.
- Anonyymi
Onko kukaan kokeillut onnistuuko airdryerissä (onk. tolla suom. nimeä?) millään tavalla? Ranethan sillä saa tehtyä.
- Anonyymi
Pihvin speksit:
"Suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha, vesi, suomalainen porsaanliha, korppujauho (vehnä), suomalainen kamara, suomalainen broilerin- ja kalkkunan liha, kasvikuidut (herne, peruna), soijaproteiini, mausteet (sipuli, mustapippuri, maustepippuri, korianteri), jodioitu suola, perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet (E262, kaliumlaktaatti), glukoosi. Lihaa 16 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 51 %."
Itse pidän enemmän 100% naudan jauhelihasta tehdystä pihvistä, johon lisätään vain suolaa ja mustapippurirouhetta.- Anonyymi
Juu, noin suuresta määrästä aineksia luulisi saavansa maukkaamman pihvin? HooKoo osaa mauttoman ruuan teon.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Juu, noin suuresta määrästä aineksia luulisi saavansa maukkaamman pihvin? HooKoo osaa mauttoman ruuan teon.
Ei ole sitten omalla alallaan samanlainen tekijä kuin Ingman, joka saa maidon maistumaan.
- Anonyymi
Atrian arkibugerin pihvikään kovin herkulliselta vaikuta:
"vesi, liha 26 % (broileri, viljaporsas), koneellisesti eroteltu siipikarjanliha 20 % (Suomi), soijaproteiinivalmiste, korppujauho (vehnä), silava, perunajauho, mausteet (mm. paprika, korianteri), jodioitu suola, hernekuitu, dekstroosi, aromit, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, kamara, herneproteiini. Pihvin lihapitoisuus 26 %. Broilerin- ja viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.
- Anonyymi
Paras burgeri löytyy Vantaalta.
- Anonyymi
HK on kakkaa. En osta mitään heidän tuotteitaan.
- Anonyymi
Hienointa Kurmeeta se on.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod305740- 345150
- 292944
- 342424
- 372098
- 152048
- 301768
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191667- 121661
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons361593