Miten seurakunta suhtautuu todistajanuoren (tyttö) ja muslimiopiskelijan (mies) seurusteluun?

Anonyymi

Olen molempien vanhempieni kautta Jehovan todistajatyttö. Opiskelen kansainvälisellä alalla ja olen paljon tekemisissä muslimimiesten kanssa. Nyt olen löytänyt elämäni rakkauden maallistuneesta muslimimiehestä. En voi kertoa tilanteesta juuri kenellekään. MIten minun kannattaa toimia, olen täysi-ikäinen ja käynyt kasteella.

62

722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oikein hyvin suhtaudutaan.
      Mene vain naimisiin sen muslimimiehen kanssa ja mene asumaan hänen kanssaan sinne hänen kotimaahansa. Muista ottaa kärryt mukaan, että pääset siellä kärrytyöhön.
      Olisihan se hienoa seisoa niiden kärryjen kanssa vaikka Teheranin kadulla, tai Meccan, tai Riadin, Rangoonin, Bagdadin, tai jossain Afganistanissa, Pakistanissa tai Eritreassa.
      Kuinkahan monta tuntia saisit kasaan, enne kuin kaulasi katkaistaisiin.

      • Anonyymi

        Mistä päättelet, että miehen kotimaa ei olisi Suomi?


      • Anonyymi

        Älä paskaa puhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä päättelet, että miehen kotimaa ei olisi Suomi?

        No omassa pikku päässään kuvittelee.


    • Anonyymi

      Oletko vielä harkinnut järjestön jättämistä?

    • Anonyymi

      "MIten minun kannattaa toimia"

      Ihan kuten lahko itsekin neuvoo, revi kirjallisuus, mutta ihan kokonaan eikä vain ilmoitetut valitut revittävät.
      Johanneksenpojan kotisivuilta löydät nuo repimisohjeetkin kaiken muun ohesta.

    • Anonyymi

      Välittömästi puhelua vanhimmille jotta saavat pykättyä oikeuskomitean pystyyn. Sitten vaan vastailemaan setämiehille erittäin henkilökohtaisiin kysymyksiin. Sitten voitkin heittää hyvästit opiskelulle ja sen mukana hyvälle työpaikalle. Etsit jonkun vilpittömän veljen ja menet heti naimisiin. Takana loistava tulevaisuus.

      • Anonyymi

        Etsit vilpittömän veljen ja teet urasi tienraivaajana😅


    • Anonyymi

      Ehdottomasti välittömästi yhteyttä vanhimpiin. Olet uhka koko seurakunnan puhtaudelle. Tarvitaan kattavat kuulustelut tilanteen selvittämiseksi jossa seurustelu ja seksielämäsi ruoditaan perusteellisesti pohjia myöten. Sinusta tehdään pilkuntarkat muistiinpanot jehovien arkistoihin (jos joskus pyydät nähtäväksi niin ne on poltettu, niin ne sanoo aina) Komiteaistunnot tulee järjestää pikaisesti.

    • Anonyymi

      Olet täysi ikäinen joka ei asu kotona, joten karttamissääntö astuu voimaan mahdollisimman kireänä. Hautajaisiin saatetaan kutsua.

    • Anonyymi

      Sun pitää siellä komiteassa itkeä, katua ja päättää suhde. Voi olla että jehovat mököttävät jonkun aikaa mutta hyvällä tuurilla ei muuta.

    • Anonyymi

      Voi tyttö kulta, miksi menit kasteelle.

    • Anonyymi

      Lähetä eroilmoitus seurakuntaan jossa lisäksi kiellät ottamasta yhteyttä. Syitä ei tarvitse selvitellä. Ilmoita myös maistraattiin. Vaihda puhelinnumero salaiseksi ja katoa lahkosta kokonaan. Ota yhteyttä muihin exiin.

      • Anonyymi

        Entisillä todistajilla on myös oma nettifooruminsa, Veljesseura. org
        Vertaistukeakin sitä kautta on ollut tarjolla

        Jos ei erityistä ihmissuhdetta sinne lahkoon ole, ei ole muutakaan syytä siellä kitkutella.
        Se on lakiuskonnon kurinpitojärjestö, joka yrittää vakuuttaa vain ettei ole vieläkään sinuun tyytyväinen ja että maailmanloppu on pian (eihän siitä ole kauan, kun vakuuteltiin ettei maailma lopu, mutta järjestelmäasiat päättyvät. Termien lahko)


      • Anonyymi

        Tuo on hyvä neuvo.


    • Anonyymi

      Sun täytyy vain jättää se touhu. Eroilmoitus menemään ja se on siinä. Ehdit vielä rakentaa sosiaalisia suhteita. Vai haluatko viettää mieluummin tylsän ja rakkaudettoman elämän seurakunnassa?

    • Anonyymi

      Onko sun vanhemmat himouskovia jotka ottavat tosissaan kaikki Vartiotornin jutut? Vai voisivatko lipsua karttamisopin suhteen?

    • Anonyymi

      Sehän on ihana jos olet löytänyt oikeasti hyvän kumppanin. Sellaisesta pitää pitää kiinni. Kaikki eivät löydä koskaan, kuten minä.

      • Anonyymi

        Jehovat eivät arvosta rakkautta. Se on heille vain ongelma joka täytyy hoitaa pois, tai sille asetetaan niin paljon ehtoja että on mahdotonta löytää ne täyttävä ihmissuhde.


    • Anonyymi

      Puhtaasti omaa turvallisuuttasi ajatellen, unohda tuollaiset ajatukset. Et tiedä mihin olet ryhtymässä.
      Islamistiset maat ja muslimimaat, me eurooppalaiset emme ymmärrä emmekä tiedä heidän kulttuuristaan juuri mitään. Se tekee asiasta turvattoman.
      Vanhat perinteet kuuluvat vahvana osana myös tällaisten maiden nykypäivään.
      Eräs vaarallisimmista perinteistä minkä valitettavasti moni nainen on joutunut kokemaan, on kunniamurha. Sellaisia on saatu nähdä ja niistä lukea viime vuosina myös suomessa, jossa suomalainen nainen on raa'asti surmattu miehensä toimesta.
      Valkoisen naisen asema on yhtä tyhjän kanssa eri kulttuurissa, jossa miehellä on oikeus vaikka julkisesti piestä vaimonsa jos on syytä epäillä naista jostain mikä loukkaa miehen kunniaa.
      On tiedossa tapaus, jossa eräästä nimeltämainitsemattomasta maasta oleva henkilö, ei suostu antamaan eroa katumapäälle tulleelle suomalaiselle vaimolleen, ja yrittää saada heidän yhteistä lastaan pois äidiltä, ja asumaan isänsä luo toiseen maahan.
      Lapsen isän kotimaan laki on isän puolella huoltajuuskiistassa, joten asia on äärimmäisen vaikea jopa juridisesti.
      Jos haluaa lähteä oikeustaisteluun, saa varautua siihen että rahaa tarvitaan ja paljon, ja oikeuskäsittely kestää loputtomiin. Silti on olemassa vaara, että menettää kuitenkin oikeutensa huoltajuuteen.
      Tämä on valitettavaa tosiasiaa.
      Kannattaa miettiä muutamia kertoja mihin on ryhtymässä.
      Avioliitto ei ole seksiä varten eikä seksi ole avioliittoa varten.
      Avioliitto on sitoutumista yhteiseen elämään. Turvallisuus ja arjesta selviäminen helpommin yhdessä, ovat tärkein syy avioitumiseen.

      • Anonyymi

        Olisihan se hyvä miettiä tuoltakin kannalta. Rakastuminen voi sekoittaa pään ja siinä vaiheessa näkee ja uskoo pelkästään hyvää.


      • Anonyymi

        Mistä tiedät.hän voi asua Suomessa.


    • Anonyymi

      No, Jehovan Todistajat eivät yleensäkään ole mikään A) valtionuskonto taikka B) uskonto josta joku olisi taloudellisesti riippuvainen. Heidän ansiotyönsä on seurakunnan ulkopuolella.

      Näistä faktoista voisi päätellä että seurakunnassa voi yleensä tehdä mitä haluaa ilman riskiä saada jonkinlainen uskonnollinen poliisi niskaansa taikka että tarttee välittää työpaikan menettämisestä.

      Siis jos ei välitä seurakunnasta tai siitä mihinkä se uskoo niin miksi sitten välittää siitä mitä se ajattelee?

      Eli teette mitä itse haluatte.

      Jos kysymys taas on se mitä sun vanhemmat ajattelevat, sun pitää kysyä heiltä.

      • Anonyymi

        B) Jehovan todistajat -järjetössä on niitä, jotka ovat taloudellisesti siitä riippuvaisia. Ikänsä vain lahkotyötä tehneet ovat vanhoilla päivillään vailla eläkettä ja loppuun asti riippuvaisia järjestön armopaloista.


    • Anonyymi

      Löytyykö netistä vielä ladattavana vanhimpien ohjekirjaa " Paimentakaa Jumalan laumaa" Voisit sieltä lukea yksityiskohtaisesti ohjeet ja rangaistukset.

    • Anonyymi

      Normaalia on että nuoret aikuiset seurustelee ja rakastuu ja niistä voi pysyviäkin suhteita löytyä
      Inhottava jos on tuollainen kultti taakkana, joka aiheuttaa stressiä, vie pahimmillaan mielenterveyden ja tuomitsee normaalit elämän asiat syntiseksi.

      • Anonyymi

        Kaikkia se leipä elättää kun noita lahkolaisia. Lahkoja on satoja ja kaikki niitä parhaita omasta mielestään.


    • Anonyymi

      Pitäisikö sun alkaa pikkuhiljaa hiipumaan seurakunnasta. Vetoat opiskelu ja työ kiireisiin, etkä juuri osallistu. Aikanaan jos suhde kestää niin eroat itse. Älä lähde komiteoihin kuulusteltavaksi, itseään kunnioittava ihminen ei noihin suostu.

      • Anonyymi

        Ei todellakaan lähde.


    • Anonyymi

      Jos sanotaan asiat suoraan, niin kertoohan se paljon siitä, minkälaiseen ryhmään kuuluu, jos ryhmä puuttuu aikuisen ihmisen yksityiseen elämään ja ryhmältä pitäisi saada oikein hyväksyntäkin sille, kenen kanssa haluaa seurustella.

      Voisit kysyä itseltäsi, miksi sallit kenenkään kohdella itseäsi noin?

    • Anonyymi

      On surullista että olet joutunut mukaan Jehoviin. Tuo ongelmia mitä ihmisillä ei normaalisti ole.
      Toivottavasti sulla pää kestää.

      • Anonyymi

        Eroa ryhmästä.


    • Anonyymi

      Hirveät paineet kun pitää lähteä lahkosta kerjäämään hyväksyntää. Jätä Jehovat!

    • Anonyymi

      Sääliksi käy lapsia, jotka tähän kontrolloivaan tuomionpäivänkulttiin syntyvät. Ulkomaailman pahuudesta syötetään lapsesta saakka vääristeltyä fantasiaa eivätkä liikkeessä varttuneet tämän seurauksena kykene näkemään mitään oikeaa vaihtoehtoa järjestölle.

      • Anonyymi

        Näin se on.yhtä pelottelua.otin yhden akan kanssa yhteen kun en ottanut vartiotornia. Heti sain kuulla joutuvani helvettiin. Aika oli punainen kuin rapu kun sai ripityksen. Äkkiä häipyi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin se on.yhtä pelottelua.otin yhden akan kanssa yhteen kun en ottanut vartiotornia. Heti sain kuulla joutuvani helvettiin. Aika oli punainen kuin rapu kun sai ripityksen. Äkkiä häipyi.

        Just joo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin se on.yhtä pelottelua.otin yhden akan kanssa yhteen kun en ottanut vartiotornia. Heti sain kuulla joutuvani helvettiin. Aika oli punainen kuin rapu kun sai ripityksen. Äkkiä häipyi.

        Jehovan todistajat eivät usko helvettiin. Selvitä edes vähän taustoja ennenkuin trollailet.


    • Anonyymi

      Uskonnollista syytä ei ole lahkossa olla.
      Katso esim. Turusen kirjaa Vartiotorni, valtakunta uudessa valossa.
      Lahko tarjoaa valheita, virheitä, maailmanloppuja, sanoen itsensä, johtoelimensä jehovakanavaksi.
      kirja löytyy kirjastoista

      Lahkolla säilyy uskottavuus vain niiden mielessä, jotka onnistutaan pitämään mielenhallinnassa, eli jotka tottelevat kieltoa ottaa asioista selvää.

      Jos tuntee vetoa Raamatun perusteluihin,
      löytyy netistä Hannah Jurvansuun tutkimus lahkoaapisesta puhu perustellen käyttäen Raamattua. Jurvansuu vertaa kirjaa siihen mitä Raamattu sanoo.

      Löytyy ottaen hakusanoiksi googleen: Hannah Jurvansuu puhu perustellen

    • Anonyymi

      Ei käy teidän hyvin jehovien tai muslimien kanssa!Muslimi on mitä ihanin ja kieroin ennen avioon menemistä ja sitten arki alkaa jo valjetakkin!

      • Anonyymi

        Jehovamuslimi pari. Siinä on kyllä hengellisesti aika kova setti.


      • Anonyymi

        No olen maallistuneen muslimin kanssa ollut naimisissa 30 vuotta. Ei mitään ongelmaa. Eikös tuo tyttö kertonut että poika on ollut muslimi ,ei ole enää.


    • Anonyymi

      Kai sä ymmärrät että sun täytyy hiipua pois ja jättää lahko tai sitten päätät suhteen

    • Anonyymi

      Sun pitäisi jättää tämä uskonto. Se on täysin höpöhöpö hommaa. Olen lukenut kritiikkiä ja tutkinut asioita 20 vuotta. Mikään ei tue näitä jt juttuja.

    • Anonyymi

      Jos meinaat jatkaa suhdetta niin sinunkin olisi aika maallistua niistä jehovista.

    • Anonyymi

      Kultti aloittaa kovat toimet, se on selvää, jos kerrot.

      • Anonyymi

        Älä pelkää niitä toimia.


    • Anonyymi

      Jos olet ollut pitkään jehovissa niin tuskin tarvitsee edes kysyä.

    • Anonyymi

      Tämä on surullinen kultti. Se kieltää sinulta elämän.

    • Anonyymi

      Uskotko Jehovistiseen oppiin? Ei kannata, on kusetusta.

    • Anonyymi

      Siihen on vaikea vastata. Pelkäätkö vanhempiasi ? Voithan kertoa ,ja poistua kuvioista jos vanhemmille wi käy. Niin minä tekisin.

    • Anonyymi

      Allah ei tuota hyvällä katsele, jos olet nyt jo saanut pojan maallistumaan.

      • Anonyymi

        Mun kaveri meni naimisiin muslimin kanssa.Kaiken piti olla erityislaatuista ja poikkeavaa ja muut puhuivat vaan pahaa kun varoittivat. Rakkautta kuulemma riitti. Niinhän siinä kävi että ero tuli ja eivät ole missään tekemisissä enää. Traumoja setvitään terapiassa.


    • Anonyymi

      Se islam on yllättävä.
      Kannattaa varoa ettei joudu Afganistaniin.
      Saudi-Arabiassa laitettiin hiljattain nainen vankilaan autolla ajamisesta. Eikös sekin maa sano nojaavansa koraaniin eikä mihinkään politiikkaan.

      Mahtaa vartiotorniseuran hallintoelintä käydä kateeksi tuo vallankäyttö.

      Mutta lahkossahan uskoutuminen ei ole puolisoiden välistä, vaan kumpikin erikseen käy kantelemassa toisistaan seurakunnan vanhimmalle.

      Arvaa, että tällaisia lahkosalaisuuksia ei kerrota ensi oven avaamisella. Kasteella käymisen jälkeen. Vartiotorni esittää epäsuorasti. Kehutaan henkilö jonka sanotaan puhuneen puolisonsa epäkristillisestä tavasta vanhimmalle, joka siten pääsi auttamaan.
      (ei mainitse, että määräämään mökötystuomion, jos ei tottele)

      • Anonyymi

        Se on totta että Islamissa on niin kova kuri että jopa American Jehovaa käy kateeksi.


    • Anonyymi

      Varmasti aloittakaakin "autetaan" jos suhde käy ilmi.

    • Anonyymi

      Sama aloittaja on tehnyt ennenkin vastaavanlaisia trollialoituksia ja täydestä menee.

    • Anonyymi

      Jätä Jehovat tai jehovat jättävät sinut

    • Ei muuta kun kyselemättä mun*a mekkoon. Mutta toki kannattaa vähän ajatella tulevaisuutta; petuiinihintuilla on melkoisen erilainen kulttuuri ja tavat. Arjessa ne voivat olla vaikea, ellei mahdoton länsimaalaisen sulattaa.

    • Anonyymi

      Tosi hyvin suhtaudutaan, olettehan jo aloittaneet seksielämän, entä haluaisitko vähentää kenttätunteja jos uusi ihmissuhde vie aikaa.

      • Ei kenttäilyä saa missään tapauksessa vähentää seksielämän takia. Voi sitä ihan hyvin pa**skella siinä ohessa. Esim. porttikongit, rappukäytävät, lepikot jne.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe