Kuinka paljon Jumala haluaa antaa anteeksi, vai haluaako ollenkaan?

Anonyymi

Joonan kirjan tarinaa pidetään mielikuvituksellisena ja sen takia ei huomioida mitä se kertoo Jumalan anteeksiannosta. Nineveläisistä kun ei tullut juutalaisia käännynnäisiä vaikka katuivat sitä väkivaltaa mikä oli täyttänyt kaupungin. Ja Jumala kuitenkin antoi heille anteeksi.

Raamatun mukaan me kaikki olemme kuitenkin "syntisiä". Saarnaajan 7:20 sanoo

"Maan päällä ei ole yhtäkään niin hurskasta, että hän tekisi aina vain hyvää eikä koskaan syntiä."

Koska Raamattu on kuitenkin Jumalan sana, yllämainitusta kohdasta näemme että Jumala tietää jokaisen meistä olevan syntinen/epätädellinen.

Ja tästä syystä jokainen ihminen tarvitsee anteeksiantoa. Sitten voisi kysyä että jos Jumala tietää asian olevan näin, kuinka paljon hän sitten on halukas antamaan meille anteeksi?

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jumala antaa ihmiselle anteeksi niin kauan, kun ihminen on elossa, koska ei ole mitään tekoa mikä voisi Jumalan silmissä ylittää Jeesuksen uhrauksen, koska Jeesus on Jumalan ainoa Poika, kun hän kuoli ristipuulla meidän syntiemme edestä. maksoi siis meidän kaikki syntimme siellä, ja se riittää, että me uskomme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala antaa ihmiselle anteeksi niin kauan, kun ihminen on elossa, koska ei ole mitään tekoa mikä voisi Jumalan silmissä ylittää Jeesuksen uhrauksen, koska Jeesus on Jumalan ainoa Poika, kun hän kuoli ristipuulla meidän syntiemme edestä. maksoi siis meidän kaikki syntimme siellä, ja se riittää, että me uskomme.

        https://www.youtube.com/watch?v=E866pNExJUI

        Getsemane


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Kokeile Jeesus nasaretilaista ✝️


    • Anonyymi

      Luulen, että bongo bongo kuulee paremmin ihmistä tai terveydenhuolto esittää jatkoa.

      • Anonyymi

        onks bongo sun unilelusi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onks bongo sun unilelusi?

        koira vaiko apina?


    • Anonyymi

      Paavi on kyllä ilmoittanut pyytäneensä alaistensa laittomuudet Jumalalta anteeksi ja kävi Kanadassakin uhrien sukulaisilta pyytämässä anteeksi mutta varmuutta anteeksi annosta ei ole ilmoitettu sillä kristillisten Kaikkivaltiaat ovat jo tuomionsa antaneet raamatun mukaan.

      • Anonyymi

        valheita sa haastelet jostain syystä vaan, ja miksi


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tota noin orpokotien lapsia kuoli paljon kulkutauteihin myös tiedetään näitä epidemioita kouluissa huono ruoka vesi osasyynä mutta hautausmaat ei ole mitään murhapaikkoja vaan hautausmailla haudataan sitä mukaan kuin kulkevia tulee uudelleen ja uudelleen eli hautoihin laitetaan monia samaan kohtaan kun edellinen maatuu ja taas haudataan siihen uusia luut jää myös tuhkauksessa jää luun paloja.Sitten pitää erottaa myös eläinten luut.Eläimiä haudataan usein samaan alueeseen karjaeläimiä.Luut jää petoeläimet kaivaa luita esiin joskus.Eli siis myös luostareissa kun ihmisiä sairastuu kuolee tulee vanhoiksi kuolee heillä on yhteinen oma hautausmaa muistopaikka.Älkää nyt hulluksi tulko.Ihmisiä haudataan normaalisti yhteiseen paikkaan ja ruumis maatuu siellä rauhassa niin että luita jää.Ihan kuin olisitte tullut hulluksi.Nykin kun oli pandemia ihmisiä kuoli yhtä mittaa osa poltetaan osa haudataan tavallisesti samaan paikkaan monia Kohta joku Kaheli kaivaa niitä esiin juu täällä on murhattuja. Ehkä pandemia onkin murhaajien biologinen ase mutta kuitenkin hautaus on tehtävä.Samoin sodassa kuolee paljon samaan aikaan ne on pakko haudata nopeasti koska taudit leviää linnut syö hiiret.Ruumis mätänee hyvin nopeasti.Kun vauvat kuolee sairauksiin heidät haudataan.Ihninen elää lyhyen aikaa. Ollaan kiitollisia siunataan ruokamme ja autetaan toisia.


    • Anonyymi

      Jumala ei mahda mulle mitään; maan lait huolettaa, ja Jumalan ja maan lakien rikkojat, ja tyhmät, epäoikeudenmukaisuus. Jumala ei mua huoleta eikä ole koskaan mua vastaan rikkonut. En ole syntinen, koska teen parhaani, joka ei ole jumalainen rikos. Kun teen virheen, se ei siten ole syntiä, ja vaikka olisi, ei Jumala mua rankaise todetusta virheestä. Olen korkeintaan huolissani virheistä joista en ole tietoinen, joka voi olla jopa Saatanassa. Mutta sekään ei ole syntiä, koska en tee pahaa omasta halustani. Kun on hyvä ja itsekurinen, on vanhurskas ja synnitön. Virheet on inhimillisiä; tyyppi ei ole perillä erosta, ollen konseptuaalisesti väärässä.

      • Anonyymi

        Paavi sinua armahtakoon.


      • Anonyymi

        oletko siis... sosiopaatti vaiko narsisti


      • Anonyymi

        Sellaista kuin synnitön ei ole olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi sinua armahtakoon.

        Paavi pappi vain siunaa toisia kuten Jeesus käski tehdä siunatkaa.


    • Anonyymi

      Jeesuksen uhri ristillä on suurempiarvoinen Jumalalle kuin sinun syntisi, sen takia sovita asiasi rukouksessa Jumalan kanssa ja pyydä syntisi anteeksi.

    • Anonyymi

      Halukas antamaan anteeksi Herran Jeshuan Messiaan lunastustyön verran.

      1. Tim 4:10  "Sillä siksi me vaivaa näemme ja kilvoittelemme, että olemme panneet toivomme elävään Jumalaan, joka on kaikkien ihmisten vapahtaja, varsinkin uskovien. "

      - Erään käännöksen mukaan kohdassa "...että olemme panneet toivomme..." lukee "..luotamme..." - niin tulee tehdä.

      • Anonyymi

        Kristus toivomme usko toivo rakkaus suurin on rakkaus mitä rakkaus on sitä ettei tee mitään pahaa.


      • Anonyymi

        Timoteus parka on jo taivaassa toivottavasti.


    • Anonyymi

      Italiassa muslimit on raiskannut murhannut kristittyjä 1400 vuotta eikö kukaan auta.

    • Anonyymi

      Luetaan sitten aina ne satutarinat loppuun asti nimittäin yleensä niissä on paska loppu. Salomon kuolema ja Davidin rangaistukset sekä NIINIVE LOPULTA TUHOTTIIN. Parasta on aina lukea lopusta miten kävi. Joonas käytetään esimerkkinä ei kaupungista vaan Jeesuksesta joka oli kuolleena 3 päivää ja nousi kuolleista. Parannuksen teko siinä on pääteema ja ylösnousemus on toinen.

    • Anonyymi

      Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus raamatun mukaan kielsi uskomasta vääriin profeettoihin kunten mm nimeltä mainitsematta kristittyjen Paavalin tekstien väärää profeettaa ja noita; Barjeesusta.

    • Anonyymi

      #
      Koska Raamattu on kuitenkin Jumalan sana, yllämainitusta kohdasta näemme että Jumala tietää jokaisen meistä olevan syntinen/epätädellinen.
      #
      Korjaus:
      Kristittyjen raamattu ei ole ainaoastaan laittomuuden Jumalan sanaa vaan siinä on kristillisten Kaikkivaltiaan Jumalan ja Kaikkivaltiaan Jeesuksen Lait ja opit.
      Kristityt = Paavalin kumppaneineen perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
      -
      Kristilliset = Kaikkivaltiaan Lait antaneen Jeesuksen sekä Hänen kristillisten opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
      Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.

    • Anonyymi

      Kristittyjen omilla, laittomuuden opella kun rippi ja salarippi on seurakunnan lapsiakin laittomasti kohdelleille jaettu anteeksi antoja laittomuuden omilla opeilla eikä Kaikkivaltias Jumala ole lupaa antanut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä esimerkki.

    • Anonyymi

      www.eroakirkosta.fi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe