Minä vihaan ympäristöliikettä

Anonyymi

Ympäristöliike nykyisin on valehtelevien paskiaisten kerho!

Liikkeen sisältä solvataan jatkuvasti niitä, jotka ovat ympäristöasioista eri mieltä. Kaikkien pitäisi kuulemma alkaa elää "kestävästi", joka luontoaktivistien mukaan tarkoittaa alle 3000 kg hiilijalanjälkeä. He eivät kuitenkaan tajua yhtään niistä käytännön implikaatioista, mitä heidän vaatimuksillaan on.

Alle 3000 kg on maakuoppameininkiä. Pohjois-Korealaisten keskimääräinen hiilijalanjälki on noin 2400 kg vuodessa. Pohjois-Korea on kurja maa, jossa näetään nälkää. Siellä on myös öisin täysin pimeää. Ja ihmekös tuo, sillä pelkästään ruokaan liittyvät hiilidioksidipäästöt ovat helposti yli 1000 kg vuodessa.

Ympäristöliikkeen haluamassa tulontasausyhteiskunnassa kukaan ei saa elää yli vaatimusten tai saa luontoaktivistien vihan niskaansa. He syyllistävät ja melkeinpä sylkevät niiden ihmisten niskaan, jotka eivät elä liikkeen haluamalla tavalla. Ihminen, joka on kovalla työllä ja opiskelulla hankkinut itselleen hyvän elämän ei saakaan nauttia työnsä tuloksista, koska sehän olisi "kestämätöntä". Sen sijaan pitää kärsiä ja vajota ilmastoangstiin kaikkien muiden kanssa.

Jos joku hymyilee tai nauttii elämästä ilmastokriisin aikana, saa luontoaktivistien vihan niskaansa. Sehän on "epäpyhää paskaa", jos tällaisina aikoina erehtyy elämästään nauttimaan. Sen sijaan pitäisi kärsiä maailmantuskaa kehitysmaissa palavien ihmispoloisten vuoksi.

Tämä lienee perimmäinen syy sille, miksi liike haluaa kieltää ihmisiltä kaiken kivan. Jos jokin on heidän mielestään "tarpeetonta", sitä ei saisi tehdä ollenkaan. "Tarpeettomien" asioiden listalle vaan mahtuu vähän muutakin kuin etelän matkat. Älypuhelimet, kodin viihde-elektroniikka, kryptovaluuttojen louhiminen, monet arkea helpottavat kodinkoneet, kotieläimet ja huonekasvit voisi helposti luokitella tarpeettomiksi mukavuuksiksi. Niiden tuotannosta ja ylläpidosta syntyy saastetta ja käyttöiän jälkeen ne ovat jätettä.

Samoin monet yhteiskunnan toiminnot voidaan luokitella "tarpeettomiksi". Leffateatterit, oopperasalit ja sirkukset ovat laajoja sisätiloja, joiden pitäminen lämpimänä kuluttaa suhteettomat määrät energiaa saatuun hyötyyn verrattuna. Jälkimmäinen on lisäksi eläinrääkkäystä. Luontoaktivistien mukaan kaikki nämä viihteen muodot pitäisi siis kieltää.

Massatapahtumat pitäisi kieltää, koska niihin matkustetaan, mikä saastuttaa. Lisäksi ilmastonmuutos lisää pandemioiden todennäköisyyttä, joten jokainen massatapahtuma on lähtökohtaisesti riski.

Taide puolestaan on tarpeetonta roskaa. Rihkamaa ja koriste-esineitä joutuukin valtameriin yhdessä muun muoviroskan kanssa. Taidekin pitäisi siis kieltää.

Ympäristöliikkeestä tulee vähän mieleen stalinismi. Kaikki tarpeeton pois vaan. Talotkin kuuluu rakentaa yksinkertaisiksi ilman koristeita. Mitä tässä suotta hienostelemaan, kun ollaan kriisien keskellä. Kaikkien suu mutruun vaan, koska ei kriisissä sovi hymyillä.

Kaikkein radikaaleimmat kannat tietty menevät jo tästäkin yli. Ympäristökriisiä ei kuulemma voi ratkaista teknologialla. Teknologia onkin pahaa, sillä eihän koko ekokriisiä edes olisi olemassa ilman teknologiaa. Pitäisi siis palata 1800-luvun olosuhteisiin ja hyväksyä ne kuolemat, joita terveydenhuollon alasajo aikakautta vastaavalle tasolle tuottaisi. Samalla voitaisiin alkaa myös valikoida kuka saa elää ja kuka ei. Tämähän oli myös ympäristöliikkeen guru Pentti Linkolan linja. Eugeniikan ja vanhusten lopettamisen avulla maailman väkiluku saataisiinkin laskuun. Suomessakin voitaisiin lainsäädännöllä rajoittaa lapsilukua. Sehän sopisi tällaiseen ympäristöpolitiikkaan hyvin.

Ympäristökommunistien paratiisissa kaikki olisi jaettua eikä yksityisomaisuuttakaan olisi. Tällöinhän ei tarvitse tuottaa niin paljon kuin nyt.

Näin ollen minkäänlaisilla ihmisoikeuksilla ei ole ympäristöliikkeelle minkäänlaista arvoa. Ihmisen oikeus liikkua mitätöidään jo kieltämällä minkäänlainen liikenneväline, jolla liikkuminen tapahtuu. Etenkin kansainvälinen liikkuminen halutaan kieltää kieltämällä lentäminen kokonaan. Kommunismi luonnollisesti poistaa omistusoikeuden. Eugeniikka ja muut Linkolan opit puolestaan kieltävät oikeuden elämään joiltain ihmisiltä. Sanomattakin selvää, että jo paljon lievemmät linjaukset kieltävät oikeuden mukavaan elämään. Mukavasta elämästähän syyllistetään.

Yksilönvapatta ei ympäristöparatiisissa tietenkään ole, koska jokaisen on elettävä "kestävästi" ympäristöliikkeen arvojen mukaan. Hiilijalanjäljen on oltava alle 3000 kg tai muuten on "syntinen". Mistä tahansa "synnistä" syyllistetään ja syljetään päälle.

Samalla tavalla kuin keskiaikaisessa kirkkovaltiossakin, myös ympäristöparatiisissa on käynnissä noitavaino. "Noitia" etsitään ja ilmiannetaan ympäristöliikkeen jäsenille. Heidän yksityislentojen seuraamiseen on jo olemassa internetpalvelu. Lopullisessa ympäristövaltakunnassa nämä "noidat" varmaan laitettaisiin jalkapuuhun torin keskelle syljettäviksi.

13

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ohisalolle lämmittelemään talvipakkasilla

    • Anonyymi

      Luonnon tuho ei ole mielipidekysymys .

      • Anonyymi

        Ei ole ei, mutta ympäristöliike voisi keskittyä niihin oikeasti ja nopeasti vaikuttaviin asioihin !


    • Anonyymi

      P-Koreassa ei elätetä rakkeja, ne ovat länsimaissa pahin saastuttaja ja tuhojen aiheuttaja lihansyöjinä.

      • Anonyymi

        Siellä P-Koreassahan syödäänkin kaikkea jossa on vähänkin ravintoarvoa. Koirien, kissojen, marsujen, hevosten, jne. huono vaikutus ilmastoasioihin on toki tosiasia, mutta niiden määrä ratkeaa itsestään, kun vaan alettaisiin tehdä niitä oikeita ilmastoon vaikuttavia toimenpiteitä.


    • Anonyymi

      Onhan ympäristöliike sillä tavoin ongelma itsessään, se pyrkii vähentämään haitallista kulutusta, mutta se ei tunnista myös vihreän siirtymän itsensä aiheuttamaa ympäristöhaittaa, jota ei voi pitää sen vähäisempänä kuin ilman vihersiirtymää lainkaan.

      Energian olomuotoja ei voida muuttaa toisiksi ilman että saatava hyötysuhde on aina alle yhden, valokennojenkin n. 20%, mutta edelleen niidenkin tuottaminen on ympäristöhaitta monine vaiheineen ja osahaittojen summana.

      Tai miten paluu askeettisempaan nykyisyyteen toteutuu ilman että se tuottaa äärimmäisenä tavoitteenaan monien nykyisten elinkeinojen häviämisen tai aiheuttaa elinolojen heikkenemistä kohoavien elinkustannusten muodossa.

      Tiedostava, sopeutuva ympäristöliike voisi tunnistaa vaikutuksia joita ovat erilaisten tuotteiden elinkaaren pidentäminen, uudelleenkäyttö, korjattavuus nykyisen kertakäyttökulutuksen sijaan.
      Ekologista myöskään asutus ei ole äärimmäisissä oloissa, kylmässä tai kuumassa.
      Miten näihän ympäristöliike aikoo vaikuttaa ?

    • Anonyymi

      Ilkeily ei varmaa tuo asiaasi helpotusta!
      Kun niitä pilkataan jotka ovat vastuussa ja näkevät huolta .
      Kun pitäisi enemmän kääntää ajatuksia että tarvitaanko v8 moottoria oikeasti tai kukaan yli 3. l moottoria henkilö autossa, kaikkea ihan pientä mutta ei...

      Ja kun sitä kuulee sieltä päin etteikö ilmastonmuutosta olekaan ja jos kuitenkin jossakin on ei ihmisen aiheuttamaa,
      eli sellaista kevyttä populisitista suhtautumista totuuksiin jotka eivät tule persuagendan piiristä eikö ei niin !

      • Anonyymi

        Rakkeja ei ainakaan tarvita, miksi viherpiiperöt ei keskity olennaiseen ja aloita kaikkein turhimpien ja haitallisimpien lihaa syövien petoelukoiden poistamisesta.


    • Anonyymi

      Mä arvostan ympäristöliikettä. Ilmastonmuutos, sodat, lajikato, muovimeret, sinilevät jne on todellisia uhkia.

      • Anonyymi

        Ilmastonmuutos, sodat, lajikato, muovimeret, sinilevät jne on todellisia seurauksia, mutta niiden taustalla on ihmislajin käyttäytyminen ja tavoitteet.

        Ympäristöliike keskittyy seurauksiin, ei alkusyihin ja niiden tunnistamiseen.
        Ympäristöliike nykymuodoissaan ei ratkaise tai tunnista pintavaikutuksia syvemmälle.
        Ei kannatusta


      • Anonyymi

        Pelkkää piiperöintiä, miksi eivät keskity todellisiin ongelmiin. Meriin muovia kuljettavat joet puhdistettava, sitten meret... Suomessa pahin ongelma on rakit, eikä tuollaisia lihaa syöviä haittaelukoita pidä sallia lemmikkeinä missään. Sademetsien tuhoaminen lihakarjan laitumiksi ja rakkien ruuaksi lopetettava.

        EU suunnittelee jo että aurinkosähköä tuotettaisiin Afrikassa ja tuotaisiin Eurooppaan, mutta sitä pitäisi käyttää sielläkin, aurinkosähköllä saadaan merivedestä suolatonta ja aavikot vihreiksi.


    • Anonyymi

      Sama.

      • Anonyymi

        Siis vihaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe