Pääministeri vain bilettää ja se maksaa miljardeja

Anonyymi

Pääministeri neuvotteli itse 5 miljardin suorat elvytystuet Suomesta Italian kaltaisille maille ja takasi muiden lainoja vielä enemmän. Toki samalla rahalla pääministeri sai kuvansa maailman lehtiin, . Tuokaan ei riittänyt vaan hallitus antoi Fortumin johtajille vapaat kädet pelata itselleen bonuksia ja kuinka kävi, Fortun maksaa hallituksen nukkumisen seurauksena yli kymmenen miljardia joka on taas pois veronmaksajien pussista. Suomeen rakennettiin kokonaan uusi hallintohimmeli johon saadaan palkata tuhansia poliitikkojen kavereita mitään tekemättömiin johtoportaan "töihin". Niinpä potilaat jonottavat ja vanhukset kuolevat koteihinsa kun hoitoon ei pääse... jne.

Kaikille ministerien kavereillekin on saatu vähintään jokin veronmaksajien rahoilla kustannettu avustajanpesti hankituksi joten kyllä sitä pitää juhlia. Juhlimisen pääministeri osaakin, vahinko vain, että edellisetkin juhlinnat tulivat maksamaan esim. juuri Fortumin tapauksessa miljardeja toisensa perään.

4

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko Sanna ainut ihminen Suomessa joka kuvittelee erilaisten onnettomuuksien, rajaloukkausten yms. tapahtuvan etukäteen ilmoitettuna virka-aikana. Mitä jos sairaalassa ja muualla valmiudessa toimivat lääkärit, palomiehet jne. ilmoittaisivat, että he voivat ryypätä vapaasti kaveriensa kanssa ilman mitään vaaraa jos keskiyöhön mennessä kukaan ei ole ilmoittanut mitään onnettomuutta, tulipaloa tms. tapahtuneeksi?

      Onko meillä pääministeri joka ei todellakaan ymmärrä vastuuta joka liittyy pääministerin työtehtävien hoitamiseen?

      • Anonyymi

        tämä tyyppi on laskelmoiva oman edun tavoittelija ja osaa järjstellä viherpunikeille ja kommunisteille lokoisia jatkoja. Kansa ressuka ei huomaa mikä kurjistamisen "peto" on salakavalasti saatu ujutettua suomalaisen yhteiskunnan parhaalle ja määräävälle paikalle. Vaalikarja eli kansa on itse tämän suomen rappiotilan saanut aikaan, kun edelleen antaa tuon heikkolahjaisen juokaleen johtaa ja hallita maata. Tämän sortin akka kuuluisi olla jossakin muualla, ei pääministerinä.


    • Anonyymi

      Juottavat Sannan eu:ssa känniin kun viina maistuu, miljardi velkapapereihin nimiä, sitten medialle kerrotaan silmät isoina: tehtiin hyvä sopimus. Mikä sopimus?

    • Anonyymi

      Laittoiko Marin nimensä elvytyspakettiin (joka maksoi 5 miljardia Suomen veronmaksajille) biletysillan jälkeen? Kehtasi ainakin kehua tekemäänsä sopimusta estoitta.

      Mitähän ne Turkissa ajattelee kun näkevät suomalaisen naisen vetävän viinaa ja bailaavan kännissä yö toisensa jälkeen, naisen jonka johdolla Suomi hakee Naton jäseneksi. Vaarantaako Marin Suomen jäsenyyshakemuksen? Ymmärtääkö Marin mihin hänen toimintansa voi johtaa tai on jo johtanut?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe