Jallujengi, ei jauhojengi, mutta saahan sitä pilailla, vai menikö överiksi?

Bileporukka laulaa Petri Nygårdia. Kappaleessa Onko sulla pokkaa Petri juo Jallua. Tässä yhteydessä "jallujengi" kuulostaisi kaikkein loogisimmalta. Mutta ainahan porukat tekee pilaa ja muuta vastaavaa toisista ihmisistä. Perussuomalaiset lienee eniten joutuneet tällaisen kohteeksi, joka kuitenkin luokitellaan "oikeutetuksi" ja "sallituksi", kun taas vasemmistolaiseen, ja vielä naissukupuoleen, kohdistuneena sellainen on aina 1000 x pahempi. Kollektiivinen mielensäpahoittaminen on karmivaa ja halutaan jo päitäkin vadille.

36

835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuuntelin tuon videon muutamankin kerran varmuuden vuoksi ja kyllä sieltä kuului jauhojengi aika selvästi. Ettei tässä nyt ole samanlaista selittelyn makua kun jenkeissä f..ck you Biden olikin yhtäkkiä Lets go Brandon? 😏

      • Epäselvässä puhutussa sanassa tai lauseessa on se ongelma, että sen voi tulkita juuri sellaiseksi, kuin se eri asioiden tai olosuhteiden vaikutuksesta muotoutuu. Hyvä esimerkki tästä on aavejahdissa käytettävä ghostbox, jonka älähdykset jokainen tulkitsee tilanteen/olosuhteiden ohjaamina "aaveen puheeksi". Sannan tapauksessa mennään samalla logiikalla: osa 'haluaa' kuulla "jauhojengi", koska videon halutaan vahingoittavan Sannaa ja Sannaa puolustavat haluavat kuulla jotain viatonta tai neutraalia. Omassa mielessäni saan sen kuulostamaan kummaltakin. Siksi nostin vaihtoehtoisesti esille rationaalisen ja loogisen näkökulman: Petri Nygård Jaloviina = "jallujengi".


    • Anonyymi

      Se oli jauhojengi. Älä huijaa itseäsi.

      • No sinä olet jo päättänyt miten on sanottu, vaikka et tiedä totuutta. Kuka huijaa ja ketä?


    • Anonyymi

      Jauhojengi. Intonaatio olisi aivan eri jos olisi sanonut Jallu. Siksi ne räjähti nauramaankin.

      • Yhtä hyvin ovat voineet nauraa "jallujengille".


    • Anonyymi

      Hidastuksessa sen kuulee selvästi eli jauhojengi.

      Älä nyt viitsi trollata enempää

      • Suotta paskot keskustelua, kun en ole väittänyt kumpaakaan vaihtoehtoa oikeaksi tai vääräksi, vaan tarjosin ainoastaan toista näkökulmaa. Ymmärrän, että maailmasi on mustavalkoinen, mutta yritä silti vähän sivistyä.


    • Anonyymi

      Pilailu on ihan ok, kun osapuolet ymmärtävät vitsin. Ongelma siitä tulee vain jos pahantahtoiset ja tosikot pääsevät sitä repostelemaan. Hauskasta biletyksestä voi tulla iso huumeongelma, hallitus kaatuu, ja pääministeriksi tulee joku vähälahjainen. Sellaista on elämä suomalaismetsissä.

    • Anonyymi

      𝑺𝒂𝒏𝒏𝒂 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒏 𝒏𝒂̈𝒚𝒕𝒂̈ 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒍𝒍𝒆 𝒚𝒔𝒕𝒂̈𝒗𝒂̈𝒔𝒊, 𝒏𝒊𝒊𝒏 𝒔𝒆𝒍𝒍𝒂𝒊𝒏𝒆𝒏 𝒐𝒍𝒆𝒕 𝒊𝒕𝒔𝒆𝒌𝒊𝒏.

      • Sanna Marin vain pahensi asiaa omalta kannaltaan kun yritti venkoilla tuolla "jallujengi"- väitteellä. Kyllä videolla naispuolinen bilettäjä aivan selvästi huuteli nimenomaan "jauhojengi". Miksi jauhojengi? Hyvä kysymys. Kohuvideosta sai kuvan, että kyseiset bileet olivat stimulanttihuumeilla vauhditetut tyypilliset nuorisobileet. Monilla aikuisillakin näyttää olevan vaikeuksia irrottautua tästä teinihuvista. Tyypillisesti poppareilla on näin.

        Vauhtibileitten sanotaan olevan hyvin tavallisia urbaanin nuorison keskuudessa. Eivät Sanna Marinin ystävät siis mitään kummajaisia ole. Eivät he ole pahiksia tai edes huumeraakkeja. He kuitenkin edustavat nykypäivän dekadenttia urbaanikulttuuria. Varsin selvästi Sanna Marin on jäänyt kiinni tähän urbaaniin nuorisokulttuuriin.

        Sanna Marinin puolustajat vetoavat nyt siihen, että vanhemmat sukupolvet, myös tärkeässä asemassa olleet, vauhdittivat juhlimistaan alkoholilla eli mikä tässä nyt on niin kovin paheksuttavaa? Yksi asia on. Huumeet ovat Suomessa laittomia, alkoholi ei. Kun käyttää amfetamiinia, ekstaasia tai kokaiinia niin syyllistyy lain rikkomiseen. Jos nyt kohun aiheuttaneissa vauhtibileissä on käytetty huumeita niin PÄÄMINISTERI on osallistunut laittomuuksiin vaikka ei olisi itse kamoja käyttänyt vaan ainoastaan ummistanut silmänsä niiden käytöltä. Se on poliittisen luottamuksen kannalta erittäin ikävä juttu.


    • Anonyymi

      Valitettavasti täytyy todeta, että kyllä siellä jauhojengi ainakin yhdessä kohdassa kuuluu, vierustoverina oleva nainen repeää nauramaan kun toinen hoilaa noin. Turhaa ja typerää valkopesua, ei kannata huumeidenkäyttöä (kokkeli) yhtään valkopestä, vaikka se onkin yleistä ja hyväksyttyä paremmissa piireissä.

      PM oli huumebileissä, siitä ei pääse mihinkään. Voi Sanna minkä teit.

      • Anonyymi

        Mikä video ja missä mainitsemasi kohta?


      • Anonyymi

        Mitään todisteita mistään huumeista tai niiden käyttämisestä ei edelleenkään ole esitetty, ei niin yhtään mitään. Yksi bileissä huudettu tulkinnanvarainen sana on vain yksi bileissä huudettu tulkinnanvarainan sana. Etenkin kun emme tiedä huutajan motiiivia eli ainoaa oikeaa tulkintaa, josta ei nyt ole mitään hajua.


    • Anonyymi

      Jos kyseessä ei ole "Jauhojengi" sana/ilmaisu NIIN miksei Marin sitten korjaa asiaa VAAN alkaa puolustella että "minä en ole käyttänyt huumeita..."

      https://www.youtube.com/watch?v=NZgW49QVhyc

      Hmm... Aika pahalta alkaa näyttää Sannan kannalta, vaikka hän ei itse olisikaan sekaantunut huumeisiin MUTTA se lienee selvä asia että jos tästä porukasta paljastuu huumeiden käyttäjiä jotka siis kuuluvat Suomen pääministerin kaveriporukkaan niin lienee selvä asia että lähtö tulee!

      • Anonyymi

        Marin jopa itse sanoi teille hölmöille, että kuunnelkaa. Onko liian vaikeaa?


    • Anonyymi

      Olen nähnyt alkuperäisen videon, sanotaan selvällä suomen kielellä jauhojengi ja useaan otteeseen. Lisäksi puhuttiin jotain "tuu testaa, tulee hyvä olo" eli huumeita oli.

      Sanna "Koksu" Marin puhui itsensä pussiin, kun vastasi toimittajan uteluun jauhojengistä, että ei tiedä mitä se tarkoittaa ja että ei ole huumeita vetänyt. Eli tiesi, että sillä viitataan huumeisiin.

      Naurettava akka.

      • Anonyymi

        Jep, kyllä suurin osa Suomen kansasta tietää, missä bileissä naikkonen on ollut.

        Tietääkö lapsi, aviomies ja muu perhe ja onko miten ylpeitä? Joutaisi pääministeri vaihtoon, Marin on sekaisin. Henkisesti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jep, kyllä suurin osa Suomen kansasta tietää, missä bileissä naikkonen on ollut.

        Tietääkö lapsi, aviomies ja muu perhe ja onko miten ylpeitä? Joutaisi pääministeri vaihtoon, Marin on sekaisin. Henkisesti.

        No kerrotko missä bileissä, kun kerran tiedät.


    • Anonyymi

      Olen itse filosofian maisteri, suomen kieli oli pääaineena, ja selvällä suomella sanotaan videolla 'jauhojengi'.

      Varmaan nämä jallujengistä puhujat ovat huumeita tai SDP:n linjausta puolustavia. Tai sitten vain huonon kuulon omaavia henkilöitä.

      • Filosofian maisterilla ei ole noin suppea ajatusmaailma, eikä tönkkö verbaliikka.


    • Anonyymi

      Pitää olla fyysisesti ja henkisesti sairas, että kuule jauho-sanan jallu-sanana.

      • Anonyymi

        Pitää olla henkisesti sairas, jos tavis-veeti alkaa jakelemaan mt-diagnooseja elämämkoulunpohjalta.


    • Anonyymi

      "Oon sen verran paljon kokkelia elämäni aikana vetäny, että tunnen kokkelin, kun näen kokkelin. Jos ankka sanoo "jauhojengi vittu tää tuntuu hyvältä", käyttäytyy kuin olisi pöllyissä ja pöydällä näkyy viiva jauhoa, niin veikkaisin ennemmin ankan vetävän kokkelia kuin ruokasoodaa."

      • Anonyymi

        MIssä kohtaa videolla näkyy huumeita ja niiden käyttämistä? Meinaan että sehän on sitten selvä poliisiasia jos sellaista muka näkyy? Vai ihan itsekö keksitte senkin?


    • Anonyymi
    • Tarvittiin siis tiedettä ja teknologiaa avuksi selvittämään, kumpi se on. Sen verran epäselvä ääni on videossa, että ei pysty erottamaan, sanooko ko. henkilö jauho vai jallu. Kokeilin eri äänisäätöjä Audacityllä ja myös hidastusta, niin ei siltikään tullut esille selkeästi jompi kumpi. Se on kuitenkin mahtavaa, että palstoilta löytyy porukkaa, joilla on huipputeknologiaakin tarkempi korva :D No, arvailuahan se oli kuitenkin ja kahdesta eri vaihtoehdosta on fifty-fifty mahdollisuudet arvata oikein.

    • Anonyymi

      Ei siinä ole mitään epäselvää jos sen vielä kuuntelee hidastettuna. Koeta jo vajakkidemu tajuta selvä asia.

      • Koeta jo Pikku-Veeti tajuta, etten ole ollut missään vaiheessa kummankaan sanan puolella, kun en ole pystynyt vahvistamaan kumpaakaan vaihtoehtoa. Kelasin sanaa Audacityllä, eri ääniasetuksilla ja HIDASTETTUNA, eikä tullut selkeästi jompi kumpi esille. Koeta jo kasvaa aikuiseksi, Pikku-Veeti.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Koeta jo Pikku-Veeti tajuta, etten ole ollut missään vaiheessa kummankaan sanan puolella, kun en ole pystynyt vahvistamaan kumpaakaan vaihtoehtoa. Kelasin sanaa Audacityllä, eri ääniasetuksilla ja HIDASTETTUNA, eikä tullut selkeästi jompi kumpi esille. Koeta jo kasvaa aikuiseksi, Pikku-Veeti.

        Hommaa kuulolaiteeseen uusi patteri vajakkidemu


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hommaa kuulolaiteeseen uusi patteri vajakkidemu

        Yritäpä nyt Veeti vähän rauhottua. Kokeile jotain, vaikka joogaa. Olen Perussuomalainen, enkä demu.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Yritäpä nyt Veeti vähän rauhottua. Kokeile jotain, vaikka joogaa. Olen Perussuomalainen, enkä demu.

        Spektrianalyysi tehty ihan vain varuiksi joten lopetappa valkopesu demari. SDP on nykyisin jauhojengi siitä et pääse mihinkään vämmäämällä vastaan.


    • Anonyymi

      Vedin masterointiin näytteen niin Jauhojengiä lauletaan.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1583
    2. 44
      953
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      807
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe