Väärät väitteet Israelista

KAHDEKSAN VÄÄRÄÄ JA ILKEÄÄ ISRAELIN VASTAISTA TUNNUSLAUSETTA JA MUOTISANAA
1. "Palestiinan valtio"
Itse asiassa ja laissa ei ole "Palestiinan valtiota" maailman suvereenien valtion kokonaisuuksien joukossa. Tällaista valtiota ei myöskään ole koskaan ollut olemassa.
Vaikka Palestiinan vapautusjärjestöllä (PLO) on vuodesta 1974 lähtien ollut tarkkailijan asema Yhdistyneissä Kansakunnissa tunnustettuna kansallisena vapautusliikkeenä, sen yritykset saada tunnustusta Yhdistyneiden Kansakuntien täysivaltaiseksi, äänestäväksi jäsenvaltioksi eivät ole koskaan onnistuneet.
Yhdistyneillä Kansakunnilla ei ole oikeuskelpoisuutta perustaa valtioita, vaan ainoastaan hyväksyä valtioita jäsenyyteen turvallisuusneuvoston suosituksesta. Palestiinan johto ei ole koskaan kyennyt osoittamaan YK:n turvallisuusneuvostolle, että palestiinalainen kokonaisuus täyttää yleisesti tunnustetut valtion kriteerit.
Yrittäessään ohittaa tämän esteen Palestiinan johto on vähitellen laajentanut ja parantanut tarkkailija -asemaansa ja jopa muuttanut tarkkailijavaltuuskunnansa kirkkokuntaa "Palestiinaksi". Tämä saavutettiin käynnistämällä YK: n yleiskokouksessa joukko poliittisia päätöslauselmia, jotka hyväksyttiin automaattisella enemmistöllä. Tällaiset päätöslauselmat eivät kuitenkaan ole sitovia eivätkä arvovaltaisia.
Tämä Palestiinan poliittinen harjoitus YK: n yleiskokouksessa huipentui vuonna 2012 toiseen ei-sitovaan ja ei-sitovaan päätöslauselmaan, jonka sama automaattinen poliittinen enemmistö hyväksyi, päivittääkseen asemansa Yhdistyneiden Kansakuntien "tarkkailijayksiköstä" "ei-jäseniseksi tarkkailijavaltioksi".
Vuodesta 2012 lähtien Palestiinan johto on käyttänyt tätä nimikkeistön muutosta, jolla ei ole laillista auktoriteettia, manipuloidakseen kansainvälistä yhteisöä uskomaan, että he ovat saavuttaneet valtion aseman, ja edustamaan itseään "Palestiinan valtiona".
Valitettavasti kansainvälinen yhteisö, joka on liiankin halukas hemmottelemaan palestiinalaisia, on antanut itselleen mahdollisuuden hemmotella heitä poliittisesti ja yhtyä tällaiseen fiktioon.
Tämä fiktio ei kuitenkaan ole muuttanut sitä tosiasiaa, että palestiinalaisten asema Yhdistyneissä Kansakunnissa on edelleen tarkkailijan asema.
2. "Palestiinalaishallinto"
Osana Israelin ja PLO: n välisiä rauhanprosessisopimuksia ja -sopimuksia, jotka tehtiin vuosina 1991-2000, mukaan lukien vuosien 1993-95 Oslon sopimukset, jotka kansainvälisen yhteisön johtajat allekirjoittivat ja todistivat ja jotka Yhdistyneet Kansakunnat hyväksyivät, perustettiin "palestiinalaishallinto" toimimaan itsenäisenä virastona ja hallinnoimaan niitä kiistanalaisten alueiden osia, jotka Israel siirsi sille.
Tämän palestiinalaisviraston virallinen nimi, kuten Oslon sopimuksissa sovittiin, on "Palestiinan väliaikainen itsehallintoviranomainen, valittu neuvosto ("neuvosto")", mutta se on tullut yleisemmin tunnetuksi lyhennetyllä muodollaan: "Palestiinalaishallinto".
Otsikkoa "Palestiinalaishallinto" ei koskaan hyväksytty tai perustettu Oslon sopimuksilla, ja sen käyttö on erillinen poikkeama sopimuksista.
Oslon sopimuksissa osapuolet sopivat, että P.A:lla ei hallintoviranomaisena olisi toimivaltaa ulkosuhteiden alalla, mukaan lukien suurlähetystöjen ja konsulaattien perustaminen ja diplomaattisten tehtävien hoitaminen. Samoin ne sopivat, etteivät ne toimisi, jotta ne vaikuttaisivat pysyvää asemaa koskevien neuvottelujen tulokseen.
Siksi se, että Palestiinan johto käyttää vaihtoehtoisia nimikkeitä, kuten "Palestiinan valtio" tai "Palestiinalaishallinto", on selvä ja tahallinen Palestiinan sitoumusten rikkominen Israelin kanssa allekirjoitettujen sopimusten mukaisesti sekä yritys arvioida ennalta alueiden pysyvää asemaa koskevien neuvottelujen tuloksia.
3. "Laiton miehitys"
Yli 50 vuoden ilkeän toiston ja tarkoituksellisesti harhaanjohtavan markkinoinnin aikana ilmaisusta "miehitys" on tullut yleismaailmallisesti synonyymi yksinomaan Israelin läsnäololle Juudeassa ja Samariassa.
Aseellista konfliktia koskevan kansainvälisen oikeuden ja käytännön mukaan miehitystilanne ei ole laiton. Se on hyväksytty oikeudellinen tilanne, oikeudellinen termi taiteesta, joka viittaa sodankäynnin väliaikaiseen asemaan, jossa yksi suvereeni valta miehittää aseellisen konfliktin aikana toisen suvereenin vallan alueen, kunnes konfliktin osapuolet ovat sopineet ratkaisusta. Miehittäjävallalla on sekä kansainvälisen humanitaarisen oikeuden mukaisia velvoitteita että etuoikeuksia.
"Miehitys" ei heijasta tapausta Israelin suhteen, jonka asema Juudeassa ja Samariassa ja Gazan kaistalla on ainutlaatuinen (sui generis), koska näitä alueita ei koskaan pidetty suvereenina Jordanian tai Egyptin alueena. Alueet tulivat laillisesti Israelin alaisuuteen, kun se puolusti itseään sodassa, jonka naapurit asettivat sille vuonna 1967. Alueita ei otettu tai hankittu valtioilta, joilla oli aiemmin laillinen suvereeni asema tai valta alueella, eivätkä ne sellaisenaan kuulu hyväksytyn miehityksen määritelmän piiriin.
Päinvastoin, Jordanian läsnäolo "L

26

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6. "Uudisasukkaiden väkivalta"
      Tämä ilmaus on saanut oman elämänsä osana hyväksyttyä kansainvälistä fraseologiaa, jolla pyritään halventamaan Israelia. Se yrittää luoda uuden ja ainutlaatuisen erityisesti räätälöidyn väkivallan ilmiön, jota ei ole missään muualla, ikään kuin siirtokuntien israelilaiset asukkaat olisivat kehittäneet oman ainutlaatuisen väkivallan tekniikkansa.
      Kenen tahansa, myös Israelin siirtokuntien asukkaiden, harjoittama väkivalta on laitonta, ja se on tuomittava, estettävä, tuomittava ja rangaistava. Kuitenkin pienen joukon Israelin siirtokuntien asukkaiden tällaisten tekojen erottaminen ja tämän muuttaminen kyyniseksi, kliseiseksi ja yleistetyksi ilmaisuksi, jonka tarkoituksena on tahrata koko ryhmä, osoittaa selvää poliittista puolueellisuutta, jota missä tahansa muussa tilanteessa pidettäisiin epäluottamuksen kohteena.
      7. "Vuoden 1967 rajat"
      Laajalti toistetusta, oikeudellisesti virheellisestä ja väärästä kehotuksesta Israelille "palata vuoden 1967 rajoille" on tullut palestiinalaisen kertomuksen peruselementti. Tämä on, vaikka tällaisia rajoja ei ole koskaan ollut, eikä Israelin ja palestiinalaisten välillä ole sopimusta, jossa vaaditaan tai suostutaan "vuoden 1967 rajoihin".
      Linjat, joista Israelin joukot saapuivat Länsirannalle ja Gazan kaistalle vuonna 1967, olivat vuoden 1949 aseleporajat, joita, kuten aseleposopimuksissa todetaan, ei pitänyt pitää lopullisina poliittisina rajoina.
      Vuoden 1967 sodan jälkeen YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselmassa 242 (1967) vaadittiin neuvotteluja "turvallisista ja tunnustetuista rajoista", mikä vahvisti virallisesti kansainvälisen yksimielisyyden siitä, että vuoden 1949 aseleporajauslinjoja ei koskaan pidetty turvallisina ja tunnustettuina rajoina.
      Vuosien 1993-95 Oslon sopimuksissa PLO sitoutui Palestiinan kansan nimissä neuvottelemaan "rajakysymyksestä" pysyvää asemaa koskevissa neuvotteluissa.
      Kahdenvälisiä rajoja ei voida asettaa väärillä ja harhaanjohtavilla kliseillä, jotka on luotu väärien poliittisten "tosiasioiden" selvittämiseksi. Niitä ei voida tyrkyttää kansainvälisessä yhteisössä olevien puolueellisten tahojen toiveajattelulla. Tarvitaan kaksi osapuolta neuvottelemaan rajasta niiden välillä. Kaikissa rajakysymyksiä koskevissa vakavissa neuvotteluissa on otettava huomioon aidot ja aineelliset turvallisuus-, historialliset ja demografiset tekijät, jotka ovat tarpeen vapaasti neuvoteltujen kahdenvälisten rajojen määrittämiseksi.

    • 8. "Apartheid-valtio"
      Palestiinan johto ja propagandistit, jotka pyrkivät delegitimisoimaan ja heikentämään Israelia ja edustamaan sitä laittomana ja rikollisena kokonaisuutena, toistavat yhä enemmän tätä väärää, kliseistä väitettä.
      Ilmaisua kannatti alun perin Jasser Arafat, ja kansalaisjärjestöryhmät hyväksyivät sen vuonna 2001 pidetyssä YK: n epäluotettavassa rasismikonferenssissa Durbanissa. Se yrittää tietoisesti vääristellä Israelin omaa perustuslaillista ja oikeudellista järjestelmää ja sen hallintoa alueilla kansainvälisen humanitaarisen oikeuden normien ja periaatteiden mukaisesti. Lisäksi siinä vääristellään ja heikennetään Israelin ja Palestiinan keskinäisiä sitoumuksia Oslon sopimuksissa, kunnes alueiden pysyvästä asemasta on neuvoteltu ratkaisu.
      Sellaisena se pyrkii osoittamaan väärän ja harhaanjohtavan vastaavuuden Etelä-Afrikan entisen apartheid-hallinnon kanssa.
      Tämän pahantahtoisen väitteen hyväksyminen osoittaa ymmärtämättömyyttä ja jopa täydellistä tietämättömyyttä apartheid-ilmiön hyväksyttyjen kansainvälisten määritelmien rasistisesta luonteesta ja osista. Se on yhtä lailla osoitus siitä, että Israelin valtion luonnetta avoimena, moniarvoisena ja demokraattisena yhteiskuntana ei ymmärretä entisestään ja syvemmin.
      Se, että Israelin ja sen alueiden hallinnon ja Etelä-Afrikan entisen apartheid-hallinnon välillä ei ole minkäänlaista vastaavuutta, on niin räikeää, että voidaan vain olettaa, että ne, jotka käyttävät tällaista vastaavuutta, manipuloivat tietoisesti ja tahallaan kansainvälisiä mielipiteitä ja johtavat niitä harhaan. Näin tehdessään tämän vaatimuksen kannattajat pyrkivät kyseenalaistamaan Israelin valtion olemassaolon laillisuuden ja perustan ja viime kädessä kannustamaan kansainvälisen pakotejärjestelmän määräämistä Israelia vastaan Etelä-Afrikan entistä apartheid-hallintoa vastaan nostettujen toimien mallin mukaisesti.
      Israelin vertaaminen valkoisen ylivallan vallan alla olevaan hallintoon on torjunut jyrkästi ne, jotka ymmärtävät läheisesti entistä apartheid-hallintoa, erityisesti Etelä-Afrikan asiantuntijat. Israel tunnetaan ja hyväksytään monirotuisena ja monivärisenä yhteiskuntana, ja sen arabiväestöllä on perustuslaillisesti täydellinen tasa-arvo ja sananvapaus. Se osallistuu aktiivisesti poliittiseen prosessiin, valitsee Knessetin jäsenensä ja on edustettuna Israelin hallituksessa, parlamentissa (Knesset) ja korkeimmassa oikeudessa. Jokaisella Israelin uskonnollisella yhteisöllä on oma uskonnollinen tuomioistuinjärjestelmänsä, joka soveltaa sharia-, kaanon- ja juutalaislakia.
      Israelin laki pitää juutalaisuutta, islamia ja kristinuskoa virallisina uskontoina ja takaa perustuslaillisesti täydellisen vapauden ja tasa-arvon kaikille. Tämä on toisin kuin ne arabit ja muut valtiot, joissa yksi uskonto julistetaan valtionuskonnoksi, tai länsimaat, joissa kristinuskoa pidetään hallitsevana uskontona. Se on paljon toisin kuin ne muslimimaat, kuten Iran, Pakistan ja Saudi-Arabia, joissa tietyt alueet, kaupungit ja tiet on rajoitettu "vain muslimeihin" ja joissa naisia kohdellaan toisen luokan kansalaisina ja LGBT-henkilöitä rikollisina.
      Rasismiin yllyttäminen tai harjoittaminen Israelissa on rikos, samoin kuin mikä tahansa rotuun, uskontoon, sukupuoleen tai sukupuoleen perustuva syrjintä. Israelin koulut, yliopistot ja sairaalat eivät tee eroa juutalaisten ja arabien välillä.
      Johtopäätös
      On korkea aika, että kansainvälinen yhteisö, johtajat, parlamentin jäsenet, tiedotusvälineiden edustajat sekä kansainväliset ja alueelliset järjestöt yksinkertaisesti lakkaavat antamasta väärien kliseiden ja muotisanojen sokeasti manipuloida itseään ja vaikuttaa niihin. Israelin ja palestiinalaisten välisen kiistan ratkaisutarpeiden vakava ja vilpitön huomioon ottaminen ei voi luottaa tällaisiin tunnuslauseisiin, jotka syntyvät ja joita käytetään väärän narratiivin ankaraan sanelemiseen.
      Yllä oleva luettelo toimii toivottavasti silmien avaajana niille, jotka ajattelemattomasti sallivat itsensä manipuloinnin.

      • 4. "Miehitetty palestiinalaisalue" (OPT)
        Ilmaus "miehitetty palestiinalaisalue" (OPT) on virheellinen sekä tosiasiallisesti että oikeudellisesti. Alueet eivät ole miehitettyjä eivätkä palestiinalaisia.
        Vaikka vuosina 1967–1974 YK: n asiakirjoissa käytettiin termiä "miehitetyt arabialueet", tätä muutettiin keinotekoisesti YK: n päätöslauselmissa ja asiakirjoissa poliittisesti motivoituneiden, ei-sitovien YK: n yleiskokouksen päätöslauselmien ja jatkuvan poliittisen toiston avulla, ja termi "miehitetyt palestiinalaisalueet" on saanut näkyvyyttä kansainvälisessä kielessä vuodesta 1982 lähtien.
        Ei ole koskaan ollut mitään sitovaa tai arvovaltaista kansainvälistä oikeudellista välinettä, sopimusta, toimeksiantoa, julistusta tai päätöslauselmaa, jossa todetaan, että osa Juudeasta ja Samariasta sekä Gazan kaistalta ovat palestiinalaisia. Näitä alueita ei ole koskaan laillisesti tai virallisesti nimetty "palestiinalaisalueiksi". He eivät koskaan kuuluneet mihinkään palestiinalaiseen suvereeniin kokonaisuuteen, jota ei ole koskaan ollut olemassa. eikä niitä koskaan otettu mistään palestiinalaisesta yksiköstä.
        Virheellisestä termistä "OPT" on kuitenkin tullut lingua franca kansainvälisessä yhteisössä.
        Päinvastoin, vuosien 1993-95 Oslon sopimusten nojalla PLO ja Israel ovat sitoutuneet neuvottelemaan alueiden pysyvästä asemasta. Jos ne ovat itse sitoutuneet neuvottelemaan pysyvästä asemastaan, ei voi olla logiikkaa eikä perustetta olettaa, että alueet ovat palestiinalaisia. Tästä syystä termi "miehitetty palestiinalaisalue", joka esiintyy ICRC: ssä (Punaisen Ristin kansainvälinen komitea) ja YK: n asiakirjoissa sekä maailman johtajien julistuksissa ja lausunnoissa ja kansainvälisissä päätöslauselmissa ja jopa Kansainvälisen tuomioistuimen 9. heinäkuuta 2014 antamassa neuvoa-antavassa lausunnossa Israelin turvallisuusesteestä, ei ole muuta kuin poliittinen tunnuslause.
        Näin ollen termien "palestiinalaisalueet" tai "miehitetyt palestiinalaisalueet" käyttö tai hyväksyminen tosiasiallisesti vaikuttaa näiden sovittujen neuvottelujen tulokseen ja on ristiriidassa Oslon sopimuksissa sovittujen sitoumusten kanssa ja heikentää niitä.
        On selvää, että räikeän puolueellisen ja poliittisen terminologian toistuva käyttö ei voi luoda legitimiteettiä. Se kukoistaa sellaisten alueellisten ryhmien painostuksesta, joilla on erillinen poliittinen asialista.
        5. "Uudisasukkaiden kolonialismi"
        Tämän omituisen terminologian käyttö äärivasemmistolaisten ja näennäisesti edistyksellisten elementtien keskuudessa on vain pinnallinen ja epärehellinen yritys manipuloida.
        Se tehdään käyttämällä vanhentuneita, anarkistisia ja lähes älyllisiä malleja, jotka on otettu ikivanhoista siirtomaatilanteista, jotta ne voidaan siirtää Israelin tapaukseen. Tällaisilla malleilla ei ole mitään tekemistä Lähi-idän tilanteeseen.
        Israelin syyttäminen kolonisaatiosta on yritys edustaa Israelia vilpillisesti ja keinotekoisesti samassa valossa kuin eurooppalaiset vallat, jotka asuttivat Afrikan ja Amerikan menneinä vuosisatoina. Tällainen edustus on järjetöntä ja loukkaus älykkyyttä kohtaan.
        Tämä väärä ja ilkeä syytös jättää täysin huomiotta puolustussodan olosuhteet, jotka johtivat siihen, että Israel sai vallan alueille vuonna 1967.
        Se jättää huomiotta ja heikentää YK: n keskeisiä päätöslauselmia ja allekirjoitettuja sopimuksia, joissa vaaditaan Lähi -idän kiistan neuvotteluratkaisua.
        Siinä ei oteta huomioon sitä, että sekä israelilaiset että palestiinalaiset ovat sopineet alueiden hallinnon jakamisesta odotettaessa pysyvää asemaa koskevien neuvottelujen tulosta.
        Siinä ei myöskään oteta huomioon alueen juutalaisten alkuperäiskansojen alkuperäiskansojen oikeuksia sekä juutalaisten kansainvälisesti tunnustettuja historiallisia ja oikeudellisia vaatimuksia alueesta, jotka on tunnustettu sellaisissa välineissä kuin vuoden 1917 Balfourin julistus, vuoden 1920 San Remon julistus, vuoden 1922 Kansainliiton mandaattiväline ja vahvistettu YK: n peruskirjan 80 artiklassa.
        Sitä, että Israel on perustanut siirtokuntia alueille sen kansainvälisen oikeuden mukaisten oikeuksien mukaisesti alueen hallintoviranomaisena, ei voida mitenkään pitää minkäänlaisena kolonialismina. Muun kuin yksityisomistuksessa olevan julkisen maan käyttö asuttamiseen tai maatalouteen on täysin hyväksyttyjen kansainvälisten normien mukaista, kunhan maan asemaa ei muuteta ennen sen lopullista neuvottelutulosta.
        Oslon sopimusten mukaan siirtokunnat ovat sovittu kysymys Israelin ja palestiinalaisten välisistä neuvotteluista alueiden pysyvän aseman määrittämiseksi yhdessä muiden kysymysten, kuten rajojen, pakolaisten, turvallisuuden, taloudellisten etujen ja Jerusalemin, kanssa.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        4. "Miehitetty palestiinalaisalue" (OPT)
        Ilmaus "miehitetty palestiinalaisalue" (OPT) on virheellinen sekä tosiasiallisesti että oikeudellisesti. Alueet eivät ole miehitettyjä eivätkä palestiinalaisia.
        Vaikka vuosina 1967–1974 YK: n asiakirjoissa käytettiin termiä "miehitetyt arabialueet", tätä muutettiin keinotekoisesti YK: n päätöslauselmissa ja asiakirjoissa poliittisesti motivoituneiden, ei-sitovien YK: n yleiskokouksen päätöslauselmien ja jatkuvan poliittisen toiston avulla, ja termi "miehitetyt palestiinalaisalueet" on saanut näkyvyyttä kansainvälisessä kielessä vuodesta 1982 lähtien.
        Ei ole koskaan ollut mitään sitovaa tai arvovaltaista kansainvälistä oikeudellista välinettä, sopimusta, toimeksiantoa, julistusta tai päätöslauselmaa, jossa todetaan, että osa Juudeasta ja Samariasta sekä Gazan kaistalta ovat palestiinalaisia. Näitä alueita ei ole koskaan laillisesti tai virallisesti nimetty "palestiinalaisalueiksi". He eivät koskaan kuuluneet mihinkään palestiinalaiseen suvereeniin kokonaisuuteen, jota ei ole koskaan ollut olemassa. eikä niitä koskaan otettu mistään palestiinalaisesta yksiköstä.
        Virheellisestä termistä "OPT" on kuitenkin tullut lingua franca kansainvälisessä yhteisössä.
        Päinvastoin, vuosien 1993-95 Oslon sopimusten nojalla PLO ja Israel ovat sitoutuneet neuvottelemaan alueiden pysyvästä asemasta. Jos ne ovat itse sitoutuneet neuvottelemaan pysyvästä asemastaan, ei voi olla logiikkaa eikä perustetta olettaa, että alueet ovat palestiinalaisia. Tästä syystä termi "miehitetty palestiinalaisalue", joka esiintyy ICRC: ssä (Punaisen Ristin kansainvälinen komitea) ja YK: n asiakirjoissa sekä maailman johtajien julistuksissa ja lausunnoissa ja kansainvälisissä päätöslauselmissa ja jopa Kansainvälisen tuomioistuimen 9. heinäkuuta 2014 antamassa neuvoa-antavassa lausunnossa Israelin turvallisuusesteestä, ei ole muuta kuin poliittinen tunnuslause.
        Näin ollen termien "palestiinalaisalueet" tai "miehitetyt palestiinalaisalueet" käyttö tai hyväksyminen tosiasiallisesti vaikuttaa näiden sovittujen neuvottelujen tulokseen ja on ristiriidassa Oslon sopimuksissa sovittujen sitoumusten kanssa ja heikentää niitä.
        On selvää, että räikeän puolueellisen ja poliittisen terminologian toistuva käyttö ei voi luoda legitimiteettiä. Se kukoistaa sellaisten alueellisten ryhmien painostuksesta, joilla on erillinen poliittinen asialista.
        5. "Uudisasukkaiden kolonialismi"
        Tämän omituisen terminologian käyttö äärivasemmistolaisten ja näennäisesti edistyksellisten elementtien keskuudessa on vain pinnallinen ja epärehellinen yritys manipuloida.
        Se tehdään käyttämällä vanhentuneita, anarkistisia ja lähes älyllisiä malleja, jotka on otettu ikivanhoista siirtomaatilanteista, jotta ne voidaan siirtää Israelin tapaukseen. Tällaisilla malleilla ei ole mitään tekemistä Lähi-idän tilanteeseen.
        Israelin syyttäminen kolonisaatiosta on yritys edustaa Israelia vilpillisesti ja keinotekoisesti samassa valossa kuin eurooppalaiset vallat, jotka asuttivat Afrikan ja Amerikan menneinä vuosisatoina. Tällainen edustus on järjetöntä ja loukkaus älykkyyttä kohtaan.
        Tämä väärä ja ilkeä syytös jättää täysin huomiotta puolustussodan olosuhteet, jotka johtivat siihen, että Israel sai vallan alueille vuonna 1967.
        Se jättää huomiotta ja heikentää YK: n keskeisiä päätöslauselmia ja allekirjoitettuja sopimuksia, joissa vaaditaan Lähi -idän kiistan neuvotteluratkaisua.
        Siinä ei oteta huomioon sitä, että sekä israelilaiset että palestiinalaiset ovat sopineet alueiden hallinnon jakamisesta odotettaessa pysyvää asemaa koskevien neuvottelujen tulosta.
        Siinä ei myöskään oteta huomioon alueen juutalaisten alkuperäiskansojen alkuperäiskansojen oikeuksia sekä juutalaisten kansainvälisesti tunnustettuja historiallisia ja oikeudellisia vaatimuksia alueesta, jotka on tunnustettu sellaisissa välineissä kuin vuoden 1917 Balfourin julistus, vuoden 1920 San Remon julistus, vuoden 1922 Kansainliiton mandaattiväline ja vahvistettu YK: n peruskirjan 80 artiklassa.
        Sitä, että Israel on perustanut siirtokuntia alueille sen kansainvälisen oikeuden mukaisten oikeuksien mukaisesti alueen hallintoviranomaisena, ei voida mitenkään pitää minkäänlaisena kolonialismina. Muun kuin yksityisomistuksessa olevan julkisen maan käyttö asuttamiseen tai maatalouteen on täysin hyväksyttyjen kansainvälisten normien mukaista, kunhan maan asemaa ei muuteta ennen sen lopullista neuvottelutulosta.
        Oslon sopimusten mukaan siirtokunnat ovat sovittu kysymys Israelin ja palestiinalaisten välisistä neuvotteluista alueiden pysyvän aseman määrittämiseksi yhdessä muiden kysymysten, kuten rajojen, pakolaisten, turvallisuuden, taloudellisten etujen ja Jerusalemin, kanssa.

        mistä'lie on arska taas kaivanut,
        göbbels suoltoa,
        selittämään oikeutusta juutalais fasistien terrorille...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistä'lie on arska taas kaivanut,
        göbbels suoltoa,
        selittämään oikeutusta juutalais fasistien terrorille...

        Belfourin sopimus ei taida olla laillinnen sopimus. Khazarialainen tunnetuin pankkiiri suku yms. sen järjesti ja sen vallassa maa on ollut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Belfourin sopimus ei taida olla laillinnen sopimus. Khazarialainen tunnetuin pankkiiri suku yms. sen järjesti ja sen vallassa maa on ollut.

        Estääkö "khasarialaisuus" sopimusten teon? Miten ja miksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Estääkö "khasarialaisuus" sopimusten teon? Miten ja miksi?

        Balfourin julistus, jonka perusteella juutalaiset saivat kotimaansa, tunnetaan hyvin. Mikä oli Balfourin sopimus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistä'lie on arska taas kaivanut,
        göbbels suoltoa,
        selittämään oikeutusta juutalais fasistien terrorille...

        Sinulla ei ole edes perusasioista tietoa tämän aihepiirin ympärillä.

        Et ole löytänyt vielä mitään näyttöä "juutalaisfasistien terrorista", vaikka itse olet yrittänyt päästä Hamasille hommiin juutalaisia tuhoamaan paukkuvyötä käyttäen.

        Olet samanlainen vihavasemmistolainen kuin Putin, joka väittää fasisteiksi kaikkia jotka hän haluaisi eliminoida.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Belfourin sopimus ei taida olla laillinnen sopimus. Khazarialainen tunnetuin pankkiiri suku yms. sen järjesti ja sen vallassa maa on ollut.

        Mikä "Balfourin sopimus"? Et ole tainnut viettää aikaa kirjastossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla ei ole edes perusasioista tietoa tämän aihepiirin ympärillä.

        Et ole löytänyt vielä mitään näyttöä "juutalaisfasistien terrorista", vaikka itse olet yrittänyt päästä Hamasille hommiin juutalaisia tuhoamaan paukkuvyötä käyttäen.

        Olet samanlainen vihavasemmistolainen kuin Putin, joka väittää fasisteiksi kaikkia jotka hän haluaisi eliminoida.

        putin on oikeistolainen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla ei ole edes perusasioista tietoa tämän aihepiirin ympärillä.

        Et ole löytänyt vielä mitään näyttöä "juutalaisfasistien terrorista", vaikka itse olet yrittänyt päästä Hamasille hommiin juutalaisia tuhoamaan paukkuvyötä käyttäen.

        Olet samanlainen vihavasemmistolainen kuin Putin, joka väittää fasisteiksi kaikkia jotka hän haluaisi eliminoida.

        googlasin "vihavasemmiston", kun en ikinä ole moiseen sanaan törmännyt,

        vihaa oksentava persuhan sieltä tuli vastaan,
        solvaamassa vasemmistoa, he heh...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        googlasin "vihavasemmiston", kun en ikinä ole moiseen sanaan törmännyt,

        vihaa oksentava persuhan sieltä tuli vastaan,
        solvaamassa vasemmistoa, he heh...

        Minä löysin tuolla hakusanalla lähinnä vasemmistolaisten kirjoittamia vihaviestejä.


    • Anonyymi

      "Juutalaiset eivät ole israelilaisia, terminologiat oikein, tai kirjoitatte vielä enemmän hämmennystä heidän identiteetistään.
      Israelilainen/juudalainen = etnonyymi 12 Israelin heimolle, jotka ovat polveutuneet Jaakobista
      Juudealainen = Rooman Juudean provinssin asukas kaikista roduista, sekä kreikkalais-roomalaisista, israelilaisista että kaanailaisista/edomilaisista
      juutalaisista = keskiajalta peräisin oleva termi sekarotuiset edomiitit/israelilaiset/khazar/arabit jne. jotka yleensä tunnustavat talmudista uskoa. "

      • Anonyymi

        Mistä olet kopioinut tämän tekstin, jota postaat moneen eri keskusteluun?


    • Anonyymi

      "Israelilainen/juudalainen = etnonyymi 12 Israelin heimolle, jotka ovat polveutuneet Jaakobista "

      Juutalaiset ovat polveutyneet Jaakobin neljännestä pojasta Juudasta. Mutta hän ei syntynyt keskiajalla.

    • Anonyymi

      Muslimeilla on pakkomielle vihata juutalaisia. Media on muovannut Israel vastaista asennetta vuosikymmeniä. Se on täysin valheellinen ja sanomattoman epäoikeudenmukainen Israelia kohtaan. Tarpeeksi kauan kun valheilla manipuloidaan niin niihin uskoo. Israelia ympäröi vihamieliset muslimimaat, niistä pahin Iran, joka haluaa pyyhkiä Israelin pois kartalta. Jatkuva terrorismi, ammutut raketit (Libanonista, Gazasta )välillä satoja raketteja päivässä jätetään tarkoituksella kertomatta. Sen sijaan lässytetään palestiinalaisten eli arabien itse aiheutetuista menetyksistä. Mitään oikeudentajua ei medialla ole. Terroristeja, patologisia valehtelijoita ja rikollisia eli palestiinalaisia mielistellään

      • Anonyymi

        no huh'huh,
        mitä vihapuhetta,
        rasistista vaheiden suoltoa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no huh'huh,
        mitä vihapuhetta,
        rasistista vaheiden suoltoa...

        Miksi aloittaja käyttää 777 numeroita sillä juttujen perusteella olisi 66.. oikea?
        777 oli alunperin kristittyjen raamatun kirjojen määrä ei 66 mikä on.
        Vatikani valehteli niiden muiden tuhoutuneen Alexanrian tulipalossa kun totuus on että ne piilotti ne Vatikaniin ja ne on saatu pois kätköistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no huh'huh,
        mitä vihapuhetta,
        rasistista vaheiden suoltoa...

        En kyllä huomaa tuossa vihapuhetta enkä rasististen valheiden suoltoa toisin kuin sinun viesteissäsi. Perustelujahan sinulta on ihan turha pyytää väitteillesi, kun et itsekään ymmärrä mitä kirjoitat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kyllä huomaa tuossa vihapuhetta enkä rasististen valheiden suoltoa toisin kuin sinun viesteissäsi. Perustelujahan sinulta on ihan turha pyytää väitteillesi, kun et itsekään ymmärrä mitä kirjoitat.

        todistappa väitteesi,
        jos et, niin väitteesi ovat pelkkiä rasistisia valheita,
        vihan lietsontaa...
        (niin kuin onkin).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        todistappa väitteesi,
        jos et, niin väitteesi ovat pelkkiä rasistisia valheita,
        vihan lietsontaa...
        (niin kuin onkin).

        "todistappa väitteesi,"

        Käytännössä aina kun sinulta pyytää perusteluja väitteillesi, jätät vastaamatta niihin. Et osaa kertoa, mitä tarkoitat joillain jatkuvasti käyttämilläsi sanoilla. Jatkuvasti osoitat, ettet ymmärrä kirjoitettua tekstiä, kun vastaat muiden viesteihin. Tämän parempia todisteita en nyt viitsi kaivaa esille, kun et itsekään koskaan vastaa sinulta kysyttyihin kysymyksiin.

        "jos et, niin väitteesi ovat pelkkiä rasistisia valheita,
        vihan lietsontaa...
        (niin kuin onkin)."

        Kerrotko vielä, minkä etnisen- tai rodullisen ryhmän alistamista tai tuhoamista tuo kommenttini sinuun liittyen mielestäsi tukee?


    • Anonyymi

      Ei ole olemassa mitään "palestiinan" kansaa vaan arabeja Israelia ympäröivistä maista ja heillä on taka-ajatuksena tuhota Israel ei muuta.

      • Anonyymi

        ei ole olemassa mitään israelia,
        on vain juutalaisten terroristien invaasion tuloksena israhell...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei ole olemassa mitään israelia,
        on vain juutalaisten terroristien invaasion tuloksena israhell...

        "ei ole olemassa mitään israelia,"

        Koettakaa nyt tuota "israel" sanaa, nimenomaan pienellä alkukirjaimella käyttävät keskenänne sopia, onko sellaista olemassa ja mitä sillä tarkoitatte. Sen olette tehneet erittäin selkeäksi, ettette tarkoita sillä Israelia, joka on valtio Lähi-idässä.

        Et ole vieläkään osannut kertoa, mitä tarkoitat ilmaisullasi "israhell" etkä ole osannut kertoa, keitä tarkoitat "juutalaisilla terroristeilla". Oletko itse sellainen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei ole olemassa mitään israelia,
        on vain juutalaisten terroristien invaasion tuloksena israhell...

        Viestin 27.08.2022 23:49 kysymyksiin, etenkin siihen jälkimmäiseen odotan vielä sinulta vastausta.


    • Anonyymi

      Uskon tiimoilta saa kiistellä ja väitellä maailman tappiin. Kuka oikeassa kuka väärässä, kuka sen tässä ajassa oikein osaa tuoda julki en tiedä. Jokainen uskoo johonkin, jos ei niin omiin mielipiteisiinsä.
      On sähkön siirtoon voimalinja, linja näkyy näkyykö sähkö mikä siinä on no ei näy ! Niinpä on uskottava että virta on johdoissa !
      Mutta ei hätää Jeesus pelastaa vielä tänäänkin kun USKOT hänet vapahtajaksesi.
      Itsestäsi kaikki on kiinni usko tai älä !

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe