Lintta-Mersun rengaskulut?

Anonyymi

Yhtenä iltana taisin nähdä kylällä todellisen lintta-Mersun. Auto oli erittäin matala, ja takapyörät olivat niin pahasti linkussa, että vain renkaan sisäreuna kosketti tiehen. Auton renkaat taas olivat niin leveät, että rengas tuli reilusti lokasuojan ulkopuolelle. Kun auto ajoi pieneen kuoppaan, niin rengas otti kiinni lokasuojan reunaan, jollon alkoi haista palaneen kumin käry. Mahtaisiko joku automies tietää, millaiset rengaskulut näissä nuorison suosimissa lintta-Mersuissa oikein on.

14

212

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samanlaisia lintta-Bemareitakin on paljon liikenteessä. Saksasta nuoriso niitä hakee.

  • Anonyymi

   Hauska satu. Keksi parempia juttuja, kiitos.

   • Anonyymi

    Noissa automerkeissä jousituksen rakenne on sellainen että jos auton korkeutta lasketaan liikaa, pyörä kääntyy "lintalleen" väärään asentoon. Hyvä erillisjousitus tai jäykkä akseli pitää pyörät normaalissa asennossa vaikka auto laskettaisiin maahan kiinni.


  • Anonyymi

   Nuo autothan ovat niin matalia, että hidastetöyssyissä alusta raapii asfalttia. Syyspimeällä kipinöinti on selvästi nähtävissä.

   • Anonyymi

    Soratiellä ajettaessa kipinöinti on vähäisempää varsinkin sadesäällä.


  • Anonyymi

   Kuluu ne renkaat ja auton pohjakin kun maata raapii vähän väliä. Mutta pappa betalar? Tai no ei ehkä suoraan noita automenoja, mutta vanhempien peräkammarissa kun loisii niin voi käyttää kaikki päivärahat autoon.

   • Anonyymi

    Näin minäkin olen ajatellut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin minäkin olen ajatellut.

    Voiko lintta-Mersun vaihtaa sähköautoon?


  • Anonyymi

   Ja sitten kesäyössä kuski näyttää takapenkkiläisille kuinka rattimies ajaa mutkat..ei ku helv.. PAM RYSKIS KILIN KALIN KOLIN!!

  • Anonyymi

   Eipä nuo allesulatettavat paljon maksa

  • Anonyymi

   Ei kai vaan mersussa olleet ne ilmajouset, mitkä on vähän väliä rikki.
   Se vie auton nopeasti kiinni tonttiin jos kompura ei jaksa puskea painetta.

   • Anonyymi

    Se on sitten just hyvä lintta, ei tarvi mitään jousiakaan katkoa.


  • Anonyymi

   Nyt pitää ymmärtää tekniikasta. "lintassa" olevat renkaat tuo autoa lähemmäs maanpintaa ja siten syntyy polttoaineessa säästöjä. Samoin mutkissa käytetään vain toisen puolen renkaita eli säästetään ulkokurvin renkaita. Näin isojen polttoaineiden hintojen ja kumimateriaalin kohonneiden hintojen aikoina nämä säästeliään autoilijat on meille esimerkkejä. Vihreän siirtymän vuoksi suosittelen että mahdollisimman moni siirtyy käyttämään vastaavaa konseptia.

   • Anonyymi

    Korjaan itseäni: säästetään sisäkurvin renkaita tietenkin. Koska kurveja on yleensä yhtäpaljon vasempaan ja oikeaan niin ohjauskulmia ei tarvitse tarkistaa. Kuten on ylä-ja alamäkiäkin, jolloin ilmanvastukseen ei tarvitse säätösyistä kiinnittää huomiota.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   210
   6421
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   89
   2029
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   429
   1522
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   19
   1385
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   280
   1350
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   10
   1091
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   251
   991
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   934
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   62
   863
  Aihe