Sähköauton lataaminen

Anonyymi

Ihmettelen suuresti, kun eräs pariskunta lataa sähköautoaan milloin missäkin pistokepaikalla. Nytkin oli lataus käynnissä Kaupungintalon vastapäätä olevalla parkkipaikalla.

19

804

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En ole kiinnittänyt huomiota asiaan. Nurmestalon parkkipaikalla on joskus ollut latauksessa autoja. Olkaa kärsivällisiä asian suhteen. Pitääkö sähköauton omistajalla olla oma latauspiste. Luin bensiiniautojen katoavan 15 vuodessa. Ajan silti bensiini autolla . Olen 15 vuoden kuluttua olen lähellä 70 ikä vuotta.

  • Anonyymi

   Sähköautojen omistajista on suuri osa melkoisia kelmejä, etsivät vaikka mistä ilmaista sähköä. Varmaan ilmaisen sähkön tarjoajat vähenee, kun sähkön hinta kymmenkertaistuu ja siirtohintoineen alkaa kilovatin hinta lähennellä puoltatoista euroa ensitalvena.

  • Anonyymi

   Lataan Teslani omalla pihalla. Nurmeksessa ei ole super charga mahdollisuutta. Bompalla on mahdollisuus latinkkiin, mutta ei kovin tehokasta.

   Nurmes junnaa tässäkin aisiassa jälkijunassa eikä ole houkutteleva paikka!

   • Anonyymi

    Eikös Abc;,,lle pitänyt tulla latausasema ja Nurmes talolla on kanssa. Mutta tämä pariskunta vonkaa lataukset ilmaiseksi. Alla uusi Kia Ev6. Jos on varaa sähköauto ostaa niin kyllä silloin pitää olla varaa maksaa lataamisestakin. Samoille ihmisille näkyy tarttuvan kaupoista kukkien käärepaperinippu kainaloon vaikkeivat kukkia ostakaan. Kohta varmaan ovat leipäjonossa.


  • Anonyymi

   Eipä täällä juuri kellään ole varaa ostaa sähköautoa, joten katsotaan sitten 2035 uudestaan, jos muutamalla olisi käytettynä. Loput pyöräilee tai kävelee.

   • Anonyymi

    Teslani on niin
    Älykäs


  • Anonyymi

   Eipä ainakaan vauhdita sähköautojen kauppaa sähkön hinnan kymmenkertaistuminen. Muutenkin sähköautolla varsinkin hybridillä liikkuminen on pätkätyötä, sen vuoksi ei kiinnosta hankkiminen pätkääkään. Polttomoottoriauton rattiin kun istuu, niin tietää, kuinka kauas pääsee ja huoltoasemalta saapi löpöä lisää etsimättä ja nopeasti.

  • Anonyymi

   On totta, että jos ei omaa pistoketta ole niin sähkökiesi on ihan mahdoton nurmeksessa.

   • Anonyymi

    Tuleehan niitä epäonnistuneita ostoksia välillä tehtyä, mutta siitä oppii vähitellen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuleehan niitä epäonnistuneita ostoksia välillä tehtyä, mutta siitä oppii vähitellen.

    No heillä kyllä kotona latauspiste.. facessa oikein kuvan kanssa ukko kehuskelee miten kiva on tankata ilmaista sähköä.


  • Anonyymi

   Siellä oli lataus taas käynnissä.

  • Anonyymi

   Miksi jo 40-luvulla oli käytössä tälläinen akkujen vaihtoasema:
   https://t.me/AmericanExceptionalism/34162
   Oikeasti 1900-luvun alussa oltiin paljon pidemmällä s-autojen kanssa. Sitten iskivät öljypohatat ja saivat toimillaan ajettua kaikki sähköiset autot pois markkinoilta ja omat öljyruiskut valtasivat markkinat teholähteenä autoissa. Samat Rockefellerit ovat tappaaneet kaikki keksijät, jotka yrittivät syrjäyttää polttomoottorit keksinnöillään.

   On muuten mielenkiintoista nähdä, milloin ensimmäinen juttu lähtee syyttäjälle sähkövarkaudesta, kun joku käy lataamassa autoaan väärästä pistokkeesta.

  • Anonyymi

   Sähkö-auton omistajat tulisi ladata.

  • Anonyymi

   Siellä onkin iso virrantarvis, kun sotkeutuu tällaisiin ajoneuvoihin.

  • Anonyymi

   Onhan näitä ilmaisen sähkön saajia näkynyt Lidlin parkkiksella.yks äijä pisti auton laturiin ja meni tien toisella puolella olevalle nesteelle ja toinen ukko istui autossa, kun auto oli laturissa ja veti eväitä naamaansa. Nauroin äänedn, kun menin eväitään syövän ohi. Tajuavatko lainkaan, kuinka idiooteilta näyttävät? Oisko nyt niin, ettei rahat riitä enää maksaa sähköstä, vähän kuin mersuissa ei ole vilkkuja eli rahat ei riitä enää vilkkuihin??

  • Anonyymi

   Polttomoottoriauton kun tankkaa, niin ei tarvitse ajanvietettä keksiä täytön ajaksi.

  • Anonyymi

   Kotitalous jos on pörssisähköä käyttävä, niin yksi sähköautoa käyttävälle ongelma lisää. Lataanko yöllä, vai päivällä jotta saisin halvalla ajoa kehua, muuten polttomoottori pääsee päihittämään kuluissa, hyviä yöunia.

  • Anonyymi

   Siitä se taas nähdään, kun sähköautoilijat joutuu pyytämään apua polttomoottoreilla toimivilta generaattoreilta ja hybridiautot tarvitsee myös polttomoottorin. Näihin moottoreihin voi ainoastaan luottaa, joko intoilijat uskotte.

  • Anonyymi

   Teslani on niin älykäs
   T teslisti 😇

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   334
   1481
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   61
   1174
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   959
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   928
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   83
   881
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   851
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   843
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   58
   786
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   738
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   695
  Aihe