Suuren sodan alku Euroopassa

Anonyymi

Euroopan tie tulevaisuuteen - mikä Eurooppaa odottaa

Euroopalle on avattu kaksi tietä. Toinen tie johtaa rauhaan ja toinen tie johtaa sotaan.

Paras tie Euroopalle on kääntyä väärältä tieltä, Jumalan ja Kristuksen hylkäämisen ja synnin tieltä parannuksen tielle, mennä itkien Jeesuksen ristin juurelle ja pyytää syntejään anteeksi ja pyytää, että Jumala armahtaisi ja uudestisynnyttäisi heidät Jumalan lapsiksi ja Euroopan kansat lähtisivät kulkemaan todellista parannuksen tietä Jeesuksen seurassa ja hylkäisivät synnin ja pahat teot.

Toinen tie on se, että Euroopan kansat jatkavat synnin tiellä kulkemista yhä pahempaan ja kääntävät selkänsä Jumalalle ja hylkäävät edelleen pelastuksen Kristuksessa. Synti saa silloin yhä enemmän valtaa ja synnin seuraukset ovat kauhistuttavat, josta Ukrainan sota on varoittavana esimerkkinä. Saatana saa vallan tehdä paljon pahaa Euroopan kansojen keskuudessa.

Mikäli Euroopan kansat valitsevat synnin tiellä jatkamisen yhä enemmän syntiin kietoutuneina ja luottavat ihmisvoimiin, silloin sota ei lopu Euroopasta, vaan laajenee. Silloin askeleet menevät näin: Länsi-Euroopan kansojen hallituksiin nousee vaaleissa johtajia, jotka haluavat, että Venäjä kukistetaan, alkaa kerääntyä kansojen ryhmä länteen, joka on valmis täysimittaiseen sotaan Venäjän kanssa. Aletaan varustautua täysimittaiseen sotaan. Kun Venäjä näkee tämän, Venäjä alkaa varustautua kiireellä, asetehtaita perustetaan eri puolille Venäjää ja ne alkavat tuottaa aseita ja ammuksia ja ohjuksia valtaisalla kapasiteetilla. Kun Venäjä on valmis, se julistaa liikekannallepanon ja kutsuu aseisiin ja varustaa kaksi miljoonaa miestä ja alkaa kouluttaa kiireesti lisää reserviläisiä palvelusta varten. Venäjä hyökkää kiireesti länteen ja luo voitokkaan rintaman monia Venäjän ja Valko-Venäjän rajavaltioita vastaan ja menestyy, koska Euroopan länsimaat eivät odota näin nopeaa hyökkäystä; ne luulevat, ettei Venäjä pysty varustamaan noin massiivisia joukkoja, mutta Venäjä pystyy.

Samaan aikaan Kiina valtaa Taiwanin saaren ja USA joutuu sotaan Kiinan kanssa, jolloin USA joukot vedetään kokonaan pois Euroopasta, koska Yhdysvallat ei voi taistella kahdella rintamalla yhtä aikaa. Kiina tekee myös näyttösluonteisen maihinnousun Amerikan rannikolle, jotta se saa Yhdysvaltojen vetämään myös sotajoukkoja paljon pois Euroopan ja lähi-idästä ja muualta. Kiina haluaa näin tukea Venäjää saamalla Yhdysvallat pois Venäjän vastaiselta rintamalta.

Länsi-Euroopan maat joutuvat täysin uudenlaisen tilanteen eteen; ne joutuvatkin taistelemaan yksin Venäjää vastaan ilman USA joukkoja; Nato ei voi olla mukana sodassa tässä tilanteessa. Länsi-Euroopan Venäjä vastaiset maat joutuvat nyt yhdessä taistelemaan yksin Venäjän armeijaa vastaan ilman Yhdysvaltoja, jonka asemahtiin ne luottivat. Länsi-Euroopan maat eivät myöskään saa enää Kiinasta asetuotantoon niitä komponetteja, jotka se on ostanut aiemmin Kiinasta ja se vaikeuttaa pahasti Lännen varustautumista.

Tässä on tulevaisuuden tapahtumien alkukuva: Suuren sodan alkukuva, joka ei mene lainkaan sillä tavalla, kuin Lännessä ja Suomessakin odotetaan. Suomi on vaikean tilanteen edessä; Suomeen ei riitä apuja mistään, koska Venäjä on avannut pitkän rintaman länteen ja Euroopan suurten maiden armeijoita joudutaan kiireesti yrittää koota sinne Euroopan keskeisille rintamille; tänne pohjoiseen niitä ei riitä, Suomi jää yksin. Aluksi Venäjä etenee ripeästi.

Miten sota jatkuu ja etenee, ehkä kerron siitä myöhemmin, ehkä en. Kuinka monta vuotta menee, ennen kuin tilanne menee tähän, sitäkään en kerro tarkemmin, vienee kuitenkin vuosia. Mutta sota ei lopu Ukrainassa ennen kuin tämä tapahtumien sarja alkaa tapahtumaan ja ollaan suuressa sodassa.

Euroopan eteen on asetettu kaksi tietä - kumman Eurooppa valitsee?

24

414

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Euroopan eteen on asetettu kaksi tietä - kumman Eurooppa valitsee?"

   Rauhan tie on käytännössä mahdoton toteuttaan eli valmistautukaa sotaan.

   • Anonyymi

    Venäjää pitää tuhota , muuten rauha on vain pahimman siirtämistä , lännen pitäisi nyt lopettaa pelkäämisensä ettei sota leviä , suomi voi muuten tulevaisuudessa joutua samaan asemaan.


  • Anonyymi

   Kaikki imperiumit ovat ajallaan tuhoutuneet Venäjän prosessi alkoi kun Neuvostoliitto hajosi.
   Nykyisen Venäjän osavaltiot muuttuvat itsenäisiksi valtioksi, tuolloin Suomi saa takaisin myös sodassa menetetyt alueet.
   Jeesus puhui toisen tulemisen merkkinä, kun nämä alkavat tapahtua Luuk. 21:29-"Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita. Kun näette niiden puhkeavat lehteen, te tiedätte kuin itsestään, että kesä on lähellä.
   Vertauksessa puut tarkoittaa valtioita ja lehteen puhkeaminen maan itsenäistyminen.
   Danielissa ilmoitetaan; Kuninkuus ja valta ja valtakuntien mahti kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Hänen valtakuntansa on iankaikkinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat ja tottelevat häntä.

  • Anonyymi

   Viikunapuu ei Jeesuksen puheessa tarkoita mitään muuta, kuin mitä hän sanoo. Ei ole Israelista kysymys lainkaan.

   Jeesus ei tuossa lopun ajan puheessan käyttänyt lainkaan vertauksia, vaan puhui asioista hyvin suoraan, niinpä hän tuossa puu kuvauksessaan tarkoittaa vain sitä, että kun nuo hänen kuvaamansa asiat alkavat tapahtua, silloin se sukupolvi, joka ne näkee näkee myös niiden tapahtumien päätöksen eli sen, kun Jeesus tulee perustamaan tuhatvuotisen valtakunnan.

   Siis mistä tapahtumista Jeesus tuossa edellä oli puhunut:
   ' Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
   26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.'

   Se sukupolvi, joka näkee noiden Ilmestyskirjan lopun ajan tapahtumien alkavan vyöryä maapallon yli, näkee myös niiden lopun, eli Jeesuksen tulon perustamaan tuhatvuotista valtakuntaa maan päälle.

   Tuleva Euroopan sota ei kuulu vielä noihin lopun ajan tapahtumiin lainkaan. Danielin kirja kertoo suuret lopun ajan historian aikajaksot ja Ilmestyskirja kertoo sitten yksityiskohtia noista Danielin kuvaamista suurista aikajaksoista. Danielin kirjan lopun ajan suurista lähi-idän valtioista ei yksikään ole vielä tullut.

  • Anonyymi

   Vaikka se tuontuu nyt lähes mahdottomalta, niin Venäjälle pitäisi pystyä antamaan anteeksi. Onhan Saksallekin annettu anteeksi miljoonien juutalaisten tuhominen ja Lapin polttaminen. Ruorisille on annettu anteeksi Suomen alistaminen moneski sadaksi vuodeksi. Anteeksi annon myötä tämä vastakkaisasettelu Euroopassa ainakin vähenee. Tärkeää on myös rukoilla päättäjille viisautta ja herätystä.

  • Anonyymi

   Venäjä ei ole katumassa mitään, eikä pyydä anteeksiantoa.

   Venäjä on 'saatanan ruoska' Euroopalle, koko Euroopan syntisen elämän tähden, kysymys ei siis ole Venäjän tai Ukrainan synneistä, vaan koko Euroopan synneistä.

   Eurooppa ei ole viemässä muuta maailmaa Jumalan yhteyteen, vaan pois jumalattomuuden tielle, sen Jumala haluaa pysäyttää.

   Mutta vielä on mahdollisuus, katua ja tehdä parannusta .. ehkä Jumalakin katuu silloin sitä tuhoa, jonka Hän on sallimassa tulla Euroopan ylle.

   • Anonyymi

    Da Pjotr


  • Anonyymi

   Vakavia aikoja eletään.

   Jumalattomatkin vapisevat ja alkavat epäillä oman ateistiuskonsa todellisuutta.

   Heidänkin sydämessä nousee kysymys: Entäs jos Jumala onkin.

   Jos olemattomuudesta syntynyt maailmankaikkeus ei olekaan totta.

  • Anonyymi

   Jukka Rokan unet jo 1950 luvulta ovat vakava viesti ihmiskunnalle.

   Nuo unet löytyvät esim. Jouko Pihon Profetioita 1 sieltä loppupuolelta.

   Uvat niin pitkiä, että en tänne viitä viitsi kopioida. (Ne löytyvät myös Jukka Rokan kirjasta: Lainaus kirjasta Jukka Rokka, Näkyjen ja ilmestysten maailmaa, Ari-kustannus, 1975.)

   Pieni katkelma: 'Useat Euroopan maat, samoin kaikki Pohjoismaat, olivat äkkiä tulleet kauheaksi sodan näyttämöksi. Kuin kussakin maassa mukana ollen saan katsella tuota kaameata tuhoa. Kaiken sen yksityiskohtaiseen kertomiseen ei
   kykyni riittäisi - ei myöskään paperi. Näen hirvittävää hätää ja epätoivoa. Kaikkialta kuuluu toivotonta, aivan eläimellistä
   huutoa, itkua, valitusta ja vaikerointia. Näen silpoutuneita ihmisiä, kuolevia sotilaita, raadeltuja lapsia ja vanhuksia. Kaupungit sortuvat, savupatsaat nousevat ja liekit nuoleskelevat ahnaasti joka suuntaan. Ilman täyttää pistävä ja polttava kaasumainen sumu. Atomipommeja ei kuitenkaan vielä käytetä'

   mutta pahempaa oli tulossa: 'Suurvaltojen ydinaseet olivat toiminnassa. Atomipommien pelottavat voimat raatelivat maaparkaa, repivät ja
   polttivat kaupunkeja sekä korvensivat niissä olevia kansanmassoja. Samankaltainen hävitys näytti olevan kaikkien kansakuntien yllä. Luonnonvoimien valtavat purkaukset järkyttivät maan kaikkia osia. Maanjäristykset, patojen
   sortumiset, hävittävät tulvat, palavat kaupungit, kaatuneitten suuret ruumisröykkiöt, kuolevien ja haavoittuneitten kaameat avunhuudot, niin luomakunnan historian kaiken ylittävä hävitys ja tuho vyöryi yli koko maan piirin. Tuomioitten aika oli tullut. "Oi Jumalani, onko tämä kaiken elämän loppu!?"'

   Ilmestyskirja kertoo myös hirmuisista tuomioista ihmisten synnin tähden.

   Vain Jeesuksessa ihmisellä on iankaikkinen turva, joka kestää elämässä ja kuolemassa ja iankaikkisesti.

   • Anonyymi

    Rokat meni reisille jo aikoja sitten. Hänen sepustuksessaan on kohtia jotka eivät koskaan vastanneet todellisuutta


  • Anonyymi

   Kristittyjen Jumala, toimii vieläkin samoin, kuin aikoinaan oman kansansa juutalaisten kanssa. Kun he itkien ja katuen palasivat taas ainoan elävän Jumalan luo, antoi Hän heille anteeksi ja palautti heille siunauksensa ja varjeluksensa pahaa vastaan ja he saivat taas nauttia yltäkylläisyydestä.

  • Anonyymi

   Miksi näin näyssä raunioita Suomessa?

  • Anonyymi

   Valepressa Bidenin tavoite Ukrainan rauhaan on Venäjän nykyinen aluevaltaus raja, joka mielestäni lietsoo Venäjän sota halua länteen päin, jossa Suomi joutuu lopulta kansana joko Siperiaan tai pienenä väkilukuna kidutettuna kuolemaan.

  • Anonyymi

   Toi sun larppis ei etenis noinkaan pitkälle kun otettaisiin ydinasekortti käyttöön ja larppis loppuu siihen
   Game Over

   • Anonyymi

    Ydindota ei tuhoa kaikkia maailman ihmisiä. Jää varmasti laajoja alueita, joihin ei ydinpommeja lähetetä; Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan, Austaraliaan ja myös varmasti Aasiaan.

    Eurooppa ja Pohjois-Amerikka tulevat tuhoutumaan kaikkein eniten.

    Tuho riippuu siitä, tulevatko mukaan kaikki maailman ydinasevallat vai ei.

    Ydinaseita on: Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Intia, Pakistan, Israel, Iso-Britannia, Ranska ja Pohjois-Korea.

    Näistä vakavimman uhkan aiheuttavat tietysti Venäjä, Pohjois-Korea ja Kiina.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ydindota ei tuhoa kaikkia maailman ihmisiä. Jää varmasti laajoja alueita, joihin ei ydinpommeja lähetetä; Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan, Austaraliaan ja myös varmasti Aasiaan.

    Eurooppa ja Pohjois-Amerikka tulevat tuhoutumaan kaikkein eniten.

    Tuho riippuu siitä, tulevatko mukaan kaikki maailman ydinasevallat vai ei.

    Ydinaseita on: Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Intia, Pakistan, Israel, Iso-Britannia, Ranska ja Pohjois-Korea.

    Näistä vakavimman uhkan aiheuttavat tietysti Venäjä, Pohjois-Korea ja Kiina.

    Vastakkain ovat siis ydinasevallat: Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska ja Israel ja toisella puolella mahdollisesti: Kiina, Venäjä, Pohjois-Korea, Intia ja Pakistan


  • Anonyymi

   Pitäisi muistaa, että tavallinen suomalainen ja tavallinen venäläinen eivät ole sodassa.

   Siksi tavallisten ihmisten välejä ei pitäisi sotkea tähän sotaan,

   Putinin propaganda on valehdellut raskaasti venäläiselle kansalle, joka ei seuraa ulkomaisia uutisia.

   Kun tavallinen venäläinen isä tuli Suomeen katsomaan täällä asuvaa aikuista tytärtään, niin hän oli aivan hämmästynyt siitä, että on menossa tuollainen sota. Hän oli Putinin valheiden varassa; eihän Venäjä ole sodassa.

   Uskoi sitten, kun sai nähdä, että ei vain Suomen uutiset kerro sodasta, vaan kaikki kansainväliset uutistoimistot kertovat sodasta.

   Näin Putin valehtelee Venäjän kansalle.

  • Anonyymi

   Onhan oma sukupolvemme vapaa, kun taas vanhempamme olivat orjia. Tuo ajatus synnittömyydestä ja puhtaudesta on juuri orjuutta. Siihenkö tosiaan pitäisi palata.

   Iankaikkinen Isä on eri mieltä. Hän suosittelee Maailmanlaajuista kansalaispalkkaa ja kohtuullista vapautta pienin rajoituksin.
   Nuo rajoitukset vaatii kyllä hieman sotia ja väkivaltaa ja niin vuosituhannen lopussa vapaa maailma kaatuu kun jotkut ylilyövät vapautta unohtaen viisauden asettamat rajoitukset.

   Syntiä on mikä? On menossa rakennemuutos ja vallankumouksen täydentävät lisäkohdat.
   Imaami Mahdi poistaa jopa omaisuuden ja paljon muuta tuo mukanaan. Nyt tehdään paljon pahaa jotta uudistukset saisivat vauhtia ja Imaami Mahdi voisi tulla maailmaa hallitsemaan.

   Hän on ainoa toivo paremmasta. Syntiä on mikä?
   Edellinen viisauden Aioni on vaihtunut VOIMAN AIONIKSI. Nyt tarvitaan toimia eikä puheita.

   Kaikki romahdutetaan kunnes 100 prosenttisesti kaikki anoo Imaami Mahdin valtaa.

   • Anonyymi

    Onko tuo nyt sitten islaminuskoisten vastine Antikristukselle?


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Jokaisen suomalaisen, joka rakastaa tätä maata, tulisi nyt rukouksessa kääntyä Jumalan puoleen; Taivaallisen Isän puoleen, joka haluaa armahtaa tätä kansaa ja pelastaa tämän maan.

    Tee siis parannus ja usko evankeliumi, tuo ilosanoma Jeesuksen sovituksesta; Hän on sovittanut sinunkin syntisi ja haluaa antaa sinulle iankaikkisen elämän.

    Jeesuksen omana sinä olet vapautettu synnin orjuudesta.


  • Anonyymi

   Venäjän päämäärä on Itämeren herruus, ei vähempää.

   Niinpä koko Suomen ja Ruotsin rannikko tulee Venäjän valtaamaksi.

   Baltian maat joutuvat kokonaan Venäjän valtaan jo aiemmin.

   Venäjän hyökkäys tulee yllättämään Suomen puolustuksen täydellisesti. Venäjä hyökkää ensin rannikoilta Suomeen, kun Suomi on vienyt kaikki sotavoimansa itärajalle. Suomi ei ehdi siirtää puolustustaan mitenkään puolustamaan meren rantamaita, vaan ne tulevat jäämään Venäjän haltuun.

   Ruotsi valmistautuu puolustamaan pohjoista osaa maata ja niinpä Venäjän hyökkäys koko Ruotsin rannikolta yllättää myös Ruotsin.

  • Anonyymi

   Vakavia aikoja eletään.

  • Anonyymi

   Eletään, eletään.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   225
   1995
  2. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1013
  3. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   88
   992
  4. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   147
   871
  5. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   45
   856
  6. kohta on venäjä suomen vallannut

   tuhansia kymmeniä tuhansia nuoria miehiä saapuu joka päivä venäjältä suomeen,näin ilmansotaa putin valtaa suomen.
   Ylivieska
   86
   836
  7. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   29
   831
  8. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   55
   814
  9. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   179
   813
  10. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   24
   812
  Aihe