Suuren sodan alku Euroopassa

Anonyymi

Euroopan tie tulevaisuuteen - mikä Eurooppaa odottaa

Euroopalle on avattu kaksi tietä. Toinen tie johtaa rauhaan ja toinen tie johtaa sotaan.

Paras tie Euroopalle on kääntyä väärältä tieltä, Jumalan ja Kristuksen hylkäämisen ja synnin tieltä parannuksen tielle, mennä itkien Jeesuksen ristin juurelle ja pyytää syntejään anteeksi ja pyytää, että Jumala armahtaisi ja uudestisynnyttäisi heidät Jumalan lapsiksi ja Euroopan kansat lähtisivät kulkemaan todellista parannuksen tietä Jeesuksen seurassa ja hylkäisivät synnin ja pahat teot.

Toinen tie on se, että Euroopan kansat jatkavat synnin tiellä kulkemista yhä pahempaan ja kääntävät selkänsä Jumalalle ja hylkäävät edelleen pelastuksen Kristuksessa. Synti saa silloin yhä enemmän valtaa ja synnin seuraukset ovat kauhistuttavat, josta Ukrainan sota on varoittavana esimerkkinä. Saatana saa vallan tehdä paljon pahaa Euroopan kansojen keskuudessa.

Mikäli Euroopan kansat valitsevat synnin tiellä jatkamisen yhä enemmän syntiin kietoutuneina ja luottavat ihmisvoimiin, silloin sota ei lopu Euroopasta, vaan laajenee. Silloin askeleet menevät näin: Länsi-Euroopan kansojen hallituksiin nousee vaaleissa johtajia, jotka haluavat, että Venäjä kukistetaan, alkaa kerääntyä kansojen ryhmä länteen, joka on valmis täysimittaiseen sotaan Venäjän kanssa. Aletaan varustautua täysimittaiseen sotaan. Kun Venäjä näkee tämän, Venäjä alkaa varustautua kiireellä, asetehtaita perustetaan eri puolille Venäjää ja ne alkavat tuottaa aseita ja ammuksia ja ohjuksia valtaisalla kapasiteetilla. Kun Venäjä on valmis, se julistaa liikekannallepanon ja kutsuu aseisiin ja varustaa kaksi miljoonaa miestä ja alkaa kouluttaa kiireesti lisää reserviläisiä palvelusta varten. Venäjä hyökkää kiireesti länteen ja luo voitokkaan rintaman monia Venäjän ja Valko-Venäjän rajavaltioita vastaan ja menestyy, koska Euroopan länsimaat eivät odota näin nopeaa hyökkäystä; ne luulevat, ettei Venäjä pysty varustamaan noin massiivisia joukkoja, mutta Venäjä pystyy.

Samaan aikaan Kiina valtaa Taiwanin saaren ja USA joutuu sotaan Kiinan kanssa, jolloin USA joukot vedetään kokonaan pois Euroopasta, koska Yhdysvallat ei voi taistella kahdella rintamalla yhtä aikaa. Kiina tekee myös näyttösluonteisen maihinnousun Amerikan rannikolle, jotta se saa Yhdysvaltojen vetämään myös sotajoukkoja paljon pois Euroopan ja lähi-idästä ja muualta. Kiina haluaa näin tukea Venäjää saamalla Yhdysvallat pois Venäjän vastaiselta rintamalta.

Länsi-Euroopan maat joutuvat täysin uudenlaisen tilanteen eteen; ne joutuvatkin taistelemaan yksin Venäjää vastaan ilman USA joukkoja; Nato ei voi olla mukana sodassa tässä tilanteessa. Länsi-Euroopan Venäjä vastaiset maat joutuvat nyt yhdessä taistelemaan yksin Venäjän armeijaa vastaan ilman Yhdysvaltoja, jonka asemahtiin ne luottivat. Länsi-Euroopan maat eivät myöskään saa enää Kiinasta asetuotantoon niitä komponetteja, jotka se on ostanut aiemmin Kiinasta ja se vaikeuttaa pahasti Lännen varustautumista.

Tässä on tulevaisuuden tapahtumien alkukuva: Suuren sodan alkukuva, joka ei mene lainkaan sillä tavalla, kuin Lännessä ja Suomessakin odotetaan. Suomi on vaikean tilanteen edessä; Suomeen ei riitä apuja mistään, koska Venäjä on avannut pitkän rintaman länteen ja Euroopan suurten maiden armeijoita joudutaan kiireesti yrittää koota sinne Euroopan keskeisille rintamille; tänne pohjoiseen niitä ei riitä, Suomi jää yksin. Aluksi Venäjä etenee ripeästi.

Miten sota jatkuu ja etenee, ehkä kerron siitä myöhemmin, ehkä en. Kuinka monta vuotta menee, ennen kuin tilanne menee tähän, sitäkään en kerro tarkemmin, vienee kuitenkin vuosia. Mutta sota ei lopu Ukrainassa ennen kuin tämä tapahtumien sarja alkaa tapahtumaan ja ollaan suuressa sodassa.

Euroopan eteen on asetettu kaksi tietä - kumman Eurooppa valitsee?

24

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Euroopan eteen on asetettu kaksi tietä - kumman Eurooppa valitsee?"

      Rauhan tie on käytännössä mahdoton toteuttaan eli valmistautukaa sotaan.

      • Anonyymi

        Venäjää pitää tuhota , muuten rauha on vain pahimman siirtämistä , lännen pitäisi nyt lopettaa pelkäämisensä ettei sota leviä , suomi voi muuten tulevaisuudessa joutua samaan asemaan.


    • Anonyymi

      Kaikki imperiumit ovat ajallaan tuhoutuneet Venäjän prosessi alkoi kun Neuvostoliitto hajosi.
      Nykyisen Venäjän osavaltiot muuttuvat itsenäisiksi valtioksi, tuolloin Suomi saa takaisin myös sodassa menetetyt alueet.
      Jeesus puhui toisen tulemisen merkkinä, kun nämä alkavat tapahtua Luuk. 21:29-"Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita. Kun näette niiden puhkeavat lehteen, te tiedätte kuin itsestään, että kesä on lähellä.
      Vertauksessa puut tarkoittaa valtioita ja lehteen puhkeaminen maan itsenäistyminen.
      Danielissa ilmoitetaan; Kuninkuus ja valta ja valtakuntien mahti kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Hänen valtakuntansa on iankaikkinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat ja tottelevat häntä.

    • Anonyymi

      Viikunapuu ei Jeesuksen puheessa tarkoita mitään muuta, kuin mitä hän sanoo. Ei ole Israelista kysymys lainkaan.

      Jeesus ei tuossa lopun ajan puheessan käyttänyt lainkaan vertauksia, vaan puhui asioista hyvin suoraan, niinpä hän tuossa puu kuvauksessaan tarkoittaa vain sitä, että kun nuo hänen kuvaamansa asiat alkavat tapahtua, silloin se sukupolvi, joka ne näkee näkee myös niiden tapahtumien päätöksen eli sen, kun Jeesus tulee perustamaan tuhatvuotisen valtakunnan.

      Siis mistä tapahtumista Jeesus tuossa edellä oli puhunut:
      ' Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.
      26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.'

      Se sukupolvi, joka näkee noiden Ilmestyskirjan lopun ajan tapahtumien alkavan vyöryä maapallon yli, näkee myös niiden lopun, eli Jeesuksen tulon perustamaan tuhatvuotista valtakuntaa maan päälle.

      Tuleva Euroopan sota ei kuulu vielä noihin lopun ajan tapahtumiin lainkaan. Danielin kirja kertoo suuret lopun ajan historian aikajaksot ja Ilmestyskirja kertoo sitten yksityiskohtia noista Danielin kuvaamista suurista aikajaksoista. Danielin kirjan lopun ajan suurista lähi-idän valtioista ei yksikään ole vielä tullut.

    • Anonyymi

      Vaikka se tuontuu nyt lähes mahdottomalta, niin Venäjälle pitäisi pystyä antamaan anteeksi. Onhan Saksallekin annettu anteeksi miljoonien juutalaisten tuhominen ja Lapin polttaminen. Ruorisille on annettu anteeksi Suomen alistaminen moneski sadaksi vuodeksi. Anteeksi annon myötä tämä vastakkaisasettelu Euroopassa ainakin vähenee. Tärkeää on myös rukoilla päättäjille viisautta ja herätystä.

    • Anonyymi

      Venäjä ei ole katumassa mitään, eikä pyydä anteeksiantoa.

      Venäjä on 'saatanan ruoska' Euroopalle, koko Euroopan syntisen elämän tähden, kysymys ei siis ole Venäjän tai Ukrainan synneistä, vaan koko Euroopan synneistä.

      Eurooppa ei ole viemässä muuta maailmaa Jumalan yhteyteen, vaan pois jumalattomuuden tielle, sen Jumala haluaa pysäyttää.

      Mutta vielä on mahdollisuus, katua ja tehdä parannusta .. ehkä Jumalakin katuu silloin sitä tuhoa, jonka Hän on sallimassa tulla Euroopan ylle.

      • Anonyymi

        Da Pjotr


    • Anonyymi

      Vakavia aikoja eletään.

      Jumalattomatkin vapisevat ja alkavat epäillä oman ateistiuskonsa todellisuutta.

      Heidänkin sydämessä nousee kysymys: Entäs jos Jumala onkin.

      Jos olemattomuudesta syntynyt maailmankaikkeus ei olekaan totta.

    • Anonyymi

      Jukka Rokan unet jo 1950 luvulta ovat vakava viesti ihmiskunnalle.

      Nuo unet löytyvät esim. Jouko Pihon Profetioita 1 sieltä loppupuolelta.

      Uvat niin pitkiä, että en tänne viitä viitsi kopioida. (Ne löytyvät myös Jukka Rokan kirjasta: Lainaus kirjasta Jukka Rokka, Näkyjen ja ilmestysten maailmaa, Ari-kustannus, 1975.)

      Pieni katkelma: 'Useat Euroopan maat, samoin kaikki Pohjoismaat, olivat äkkiä tulleet kauheaksi sodan näyttämöksi. Kuin kussakin maassa mukana ollen saan katsella tuota kaameata tuhoa. Kaiken sen yksityiskohtaiseen kertomiseen ei
      kykyni riittäisi - ei myöskään paperi. Näen hirvittävää hätää ja epätoivoa. Kaikkialta kuuluu toivotonta, aivan eläimellistä
      huutoa, itkua, valitusta ja vaikerointia. Näen silpoutuneita ihmisiä, kuolevia sotilaita, raadeltuja lapsia ja vanhuksia. Kaupungit sortuvat, savupatsaat nousevat ja liekit nuoleskelevat ahnaasti joka suuntaan. Ilman täyttää pistävä ja polttava kaasumainen sumu. Atomipommeja ei kuitenkaan vielä käytetä'

      mutta pahempaa oli tulossa: 'Suurvaltojen ydinaseet olivat toiminnassa. Atomipommien pelottavat voimat raatelivat maaparkaa, repivät ja
      polttivat kaupunkeja sekä korvensivat niissä olevia kansanmassoja. Samankaltainen hävitys näytti olevan kaikkien kansakuntien yllä. Luonnonvoimien valtavat purkaukset järkyttivät maan kaikkia osia. Maanjäristykset, patojen
      sortumiset, hävittävät tulvat, palavat kaupungit, kaatuneitten suuret ruumisröykkiöt, kuolevien ja haavoittuneitten kaameat avunhuudot, niin luomakunnan historian kaiken ylittävä hävitys ja tuho vyöryi yli koko maan piirin. Tuomioitten aika oli tullut. "Oi Jumalani, onko tämä kaiken elämän loppu!?"'

      Ilmestyskirja kertoo myös hirmuisista tuomioista ihmisten synnin tähden.

      Vain Jeesuksessa ihmisellä on iankaikkinen turva, joka kestää elämässä ja kuolemassa ja iankaikkisesti.

      • Anonyymi

        Rokat meni reisille jo aikoja sitten. Hänen sepustuksessaan on kohtia jotka eivät koskaan vastanneet todellisuutta


    • Anonyymi

      Kristittyjen Jumala, toimii vieläkin samoin, kuin aikoinaan oman kansansa juutalaisten kanssa. Kun he itkien ja katuen palasivat taas ainoan elävän Jumalan luo, antoi Hän heille anteeksi ja palautti heille siunauksensa ja varjeluksensa pahaa vastaan ja he saivat taas nauttia yltäkylläisyydestä.

    • Anonyymi

      Miksi näin näyssä raunioita Suomessa?

    • Anonyymi

      Valepressa Bidenin tavoite Ukrainan rauhaan on Venäjän nykyinen aluevaltaus raja, joka mielestäni lietsoo Venäjän sota halua länteen päin, jossa Suomi joutuu lopulta kansana joko Siperiaan tai pienenä väkilukuna kidutettuna kuolemaan.

    • Anonyymi

      Toi sun larppis ei etenis noinkaan pitkälle kun otettaisiin ydinasekortti käyttöön ja larppis loppuu siihen
      Game Over

      • Anonyymi

        Ydindota ei tuhoa kaikkia maailman ihmisiä. Jää varmasti laajoja alueita, joihin ei ydinpommeja lähetetä; Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan, Austaraliaan ja myös varmasti Aasiaan.

        Eurooppa ja Pohjois-Amerikka tulevat tuhoutumaan kaikkein eniten.

        Tuho riippuu siitä, tulevatko mukaan kaikki maailman ydinasevallat vai ei.

        Ydinaseita on: Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Intia, Pakistan, Israel, Iso-Britannia, Ranska ja Pohjois-Korea.

        Näistä vakavimman uhkan aiheuttavat tietysti Venäjä, Pohjois-Korea ja Kiina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ydindota ei tuhoa kaikkia maailman ihmisiä. Jää varmasti laajoja alueita, joihin ei ydinpommeja lähetetä; Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan, Austaraliaan ja myös varmasti Aasiaan.

        Eurooppa ja Pohjois-Amerikka tulevat tuhoutumaan kaikkein eniten.

        Tuho riippuu siitä, tulevatko mukaan kaikki maailman ydinasevallat vai ei.

        Ydinaseita on: Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Intia, Pakistan, Israel, Iso-Britannia, Ranska ja Pohjois-Korea.

        Näistä vakavimman uhkan aiheuttavat tietysti Venäjä, Pohjois-Korea ja Kiina.

        Vastakkain ovat siis ydinasevallat: Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska ja Israel ja toisella puolella mahdollisesti: Kiina, Venäjä, Pohjois-Korea, Intia ja Pakistan


    • Anonyymi

      Pitäisi muistaa, että tavallinen suomalainen ja tavallinen venäläinen eivät ole sodassa.

      Siksi tavallisten ihmisten välejä ei pitäisi sotkea tähän sotaan,

      Putinin propaganda on valehdellut raskaasti venäläiselle kansalle, joka ei seuraa ulkomaisia uutisia.

      Kun tavallinen venäläinen isä tuli Suomeen katsomaan täällä asuvaa aikuista tytärtään, niin hän oli aivan hämmästynyt siitä, että on menossa tuollainen sota. Hän oli Putinin valheiden varassa; eihän Venäjä ole sodassa.

      Uskoi sitten, kun sai nähdä, että ei vain Suomen uutiset kerro sodasta, vaan kaikki kansainväliset uutistoimistot kertovat sodasta.

      Näin Putin valehtelee Venäjän kansalle.

    • Anonyymi

      Onhan oma sukupolvemme vapaa, kun taas vanhempamme olivat orjia. Tuo ajatus synnittömyydestä ja puhtaudesta on juuri orjuutta. Siihenkö tosiaan pitäisi palata.

      Iankaikkinen Isä on eri mieltä. Hän suosittelee Maailmanlaajuista kansalaispalkkaa ja kohtuullista vapautta pienin rajoituksin.
      Nuo rajoitukset vaatii kyllä hieman sotia ja väkivaltaa ja niin vuosituhannen lopussa vapaa maailma kaatuu kun jotkut ylilyövät vapautta unohtaen viisauden asettamat rajoitukset.

      Syntiä on mikä? On menossa rakennemuutos ja vallankumouksen täydentävät lisäkohdat.
      Imaami Mahdi poistaa jopa omaisuuden ja paljon muuta tuo mukanaan. Nyt tehdään paljon pahaa jotta uudistukset saisivat vauhtia ja Imaami Mahdi voisi tulla maailmaa hallitsemaan.

      Hän on ainoa toivo paremmasta. Syntiä on mikä?
      Edellinen viisauden Aioni on vaihtunut VOIMAN AIONIKSI. Nyt tarvitaan toimia eikä puheita.

      Kaikki romahdutetaan kunnes 100 prosenttisesti kaikki anoo Imaami Mahdin valtaa.

      • Anonyymi

        Onko tuo nyt sitten islaminuskoisten vastine Antikristukselle?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jokaisen suomalaisen, joka rakastaa tätä maata, tulisi nyt rukouksessa kääntyä Jumalan puoleen; Taivaallisen Isän puoleen, joka haluaa armahtaa tätä kansaa ja pelastaa tämän maan.

        Tee siis parannus ja usko evankeliumi, tuo ilosanoma Jeesuksen sovituksesta; Hän on sovittanut sinunkin syntisi ja haluaa antaa sinulle iankaikkisen elämän.

        Jeesuksen omana sinä olet vapautettu synnin orjuudesta.


    • Anonyymi

      Venäjän päämäärä on Itämeren herruus, ei vähempää.

      Niinpä koko Suomen ja Ruotsin rannikko tulee Venäjän valtaamaksi.

      Baltian maat joutuvat kokonaan Venäjän valtaan jo aiemmin.

      Venäjän hyökkäys tulee yllättämään Suomen puolustuksen täydellisesti. Venäjä hyökkää ensin rannikoilta Suomeen, kun Suomi on vienyt kaikki sotavoimansa itärajalle. Suomi ei ehdi siirtää puolustustaan mitenkään puolustamaan meren rantamaita, vaan ne tulevat jäämään Venäjän haltuun.

      Ruotsi valmistautuu puolustamaan pohjoista osaa maata ja niinpä Venäjän hyökkäys koko Ruotsin rannikolta yllättää myös Ruotsin.

    • Anonyymi

      Vakavia aikoja eletään.

    • Anonyymi

      Eletään, eletään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      354
      4041
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1759
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1282
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe