Timo Eskolan ja Mauno Mattilan lähestymistavoilla suuri ero

Anonyymi

Timo Eskola kirjoittaa blogissaan nykyhallituksen menoista hyvin taustoittaen. Nuoriso on hukassa materiaalisuuden, lyhytaikaiseen työsuhteiden jne joukossa. Lukekaa itse akateemikon blogi ja miettimään. Eskola ei mässäile toisten epäonnistumisia. Kirjoittaa harkitsevasti.

Sitten on joitain jotka eivät osaa kirjoittaa hillitysti vaan lyövät lyötyä levittäen lisää kuvia. Marin on kyllä käyttäytynyt epäkypsästi. Seiska mainen toiminta ei ole uskovien tapa toimia.

5

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Setämiehet unohtavat miten irstaasti heidän ihanteena trumpista lähtien elävät.

  • Anonyymi

   Eskola onkin akateeminen

  • Anonyymi

   Setämiehet unohtavat viime vuosikymmenten miesirstaudet.

  • Anonyymi

   Ei ehkä kannata verrata Teologian tohtoria Maunoon. tämä on tieteellistä jargonia ja filosofiaa mutta lopussa on ihan asiaa.

   https://timoeskola.wordpress.com/2022/08/24/paaministeri-prekariaatti-ja-ryhmaitsekkyyden-narsismi/#more-921
   Postmoderni maailma ja porvarit ja prekariaatti tarvitsevat Jeesusta aivan samalla tavalla. Kristuksen sijaissovitus ja ristin sanoma on evankeliumin ydin kaikkina aikoina ja jokaisen ideologian kohdalla. Tarve sen kuulemiseen ei ole muuttunut. Jokainen kaipaa kuulla, että Jumala ei pysäytä ihmistä tuomittavaksi, vaikka ensimmäinen kokemus usein tuntuukin siltä. Kristus pysäyttää ihmisen armahdettavaksi. Hän kohtaa ihmisen palauttaakseen absoluutin ja uudistaakseen sen ihmisyyden, jonka perverssi vääristymä tällä hetkellä antaa todellisuudesta monille täysin virheellisen kuvan. Siksi kristillisen kirkon tulee olla rohkea ja antaa todistus kaikille sukupolville, kuulosti ihmisten aatteellinen sidonnaisuus miltä tahansa. Kirjo tuskin kuitenkaan on tänään sen laajempi kuin kaksi vuosituhatta sitten Ateenassa.

   Teksti mukailee lyhennellen artikkeliani Timo Eskola, “Euroopan faustinen sielu, postmodernismi ja prekariaatti: aatehistorian tie yhtenäiskulttuurista jälkikristilliseen aikaan ja orjakauppiaiden patsaid

  • Anonyymi

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/rjaaskel/paaministeri-marinilla-asiatonta-bailausseuraa/
   Pääministeri Marin on pyytänyt anteeksi Kesärannasta otettua asiatonta kuvaa (Linkki). Ihan yhtä hyvin hän olisi voinut pyytää anteeksi sitä, että hänellä on ollut asiattomasti käyttäytyviä vieraita juhlimassa ja kuvailemassa Kesärannassa.

   Menneinä vuosina ministerit ovat julkisuudessa käyttäytyneet vakaasti ja arvokkaasti, jos vaikkei se yksityiselämä ole kaikilta osin aina niin ihailtavaa ollutkaan. Se on pidetty ikäänkuin verhon takana. Tämä örvellyksen pimittäminen kansalta on ehkä kuitenkin vaikuttanut siihen, että ministereitä on arvostettu yli puoluerajojen ja ovat saaneet ainakin kadulla kulkea rauhassa.

   Mitä itse muistan, niin A. Stubb taisi pyrkiä ”rentouttamaan” ministerien vakaata ja arvokasta olemusta. Siitä tuli pyyhkeitä. Sanna Marin on pyrkinyt viemään tämän ”rentouttamisen” vielä pidemmälle, nyt siis osittaiseen anteeksipyyntöön asti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   184
   5840
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   561
   2586
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1809
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1249
  5. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   360
   1224
  6. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   278
   1191
  7. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   789
  8. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   235
   788
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   58
   724
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   6
   696
  Aihe