Salatussa osassa Muellerin raporttia Trumpin todettiin syyllistyneen useisiin rikoksiin.

Anonyymi

https://www.youtube.com/watch?v=xhM3b58YjcI

Oikeusministeri Willian Barr ei kuitenkaan voinut julkaista näitä syytteitä, sillä ne olivat johtaneet Trumpin erottamiseen ja tietysti Barr ja monet muutkin republikaanisen puolueen johtohahmot olisivat saaneet potkut.

Mitähän seuraamuksia Barrille tulee suunnitelmallisesta virkarikoksesta ja maanpetoksesta? Arvatkaapa.

Muellerin ja monen muun totuuden tietävän olisi tietysti itse pitänyt kertoa kansalle totuus Barrin valehtelusta.

18

146

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En tiedä juridisista seuraamuksista, mutta eiköhän tämä poliittisella tasolla ole varsin konreettinen osoitus, miten Trump käytti DOJ:ta omiin poliittisiin tarkoituksiin - mistä syyttää nyt Bidenin hallintoa.

   Mitäpä mafioso ei tekisi, kun vankila häämöttää.

   • Anonyymi

    Republikaaninen puolue käytti Trumppia hyväkseen. Siis senaatti ja kongressi ja osavaltioden hallinnot. DOJ on yksi osasto tuossa pelissä. Mukana kaikki oikeuslaitokset, Pentagon ja paljon muuta.


  • Anonyymi

   Ei sen noin yksinkertaista ole. Trumpia epäiltiin oikeuden häirinnästä (obstruction of justice), mutta liittovaltion tuomarit ja oikeusministeri William Barr oli sitä mieltä, etteivät teot täyttäneet lainkohdan tunnusmerkkejä.

   Ja vaikka olisi täyttänyt, niin virassa istuvalla presidentillä on immuniteetti rikossyytteitä vastaan. Senaatti olisi voinut panna hänet viralta, mutta oli selvää, ettei siihen poliittista tahtoa ollut. Jotkut tuomarit ovat nyt sitä mieltä, että nykyisen oikeusministerin on arvioitava Barrin päätös uudelleen.

   Liekö tuossa järkeä, sillä uusia syytteitä on riittävästi. Trumppia epäillään jälleen oikeuden häirinnästä salaisten asiakirjojen suhteen. Hän vakuutti asianajajansa välityksellä FBI:lle, ettei hänellä ole enää salaisia dokumentteja. FBI totesi sen kotietsinnässä valheeksi.

   Tällä kertaa rikostutkinta on käynnissä: 1) Capitolin tapahtumista, 2) salaisista asiakirjoista sekä 3) veropetoksesta. Kolmoskohdasta on saatu jo tunnustus Trumpin talousjohtajalta. Trump on menettänyt immuniteetin ja syytteet ovat mahdollisia.

   • Anonyymi

    Kyllä tuo Muellerin raportti ja Trumpin Venäjä-yhteyden pitää vielä tutkia puolueettomasti. Mutta ehkä se on enemmän historioitsijoiden tehtävä, ei niinkään rikos perspektiivistä. Mutta kyllä USA/maailma ansaitsee tietää, mikä on ollut totuus Venäjän roolista 2016 vaaleissa.


   • Anonyymi

    Et tainnut ymmärtää asiasta yhtikäs mitään. Selittelet jotain.


  • Anonyymi

   Siinä missä pörssibolsevikit Trumpistit, eivät onnistuneet AutokratiaUsassa, ne onnistuivat Suomessa, Suomen valtion ja eläkerahastojen täyspuhallukset, pörssirikollisille PetosKok-juristeille- ja insinööreille, KorruptioNiinistön sisäpiireille toteutettu, eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17525805/quotsuuri-puhallusquot-tehty-suomen-kansan-eli-valtion-ja-elakerahastoihin

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

   Nyt kun tuo Suomen kansan aitoon oikeusturvaan, kunnollisiin 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN ym tärkeisiin, aidon oikeusvaltion ja aidon demokratian tunnusmerkkeihin, tarkoitetut , isoimmat talousrikosten, ryöstöjen tiedot ovat kaikkien nähtävissä, karuine seurauksineen, on korkein aika kansan vaatia, isoja rikosselvityksiä niin eduskuntaan, ministeriöihin, kuin muissa valtion korkeissa viroissa, valtaa väärinkäyttäviin tahoihin.

   • Anonyymi

    Mene nyt hiiteen ton eläkejuttus kanssa. Joka ikinen päivä tunkemassa tätä saamaa kuonaa eri ketjuihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mene nyt hiiteen ton eläkejuttus kanssa. Joka ikinen päivä tunkemassa tätä saamaa kuonaa eri ketjuihin.

    Samaa mieltä! Jos minimielkkeeseen on sen verran matkaa, että joka rööristä pitää perään itkeä, voi vaan sanoa, että olis mennyt aikoinaan töihin. Itsekin tienasin kolmen ja puolen tonnin eläkkeen, panostamalla koulun jälkeen vuoden itse maksettuun kurssitukseen.


  • Anonyymi

   ylivoimainen ehdokas halutaan tyrmätä jo kehän ulkopuolella,

   • Anonyymi

    Tyrmää nyt ihan itse itsensä. Jäi juuri kiinni hyvin vakavista rikoksista noiden salaisten asiakirjojen kanssa. Eikä Trumpilla ole edes alkeellista selitystä, miksi ne olivat hänellä. Äärettömän typerää.

    Tuo usean sadan salaisen dokumentin tietovuoto aiheuttaa USA:lle mittavat, ehkä satojen miljoonien kustannukset, kun vahinkoarviot pitää tehdä ja ehkä isoja muutoksia järjestelmiiin, joista tietoja saattaa olla paljastunut.


  • Anonyymi

   Täällä näyttää olevan äärivasemmistolaisten salaliittoteoreetikkojen kokoontumisajot :D

   • Anonyymi

    Joo, että nuo jaksaa. Taas lähde on vassarit ja "salatut raportit". Samaa kuin ne "nimettömät asiantuntijat" ja "nimettömät lähteet". Näitä käytetään tyypillisesti kun halutaan uskottavuutta valheen päälle.


  • Anonyymi

   Trumpin asianajajat eivät voi enää millään tavalla puolustaa Trumpia syyllistymättä valehteluun. He eivät tiedä läheskään kaikkea mitä Trump on tehnyt.

   • Anonyymi

    Ja heti jos jää kiinni valehtelusta, Trump heittää asianajajan bussin alle. Juttujen mukaan laskutkin jää usein maksamatta. Ei mikään ihanneasiakas.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tänään julkaistaan klo 19.00 FBI:n etsintäluvan tietoja.

   Jotain varmistettuja todisteita Trumpin syyllisyydestä johonkin erittäin vakavaan rikokseen. Voi johtaa Trumpin välittömään vangitsemiseen.

   • Anonyymi

    Ei julkaistu mitään varsinaista uutta. Sitä voi päätellä, että suurin osa Trumpin varastamista salaisista dokumeteista on vielä kateissa.

    Jossakin on iso arkisto, johon on kerätty tietoja poliittista sodankäyntiä varten. Sitähän Trump teki koko virhakautensa ajan satojen avustajien kanssa.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 346
   3187
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   9
   2062
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1979
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   402
   1715
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   234
   1376
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   16
   1237
  7. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   13
   1231
  8. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   1219
  9. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1172
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   298
   952
  Aihe