Korruptiopoliitikkojen sota- ja sotebisnes pörssikeinottelu / Sveitsin pankkitilit

Anonyymi

41

889

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Näiden kanssa on jauhettu vuosia, mutta selvää ei tule. Myöskään EU ei halua tutkia korruptiota, vaan kaikki lakaistaan maton alle. Koska kaikki ovat näissä kuvioissa mukana, joka maan poliitikot, päättäjät ja yhtiöt. Kaikilla sektoreilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näiden kanssa on jauhettu vuosia, mutta selvää ei tule. Myöskään EU ei halua tutkia korruptiota, vaan kaikki lakaistaan maton alle. Koska kaikki ovat näissä kuvioissa mukana, joka maan poliitikot, päättäjät ja yhtiöt. Kaikilla sektoreilla.

    pitäis kai se tutkimus tehdä ensin niistä ISOMMISTA talousrikoksista- eikä jostain katutason tollojen 'rahanpesuista'.

    Eli jo ko. virkatoimen tutkimsksen suorittaminen on itse rikollinen jos ei lähde suuremmista rikoksista?


  • Anonyymi

   "Tutkinnantappajat asialla"!!!

   • Anonyymi

    samma ruotsiks-svenskaksi.

    koita tajuta-

    RKP on TÄN SUOMEN yksipuoluejärjestelmän "NKP".


  • Anonyymi

   Poliisi tarvitsee miljoonia koska pojat virittelee mopoja.

  • Anonyymi

   Näinä aikoina Pietarin trollitehtaalla riittää tekemistä.

   Onko sine palkattu lisää väkeä vai ylityönäkö te tätä paskaa suollatte?

  • Anonyymi

   Edelleen odotellaan, niitä isoimpien talousrikosten, korruption, veroparatiisirikollisuuden suurtutkintoja, eduskuntaan, VVM:n ja Eläkerahastojen valtavien varallisuuksien, katoamisten selvittämiseksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   Poliisilta luulisi löytyvän, sitä varten palkattu isoimpien talousrikosten, talousrikostutkintojen yksikkö, vaan keskittyvätkö vieläkin mopopoikiin ja meikkipusseihin, viekö korruptio poliisin ja supon johtoa, suojelemaan korruptio-äärioikeistoradikalisoituneita poliitikko-pörssikeinottelijoita. ÄärioikeistoKepujen Lintilän Sveitsin pankkitileistä, voisi aloittaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306527/suomesta-tehty-rahanpesuvaltio-veroparatiisimonopoleille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17325344/saavatko-koyhat-saalia-quotkuuroilla-vanhemmillaquot-kuten-veroparatiisirikolliset-korruptiopoliitikot

   Korruptiopoliitikkojen hämärät tilit Dubaissa, Sveitsin pankeissa ym verokeitaissa, kuuluvat Suomen lakien mukaan, julkiseen tietoon, kansalaisten oikeuksiin saada tietää keille heistä, vuotaa valtion ja eläkerahastojen jättivarallisuuksia ja kuinka paljon.

   https://www.aljazeera.com/opinions/2022/3/14/it-is-not-surprising-empire-stole-afghan-money

  • Anonyymi

   Mitä Usa edellä, sitä korruptio-pörssikeinottelija-poliitikot EU:ssa ja Suomessa perässä. Sanelupolitiikkaa, uhkailua, pakotteita, kiristämistä, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpitelemistä - sanalla sanoen täysin vääristynyttä "demokratia"-käsitystä.

   https://yle.fi/uutiset/3-10692326

   Siinä esimerkki kuinka Usa, uhkasi kansainvälisen rikostuomioistuimen työntekijöitä pakotteilla, jos nämä alkavat tutkimaan ja syyttämään, Usa:n vakavia sotarikoksia, lasten, siviilien ja kokonaisten kansojen murhaamisia,esim. Afghanistanissa.

  • Anonyymi

   Huomatkaa myös, että kaikki eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopuolueet, tulevat käyttämään Usa:n SotaRikosliiton VALEVASTUSTAJIA, äänestäjien houkuttelemiseksi korruptiovaaleissa ja sitä kautta äänestysprostentin korottamista, eli "laillisuuden" hakemista "päätöksilleen".

   https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000008757408.html

   Ainut aidosti toimiva keino, estää Usa:n SotaRikosliittoon pakottaminen, on lopettaa kaikki äänestäminen kaikissa korruptiovaaleissa. Muista keinoista tärkeimpiä ovat kanteiden ja syytteiden nostamiset, korruptiopoliitikkoja vastaan Kansainväliseen oikeuteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17325344/saavatko-koyhat-saalia-quotkuuroilla-vanhemmillaquot-kuten-veroparatiisirikolliset-korruptiopoliitikot

   Huomatkaa, ettei Kontula ole puuttunut, korruptiopoliitikoiden veroparatiisi-sotabisneksillä pörssikeinotteluun, ym merkittäviin ongelmiin, joita hänen asemassaan, kuuluisi tuoda esille.

  • Anonyymi

   Eikä "Suomi ole toiminut maailman lääkärinä", eikä sen pidäkään, varsinkaan oman kansamme kustannuksella, mutta NEUTRALITEETTI, eli vahvempi liittoutumattomuus, on aidon välittäjä-valtiona toimimisen, sopimisen, ym sovittelun edellytys. Siitä Kontulan olisi pitänyt myös puhua, eikä mistään oudosta "maailman lääkärinä" toimimisesta, kun se on sitä oman kansan mitätöintiä ja nujertamista, jota ei voi enää hyväksyä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-bisneksillä, oman kansamme oikeusturvattomiksi pahoinpitelemistä, jossa Kontula itse on mukana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   Se on tuota korruptiopoliitikkojen kieroutta, ettei mitään "hyvää" voida edes sanoa, ilman, ettei toisella kädellä lyödä jo lyötyjä, oikeusturvattomiksi, osattomiksi pahoinpideltyjä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   Kontula ei ole ansainnut ääniään, osakekeinottelu, kirjojen kirjoittelu ym omien urien edistämiset, olleet hänenkin pääasiallista toimintaansa, kaikki nämä vuodet, eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpiteleminen, eläkeläisköyhyys hätätilan pahentaminen, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen, puolen miljoonan eläkeläisköyhän pakottamisen jatkaminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17375752/kun-kansanmurhan-nimi-on-quotetuusquot-ja-ihmiskaupan-nimi-quottakuuelakequot

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eiks sipilä lakkauttanut koko yksikön, jotta sai toimia rauhassa? Onko se herätetty henkiin?

   • Anonyymi

    ÄärioikeistoKeskustan kansallispuku-esitykset, ovat kuin jostain keskiajalta, voiko äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, enää irvokkaammin esitellä.

    https://yle.fi/uutiset/3-8674734

    Ja ek-Yle vähättelee summia, omassa pörssikeinottelu-rahanhimossaan, kyllä siellä on verokeitaissa biljoonia, Suomen kansan valtiolle ja eläkerahastoihin, esim. 1 500€/kk Pohjoismaisiin MINIMIELÄKKEISIIN, ym aitoon oikeusturvaan, jokaiselle Suomen kansalaisille, säästämiä valtavia varallisuuksia.


  • Anonyymi

   Suomi on täysin läpimätä maa. Suhmurit ovat tuhonneet aivan kaiken. Toivottavasti päärtyvät linnaan loppuiäkseen!

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ukraina-pelleilyllä illuminaatti teki isoa tiliä sotateollisuudelleen- ja pendoliino-Saulikin pisti Suomen maksamaan Nato-bisnekselle satoja miljardeja....

    kansamme siis leipäjonoissa ja asunnottomina jne, mutta rahaa kokoomuksella jaetaan sota-peleihin, jne


  • Anonyymi

   Kukaan järkevä Suomen kansalainen, EI hyväksy heikoimpaan asemaan, oikeusturvattomiksi ja puolustuskyvyttömiksi pahoinpideltyjen, hengiltä ottamista, eli kansanmurhaamista vale-eläkekorotuksien nimellä. Pääministerin erottava.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515204/vale-elakekorotukset-eivat-ole-aitoa-oikeusturvaa-vaan-sumutusta

   Erittäin rikolliset, kansan- ja maanpetokselliset, Usan SotaRikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeet, on ESTETTÄVÄ, PERUTTAVA, Haagissa.

   Suomen kansalle toteutettava, aidon oikeusturvan 1 500€/kk suojaleläkkeet, jokaiselle puolelle miljoonalle, nälänhätään ja aliravitsemukseen, kaikkien oikeuksien puuttumiseen pahoinpidellyille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

  • Anonyymi

   verotuksessakin näyttää työaika menevän pienten yritysten kiusaamiseen, - ja samaan aikaan isot keinottelijat liikuttaa vapaasti isoja rahoja lakimiesten opastuksella edestaa, veroja maksamatta !!

  • Anonyymi

   Wau, onpa arka aihe, kun poistoja peräti 48 kpl. Näyttää siltä, että ketjussa kirjoitetaan faktaa eli tulenarkaa totuutta eliitin kusetuksesta muuten ei noin paljon poistoja.

  • Anonyymi

   Sananvapauksien estämisestä, on Suomessa tullut samanlaista, kuin Venäjällä ja AutokratiaUsassa. Tehkää valituksia Valtioneuvostoon, niiden on pakko ne ainakin käsitellä.

   https://www.aljazeera.com/news/2022/8/10/china-accuses-us-as-main-instigator-of-the-war-in-ukraine

   Veroparatiisihävittäjät metelöivät Pirkanmaan ilmatilassa, äärioikeiston pörssirikollisten hanke, kuuluisi jo perua.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Outo tilanne, kun suuret rahat liikkuu vapaasti ja esim. suomessa jättävät verot maksamatta!!

   Mutta esim pikku-yrityksiä jahdataan ja tehdään monesti pieni liiketoiminta hankalaksi.
   ;Miksi verottajan aikaa tuhlatan pieniin veronmaksajiin??

   Ja pankit vahtii muutaman tonnin talletuksia, nostoja jne.. Mutta samaan aikaan iso raha kulkee sinne tänne vapaasti.. Oikestaan huvittava tilanne ! Tai säälittävä, kun köyhiä vahditaan. Ja roistot liikkuu vapaasti suurine rahoineen..

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Paljonko Usan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneet, PetosKok-juristi-insinööri-ym pörssikeinottelijat, ovat luvanneet korruptiopoliitikoille, sotarikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeiden edistämisistä, sopii kysyä. KorruptioKaikkosenHaaviston naamoja kun katsoo, niin häpeä paistaa niistä läpi.

   https://www.wsws.org/en/topics/event/raqqa-mosul

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

   Pelkkää äärioikeiston pörssirikollisten mainontaa EK-yle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

   Supo ja poliisi suojelevat isoimpia talousrikollisia, korruptiota eduskunnassa, ministeriöissä ym valtion virkoja, sisäpiiriensä isoon pörssirikollisuuteen, käyttävissä tahoissa, omien huippupalkkojensa ja uranousujensa eli korruption takia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   illuminati

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   246
   2340
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1950
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1519
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   91
   1416
  5. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   275
   1415
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1303
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   129
   1275
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   120
   1113
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   67
   1012
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   83
   993
  Aihe