Korruptiopoliitikkojen sota- ja sotebisnes pörssikeinottelu / Sveitsin pankkitilit

Anonyymi

48

1247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Näiden kanssa on jauhettu vuosia, mutta selvää ei tule. Myöskään EU ei halua tutkia korruptiota, vaan kaikki lakaistaan maton alle. Koska kaikki ovat näissä kuvioissa mukana, joka maan poliitikot, päättäjät ja yhtiöt. Kaikilla sektoreilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näiden kanssa on jauhettu vuosia, mutta selvää ei tule. Myöskään EU ei halua tutkia korruptiota, vaan kaikki lakaistaan maton alle. Koska kaikki ovat näissä kuvioissa mukana, joka maan poliitikot, päättäjät ja yhtiöt. Kaikilla sektoreilla.

        pitäis kai se tutkimus tehdä ensin niistä ISOMMISTA talousrikoksista- eikä jostain katutason tollojen 'rahanpesuista'.

        Eli jo ko. virkatoimen tutkimsksen suorittaminen on itse rikollinen jos ei lähde suuremmista rikoksista?


    • Anonyymi

      "Tutkinnantappajat asialla"!!!

      • Anonyymi

        samma ruotsiks-svenskaksi.

        koita tajuta-

        RKP on TÄN SUOMEN yksipuoluejärjestelmän "NKP".


    • Anonyymi

      Poliisi tarvitsee miljoonia koska pojat virittelee mopoja.

    • Anonyymi

      Näinä aikoina Pietarin trollitehtaalla riittää tekemistä.

      Onko sine palkattu lisää väkeä vai ylityönäkö te tätä paskaa suollatte?

    • Anonyymi

      Edelleen odotellaan, niitä isoimpien talousrikosten, korruption, veroparatiisirikollisuuden suurtutkintoja, eduskuntaan, VVM:n ja Eläkerahastojen valtavien varallisuuksien, katoamisten selvittämiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      Poliisilta luulisi löytyvän, sitä varten palkattu isoimpien talousrikosten, talousrikostutkintojen yksikkö, vaan keskittyvätkö vieläkin mopopoikiin ja meikkipusseihin, viekö korruptio poliisin ja supon johtoa, suojelemaan korruptio-äärioikeistoradikalisoituneita poliitikko-pörssikeinottelijoita. ÄärioikeistoKepujen Lintilän Sveitsin pankkitileistä, voisi aloittaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306527/suomesta-tehty-rahanpesuvaltio-veroparatiisimonopoleille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17325344/saavatko-koyhat-saalia-quotkuuroilla-vanhemmillaquot-kuten-veroparatiisirikolliset-korruptiopoliitikot

      Korruptiopoliitikkojen hämärät tilit Dubaissa, Sveitsin pankeissa ym verokeitaissa, kuuluvat Suomen lakien mukaan, julkiseen tietoon, kansalaisten oikeuksiin saada tietää keille heistä, vuotaa valtion ja eläkerahastojen jättivarallisuuksia ja kuinka paljon.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2022/3/14/it-is-not-surprising-empire-stole-afghan-money

    • Anonyymi

      Mitä Usa edellä, sitä korruptio-pörssikeinottelija-poliitikot EU:ssa ja Suomessa perässä. Sanelupolitiikkaa, uhkailua, pakotteita, kiristämistä, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpitelemistä - sanalla sanoen täysin vääristynyttä "demokratia"-käsitystä.

      https://yle.fi/uutiset/3-10692326

      Siinä esimerkki kuinka Usa, uhkasi kansainvälisen rikostuomioistuimen työntekijöitä pakotteilla, jos nämä alkavat tutkimaan ja syyttämään, Usa:n vakavia sotarikoksia, lasten, siviilien ja kokonaisten kansojen murhaamisia,esim. Afghanistanissa.

    • Anonyymi

      Huomatkaa myös, että kaikki eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopuolueet, tulevat käyttämään Usa:n SotaRikosliiton VALEVASTUSTAJIA, äänestäjien houkuttelemiseksi korruptiovaaleissa ja sitä kautta äänestysprostentin korottamista, eli "laillisuuden" hakemista "päätöksilleen".

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000008757408.html

      Ainut aidosti toimiva keino, estää Usa:n SotaRikosliittoon pakottaminen, on lopettaa kaikki äänestäminen kaikissa korruptiovaaleissa. Muista keinoista tärkeimpiä ovat kanteiden ja syytteiden nostamiset, korruptiopoliitikkoja vastaan Kansainväliseen oikeuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17325344/saavatko-koyhat-saalia-quotkuuroilla-vanhemmillaquot-kuten-veroparatiisirikolliset-korruptiopoliitikot

      Huomatkaa, ettei Kontula ole puuttunut, korruptiopoliitikoiden veroparatiisi-sotabisneksillä pörssikeinotteluun, ym merkittäviin ongelmiin, joita hänen asemassaan, kuuluisi tuoda esille.

    • Anonyymi

      Eikä "Suomi ole toiminut maailman lääkärinä", eikä sen pidäkään, varsinkaan oman kansamme kustannuksella, mutta NEUTRALITEETTI, eli vahvempi liittoutumattomuus, on aidon välittäjä-valtiona toimimisen, sopimisen, ym sovittelun edellytys. Siitä Kontulan olisi pitänyt myös puhua, eikä mistään oudosta "maailman lääkärinä" toimimisesta, kun se on sitä oman kansan mitätöintiä ja nujertamista, jota ei voi enää hyväksyä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-bisneksillä, oman kansamme oikeusturvattomiksi pahoinpitelemistä, jossa Kontula itse on mukana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

      Se on tuota korruptiopoliitikkojen kieroutta, ettei mitään "hyvää" voida edes sanoa, ilman, ettei toisella kädellä lyödä jo lyötyjä, oikeusturvattomiksi, osattomiksi pahoinpideltyjä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Kontula ei ole ansainnut ääniään, osakekeinottelu, kirjojen kirjoittelu ym omien urien edistämiset, olleet hänenkin pääasiallista toimintaansa, kaikki nämä vuodet, eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpiteleminen, eläkeläisköyhyys hätätilan pahentaminen, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen, puolen miljoonan eläkeläisköyhän pakottamisen jatkaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17375752/kun-kansanmurhan-nimi-on-quotetuusquot-ja-ihmiskaupan-nimi-quottakuuelakequot

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eiks sipilä lakkauttanut koko yksikön, jotta sai toimia rauhassa? Onko se herätetty henkiin?

      • Anonyymi

        ÄärioikeistoKeskustan kansallispuku-esitykset, ovat kuin jostain keskiajalta, voiko äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, enää irvokkaammin esitellä.

        https://yle.fi/uutiset/3-8674734

        Ja ek-Yle vähättelee summia, omassa pörssikeinottelu-rahanhimossaan, kyllä siellä on verokeitaissa biljoonia, Suomen kansan valtiolle ja eläkerahastoihin, esim. 1 500€/kk Pohjoismaisiin MINIMIELÄKKEISIIN, ym aitoon oikeusturvaan, jokaiselle Suomen kansalaisille, säästämiä valtavia varallisuuksia.


    • Anonyymi

      Suomi on täysin läpimätä maa. Suhmurit ovat tuhonneet aivan kaiken. Toivottavasti päärtyvät linnaan loppuiäkseen!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ukraina-pelleilyllä illuminaatti teki isoa tiliä sotateollisuudelleen- ja pendoliino-Saulikin pisti Suomen maksamaan Nato-bisnekselle satoja miljardeja....

        kansamme siis leipäjonoissa ja asunnottomina jne, mutta rahaa kokoomuksella jaetaan sota-peleihin, jne


    • Anonyymi

      Kukaan järkevä Suomen kansalainen, EI hyväksy heikoimpaan asemaan, oikeusturvattomiksi ja puolustuskyvyttömiksi pahoinpideltyjen, hengiltä ottamista, eli kansanmurhaamista vale-eläkekorotuksien nimellä. Pääministerin erottava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515204/vale-elakekorotukset-eivat-ole-aitoa-oikeusturvaa-vaan-sumutusta

      Erittäin rikolliset, kansan- ja maanpetokselliset, Usan SotaRikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeet, on ESTETTÄVÄ, PERUTTAVA, Haagissa.

      Suomen kansalle toteutettava, aidon oikeusturvan 1 500€/kk suojaleläkkeet, jokaiselle puolelle miljoonalle, nälänhätään ja aliravitsemukseen, kaikkien oikeuksien puuttumiseen pahoinpidellyille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

    • Anonyymi

      verotuksessakin näyttää työaika menevän pienten yritysten kiusaamiseen, - ja samaan aikaan isot keinottelijat liikuttaa vapaasti isoja rahoja lakimiesten opastuksella edestaa, veroja maksamatta !!

    • Anonyymi

      Wau, onpa arka aihe, kun poistoja peräti 48 kpl. Näyttää siltä, että ketjussa kirjoitetaan faktaa eli tulenarkaa totuutta eliitin kusetuksesta muuten ei noin paljon poistoja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Outo tilanne, kun suuret rahat liikkuu vapaasti ja esim. suomessa jättävät verot maksamatta!!

      Mutta esim pikku-yrityksiä jahdataan ja tehdään monesti pieni liiketoiminta hankalaksi.
      ;Miksi verottajan aikaa tuhlatan pieniin veronmaksajiin??

      Ja pankit vahtii muutaman tonnin talletuksia, nostoja jne.. Mutta samaan aikaan iso raha kulkee sinne tänne vapaasti.. Oikestaan huvittava tilanne ! Tai säälittävä, kun köyhiä vahditaan. Ja roistot liikkuu vapaasti suurine rahoineen..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Paljonko Usan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneet, PetosKok-juristi-insinööri-ym pörssikeinottelijat, ovat luvanneet korruptiopoliitikoille, sotarikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeiden edistämisistä, sopii kysyä. KorruptioKaikkosenHaaviston naamoja kun katsoo, niin häpeä paistaa niistä läpi.

      https://www.wsws.org/en/topics/event/raqqa-mosul

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

      Pelkkää äärioikeiston pörssirikollisten mainontaa EK-yle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      Supo ja poliisi suojelevat isoimpia talousrikollisia, korruptiota eduskunnassa, ministeriöissä ym valtion virkoja, sisäpiiriensä isoon pörssirikollisuuteen, käyttävissä tahoissa, omien huippupalkkojensa ja uranousujensa eli korruption takia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      illuminati

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Eurostatilta historiallisen huonot, hälyyttävät lukemat, Suomen eläkeläisköyhyys hätätilan pahenemisesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 63 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1696
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      737
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe