Koettakaa kestää hyvät älykkäät suomalaiset

Anonyymi

Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023, ja niissä valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Sen jälkeen voimme pyyhkiä hikikarpalot otsaltamme ja aloittaa työt tuhotun Suomen jälleenrakentamiseksi. Häpeään ei kuitenkaan ole aihetta sillä me emme voi ottaa vastuuta tämän hallituksen sairaasta maailmankatsomuksesta. Malttia,, niin kyllä se tulevaisuus tästä vielä kirkastuu.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älykkäät ovat myös huomanneet, että vaalituloksia väärennetään.

      • Anonyymi

        Tosin vain venäjällä.


      • Miten tämä huomaaminen on tapahtunut, jos oletetaan että puhut Suomesta?

        Ainakaan Tissin lähettämät ääntenlaskijatytöt eivät löytäneet tuloksista olennaisia virheitä.


    • Anonyymi

      Onneksi hoksasin luopua äänestämisestä jo vuosia sitten. Noiden klovnien tempauksia on hauskaa seurata katsomosta .

    • Anonyymi

      Äänestämällä eduskuntavaaleissa ei tavis pysty muuttamaan koskaan yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Ikävä kyllä; puhut totta.


      • Anonyymi

        Ei niin ja siksi ne äänestykset voisikin laittaa 1.4.23 olisi edes päivä oikea sille mitä tuleman pitää.


    • Anonyymi

      Todennäköisesti seuraava eduskunta ja hallitus ovat vielä huonompia kuin nykyiset.

    • Anonyymi

      MUUTOS TULEE VAIN VAIHTAMALLA KOKO EDUSKUNTA ei se voi huonommaksikaan enään tästä mennä !

      • Vaihtamiseen on kaksi tapaa:

        1. V. V. Putin suorittaa vaihdon. Ei näytä mahdolliselta, sillä Suomen suunnalla ei hänellä ole enää joukkoja operaatioon. Eikä hänkään vaihtaisi koko eduskuntaa, vaan jättäisi yhden vaihtamatta.

        2. Suomen kansa päättää vaihtaa koko eduskunnan vaaleissa. Ei lainkaan todennäköistä, mutta teknisesti toki mahdollista.


    • Anonyymi

      Suomalaisista enemmistö halusi NATOON ja ei taida tulla järkiinsä ensi vaaleihin mennessä. Talous valitettavasti on menossa hyvää vauhtia hunningolle.
      Pelkästään niiden vahinkojen korjaus, mitä taloudelle on jo tehty, korjaaminen kestää pitkään. Mutta alamäki taloudessa on vielä menossa, eikä oikaisua taida olla näköpiirissä.
      Suomen kansa maksaa näitä viuluja kauan, mutta valtion ylin johto bilettää erilaisten päihteiden voimalla.
      Suomi on kohta suossa.

    • Tsih.....Maailman hallitus on se mikä Suomea johtaa tulevaisuudessa virallisesti.. Tällä hetkellä epävirallisesti.

      Kaikkien suurien puolueiden johto on wef: n listoilla.

      • Anonyymi

        Älykkäät suomalaiset eivät usko älyttömiin salaliittovouhotuksiin,
        eivätkö öyhötä tällä roskapalstalla omista harhoistaan.


      • Ja maailma luotiin noin 6000 vuotta sitten, eikös vain?


    • Anonyymi

      Sähkön hinta ei silti alene.

      • Anonyymi

        Maaliskuussa 2022 mennessä Suomessa oli julkaistu maatuulivoimahankkeita noin 44466 megawattia (MW). Merelle suunniteltuja hankkeita 9 905 MW.

        Voisiko olla vaikuttamatta sähkön hintaan kun alkavat rakentaa?


      • Anonyymi

        Ranska maksamaan osan Suomen sähköstä eihän ne perkeleen tunarit saa ikinä valmiiksi sitä voimalaitosta. Politiikot on rosvoja


    • Anonyymi

      Suomalaiset ovat tyhmiä joten se ei voi saada aikaiseksi älykästä eduskuntaa ja hallitusta.puolueita saisi olla korkeintaan 4. Näin siihkaksi hahautuva eduskunta ei voi toimia niin, että sen ratkaisut olisivat tyydyttäviä kenelläkään. Kaikki saavat pelkkiä laihoja kompromisseja.

      • Anonyymi

        Älykäs ehkä osaisi kirjoittaa omaa äidinkieltään. Sinä et osaa.


    • Anonyymi

      Jos äänestämällä voisi vaikuttaa se olisi kiellettyä.

      • Anonyymi

        Värvätkööt samat Kiinan ja Pakistanin hakkerit kuin vaalivilppi-Biden.


    • Anonyymi

      Sen jälkeen vaalitulos mitätöidään kuten ennenkin.

    • Anonyymi

      Oulun vaalipiirissä en ole huomannut yhdenkään isänmaallisen puoleen ehdokkaan asettuneen vielä ehdolle. Vapauden liitto voisi olla se tuleva äänestyksen kohde, kun edellinen 15 vuotta äänestämäni puolue petti äänestäjät.

    • Anonyymi

      Miltä tuntuu hävitä sota Ukrainalle?

      • Anonyymi

        Kumpikaan osapuoli ei tule voittamaan. Itse harmittelen niitä ihmisuhreja jotka Kiovan vallankaappauksella uhrattiin, koko ajan tulee lisää. Olen vastustanut Ukrainan kriisiä Joulukuusta 2013 asti. Enkä ikinä hyväksy poliittisten kiistojen ratkaisemista vallankaappauksella vaan vaaleilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumpikaan osapuoli ei tule voittamaan. Itse harmittelen niitä ihmisuhreja jotka Kiovan vallankaappauksella uhrattiin, koko ajan tulee lisää. Olen vastustanut Ukrainan kriisiä Joulukuusta 2013 asti. Enkä ikinä hyväksy poliittisten kiistojen ratkaisemista vallankaappauksella vaan vaaleilla.

        Tai Putinin suurilla lahjuksilla että saisi oman miehensä johtoon!


    • Anonyymi

      Ja köyhät tapetaan niiden vaalien jälkeen. Pakko mennä rikoksen puolelle, että pärjää. Riistoporvarit vievät leivänkin suusta ja suuryhtiöt tekevät huipputuloksia köyhän ja vanhusten kustannuksella.

    • Anonyymi

      Jos hahmottaa kunnolla tilanteen, ilman värilaseja, missä Suomi on nykyään, niin ymmärtää kyllä, miksi Suomi ei voi itsenäisesti enää päättää suurempia asioita. Kun kyse on usean maan yhteenliittymästä, jolla on oma hallinto ja lainsäädäntö, se vie Suomen osaksi yhteisiä ehtoja, ehdottomuuksia, sääntöjä, odotuksia jne. Siksi meillä ei käytännössä ole enää hallitusta, vaan jonkin sortin "lääninviranomainen", joka noudattaa ja toteuttaa hallinnon linjaa.

      Suomessa ei siis sallita enää varsinaista hallitusta, joka valitaan tietyin perustein, esim. maan olosuhteet. Vaikka Suomi on ajettu kriisimaaksi, joka edellyttäisi Oma kansa ensin -ajattelua ja Sinivalkoista Siirtymää, näitä ei kyetä viemään toteutusasteelle, koska se on EU:n linjan vastaista. Suomalaisilla on usein sellainen kumma pinttymä, että ei täällä ole korruptiota, eikä vaalivilppiä. On nääs niin puhtoinen maa. Jokainen, joka kykenee näkemään suuremman kuvan, ymmärtää kyllä, mitä tapahtuu, jos vaaleissa Perussuomalaiset saa vaikka 50% äänistä. Uskotteko oikeasti, että se pistetään rehellisesti tulostauluun ja sallitaan PS:n muodostaa Oma kansa ensin -hallitus? Vai uskotteko salaliittoteoriaan, että annetaan PS:n voittaa, eikä kukaan lähde hallitukseen, jonka seurauksena muodostetaan muilla perusteilla uusi "hallitus"?

    • Anonyymi

      Eihän perussuomalaisia koskaan äänestä puolet kansasta. Utopiaa. Tuon ryhmän olisi vain opeteltava tekemään yhteistyötä.

      Perussuomalaiset ovat konservatiivisempia kuin kokoomus, sen takia istuvat eduskunnassa kokoomukseta oikealle. kuka äänestää perussuomalaisia, jos arvot ovat kansallismielisisiä kuin kokoomuksella?

    • Anonyymi

      Kokoomus on hyvä vaihtoehto kaikille niille perussuomalaisille, joille perinteiset arvot ovat kunniassaan. Koti,uskonto ja isänmaa.

      • Anonyymi

        Sääli vain ettei Kokoomus taas näe Persussuomalaisia hallituskumppanina. Tänään julkaistun puoluevaltuutetuille suunnatun kyselyn mukaan Kokoomusvaltuutetuille mieleisin hallituskumppani on SDP. Noin 48 % valtuutetuista ajatteli noin. Persujen kannalla oli vähän yli 10 % Kokoomusvaltuutetuista.


    • Anonyymi

      Keskusta on hyvä vaihtoehto niille perussuomalaisille, joille Suomen maatalouden kehitys ja omavaraisuus on tärkeää . Ja haja-asutusalueiden palvelut.

    • Anonyymi

      Vasemmisto, joka on köyhien ja vähävaraisten puolella ei varmaan kiinnosta perussuomalaisia ollenkaan. Ei koulutus, terveydenhuolto tai tasa-arvo, joka sallii homojenkin olevan ihan samoja.

    • Anonyymi

      Oli miten oli, tai tapahtui mitä tapahtuisi, niin minä äänestän aina perussuomalaisia. Näin ei turhaan tarvitse miettiä mitä muut tekevät tai ajattelevat asioista.

    • Anonyymi

      Tästä runsaasta puolueiden määrästä on tullut kätevä keinottelun väline joka pitää huolen siitä, että edustuksellinen demokratia ei voi toimia. Kun otetaan kaikki pienet huorapuolueet hallitukseen, kuten kepu, rkp, vasemmisto, vihreät ( kuten juuri nytkin on tilanne) niin sillä pelillä voidaan torpata kansan tahto.

    • Anonyymi

      Demokratia on Suomessa kaukainen haave. Sen todistaa jo se, että pieni vihreä puolue, jonka vaaleissa saamansa äänimäärä oli mitätön, päättää melko suuresti asioistamme. Aina ei äänestäminen kannata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe