Koettakaa kestää hyvät älykkäät suomalaiset

Anonyymi

Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023, ja niissä valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Sen jälkeen voimme pyyhkiä hikikarpalot otsaltamme ja aloittaa työt tuhotun Suomen jälleenrakentamiseksi. Häpeään ei kuitenkaan ole aihetta sillä me emme voi ottaa vastuuta tämän hallituksen sairaasta maailmankatsomuksesta. Malttia,, niin kyllä se tulevaisuus tästä vielä kirkastuu.

37

176

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älykkäät ovat myös huomanneet, että vaalituloksia väärennetään.

   • Anonyymi

    Tosin vain venäjällä.


   • Miten tämä huomaaminen on tapahtunut, jos oletetaan että puhut Suomesta?

    Ainakaan Tissin lähettämät ääntenlaskijatytöt eivät löytäneet tuloksista olennaisia virheitä.


  • Anonyymi

   Onneksi hoksasin luopua äänestämisestä jo vuosia sitten. Noiden klovnien tempauksia on hauskaa seurata katsomosta .

  • Anonyymi

   Äänestämällä eduskuntavaaleissa ei tavis pysty muuttamaan koskaan yhtään mitään.

   • Anonyymi

    Ikävä kyllä; puhut totta.


   • Anonyymi

    Ei niin ja siksi ne äänestykset voisikin laittaa 1.4.23 olisi edes päivä oikea sille mitä tuleman pitää.


  • Anonyymi

   Todennäköisesti seuraava eduskunta ja hallitus ovat vielä huonompia kuin nykyiset.

  • Anonyymi

   MUUTOS TULEE VAIN VAIHTAMALLA KOKO EDUSKUNTA ei se voi huonommaksikaan enään tästä mennä !

   • Vaihtamiseen on kaksi tapaa:

    1. V. V. Putin suorittaa vaihdon. Ei näytä mahdolliselta, sillä Suomen suunnalla ei hänellä ole enää joukkoja operaatioon. Eikä hänkään vaihtaisi koko eduskuntaa, vaan jättäisi yhden vaihtamatta.

    2. Suomen kansa päättää vaihtaa koko eduskunnan vaaleissa. Ei lainkaan todennäköistä, mutta teknisesti toki mahdollista.


  • Anonyymi

   Suomalaisista enemmistö halusi NATOON ja ei taida tulla järkiinsä ensi vaaleihin mennessä. Talous valitettavasti on menossa hyvää vauhtia hunningolle.
   Pelkästään niiden vahinkojen korjaus, mitä taloudelle on jo tehty, korjaaminen kestää pitkään. Mutta alamäki taloudessa on vielä menossa, eikä oikaisua taida olla näköpiirissä.
   Suomen kansa maksaa näitä viuluja kauan, mutta valtion ylin johto bilettää erilaisten päihteiden voimalla.
   Suomi on kohta suossa.

  • Tsih.....Maailman hallitus on se mikä Suomea johtaa tulevaisuudessa virallisesti.. Tällä hetkellä epävirallisesti.

   Kaikkien suurien puolueiden johto on wef: n listoilla.

   • Anonyymi

    Älykkäät suomalaiset eivät usko älyttömiin salaliittovouhotuksiin,
    eivätkö öyhötä tällä roskapalstalla omista harhoistaan.


   • Ja maailma luotiin noin 6000 vuotta sitten, eikös vain?


  • Anonyymi

   Sähkön hinta ei silti alene.

   • Anonyymi

    Maaliskuussa 2022 mennessä Suomessa oli julkaistu maatuulivoimahankkeita noin 44466 megawattia (MW). Merelle suunniteltuja hankkeita 9 905 MW.

    Voisiko olla vaikuttamatta sähkön hintaan kun alkavat rakentaa?


   • Anonyymi

    Ranska maksamaan osan Suomen sähköstä eihän ne perkeleen tunarit saa ikinä valmiiksi sitä voimalaitosta. Politiikot on rosvoja


  • Anonyymi

   Suomalaiset ovat tyhmiä joten se ei voi saada aikaiseksi älykästä eduskuntaa ja hallitusta.puolueita saisi olla korkeintaan 4. Näin siihkaksi hahautuva eduskunta ei voi toimia niin, että sen ratkaisut olisivat tyydyttäviä kenelläkään. Kaikki saavat pelkkiä laihoja kompromisseja.

   • Anonyymi

    Älykäs ehkä osaisi kirjoittaa omaa äidinkieltään. Sinä et osaa.


  • Anonyymi

   Jos äänestämällä voisi vaikuttaa se olisi kiellettyä.

   • Anonyymi

    Värvätkööt samat Kiinan ja Pakistanin hakkerit kuin vaalivilppi-Biden.


  • Anonyymi

   Sen jälkeen vaalitulos mitätöidään kuten ennenkin.

  • Anonyymi

   Oulun vaalipiirissä en ole huomannut yhdenkään isänmaallisen puoleen ehdokkaan asettuneen vielä ehdolle. Vapauden liitto voisi olla se tuleva äänestyksen kohde, kun edellinen 15 vuotta äänestämäni puolue petti äänestäjät.

  • Anonyymi

   Miltä tuntuu hävitä sota Ukrainalle?

   • Anonyymi

    Kumpikaan osapuoli ei tule voittamaan. Itse harmittelen niitä ihmisuhreja jotka Kiovan vallankaappauksella uhrattiin, koko ajan tulee lisää. Olen vastustanut Ukrainan kriisiä Joulukuusta 2013 asti. Enkä ikinä hyväksy poliittisten kiistojen ratkaisemista vallankaappauksella vaan vaaleilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kumpikaan osapuoli ei tule voittamaan. Itse harmittelen niitä ihmisuhreja jotka Kiovan vallankaappauksella uhrattiin, koko ajan tulee lisää. Olen vastustanut Ukrainan kriisiä Joulukuusta 2013 asti. Enkä ikinä hyväksy poliittisten kiistojen ratkaisemista vallankaappauksella vaan vaaleilla.

    Tai Putinin suurilla lahjuksilla että saisi oman miehensä johtoon!


  • Anonyymi

   Ja köyhät tapetaan niiden vaalien jälkeen. Pakko mennä rikoksen puolelle, että pärjää. Riistoporvarit vievät leivänkin suusta ja suuryhtiöt tekevät huipputuloksia köyhän ja vanhusten kustannuksella.

  • Anonyymi

   Jos hahmottaa kunnolla tilanteen, ilman värilaseja, missä Suomi on nykyään, niin ymmärtää kyllä, miksi Suomi ei voi itsenäisesti enää päättää suurempia asioita. Kun kyse on usean maan yhteenliittymästä, jolla on oma hallinto ja lainsäädäntö, se vie Suomen osaksi yhteisiä ehtoja, ehdottomuuksia, sääntöjä, odotuksia jne. Siksi meillä ei käytännössä ole enää hallitusta, vaan jonkin sortin "lääninviranomainen", joka noudattaa ja toteuttaa hallinnon linjaa.

   Suomessa ei siis sallita enää varsinaista hallitusta, joka valitaan tietyin perustein, esim. maan olosuhteet. Vaikka Suomi on ajettu kriisimaaksi, joka edellyttäisi Oma kansa ensin -ajattelua ja Sinivalkoista Siirtymää, näitä ei kyetä viemään toteutusasteelle, koska se on EU:n linjan vastaista. Suomalaisilla on usein sellainen kumma pinttymä, että ei täällä ole korruptiota, eikä vaalivilppiä. On nääs niin puhtoinen maa. Jokainen, joka kykenee näkemään suuremman kuvan, ymmärtää kyllä, mitä tapahtuu, jos vaaleissa Perussuomalaiset saa vaikka 50% äänistä. Uskotteko oikeasti, että se pistetään rehellisesti tulostauluun ja sallitaan PS:n muodostaa Oma kansa ensin -hallitus? Vai uskotteko salaliittoteoriaan, että annetaan PS:n voittaa, eikä kukaan lähde hallitukseen, jonka seurauksena muodostetaan muilla perusteilla uusi "hallitus"?

  • Anonyymi

   Eihän perussuomalaisia koskaan äänestä puolet kansasta. Utopiaa. Tuon ryhmän olisi vain opeteltava tekemään yhteistyötä.

   Perussuomalaiset ovat konservatiivisempia kuin kokoomus, sen takia istuvat eduskunnassa kokoomukseta oikealle. kuka äänestää perussuomalaisia, jos arvot ovat kansallismielisisiä kuin kokoomuksella?

  • Anonyymi

   Kokoomus on hyvä vaihtoehto kaikille niille perussuomalaisille, joille perinteiset arvot ovat kunniassaan. Koti,uskonto ja isänmaa.

   • Anonyymi

    Sääli vain ettei Kokoomus taas näe Persussuomalaisia hallituskumppanina. Tänään julkaistun puoluevaltuutetuille suunnatun kyselyn mukaan Kokoomusvaltuutetuille mieleisin hallituskumppani on SDP. Noin 48 % valtuutetuista ajatteli noin. Persujen kannalla oli vähän yli 10 % Kokoomusvaltuutetuista.


  • Anonyymi

   Keskusta on hyvä vaihtoehto niille perussuomalaisille, joille Suomen maatalouden kehitys ja omavaraisuus on tärkeää . Ja haja-asutusalueiden palvelut.

  • Anonyymi

   Vasemmisto, joka on köyhien ja vähävaraisten puolella ei varmaan kiinnosta perussuomalaisia ollenkaan. Ei koulutus, terveydenhuolto tai tasa-arvo, joka sallii homojenkin olevan ihan samoja.

  • Anonyymi

   Oli miten oli, tai tapahtui mitä tapahtuisi, niin minä äänestän aina perussuomalaisia. Näin ei turhaan tarvitse miettiä mitä muut tekevät tai ajattelevat asioista.

  • Anonyymi

   Tästä runsaasta puolueiden määrästä on tullut kätevä keinottelun väline joka pitää huolen siitä, että edustuksellinen demokratia ei voi toimia. Kun otetaan kaikki pienet huorapuolueet hallitukseen, kuten kepu, rkp, vasemmisto, vihreät ( kuten juuri nytkin on tilanne) niin sillä pelillä voidaan torpata kansan tahto.

  • Anonyymi

   Demokratia on Suomessa kaukainen haave. Sen todistaa jo se, että pieni vihreä puolue, jonka vaaleissa saamansa äänimäärä oli mitätön, päättää melko suuresti asioistamme. Aina ei äänestäminen kannata.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   458
   7595
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   6261
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   717
   2688
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   361
   2571
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   184
   1134
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1018
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   995
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   129
   951
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   83
   813
  Aihe